Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
50. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 34.00%
  • Berabere biter

4 8.00%
  • Galatasaray kazanır

29 58.00%
Sayfa 21 / 22 İlkİlk ... 1119202122 SonSon
601 ile 630 arası toplam 631 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray | STSL 33. Hafta

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Zaten biri getirmiş muzu. Bu adam da yanında diye ona da vermiş muz. Muslera ısınırken taraftara bir hareketi olmuş ya da taraftarlar durduk yere bir anda musleraya tepki vermiş. Adam da o sırada elini kaldırıp tepkisini koymuş. Artık küfür etti muhtemelen. Burada oturmayan ne var ben onu anlamadım. Adamın dediği gayet mantıklı. Görmediğiniz , işin aslını bilmediğiniz şey hakkında kesin cümlelerle insanların kul hakkına giriyorsunuz.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Çeliskili konusuyor muzu getirdim diyor karnim açikirsa yerim diye ntvsporda boyle diyor beyaztvdede diyorki maça gelen obur vatandas cikolata muz getirmis yermisiniz diye soruyor yerim diyor kimsenin hakkini yedigimiz yok kul hakki kotu birseydir yukardaki yazilanlari okusaydin fotograflara baksaydin ne demek isteidigmi anlardin "bence".

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Çeliskili konusuyor muzu getirdim diyor karnim açikirsa yerim diye ntvsporda boyle diyor beyaztvdede diyorki maça gelen obur vatandas cikolata muz getirmis yermisiniz diye soruyor yerim diyor kimsenin hakkini yedigimiz yok kul hakki kotu birseydir yukardaki yazilanlari okusaydin fotograflara baksaydin ne demek isteidigmi anlardin "bence".
    Arif tekrar söylüyorum Beyaz Tvde konuşan kişiyle o rahatsız olan kişi farklı kişiler

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

namzet farkli kisiler konusuyor biliyorum muzu salliyan adam ntvsporda varmi var ? konusmayi o yapmiyor orasini biliyorum konusmayi obur kisi yapiyor muz salliyanin yerine.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

namzet farkli kisiler konusuyor biliyorum muzu salliyan adam ntvsporda varmi var ? konusmayi o yapmiyor orasini biliyorum konusmayi obur kisi yapiyor muz salliyanin yerine.
    http://www.ligtv.com.tr/haber/fbahce...plantisi-canli

7.10 dkya gel izle öyle konuşalım! yeter artık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yok Arif ikiside farklı kişiler.Takım elbiseli olan rahatsız olan o getirmiş muzu.Diğerinede yemesi için vermiş.İkiside konuşuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Basın toplantısında muzu ben getirmedim diyen adam şimdi ntvspor da muzu ben mi getirdim dedi ? İzlemedim bilmiyorum
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

orasini bilmiyordum ligtvdekini izlemedim ozur dilerim onun hakkinda bu arada son postum olsun.

galatasarayli bir taraftar telekom tribununde izlemis. videoya çekmis.

https://www.wetransfer.com/downloads...5140302/045cce

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Meyve ile besleniyorum diyor ama elinde sigara var. Nereden tutsak elimizde kalıyor bunlar, hala inanan var mı ?
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tekyurek iyi yakalamış olayları.Dediğim gibi kesinlikle samiyetsiz geliyor o adamlar.Neyse münferit bir olaydır nihayetinde.

Volkan ve Sabri 3,Meireles'e 2 maç ceza bekleniyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

orasini bilmiyordum ligtvdekini izlemedim ozur dilerim onun hakkinda bu arada son postum olsun.

galatasarayli bir taraftar telekom tribununde izlemis. videoya çekmis.

https://www.wetransfer.com/downloads...5140302/045cce

Şu an indiriyorum videoyu,fotoğrafa göre yorum yapamam bir izleyelim,öyle yorum yaparız.

Edit:

Maalesef Drogba'yı da,Eboue'yi de,taraftarı da,muzu da gördüm.

Hadi bunu da açıklayın.

Fenerbahçe kulübü gözümde çok küçülmüştür.Keşke olduğu gibi bıraksalardı.Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır çünkü.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Irkçılıkla suçlananları koruma gibi bir derdim yok kimse yanlış anlamasın ancak fotoğrafı çeken'in konuşması ve söylediklerinin görüntülerle doğrulanması benim için yeterlidir,adam kendisi beyaz tvde stad ve yayıncı kuruluşun kameraları eğer eboue,drogbaya böyle bir şeyi yaptığımı kanıtlarsa intihar ederim diyor,o kadar kameranın olduğunu bile bile böyle şeyleri söylemesi de inandırıcı geliyor bana,suçu varsa da kendi günahı,tüm Fenerbahçe taraftarına mal edilemez bir şey

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

https://www.youtube.com/watch?v=BCx9qZzJSrM

Videoyu indirmek istemeyenler için.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ya video ya fotoğrafa falan gerek yok azcık dürüst olan ve mantığını kullanan bi kişi o adamın o yüzündeki hırs ifadesiyle o muzu sahaya tutmasından amacını anlar bunları görmemek için kör olmak lazım heralde malesef fanatikliğiniz gözlerinizi kör etmiş , drogbaya özür dilesin şunu desin diyenleri internette görüyorum adam kendine ırkıçılık yapan hakaret eden birine instagram üzerinden cevap verip kendini savundu diye diye yazık gün geçtikçe kötüye gidiyoruz

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Maurizio Zamparini (Palermo Başkanı): FIFA Başkanı Blatter ırkçıdır. Platini ile onun kıçına tekmeyi vurmak lazım."
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

basta güya eboue ile drogbaya göstermisti muzu simdi ortaya muzu onlara göstermedigi cikinca irkcilik sadece siyahilere mi yapiliyor oldu hala hazimsizlik var...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Cok komik olmus bugunki basin aciklamasi. 1 aya kadar muz reklamina bile cikar o adam bu ulkede

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Hazimsizlik??

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

fotografi ceken gazeteci arkadasin sözlerine ne diyeceksin peki? ayrica koydugun fotografta hicbirsey belli degil ben sadece kol görüyorum.. bide fotosop olmadigi ne malum ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İzleyin şunu,Allah aşkına izleyin,hala fotoğraf diyorsun.

Nesil
    2007

Fenerbahçe yönetiminden birileri konuştuysa peygamber gibi arkalarından gidilir, o söz doğrudur. Boşuna tartışmayın kimsenin fikrini değiştiremeyeceksiniz. Kimin ne yaptığı belli zaten. Savunan savunsun.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post

İzleyin şunu,Allah aşkına izleyin,hala fotoğraf diyorsun.
    komiksiniz ben daha yorum yapmiyorum.. bu videonun neresinde muz belli oluyor?

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

+ olarak bir şey daha dikkatimi çekti,GB maçında çok anlamsız bir karton vardı onu güvenlik görevlileri aldı,bu maçta görüntülerde muz gösterenler var önünde bir sürü yetkili var neden sesleri çıkmıyor?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    komiksiniz ben daha yorum yapmiyorum.. bu videonun neresinde muz belli oluyor?
    1080p yapmayı denediniz mi ?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Daha photosp diyorlar laf anlatmaya degmez. 1080p kalitede izle bakayim gazeteci diyorsun onun ne oldugunu yayinladim onceki sayfaya bak

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Cidden inanılır gibi değil.İsteyen inanır isteyen inanmaz,video orada,1080p orada,her şey ortada,artık geri kalanı kişinin kendi görüşü.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Operasyon geçirdim diyen şahıs'ın dedikleri bu videoda çürüdü,ama diğerini göremedim

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Europeanconquer kimseye birsey anlatmaya gerek yok orjinal resimlerle geldik photosop dediler video koyduk photosp dediler. Iste bu hazimsizliktir umarim gs camiasi ellerinden geleni yaparlar fb camiasi cok buyuk iftira atti cunki

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Hala Fener Cimbom gözüyle bakıyorsunuz olaya.Bi tarafta cinayet var bir tarafta ırkçılık.Sizin derdinizse genelleyip birbirinizi yaftalamak.Çok yazık çok.Bakın etrafınıza hergün bir masum ölüyor,hergün bir yerlerde ırkçılık oluyor.O yüzden ne kendimi ne de bu ülkenin insanını savunacak hakkı kendimde bulamıyorum.

Sayfa 21 / 22 İlkİlk ... 1119202122 SonSon

Mesaj Yetkileri