Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi takım daha başarılı olur ?

Voters
43. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

12 27.91%
  • Fenerbahçe

6 13.95%
  • Bursaspor

25 58.14%
Sayfa 21 / 35 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon
601 ile 630 arası toplam 1025 sonuç

Konu: Bursa ve diğerleri / 3. Sezon

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Hadi be hocam, kaptanimizi geri istiyoruz

şuanda defansa direk 11 de oynicak transfer düşünmüyorum ancak yedek olarak bir oyuncuyla anlaştık gibi arda konusuna gelirsek şuanda türkiyeye dönme niyeti yok ayrıca 10 dk içinde 4 yerli transferimi açıklicam

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

ERMAN HOCA'DAN MESSİ YORUMU !

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Türkiye'ye Dömeye Sıcak Bakmadığı İçin Cimbomu Reddeden Arda , Fener'in Çılgın Teklifine Ne Yanıt Verecek ?

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by RIDVAN TLM View Post
    Kalede emin ellerde bir sol bek, sağlamından iki kanat + Stoper iş görür Halil Bu arada Uefa'da müthiş gitmişsin. Galatasaray'ın hocasına buradan Ayew ve Altıntop kardeşleri bir çatı altından toplaması yönünde çağrıda bulunmak istiyorum. Bence şampiyonluğu unutup misyonumuzu bu yönde belirlemeliyiz. Bender kardeşlerde olur bak ) Şaka bir yana yeni sezonda başarılar.
    Bütçe prestij beklentimin çok çok altında hayallerim yıkıldı , kimse gelmiyor

Bunlar mi acaba

ASLANDA 4 TRANSFER

Galatasaray Cenk Tosun ve Muhammed Demirin Transferi için Gaziantepsporla Anlaşmaya Vardı.Ayrıca Orhasaha ve Defans İçin Altarnatif Oyuncu Arayışlarını Sürdüren Galatasaray Hakan Çalhanoğluyla 1 Yıllık Kiralık Olarak,İbrahim Kaş ile ise Yekta Kurtuluş Takası Karşılığında anlaşmaya vardı.
    Last edited by erenimom : 06.Temmuz.2013 at 05:24

Bunlar mi acaba

Onur Kıvrakın Serbest Kalma Maddesi Devre Dışı Bırakılmış,Ancak Transfer Sezonu Bitene Kadar Listemde Kalcak, 2. Resimdeki Serdar Taşçı Türkiyeye Gelmiyo Kerim Frei için Kulübü 27 Milyon € istiyo Kemal Tokak Yerinede İbrahim Kaşı aldım

Ah Sergen Ah..
    bunu yeni gördüm bak sergen yalçında bazen şaçmalayabiliyomuş ama

Halil Hocam yine uçurmuş, Volkan'ı da almış. Avrupa Ligi de gelseymiş efsane olurmuş. Neyse 2.sezon pek umudum yok gibi, malum hoca istikrarsız.

GS Ayew ile güçlenmiş, bu sezon zirveyi en azından son haftalara kadar zorlar.

FB ise kaliteyi arttırmalı ŞL için.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

serdar gürler harika bir transfer olmuş ayrıca türkiye kupası finalı 1 yılı kurtarmış bursanın ise sevilla maçı çok dramatik olmuş

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    serdar gürler harika bir transfer olmuş ayrıca türkiye kupası finalı 1 yılı kurtarmış bursanın ise sevilla maçı çok dramatik olmuş
    Teşekkürler suan Trabzon'a yoldayım o yüzden her mesaja bakamadım benimle ilgili birşey yazan varsa teşekkür ettim Türkiye kupası sezonun hıncını aldığımız maç oldu bakalım Halil abiler sezona girsinler ben dönünce durumu toplarım

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by torres10ur View Post
    Halil Hocam yine uçurmuş, Volkan'ı da almış. Avrupa Ligi de gelseymiş efsane olurmuş. Neyse 2.sezon pek umudum yok gibi, malum hoca istikrarsız.

GS Ayew ile güçlenmiş, bu sezon zirveyi en azından son haftalara kadar zorlar.

FB ise kaliteyi arttırmalı ŞL için.

Olur mu ya ben 2.sezondan itibaren vites yükseltiyorum ama bu yıl tam olarak istediğimiz oyuncuları alamadık

Haketmiştik laa finali

GALATASARAY TRANSFERLER

Nesil
    2012

Volkan Demirel'i Şener + 3,5 Mn Euro'ya kadromuza kattık

İsmail Köybaşı 6,75 Mn euro ( Bu yıl yaptığımız en pahalı transfer )

Geçen Sezon bizde Kiralık olarak Forma giydi defansın değişilmezi oldu 2,4 Mn Euro 'luk opsiyonu kullanarak aldık

Bedelsiz gelebilecek en iyi Sol açık

İyi bir yedek

Yekta Kurtuluş Çöpe Attığım İbrahim Kaş'ı GS isteyince bende Yekta'yı istedim kabul ettiler buda güzel bir takas oldu

Milan 'dan satın alma opsiyonlu kiraladık bunu aldığımızda BJK İsmail için çok uçuk fiyatlar istiyordu

Takımın 5.Arjantinli Futbolcusu Geleceği çok parlak 4,5 Mn Euro'ya Velez'den aldık

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Yabancı doldurmuşsun abi :S

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Yabancı doldurmuşsun abi :S
    Kontenjanda bir sıkıntı yok toplamda 7 yabancımız var , 6'sı banko oynuyor zaten

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

bursanın transferler iyi özellikle torsaglieri ve estigarribia ama constant gereksiz bir oyuncu olmuş gs nin se ibrahim kaş transferinden daha mantıksız transfer yapılmaz yedek türk stoper alcaksan daha iyisini bulabilrdin

Nesil
    2012

bursanın transferler iyi özellikle torsaglieri ve estigarribia ama constant gereksiz bir oyuncu olmuş gs nin se ibrahim kaş transferinden daha mantıksız transfer yapılmaz yedek türk stoper alcaksan daha iyisini bulabilrdin
    Constans yedek te duracak iyi bir alternatif kalsın boşver bize çok maliyetide yok

SÜPER KUPA

kemal tokak için 3 milyon € istedi kulübü yoksa kemal tokakı alıcaktım,zaten yedek kulübesinde oturcak yedeğinde yedeği semih-chedjou defans ikilim onların yedeği dany onunda yedeği ibrahim kaş

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Yekta İbrahim kaş transferinden Bursa baya bir karlı çıkmış Kaş tam bir canlı bomba agresifliği 20

ALEXANDER BUTTNER 2 AY YOK

Yeni Sezon İçin Çalışmalarını Sürdüren Galatasarayda Sakatlık Krizi Yaşanıyor M.United Takımından Sezon Sonuna Kadar Kiralanan Alexander Buttnerin Sakatlığı Morallari Bozdu,Sol Bek Arayışlarını Sürdüren Galatasarayda Didac Villa İsmi Ön Planda,Ayrıca Galatasarayın Alexander Buttnerin Kiralamasını Fesh Etceği Öğrenildi

Hadi bakalim, umitliyim bu sezondan

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

Halil transferlerini beğendim de bir forvet eksilkiği gözüme çarptı Tek bir adama bel bağlamıssın gibi duruyor kiralık falan bir el at istersen o bölgeye...

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Yekta İbrahim kaş transferinden Bursa baya bir karlı çıkmış Kaş tam bir canlı bomba agresifliği 20
    Ummmadığımız şekilde orada da 2 Mn euro kar sağladık

Quote Originally Posted by RIDVAN TLM View Post
    Halil transferlerini beğendim de bir forvet eksilkiği gözüme çarptı Tek bir adama bel bağlamıssın gibi duruyor kiralık falan bir el at istersen o bölgeye...
    Kesşnlşkle öyle forvet eksiğimiz var ama en kötü ihtimal Okan 'da iş yapar , zaten başka paramızda yok son paramı Sercan Sararer'in kiralanmasına verdim

Aleksandar Kolarov 1 Yıllığına Aslan

Alexander Buttnerin Sakatlığının Ardından Sol Bek İçin Arayışlarını Sürdüren Galatasaray M.Cityli Sol Bek Aleksandar Kolarov'ın Kiralanması İçin M.City Kulübüyle Anlaşmaya Vardı.

Nesil
    2012

Not: Çağrı şehir dışında olduğu için kariyere P.tesi günü dahil olacak 2 gün FB- Bursa devam edicez

Nesil
    2012
    Yer
    Tekirdağ / Çorlu

galatasaray'ın yaptığı ibrahim kaş transferi çok saçma geldi. ayew çok iyi olmuş. kolarovda sol bekde fena sayılmaz. volkan demirel transferi çok muhteşem olmuş. fenerbahçenin çok iyi bir kaleci transferi yapması gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

Bu sene ligi Galatasaray alır götürür ileri uç çok iyi olmuşta, denediiğim kadarıyla Jem çok aksıyor ortasaha da avrupa maçlarında. Oraya bir transfer yapılabilir Birde sağ bek düşünebilirsin erenimom

Sayfa 21 / 35 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon

Mesaj Yetkileri