Güncelleme yok mu veysel efendi![]()
Güncelleme yok mu veysel efendi![]()
2.Hafta
Spoiler: ISTATISTIK
Eleme Turu 2.Maç
Newcasle karşısında yine haddimizi bilerek oynadık zaman zaman kapandık kontra yaptık zaman zaman atak yaptık golü bulduk ve şuan deneme aşamasında olan rölanti taktiğine döndük. Rakibe yine 0 net şans tanıdık. Lige güzel başladık avrupada gruplara kaldık. Güzel güzel aferim gençlerime
O rölanti taktiği seni Avrupa Kupasının ilerleyen ölümlerinde güzel yerlere getirecek inanıyorum![]()
Gruplar belli oldu. Çıkma ihtimalimiz bence %80 lerde
Bende öne geçince skoru koruyamama hastalığına yakalanmıştım. Sorunu şu şekilde baya azalttım:
1. olarak maç başında rakip komutlarını yardımcıma verdirip daha sonra ben üzerinde oynamalar yapıyordum ve maç sonuna kadar hiçbir şeye dokunmuyordum. Ancak sonradan fark ettim ki rakip takım naç içinde oyun planını değiştirebilir veya oyuncu değiştirebilir. Bu yüzden taktikler bölümünden genelde 50. dk da falan tekrar rakip komutlarını düzenliyorum. Böylece skoru daha rahat korumaya başladım.
2. olarak da baskın oynadığın bir maçta 2-3 farklı öne geçtiğinde skoru korumak için ani olarak defansif bir taktiğe dönünce oyuncularda bazen kopmalar oluyor. O yüzden örn: Hücumda iken direk Kontra ya dönmek yerine Konrollü ye dönmek çok daha olumlu sonuçlar veriyor. Ama sadece baskın oynadığınız maçlarda bu geçerli.
Ama ilk madde genelde daha çok işe yarıyor. Bu rakip komutları işini ilerki dönemde karşılıklı istişare ederek çözelim derim hocam. Rakip komutları önemli...
Bende tam tersin yapıyorum maç başlarken yardımcılarımdan birine yaptırıyorum ( özellikle taktiksel bilgi birikimi en yüksek olana ) daha sonra maç içinde gözlemlerim, asistanımın önerileri ve maç istatistiklerine göre yine antrenöre sorup ardınan kendim el atıyorum. Talimatları maç sırasında gidişata göre kullanmak daha mantıklı geliyor maç başında en fazla soğukanlılığı konsatrasyonu tekniği vs düşük oyunculara pres yaptırıp zayıf ayağa zorluyorum esas iş maç başladıktan sonra ve 2 kere yapılacak iş değil sürekli kontrol isteyen bir durum. Şuan rölanti taktiğimden de ziyadesiyle memnunum.
3.Hafta
4.Hafta
1.Maç
5.Hafta
3.Tur
Hulla bak sen genel olarak iyi gidiyoruz![]()
Almayı çok istediğimiz Stegen Portoya gitti. Transferin son gününde kadroya baktık Amc bölgesinde Stanciunun alternatifi yok ve ilerde çift forvet oynattığım için zaman zaman sol bölgede oynayan adam aksıyor oraya da sol ayaklı komple bir forvet transfer ettik. Maupayı pilot klübe göndermek istedik iyice pişsin diye ama gitmedi. Elde 5 forvet oldu. Mevcut kadroya fazla dokunamadık. Paamız bol lakin adamlar gelimyor. Daha doğrusu çok uçuk yıllık ücret istiyorlar mevcut kadromla aralarında uçurum oluşuyor. Maaşı en dibe çeksem bile yetişemiyoruz yönetim izin vermiyor sanırım. Anladık ki biz yıldız transferi yapamayacaz. Kendimiz yetiştiricez. Christoper Samba-Shawcross-Bony Wilfried-Steven Fletcher masaya oturup anlaşamadıklarımızdan birkaçı..Samba manuya sacross psgye gitti bu arada
Avrupa ligi kolaymış![]()
Fazla gideceklerini sanmıyorum
Evet grupta pek zorlanacağımı düşünmüyorum
Bu arada 7 oyuncu transfer ettik gibi gözüksede 2si daha önce kadrolarımızda bulunan sol bek ve kaleciydi. Kaleci bulmayınca 2 sezondur aynı kaleciyi yedekolsun diyerek kiralıyoruz (: Bir gencide alıp direk kiraladık. Pek verimli bir transfer dönemi geçiremedik gibi. Zaten transferi düşünmüyorduk hazırlıksızdık bu yüzden. Umarım güvendiğim kadrom beni yanıltmaz
6.Hafta
Maç neysede Minoyu 3 ay kaybetmek kötü oldu :uzgun
Çok güzel bir başlangıç yapmışsın. Ayrıca Gabbiadini transferin tam yerinde olmuş. Bu seneden sonra yıldızlar da gelmeye başlar, araya serpiştirirsin![]()
2.Maç
7.Hafta
8.Hafta
3.Maç
Çokda güzel başlamadık aslnda ilk 2 maç çok iyide hull westham ve manu maçları hayal kırıklığı oldu. .Manu maçında hemen golü bulunca direk rölantiye geçtik denemek adına. ilk yarı zamanı resmen erittik ve Sassa ile 2 gabbidiani ile 1 net %5000lik golü atamadık. Ardından da yenilince deli oldum kestim milletin biletini..AZ ve Wigan maçlarından sonra tekrar affedip takıma aldım. Milli aranın ardından gelen maçta rakip dişli olunca yenildik. Puan kayıplara uyumu olumsuz etkilerken birde bilet kesme işi moral ve uyumu hepten beter etmeye başlamıştı. Neyseki imdadımıza CSKA yetişti. Umarım akıllanır bizimkiler. Gerçi ben Manu maçında Sassaya sinirlenip hıncımı o gün gününde olmayan yada benim gözüme kestirdiğim önüme çıkan tüm adamlardan çıkadım. Aslında yatığım doğru değildi. Zira özellik çalıştırmak oyuncuları cidden etkiliyor başta forvetler saçmalayabiliyorlar. Neyse artık önümüze bakma vakti
Asistanı gönderip taktiksel bilgisi olan yeni bir asistan ve bununla beraber biraz personel alımı yaptık. Sadece asistanımı gönderdim diğerleri geçen sene sözleşmesi biten ve yenilemek istemediklerimdi. Ekstra olarak aldıklarım ise yönetimiz bize sunduğu limitte boşluklar vardı bizde boş koltukları dolduralım dedik. Yeni yardımcılarımızla daha iyiyiz. Özellikle Asistanımdan çok şeyler bekliyorum ve ondan ders almayı umud ediyorum
Tahmin ettiğim gibi pek zorlanacağımı düşünmüyorum ama Beşiktaşın Az'yi geçmesi benim için biraz süpriz oldu. ilk 2 olarak ben ve Az diyordum ama Beşiktaş gidip adamları hollanda da yendiler birde içerde yenerlerse üst turu garantileriz. Temennimiz hem biz hem bjknın üst tura çıkması (:
Hocam turu garantiledikten sonra Beşiktaş maçında salsak olur mu?Olmazsa da canın sağolsun.![]()
Bu sene A.L'yi alırız inşallah![]()
9.Hafta
4.Tur
10.Hafta
4.Maç
Bu arada Finne Norveçli en iyi genç seçilirken Strandberg Norveçli yılın oyuncusu oldu ve rüya takımda yer buldu kendisine
Gerek kalmadı içerde de yenip beraber üst tura çıktık (:
Kura şansına bağlı ilk hedefimiz çeyrek final sonrası dediğim gibi şans (:
Ligde Son Durum
finnenin gelişimi devam ediyo galiba
Kurayı çeken adamın elinin ayarına bağlı bişey![]()
Ediyor ama Lyngbyde ki gibi değil. orada sürekli 11de ve takımın çok önemli oyuncusuydu burada takım iyi olunca herkes gibi oda rotasyon oyuncusu herkesi dinlendirerek oynatmaya özen gösteriyorum. Özellikleri artıyor ama Danimarkadaki gibi yeti kazandıramadım orada tam makina olmuştu gerçi yaşı hala genc sıkıntı yok forma verdikçe gollerine devam ediyor bebeğim
Büyük konuşmak istemem ama herhangi bir takımdan korkttuğum falan yokYinede daha ilk turdan çok zor takımlar gelmesini istemeyiz elbet
Adamın rölanti taktiği var olum ne konuşuyosunuz boş boş![]()
senin finne ile ilgiil videolara bakıyodum hakkında kısmında city arsenal tottenham ilgileniyo diyo yazıyodu galiba scoutlar bu kariyer okuyo sırada dehn var galiba![]()
Siz Rölanti taktiğimle dalga geçin ben gayet memnunum avrupada skoru bulabilirsek rölanti tktiğimin çok ekmeğini yiyeceğime inanıyorum
Dehn Lyngbyde kilit adamlarımdandı yine lakin burada 3 yıldır doğru dürüst forma vermiyorum. Ama o inanılmaz gelişiyor hocam beni gör dercesine şayet bu yılda bu şekil devam ederse seneye kesinlikle 11'e koyacağım. Ama benim bebeklerim sürekli çoğalıyor kabile reyizi oldum
Bana birkaç tane iş teklifi bile geldi size söylememiş miydim ?![]()