Alırsın sen kasma.![]()
Alırsın sen kasma.![]()
Ne yazikki şampiyonluğu kaybettik aşırı derece üzüldüm hazırlık kampını çok iyi geçirip çok iddaalı bi kadro kurucam
Şanssızlık ile ligi kaybetmişiz.
Büyük şok yaşadım 7 puan zirveden geriye düştük 3 kulvarda yarışmak acaip kastı bizi bu sene![]()
Hayır niye son maçlarda takım kötü gider anlamıyorum.
Aslında biliyorum.
Oyunun şerefsizliğiBaşka bir şey değil.
Son haftalara girildiğinde berababerlik bile alsan, takımla toplu olarak konuşmalısın. Arkadaşlar yapıcaz edicez vs. Gaza gelip son maçları da alıyorlar öyle durumlarda
Transferlerini bekliyoruz. Herhangi bir bölgeye kesin transfer yapacaksan, mevkiyi bildirebilirsin..
Sentugo.
Valla son iki maça çıkarkende moraller üst düzeydeeydi yamuk yaptı oyuncular bana sağlık olsun Gs de hiç mi puan kaybetmez arkadaş bi takım
Mevki olarak forvet düşünüyorum iki yönlü ortasaha düşünüyorum sağbek solbek düşünüyorum yerli olacak daha önce anlaştığım isimler var
Salih Alper Ersan İsmail Samed artı Oğuzhanla anlaştım
Yeni Sezona Merhaba Dedik
Tebrikler Türkiye Kupası için. Şimdi sıra süper kupada. Lig de kötü olmuş.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Avrupa'da 52.'yiz , bu sene ŞL'de yarı finale çıkarsak baya yukarılara tırmanırız..
Kaç puan farkla liderdik , şampiyonluğu resmen Galatasaray'a verdik.. Olsun bizim Türkiye Kupamız var![]()
Bekliyorum transferleri ve toplu kadroyu
Sentugo.
Çalışmalar tüm hızıyla sürüyor yepyeni Gaziantep için çalışıyorum gidenler gelenler bakalım ne olacak bu sene![]()
Bir yandan hazırlıklarımız devam ederken bir yandanda Şampiyonlar Ligi eleme maçlarına çıkıcaz rakip Braga
Bi bakıma Bragadan avantajlı skorla döndük maç çok kısır bi şekilde ataksız geçtik son 4 dakikada 2 gol oldu
Igor kırmızı kartı Muslunun serbest kalmasıyla sıkıntı yaşadık sağ tarafta ama yenmesini farklı bi şekilde halilovic sayesinde bildik 2 gol 2 asistle rakip defansın korkulu rüyası oldu
Şimdi rakip Almanların zorlu ekibi Dortmund bu kupayı istiyorsak geçmemiz gerek
İlk Maç deplasmanda
Evet ligde kaptırdık Süper kupada kaptırmadık ezeli rakibimiz Gsyi penaltılarda 4-1 mağlup ederek toplamda 5-2 mağlup ederek kupayı kazandık takım gün geçtikçe daha iyi oluyor sağbek solbek sıkıntılarımız var onları halledip dahada iyi olucaz
Böylelikle müzemizde
2 Süper Kupa
2 Lig Kupası
1 Türkiye Kupası bulunmaktatır
Çok süper bir kupa galibiyeti tebrikler![]()
Süper Kupa güzel olmuş.![]()
Süper kupa süper olmuş desek daha iyi sanki burak![]()
Tebrikler İçin teşekkürler arkadaşlar
Son provayıda başarıyla atlattık artık tek hedef Dortmund oyunumuzu oynayıp turu geçmek istiyoruz turu geçmemize göre transferlerimize yön vericez Brezilyalı ilgilendiğimiz iki üç forvet var takımdan gidenler oldu iyi parada geldi aldığımız adamlar bildiği üzere Alper Ersan İsmail Oğuzhan Özyakup bedelsiz Salih 5 milyon euro Samed Yeşil 8.5 milyon euro aldık bu arada ilk sene aldığımız adamların taksitleri yeni bitiyor kulübün oyuncu borclarına 11 ayı kaldı sonra borçsuz konuma gelicez bunuda belirtmek isterim
Hadi gençler maça çıkıcam bi moral bi destek kimler bizimle maç ne olur skor tahmini söyleyin ilk maç orda hadi canlansın buralar![]()
Rahat geçmişiz.![]()
İşin zor hocam , bence 2-1 kaybedersin golü Halilovic atar![]()
son maç kazansak şampiyonmuyduk ikili averajda durumlar neydi ?
Aynen rahat geçtik ordan avantajlı bi skorla döndük daha rahat oynadık
Golü bilemedin Finne attı 2-1 de yenildik
Kazansak gene şampiyon değildik ikili averajda gs iki maçtada bizi yendi avantajlıydı![]()
Evet aslında ordan avantajlı bi skorla döndüğümü düşünmüştüm
Şu an ligi düşünecek durumda değiliz tamamen yedek kadromuzla yendik
Ve sezonun maçı geldi çattı golü erken yememiz ve ilk yarı gol bulamamız dezavantaj oldu sağlık olsun galiba Uefadayız
Uefada gruplar belli oldu kolay bi gruba düştük bu grup için transfer yapmaya gerek yok üst tura çıkarsak belki transfer yaparız
Birazdan gelenler gidenler toplu şekilde koyucam transferin son gününü bekliyorum giden oyuncularımız olabilirHımm bu arada bide regen aldık ama seneye aramıza katılacak
Arkadaşlar oyun hata verdi runtime mı neydi oyundan attı yeniden girdiğimde rövanş maçı oynanmamıştı Dortmundla kusura bakmayınız istemediğim bişey oldu![]()
gruptan çıkarız diye düşünüyorum kievle el ele bu arada ukraynada fazla kalma![]()
Tamam sowkayda pc kafayı yedi biraz geriye attı kariyer oyunda
Arkadaşlar format falan atıcam leptopa o yüzden belki bugün güncelleme yapamayabilirim bilginize herkese iyi günler dilerim
Transferleri ben mi göremedim yoksa yapmadın mı![]()
Devre arası sözleşmesi bitenleri aldım topluca koyacaktım format attım oyunun yüklenmesini bekliyorum Fener maçını izlerim koyarım diye düşünüyorum kanka![]()