Dakika 60 Diego çıktı Arda girdi.
Edit: Girdiği an takımı da hareketlendirdi.
Edit 2: Lampard sarı gördü rövanşta yok.
Edit 3: Terry'nin ayak bileği döndü.Yerine Andre Schürrle girdi.
Dakika 60 Diego çıktı Arda girdi.
Edit: Girdiği an takımı da hareketlendirdi.
Edit 2: Lampard sarı gördü rövanşta yok.
Edit 3: Terry'nin ayak bileği döndü.Yerine Andre Schürrle girdi.
Last edited by bilmania : 23.Nisan.2014 at 00:18
Lampard Arda'ya yaptığı hareketle sarı kart gördü ve rövanşta cezalı duruma düştü.
Arda bam bam bam...
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Önce Cech, şimdi Terry. Şanssız gününde Jose.
Şimdi söylemeyeyim diyorum ama Liverpool....
![]()
Obi Mikel ve Gabi rövanşta yoklar.
Lampard'ı atamadı ya la.
Mario Suarez yerine Jose Sosa oyunda.
Raul Garcia yerine David Villa oyuna girdi.
Miranda da sarı kart gördü.
Willian yerine Demba Ba oyunda.
Demba Ba sarı kart gördü.
Last edited by E.Cartman : 23.Nisan.2014 at 00:43 Reason: Flood
Torres çok iyiydi bugün, ileride yalnız kalmasına rağmen iyi iş çıkardı bence.
Maç 0-0 bitti.
Şimdilik Atletico avantajı kaptı.
Yazık oldu Atletico'ya,golü çok hak ettiler.
Arda sakatlıktan çok iyi dönmüş yanlız, ayağına aldığı her topu olumlu kullandı.Umarım rövanşta turu geçen taraf Atletico olur.
Yazık oldu Atletico'ya. Chelsea'de efsane kapandı yine. Arda'nın girişi oyunun kaderini değiştirdi resmen ancak yetmedi yine de. Bana kalırsa Raul Garcia değişikliği için geç kaldı Simeone, baya kötüydü bugün hatta 1-2 net olabilecek pozisyonu da gitti saçma sapan şekilde zora sokup harcadı. Arda'dan önce onu çıkarsaydı daha iyiydi.
Screw you guys, I'm goin' home
Cech'in omzu çıkmış,sezonu kapatmış,geçmiş olsun.
"Its very difficult to play a football match where only one team wants to play"
West Ham maci sonrasi sonrasinda Mourinho soylemisti
Bugun kendini ne yapti ?
A.Madrid umarim eler Chelsea'yi
atletico avantaji kapti fakat mourinho da bu durumdan pek mutsuz degildi gibi, cunku gol atmak icin hic caba gostermedi takimi. 0-0 icin oynadiklari cok belliydi. istedigini alan taraf chelsea gibi duruyor. ama ben de atletico icin avantaj oldugunu dusunuyorum skorun. deplasmanda atacagi bir golle turu gecebilir atletico. insallah arda olur o golu atan da![]()
ben esas rovansa kadar gecen surede mou'nun satasmalarini merak ediyorum, epey senlikli bir hafta gececek simdi.![]()
mourinho barcelona - atletico macini oyle bir cozmus ki iste o yuzden en iyi hoca...
çeyrek final maclarina gidelim barca atletico macinda barca ne yapti topu ayaginda tutmaya calisti her zaman ki gibi sistemlerini oynadilar rakibi yorup gol atmak icin ama atleticoya bu sokmez cunki su an avrupanin dortmundla beraber en iyi fizik gucu kapasitesine sahip bir takim bugun mourinho napti hizli adamlarini kesti oynatmadi topu bilerek atleticoya verdi normalde hizli kanat oyunculari hep oynardi ve iyide press yapardi o oyuncular hizli ve direkt paslar yerine mourinho beklemeyi secti barcelonanin dustugu tuzaga dusmedi yani... akilli oynadi mourinho cunki biliyor daha evinde 1 mac daha var buyuksun hocam bir gun turkiyede gormek dilegiyle seni.![]()
Mou yattı aldı istediğini ancak 0-0 çokta avantajlı bir skor değil. İbra'lı PSG o gün Chelsea'yi elerdi açıkcası. Atletico golü bulacaktır mutlaka Mou'nun ekibi 2 tane atamazsa final gelir bence benim skor tahminim 1-1 yönünde. Bu arada yarın Real parçalar Munih'i.
Haftayada aynı senaryo olacak.
Mourinho dün 10 kişi defans yaptıysa, evinde 10 kişi hücum yapacak bir hoca değil.90 dakika yine kapanacak, fakat bu sefer ev sahibi kendisi. Kornerler, frikiklerden mutlaka gol bulacaktır Chelsea.
Atleticoyu ciddiye alan ilk hoca oldu mou. Dün çıkan kadro inanılmazdı. Ofansif diyebileceğimiz bi willian bi de torres vardı sahada. Evindeki maçta en azından maçın sonundaki gibi oynatabilir. Torres, shurrle, willian. Evinde daha ofansif başlayacaktır bence mou. Gollü bir maç olabilir bu sefer.
Bugün Real'den galibiyet bekliyorum , umarım elerler şu Münih'i ve umarım şampiyon atletico-chelsea maçının galibi olur. Sanırım en olası olmayan sonucu istiyorum![]()
Real Madrid XI: Casillas, Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrão, Alonso, Isco, Modrić, Ronaldo, Di María, Benzema.
Bayern Münih XI: Neuer, Rafinha, Dante, Boateng, Alaba; Lahm, Kroos, Schweinsteiger, Ribéry, Mandzukić, Robben.
Benzema 1-0
Real kontra ile vuruyor.
Di Maria biraz fazla varyeteye kaçıyor sanki bugün. Biraz daha düz oynaması lazım.
Klasik Guardiola takımı, %25'e %75 küsürlerdeydi topla oynama.
Real Madrid kontra ile farkı açabilirdi ama son tercihlerde ya da son vuruşlarda hata yaptılar.
İkinci yarı Bale-Götze girerse daha da heyecanlı bir maç olabilir.
Bayern evinde Real'i 3'ler 4'ler yollar Madrid'e,Guardiola,pas oyunu falan dinlemez Robben-Ribery ikilisi![]()
madrid cok kacirdi oyle boyle degil , guardiola her zaman ki gibi pas pas pas ilerisi yok o yuzden her zamanki daha yuksek sesle REAL MADRID.