Anket Sonuçlarını Görüntüle: Türkiye Kupasını Kim Kazanır ?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

11 68.75%
  • Eskişehirspor

5 31.25%
Sayfa 21 / 31 İlkİlk ... 111920212223 ... SonSon
601 ile 630 arası toplam 916 sonuç

Konu: Türkiye Kupası 2013-2014

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Burak sanki topa kafa vurmuyorda top Burak'ın kafasına çarpıyor. O nasıl bir kafa vuruşudur arkadaş?

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

2-2 oluyor....

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sene başından beri aynı hikaye, kötü oynanan maçlarda bile pozisyonlar bulunuyor ama cömertçe harcanıyor, bedeli ödeniyor. Kupadan da eleniriz bu gidişle.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Rahat olun ya olur böyle zamanlar.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

O değil de Selçuk gibi bir oyuncu nasıl bu kadar düşer hiç anlam veremiyorum. Aklıma gelen tek şey Sneijder. O geldiği zaman rolünün kısıtlanacağını düşünüyordum, etrafımdaki galatasaraylılara da dediğim şey buydu ilk transfer haberleri çıktığında. Selçuk'u severim objektif bakan herkes gibi. Bu saatten sonra onun için en iyisi Avrupa'ya gitmesi olur diye düşünüyorum. Keşke Arda, Simeone'ye felan övse de Atletico alsa oyununu birkaç tık daha geliştirmesi için Avrupa şart. Yaşı da ilerliyor zaten ya şimdi ya hiç.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Alsınlar Burak la Selçuk u gerçekten. Mancini yi göndermek kolay değil, adam resmen takım içinde savaş çıkarmış, herkes birbirine bozuk. Yazık oldu bence... Yok o birşey değil, Milli Takım ın en kilit oyuncuları bu ikisi. Son 3-4 sezonlarından eser yok ikisininde...

Son olarak hakem yine seyirci baskısı altında fena ezildi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yabancılar ve Yerliler ayrımı var galiba takım içinde. Bundan önce hatırlarsanız Gökhan Zan'la Melo antreman da tartışmıştı.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Yabancılar ve Yerliler ayrımı var galiba takım içinde. Bundan önce hatırlarsanız Gökhan Zan'la Melo antreman da tartışmıştı.
    Survivor'a döndü takım resmen gruplaştılar maşAllah.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Sneijder efendi gol sevinicini Türklerle paylaşmıyor.Satacaksın bu tip adamları.Melo bey de Gökhan Zanla antremanda tartışmıştı.Gökhan Zan 'bizim onlara gösterdiğimiz saygıyı onlar da bize gösterecek' diyordu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    Sneijder efendi gol sevinicini Türklerle paylaşmıyor.Satacaksın bu tip adamları.Melo bey de Gökhan Zanla antremanda tartışmıştı.Gökhan Zan 'bizim onlara gösterdiğimiz saygıyı onlar da bize gösterecek' diyordu.
    Ne Burak ne de Selçuk,Sneijder kadar uğraşmıyor şu takım için.Zan-Melo konusuna hiç girmeyelim şu takımda Melo kadar oynayan kimse yok.Melo kadar takım için uğraşsınlar da o zaman saygı beklesinler.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Ne Burak ne de Selçuk,Sneijder kadar uğraşmıyor şu takım için.Zan-Melo konusuna hiç girmeyelim şu takımda Melo kadar oynayan kimse yok.Melo kadar takım için uğraşsınlar da o zaman saygı beklesinler.
    Melo çalışkan diye kibirli olacak diye bir şey yok. Birazcık kendinizi Gökhan yerine koyun hatta en kısa yoldan örnek vereyim hepimiz sınıfta çok çalışkan olan kişilere uyuz olmadık mı?

Her sınıfta oluyor genelde çalışkan olup, kibirli olan bir öğrenci. Bence çok haklı o olayda Gökhan Zan.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yaşım çok büyük değil ama hafızam iyidir, uzun zamandır da dikkatli takip ederim futbolu. Ülkeye ne zaman bir yıldız gelse ya da yıldıza bile gerek yok ortalama popülaritenin üstünde bir adam gelse geldiği takımda gruplaşma başlıyor. Bunun sorumlusu gerçekten hep mi yabancılar yani. Ya arkadaş koca koca adamlarsınız illa başınızdaki hocanın size bekçilik mi yapması lazım. Bizim sorunumuz ne Selçuk ne Burak. Tüm ülkeye şöyle baştan bir ayar çekmemiz lazım. Başka türlü olmayacak bu iş.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Melo çalışkan diye kibirli olacak diye bir şey yok. Birazcık kendinizi Gökhan yerine koyun hatta en kısa yoldan örnek vereyim hepimiz sınıfta çok çalışkan olan kişilere uyuz olmadık mı?

Her sınıfta oluyor genelde çalışkan olup, kibirli olan bir öğrenci. Bence çok haklı o olayda Gökhan Zan.
    Kusura bakma ama işte o çalışkan öğrenci gidiyor tıp,hukuk kazanıyor.Gökhan gibi tembellerse sokaklarda serseri olup çıkıyor.

Nesil
    2007

Aşırı sinir var. Muslera bile son dakikada çok gereksiz bir sarı kart gördü. Mancini desen yerinde duramıyor, istifa seslerine çok içerlemiş galiba. Melo direkleri tekmeliyor falan. Hırsa benzemiyor bu sinire benziyor daha çok.

Maç güzeldi ama. İki takımda rahat rahat saldırdı, biz de çok güzel bir maç seyrettik.

Kamplaşma konusuna gelirsek, problem olduğunu açık açık taraftara da belli ettiler. Sneijder'in sarılmaması, Burak'ın Sneijder önünde bomboşken 360 derece dönüp geriye oynaması gibi şeyler gözümüze çarptı. Bir yolunu bulup çözerler inşallah.

Şu 'yönetim istifa' saçmalığını da anlamak güç. Kötü dediğiniz sezonda ŞL'de gruplardan çıkıldı, TR Kupası'nda Yarı Final'deyiz, ligde üçüncüyüz ama bu sene üçüncü ŞL'de ön eleme oynayacak ki ikinci olma şansımız hala var(toparlanabilirsek tabi). Yönetim başarısız tam olarak ne yaptı da istifa deniyor? Garip.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hep diyorum yine diyorum dunyada ultraslan kadar gereksiz bir grup gormedim hayatimda , ulan takimi selcuk ve burak baltaliyor ihanet ediyorlar yonetim mancini istifa diyorsun yonetim mancini daha napsin , acilen burak ve selcuk satilmali sezon sonunda az utanin be unal aysal bu takimi nerden nereye getirdi...

Mancini ; Şu an da gidebilirim, yarın da gidebilirim. Sorun olmaz Devre arasında aldığımız oyuncular bugün için değil yarın için gelecek için futbolcular. Buraya gelirken projenin zor olduğu söylendi bana. Geleceğin takımını kurma düşüncesi beni cezbetti. Burada geleceğin takımını kurmak için gerekli ortam yok gibi. Gidebilirim de. Yarın sabah da valizlerimi toplayabilirim 20-30 milyon Euro'nuz vardır ya da yoktur. Yatırım yapmanız gerekir. Geleceğin takımını kurmak için sabır göstermek gerekir. Eğer sabır gösterip önümüzdeki seneyi beklemeyeceksek, hakaretleri duymanın hiç gereği yok.4 ayda takım kuramazsınız. Ocak'tan bu yana oynadığımız futbolu görmediniz mi? Deplasmanda kazanmak da alışkanlıktır. Yorgunluk da oldu. Bunu anlamak lazım. Anlamayanlar mesleğini değiştirmeli. Son basın toplantısı bu da son soru olabilir. Niye bu vaziyetteyiz? Son iki maçı kaybettiğimiz için mi? Bir önceki hocayla devam mı edilmeliydi? Öyle çok mu gol yemeliydik? Arsenal 6 gol yedi. Taraftardan tepki var mı? Bazı şeyleri oluşturmak için acı çekmek gerekebilir. Bana soruyorsanız. Ben sabır göstermeyeceğim. Niye Real değil, Neden MANU'ya gitmedim. Neden buraya geldim? Proje için geldim. Ama artık gerek yok. Yanlış ve yalan haber yazanları suçluyorum. Her istediğinizi yazabilirsiniz. Yalan yazanları suçluyorum''

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Mancini'nin oyuncu değişiklerini çözemeyeceğiz herhalde bu gidişle. Maç başından beri aksayan iki adamdan biri Burdisso'yu (neden oynatılıyor onu da anlamadım ya) çıkarmak için neden ikinci yarıda 7-8 dk. geçmesini bekledi. İkincisi Ceyhun maçın başından sonuna kadar o kadar hata yaptı ki; neden 90 dk. oynadı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yemin ediyorum başkalarının uğraşmasına gerek yok kendi kendimizi yok ediyoruz.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Abi Türk futbolunun sorunu nedir ben size söyleyeyim. Katılan olur katılmayan olur ki ikincisi daha ağır basacaktır ben Beşiktaş taraftarından biliyorum. O kadar kötü örnek olmasına rağmen Ronaldinho diye tutturdular. İsim için futbolcu felan alınmaz, teknik direktör de getirilmez. Hepimiz sevindik geldiler diye ama hiçbir zaman mutlu sonla bitmedi. Türk futbol seyircisi bunu bir türlü anlayamadı. Quaresma diye ölüyor bizim taraftarın yarısı. Yok Porto'da şöyle parladı böyle parladı abi bizde yapamadı, başka yerde ne yaparsa yapsın. Ha reklam yapmadılar mı çoğu takımın adını duyurdu Allah var. Tek iyi tarafı da bu zaten. Drogba da bunların içinde. İyi güzel iki yıl üst üste şampiyon oldular, çeyrek final felan güzel de Drogba olmasa yapamazlar mıydı ? Bence yapabilirlerdi. Zaten geçen yıl değil ondan önceki sene ikinci yarının bir kısmında oynamıştı.

Bunlar takımların parasını emiyor karşılığında verdikleri onlara nazaran az para alanların yanında koca bir hiç olarak kalıyor. Bir de büyük takımlara özenen anadolu kulüpleri var ki onlar daha fena. Arkadaş koca ligde borcu olmayan birkaç kulüp ya var ya da yok. Sen gidip sırf ismi var diye Malouda, Bosingwa, Anton Ferdinand, Taye Taiwo, Kenny Miller, Kris Boyd vs. ne alıyorsun kardeşim. Amaçları belli değil mi ? Nedir bu Katarlaşma çabası bunu anlayamıyorum.

Bir diğer konuya da @Spy.94 değinmiş. Tabiki her yabancı aynı değil. Ama getirdiğin oyuncunun karakteri iyi olacak. Atiba, Ernst, Muslera, Sow gibi işini iyi yaparsa herkes iyi yapar. Ama senin Melo dediğin adam her türlü karaktersizliği yapar. İlk geldikleri sene Portekiz çetesi diye tabir ettiğimiz grup ayrılmadı mı ? Guti'yi bile dışladılar zaman zaman. Daha düne kadar Almeida'da eski günlerindeki gibiydi. Artık İstanbul'u gerçekten seviyor mu bilmiyorum birşey oldu bu sezon.

Kulüplerin artık potansiyele para vermesi lazım. Ben Fikret Orman ve Önder Özen'e bu konuda güveniyorum ama stat için felan taraftara uyarlar da takımın kimliğine uymayan birini getirmezler umarım. Bunu her takımın yapması lazım ama gerek yönetimler gerek taraftar ısrarla böyle olmasını istiyor. Bu yüzden Türkiye'de bazı şeyler hiç değişmeyecek, ne yazıkki.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

eskiden takimlari yabancilar baltalardi oynamazlardi simdi tam tersi yerliler baltaliyor su sneijderin tellesin melonun musleranin emegine yazik be..

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by byariff View Post
    hep diyorum yine diyorum dunyada ultraslan kadar gereksiz bir grup gormedim hayatimda , ulan takimi selcuk ve burak baltaliyor ihanet ediyorlar yonetim mancini istifa diyorsun yonetim mancini daha napsin , acilen burak ve selcuk satilmali sezon sonunda az utanin be unal aysal bu takimi nerden nereye getirdi...

Mancini ; Şu an da gidebilirim, yarın da gidebilirim. Sorun olmaz Devre arasında aldığımız oyuncular bugün için değil yarın için gelecek için futbolcular. Buraya gelirken projenin zor olduğu söylendi bana. Geleceğin takımını kurma düşüncesi beni cezbetti. Burada geleceğin takımını kurmak için gerekli ortam yok gibi. Gidebilirim de. Yarın sabah da valizlerimi toplayabilirim 20-30 milyon Euro'nuz vardır ya da yoktur. Yatırım yapmanız gerekir. Geleceğin takımını kurmak için sabır göstermek gerekir. Eğer sabır gösterip önümüzdeki seneyi beklemeyeceksek, hakaretleri duymanın hiç gereği yok.4 ayda takım kuramazsınız. Ocak'tan bu yana oynadığımız futbolu görmediniz mi? Deplasmanda kazanmak da alışkanlıktır. Yorgunluk da oldu. Bunu anlamak lazım. Anlamayanlar mesleğini değiştirmeli. Son basın toplantısı bu da son soru olabilir. Niye bu vaziyetteyiz? Son iki maçı kaybettiğimiz için mi? Bir önceki hocayla devam mı edilmeliydi? Öyle çok mu gol yemeliydik? Arsenal 6 gol yedi. Taraftardan tepki var mı? Bazı şeyleri oluşturmak için acı çekmek gerekebilir. Bana soruyorsanız. Ben sabır göstermeyeceğim. Niye Real değil, Neden MANU'ya gitmedim. Neden buraya geldim? Proje için geldim. Ama artık gerek yok. Yanlış ve yalan haber yazanları suçluyorum. Her istediğinizi yazabilirsiniz. Yalan yazanları suçluyorum''
    Muazzam konuşmuş ama kim anlayacak.... GS sohbet alanında yazdıklarımı dile getirmiş adeta. Mancini ve Aysal'ın kalmasını çok isterim ama bu taraftar bu basın bırakmayacak maalesef.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Mancini nin ilk başta gelmesini hiç istemeyen biri olarak şuan çok net haksızlık yapıldığını düşünüyorum takım zaten tuhaf kurulmuş bi takım üstüne bide takımın son 2 senede sırayla en iyi oyuncusu olan 2 adam 3 kuruşluk top oynamıyo biri ortasahada sürekli top kaptırıyo diğeri 98989 tane gol kaçırıyo adam napsın girip kendi mi atsın yedek bıraksa bu kezde başka şeyler yazılcak

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

aynisi rijkaarda olmadimi oldu yerli oyuncular takimi sabote ediyordu o donemde , beyfendiler yilda 2m euro uzeri para kazaniyorlar maç baslari primler hariç birde trip atarlar mac secerler takimi sabote ederler selcuk burak ikilisi sezon sonu kesinlikle yollanmali zararinada olsa...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Yemin ediyorum başkalarının uğraşmasına gerek yok kendi kendimizi yok ediyoruz.
    Genelikle butun Turk takimlari boyle yapiyor, en buyuk ornek biz (Trabzonspor)

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Quote Originally Posted by byariff View Post
    aynisi rijkaarda olmadimi oldu yerli oyuncular takimi sabote ediyordu o donemde , beyfendiler yilda 2m euro uzeri para kazaniyorlar maç baslari primler hariç birde trip atarlar mac secerler takimi sabote ederler selcuk burak ikilisi sezon sonu kesinlikle yollanmali zararinada olsa...
    Arifim sonuna kadar haklisin da, su yabanci kurali elimizi kolumuzu bagliyor ya.Burak yollansa Umut'a kalacagiz yada cok cok kaliteli yerliler getirmek lazim yurtdisindan..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

''Yola çıktıklarını yolda bulduklarına değişirsen; hem yolunu kaybedersin, hem dostunu.''

yeterli bence?

Bu durumun en büyük sorumlusu yönetimdir, yönetimdir, yönetimdir. İstifa sesleri yerinde.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Deplasmandaki sıkıntımız devam ederken evimizde berabere kalmamız iyi olmadı. Takımda hoşuma gitmeyen bir telaş ve panik var.

2012 yılındaki futbolu benimle birlikte bir çok Galatasaray taraftarı eminim ki özlemiştir. Oradaki kontrollü, sabırlı, önde pres yapan ve takım halinde savunma anlayışının bir tanesini bile yapamıyoruz bu yıl. O dönemde kadromuzda çilekler yoktu belki ama mükemmel bir takım oyunu ve göze hoş gelen bir futbol vardı.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Mancini'nin üstüne pek gitmemek gerek bence. Saha da ruh yoksa adam ne yapsın. Bu sezon onun sezonu değil zaten elinden geleni yapıyor. Çokta güzel konuşmuş takdir ettim. Şimdi Mancini gitse sorunlar çözülecek mi ? Sorun oyuncularda kesinlikle. Ve bizim en büyük eksikliğimiz sezon başında gücümüze güç katmayışımız oldu. 2 Sezon biz güçlenerek şampiyonluklar kazandık bu sezon onu yapmadık ve halimiz ortada. Kupa'da gidiyor elde var sıfır.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Eskisehirspor 0-1 Antalyaspor devam ediyor maç.Çok büyük bir avantaj yakaladı Antalyaspor.Ugur İnceman harika bir gol attı ve bu sene ilk defa işe yarar birşey yaptı.Şimdi rövans maçına gidilir işte.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Maçı anlatan spiker Ümit Aktan'dı galiba, çok kötü maç anlatıyor ya sanki maçı anlatmıyor da muhabbet ediyor.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Mancini'nin üstüne pek gitmemek gerek bence. Saha da ruh yoksa adam ne yapsın. Bu sezon onun sezonu değil zaten elinden geleni yapıyor. Çokta güzel konuşmuş takdir ettim. Şimdi Mancini gitse sorunlar çözülecek mi ? Sorun oyuncularda kesinlikle. Ve bizim en büyük eksikliğimiz sezon başında gücümüze güç katmayışımız oldu. 2 Sezon biz güçlenerek şampiyonluklar kazandık bu sezon onu yapmadık ve halimiz ortada. Kupa'da gidiyor elde var sıfır.
    Haklısın. Takım takviyelerle güçlendirilmedi. Telles haricinde transferlerin durumu ortada. Yalnız taktiksel anlamda Mancini'yi beğenmediğimi de söylemeliyim. Sneijder gibi bir oyuncuyu kanada hapsetmek doğru değil. Umut gibi takımı için sahada her şeyini veren bir oyuncuyu yedek bekletmek de doğru değil. Manchester City'i şampiyon yaparak tarihe geçti fakat o sezon Manchester'ın kadrosu neredeyse teknik direktörsüz şampiyon olacak kaliteydi. Tabi bu işin mübalağası. Bugüne kadar gördüğüm elinldeki oyuncuların istihdamı konusunda ve taktiksel anlamda en başarılı teknik direktör Lucescu'dur.

Sayfa 21 / 31 İlkİlk ... 111920212223 ... SonSon

Mesaj Yetkileri