Hareket Bölgeleri oynanan son 5 dakikayı esas alıyor yalnız.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
benim forvetlere gerek kalmadı adam sağolsun kendi kalesine gol yağdırdı![]()
Türkiye Kupası grubuna bak olmaz böyle şey![]()
30 kombine ile tarih yazdik!
![]()
Az önce ortasahada oyuncuma yapılan faul sonrası penaltı kullandım.![]()
Steam ID: fotosuki
Bu kadar saçma maç motoru ve transfer politikası olan bir oyuna 2 aydır güncelleme gelmemesi çok komik bence.
evimde sivasspor'la oynadım 48 bin kişi izledi maçı. gişe hasılatı 50 bin euro geldi. bu çok saçma değilmi ?
Bu Kadar İnatçı Bir Adam Görmedim Daha![]()
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Bu yine iyi. ben üst üste kötü sonuçlar alınca oyuncular kulübün başarısız olduğunu söylüyor. sene sonu şampiyon olucaz diyorum, o zamana kadar bekleyemem diyor. gülermisin ağlarmısın. derbide atılan adama para cezası veriyorum, al başına belayı3-4 ay Melo berbat moralle oynadı takımda..
Aynen çok gıcıklar ya, hele Melo yok mu, Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'nde her şey iyi giderken saçma bir kırmızı kart gördü, tur garanti iken 3 gol yiyip elendik.O sinirle 2 hafta maaş kesintisi verdim, küstü beyefendiZaten moral berbattı, o yüzden formdanda düştü, onun yerine koyduğum oyunculardan da verim alamayınca, her şey iyi giderken kovulduk.Resmen Melo kovdurdu beni
![]()
Kasımpaşa'nın yurt dışında eğitim görmüş futbolcusuSoyismini sevsinler senin
![]()
Sat gitsin abi böyle sıkıntılı topçuların barınacak yeri kalmaz![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Güzeldi bu.
Daha demin ilk 11'imden 8 Yedklerden felan da 7 oyuncumun milli görevde olmasına rağmen maça erteleme gelmedi ilk 11 i kuracak oyuncum yokyu.Bende tatile aldım![]()
![]()
![]()