Uzun süredir takip etmiyordum sırf Antalya"ya bakmak için geldim.Sonunda yenmişsin tebrikler![]()
Uzun süredir takip etmiyordum sırf Antalya"ya bakmak için geldim.Sonunda yenmişsin tebrikler![]()
Ne Antalya'ymış sonunda yenmişsin tebrik ederim![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Yeni başkanımız belli oldu!!
Borçlarımızı kredi çekerek ödedi yeni başkanımız!!
Çekilebilecek en kek 2 takımdan birini çektik!!! Yarı finale rahat çıkarız diye düşünüyorum!!
Stsl 24. Hafta
Spoiler: İstatistikler
Puan Durumu
Ligde çok ama çok rahat ilerliyoruz. Şampiyonluğu alacağız bir mucize olmazsa!!
Yeni başkanımız ne istersek yapıyor sağolsunÇok sevdim bu adamı
biliyordum macity eleyeceğini yarı fınalı şimdiden tebrik ederim yeni başkan iyimiş
Artık bir Sugar Dady'nin vakti gelmişti zaten
City'e de evde acımamışız![]()
Valla takım öyle inanılmaz şeyler yapmış ki kim gelirse gelsin artık çok ekstra bir şey yapmaz. Bütün işi sen halletmişsin zaten.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Stsl 25. Hafta
Stsl 26. Hafta
Stsl 27. Hafta
Maç öncesi sakatlıklar can sıkıyor ama kadromuzda alternatif çok
Spoiler: Maçın Golleri
Kolay olacağını düşünüyordum ama bu kadar da kolay olacağını beklemiyordum
Yarı Final şimdiden hayırlı olsun bizim için
Stsl 28. Hafta
Çok ciddi bir rotasyona gittim ve rahat kazandık. Porto öncesi moraller iyi
Bu arada şok bir sakatlık haberi alıyoruz maçta sakatlanıp oyundan çıkmak zorunda kalan Ercan 4 ay sahalardan uzak ve sezonu kapattı!!!
Bu maçı da kazanabilirdik ancak çok net pozisyonları harcadık ve berabere kaldık zaten kontrollü bir futbol oynattım oyuncularımı fazla yormadım.
Şampiyonlar Ligi gol rekorunu kırmışız ve daha da gelişecektir!!
Şampiyonlar Ligi Yarı Final Eşleşmeleri
Keşke Schalke gelseydi hatta Real gelseydi çünkü PSG çok fena kadroya sahip ve en çok çekindiğim takım. Umarım ilk maçta avantajlı bir skor alırız!!
Ligde harika gidiyoruz. Şampiyonluk sayısı kaç oldu, lig tarihini paylaşır mısın?Şampiyonlar Ligi'nde kurada PSG'nin çıkması kötü olmuş.
psg efsane kadro oluyor oyunlarımda hep psg kotu olmus ama yenersin bence
Stsl 29. Hafta
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=WCLc235NQ_k"]Rakibimizi Tanıyalım[/YOUTUBE]
Maçta inanılmaz bir baskı kurduk ama şutlarda isabeti bir türlü yakalayamadık ve sadece 1 gol atabildik. Rakibin 1 i çok net olmak üzere 2 tane önemli pozisyonu var onun dışında pek bir varlık gösteremediler!!
2. Maç için avantajlı denilemeyecek kadar riskli bir skor ama finale ilk kez bu kadar yaklaştık o yüzden ölümüne mücadele vereceğiz!!!
En önemli oyuncularımızdan biri olan Henrique mortingen!! Rövanç maçında olamayacak
Yarı Final Diğer Maçında Real Schalke yi yendi!!
Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final 1. Maç
Yedeklerle çıkmamızı fırsat bilen BJK bizi 3-2 yenmeyi başardı. Ama rövanşı rahat alırız diye düşünüyorum. Şimdilik biraz ümitlensinler![]()
Olacak iş değil maçta aldığı darbe sonucu gol makinamız sakatlandı ve rövanş maçında olmayacak!!!!!
Şampiyonlar Ligi Yarı Final de Real Finale çıktı!!
Schalke zorlamış ama sonunu getirememiş!!
Findlay ve Henrique gibi kilit oyuncularımızdan yoksun çıktığımız maçta oyunu kilitlemeyi iyi bildik ve maçtaki en önemli pozisyonları da biz bulduk ama değerlendiremedik. Gol sesi çıkmaması işimize yaradı ve FİNALDEYİZZZZZ!!!!!!!
Final Maçı 24 Mayıs 2025 günü Velodrome stadyumunda oynanacak!!!
1-0 olsun bizim olsun diğer mactan beraberlik çıkarsa süper olur diyordum çıkartmıışsın al artık şu kupayı
Sonunda finaldeyiz, güncelleme ne zaman?![]()