Tabikide destekleyenler var. Hatta geçenlerde Said Nursi nin yaşayan talebelerinden birisi AKP yine destekliyorum gibi bir açıklama yapmıştı ama beni ilgilendirmediği için haberin içini açıp okumadımYani demek istediğim şu, her partiyi destekleyen var. Mhpli de var chpli de var akpli de var Demokrat partili de vs vs vs... Ama genel olarak Nur Cemaati X partiyi destekliyor gibi birşey duyamazsın, duymamalısın. Yukardan emir gelipde X partiye oy verme olayı yok bizde
örneğin en son Referandumda da herkes hür iradesini kullanarak karar verdi.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Belki dediğin gibidir ama çoğunluğun desteklediği bir parti var. Nur cemaati benim gözümde diğer cemaatlere göre bir adım öne çıkmıştır çünkü, sigara içenleri farklı görüşleri destekleyenleri hatta alkol kullananları ötekileştirmemiştir, bir parti için yönlendirmeden bulunmazlar belki ama aralarda bunları yapan birileri mutlaka var, bundan emin olabilirsin. Ben Konya'da okudum aralarında zaman zaman bulundum, yurttan ve okuldan arkadaşlarımın davetiyle her iki cemaatin de yemeklerine sohbetlerine katıldım, hocaefendi cemaatine 2 kez gittim, yemekten sonra sigara içtiğim için bir daha çağırmadılar, nur cemaatindekiler her zaman davet etmeye devam ettiler, bazen nazikçe gelemeyeceğimi belirttim, bazen gittim, çünkü niyet iyiydi. Ankara'da hocaefendi cemaatinden tanıdıklarım vardı, burda da(didim) nur cemaatinden tanıdıklarım var, ister istemez bazı şeylere şahit oluyorsun.
Burak
Benim tahminim :
AKP %43
CHP %28
MHP %16
genel olarak 40 ın aşağısına ineceğini sanmıyorum 45 bile sürpriz olmaz
ama yerel seçimler çok farklı oluyor adaylar adayların oy potansiyeli aile sülale falan filan
Gülen cemaati dışındakiler AKP'yi destekliyor.... Gülen cemaati bulunduğunuz yerde AKP dışında kim güçlüyse ona oy verin talimatını vermiştir![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Aslında 30 Mart'tan sonrasını daha çok merak ediyorum ben. Şöyle güçlü bir parti tekrar atak yapsa keşke. Küçükken 99 2002 zamanları falan seçimler baya zevkliydi , her görüşten parti vardı. Şu an ise 4 parti kaldı sadece.
Aynen. Ha bir de başbakanın o riske gireceğine hiç ihtimal bile vermiyorum ama seçim barajı kalksa , diğer köklü partiler de atağa geçebilir bence. Ama tahminimce düşürürse de %5e düşürür o da çok bir işe yarar mı bilemem. Mantıklı olarak düşünüldüğünde 4 parti yerine bir çok farklı görüşün yer aldığı bir meclis olsa çok daha iyi olabilirdi. Tek başına iktidar sisteminde diğer görüşlerin hiç bir şey yapamaması çok kötü oluyor.
Ya zaten siyasette artık biri mitingde hata yapsa da caps yapsak , birinin dili sürçse birinin konuşmaları dinlense peşinde herkesAKP yönetimi yeterince hırpalıyor zevk te olmazsa siyaset hiç çekilmez
![]()
Mersin'i Macit Özcan 2-3 puan farkla da olsa alacaktır bence. Nitekim baktığım son oylamada 33-31 üstünlüğü vardı. Adana'yı da MHP'nin alacağını düşünüyorum. Ankara, çok kritik. Mansur Yavaş da kazanamazsa bir daha çok zor alır Ankara'yı, CHP ya da Akp dışındaki diğer partilerden biri. Ek olarak, ben de İstanbul'u çok merak ediyorum.
...
Koalisyon hükümetinin başarısız olması Ecevit'ten kaynaklı bir durumdur ve Bahçeli o koalisyonda istediği hiç bir şey yapamamıştır. Koalisyon olduğu için hep azınlıkta kalan Bahçeli en sonunda Ecevit'in , Mesut Yılmaz'ın ve diğerlerinin dediklerini kabul etmek zorunda kalmıştır ve başarısızlığın sebebi de budur. İnsanlara balık hafızalı diyeceğine biraz düşün de öyle konuş. Düne bakıyorsun ve Kur'an'ı yakanların , namaz kılmayı yasaklayanların partisine oy veriyorsun ? Bahçeli Apo'yu asamadıysa başörtüyü getiremediyse bu Ecevit ve diğerleri yüzündendir. Gidip CHP zihniyeti ecevitten farklı demeyeceksin herhalde ? Bence tam tersine bu kadar az oy alması insanların düşünememesinden kaynaklı.
Last edited by omersal : 29.Mart.2014 at 13:31
İnşallah tansiyon düşer de ülke rahat bi nefes alır
Okan bayülgenin de dediği gibi çok abarttınız en fazla muhtarın değişecek
ankaradaki onceki secimin oy dagilimina bakinca hersey acik ve net, hala gokcekin kazanacagini dusunen mi var. mansur yavas bir katikulli olmazsa rahat kazanir.
bu arada izmirliyim, adam bana gunde fiks iki posta sms atiyor. yok surdayim, yok burdayim falan.![]()
Ankara'da Mansur Yavaş kazanmasın istediğiniz biçimde capsimi atarım buraya :d
bu sene iki büyük bomba var bence
ankara ve diyarbakır
son tapelerle ilgili gozalti haberleri var, yarin yine gundem yogun...
edit: bu arada farkina varmamisim ama youtube acilmis
az once youtubedan video mu izledim ben, dur bakayim dedim. dogruymus
edit2: f.altayli da istifa etmis, noluyor aksam aksam![]()
Last edited by TeNaciOUS MidFieLdeR : 29.Mart.2014 at 05:06
Anlamadığım bir şey var okulun wifi ndan çatır çutur giriyorum twitter a ben. Burası kendinden vpnli heralde![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Türkiye'nin birleştirici gücü yine sahnede! Allah nasib etmesin, şimdi bu kadar azanlar iktidar görse kıyım yapar.
http://video.haber7.com/video-galeri...-yine-hortladi
Onun da kim olduğu, yani kim olmadığı belli aslında.
http://www.yazete.com/gundem/o-palal...ti-645158.html
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/24799255.asp
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp