Bence Monaco sürpriz olmamış adamlar bu seneye kadar çok çok iyi bir kadro kurmuşlardır her kariyerimde böyle oluyor çok iyi bir sezon geçirmişiz tebrik ederim.![]()
Bence Monaco sürpriz olmamış adamlar bu seneye kadar çok çok iyi bir kadro kurmuşlardır her kariyerimde böyle oluyor çok iyi bir sezon geçirmişiz tebrik ederim.![]()
Aynen hocam, amaclarimiza ulasmisiz, Monaco parasiyla yenmis bizi.Seneye cok daha saglam bir Rangers izleyecegiz.
![]()
Ohoo nerede kutlama yapacak tayfa, 1 sezondur başımın etini yediniz şampiyonluk diye.![]()
şampiyonluk süper avrupa sanssız olmus ıskocya kupasınıda bekliyoz
Biz kutladık da öyle bir şampiyonlukla kurtuluşun yok haberin olsun Avrupa'dan kupa gelene kadar kutlamalar buruk olacak.![]()
[YOUTUBE="eSPiQqD9ApQ"]Glasgow Rangers Champions[/YOUTUBE]
ADANA DEMİRSPOR
Sonunda be şampiyonluk geldi. Tebrik ederim. Hemde eze eze geldi.
Hepimizin derdi okul olmuş arkadaş![]()
Aferin, her yil biz sampiyon oluyoruz bir yilda siz olun bari.FOREVER CELTIC!
Tebrikler .![]()
Okuldu , bayramdı derken oyunla ilgilenemedim bir türlü. Artık geri döndüm , Fm15 çıkana kadar ilerleyebildiğimiz kadar ilerleyeceğiz inş. Canımızın sıkıldığı yerde bırakırız.
Bende dönücem dönücemde İngilizceci bombalıyor konular çok zor![]()
Noldu takım şampiyon oldu mu![]()
Dağıtım izni![]()
Tebrikler güzel sezonu![]()
Hocam Celtic'e biraz acıyalım şimdi yani o kadar sene şampiyon ol filan sonra Ranger gelsin işler değişsin olmuyor yani![]()
İstanbul Küçükyalı Askeri inzibat kenan evren kışlası diye geçiyormuş![]()
Hocam iyi yapmışsın ya o nedir o kadar çalış çabala vere vere 4.8M benim takım o kadar veriyo la bu arada Dünya Kupası'nda başarılar![]()
Aynen dostum , klüpte para olmadığından da değil. Devre arası istekte bulunuyorum tek kalemde 5.4 M veriyorlar. Tamam gençlerden kurulu iyi bir kadrom var ama bu kadroyla daha büyük düşünmek istiyorsak sağlam transfer lazım. Yönetim istiyor ki biz ŞL de gruplarda oynayalım, Ligde Seltikle kapışalım yeter.
Rangers'a geçmiş olsun diyelim büyük bir adamı kaybettiler sen Dünya Kupasını alda peşinden koşarlar zaten![]()