Sayfa 21 / 27 İlkİlk ... 111920212223 ... SonSon
601 ile 630 arası toplam 787 sonuç

Konu: Kupa Avcısı DOĞAN gözünü Dünya Kupasına Dikti| Tokat Spor & Fransa (7.Sezon)

Nesil
    2014

Yok artık Yönetimin hedefe bak M.United ile daha önce kaç kere karşılaştık?
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Adamın fransaya imza atması bile yetti gençler avrupa şampiyonu olmuş Fransanın zaten çok genç bi kadrosu yok 25 yaşüstünü kesip güzel bi jenerasyon oluşturabilirsin bencede

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Yok artık Yönetimin hedefe bak M.United ile daha önce kaç kere karşılaştık?
    2 şer kere gruplarda bir kerede Final de olmak üzere toplam 5 kere karşılaştık.
    Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Adamın fransaya imza atması bile yetti gençler avrupa şampiyonu olmuş Fransanın zaten çok genç bi kadrosu yok 25 yaşüstünü kesip güzel bi jenerasyon oluşturabilirsin bencede
    Pogba 27 yaşında onu kesersem, ilk maça çıkamadan yollarlar beni ama dediğin gibi iyi regenlerle bir jenerasyon yapabilirim
    Quote Originally Posted by sukass53 View Post
    Yönetime bak sen yine final istiyorlar es kaza yarı fınalde elensen demek ipini çekecek bunlar Rexpo
    Yok ya çekemezler. Klübün tek efsanesiyiz.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

''Transferler''

Ani çıkışı ve Hızlanması iyi aynı zamanda uzun boylu bir kaleci aradık aradık bulamadık.Bir çok kaleci ile görüştük Neuer,LLoris,Ruffier,Rui Patricio ama klüpleri vermediler.Son güne kadar bekledik,son gün Timo Horn ile Areola arasında kalıp Areola yı seçtim. Ayrıca Nathan ı çok ucuza bulduk o yüzden aldım Ortasaha merkez de alıştırıyorum.Top kapmasını da geliştireceğim.Sağ bek e Dribling i iyi bir bek baktık Calabria yı uygun gördük.Kaan Ayhan satılık dı bende yedek stoper olsun diye aldım.
    ''2020-2021 Sezonu Tokat Spor Kadrosu''

Spoiler: Toure 

Spoiler: Areola 

Spoiler: Calabria 

Spoiler: Emre Can 

Emre Can ı Wing Back de çalıştırmıştım genelikle o oynayacak orada.

Spoiler: Freitas 

Spoiler: İshak Doğan 

Spoiler: Jang Khi-Chun 

Spoiler: Philippe 

Spoiler: Koray Günter 

Spoiler: Kaan Ayhan 

Spoiler: Carlos Garcia 

Spoiler: Mondragon 

Spoiler: Kondogbia 

Spoiler: Nathan 

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Spoiler: Douglas Costa 

Spoiler: Oğuzhan Aydoğan 

Spoiler: Viola 

Spoiler: Sinan Kurt 

Spoiler: Pedersen 

Spoiler: Pinho 

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Transferler güzel.Kaan Ayhan joker bir oyuncu.Kaleci Areola çok iyi.Düşün ama sende 2 yıldız potansiyeli var takım artık senin nasıl uçtuysa o kaleci bile 2 yıldız gözüküyor

Nesil
    2014

Şu Areola'yı FM'nin kimbilir kaç serisinden beri biliyom İyi kalecei almışsın bu kez. Takım kusursuz fırıtna resmen tek tek isim vermek gereksiz her yer harika
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Toruenin boyu 5 6 cm daha uzun olsa areolanın esamesi okunmaz, gerçi ben olsam oynatırım direk 11de. Calabria da çok iyi hamle olmuş tokata devam avrupaya selam

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Transferler güzel.Kaan Ayhan joker bir oyuncu.Kaleci Areola çok iyi.Düşün ama sende 2 yıldız potansiyeli var takım artık senin nasıl uçtuysa o kaleci bile 2 yıldız gözüküyor
    Teşekkür ederim Yıldız olayları biraz garip bu seride. Sonradan artabiliyor Dede yi aldığımda yıldızı düşüktü 2.5 du ama sonradan 3.5 a çıkmıştı.
    Şu Areola'yı FM'nin kimbilir kaç serisinden beri biliyom İyi kalecei almışsın bu kez. Takım kusursuz fırıtna resmen tek tek isim vermek gereksiz her yer harika
    Teşekkürler sana özel uzun boylu kaleci aldım
    Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Toruenin boyu 5 6 cm daha uzun olsa areolanın esamesi okunmaz, gerçi ben olsam oynatırım direk 11de. Calabria da çok iyi hamle olmuş tokata devam avrupaya selam
    Hazırlık maçlarında iyi performans sergiledi.Madrid e Barça ya karşı 1 er gol yedi sadece.Bu sene daha çok şans bulacak.Penaltılara kalınabilecek maçlarda Areola kesin oynayacak. Calabria yı da iyi araştırdık hazırlık maçlarında da iyi performans sergiledi Defans 4 lüm süper oldu.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Takım çok iyi olmuş. Artık seriye takarsın.

Hocam Fransa milli takımının başına geçmişsin. Forvette Ambrose yi de kullanabilirsin. Sağlam bir forvettir. Arthur kadar ona da güvenirim.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Takım çok iyi olmuş. Artık seriye takarsın.

Hocam Fransa milli takımının başına geçmişsin. Forvette Ambrose yi de kullanabilirsin. Sağlam bir forvettir. Arthur kadar ona da güvenirim.
    Teşekkür ederim.İnşallah takacaz
    Martial şuan favori o bölge için ama Ambrose e de bakalım Arthur kadar güveniyorsan bi bildiğin vardır

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Barışın Fc United kariyerinde iki yada üç yıl üst üste gol krallığında ikinci oldu.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Barışın Fc United kariyerinde iki yada üç yıl üst üste gol krallığında ikinci oldu.
    Ambrose u bulamadım, yazarken bir hata yapıyorum ya da emekli olmuş olabilir. Tam adı nasıl acaba

Nesil
    2006
    Yer
    06

Transferlerin çok sağlam olmuş .Nathan'a da baktım profili gene çok iyi. Benim tavsiyem oyun kurucu olarak oynat onu. Hatta benim kazandırmış olduğum 2 oyun tercihini de kazandır derim. Adam 2. sezonunda şu anda bildiğin alex'in genç haline bağladı bende

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Thiery Ambrosse diye olması lazımdı.
    2015 yılında Man city de oynuyor.

Kariyeri yeni takip etmeye başladım.Cidden tokatlamışız herkesi.Tebrik ederim hocam ellerine sağlık uçuyor takım.

Fransa'da başarılar dilerim hocam. Sizinle yakın senelerde çalıştırmıştım ben de, orta sahada pogbayı oynatmak çözüyor pek çok şeyi. Griezmann, Lacazette, Grenier. Bir sürü yıldız var. Stoperler hele, Sakho, Varane, Laporte. Dünya kupası şimdiden el sallıyor

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Transferlerin çok sağlam olmuş .Nathan'a da baktım profili gene çok iyi. Benim tavsiyem oyun kurucu olarak oynat onu. Hatta benim kazandırmış olduğum 2 oyun tercihini de kazandır derim. Adam 2. sezonunda şu anda bildiğin alex'in genç haline bağladı bende
    Oyunkurucu oynatıyorum ama ortasaha merkez de oynatıyorum. Benim taktikte AMC yok ama MC ye de alışıyor
    Thiery Ambrosse diye olması lazımdı.
    2015 yılında Man city de oynuyor.
    Hocam her türlü aradım bulamadım.Fransa oyuncu havuzuna baktım.Fransız forvetleri araştırdım.Cİty e baktım yedeklerine baktım.Transfer Geçmişinden satılmış olabilir diye oralarada baktım ama hiç bir yerde isimini göremedim.
    Quote Originally Posted by emirby View Post
    Kariyeri yeni takip etmeye başladım.Cidden tokatlamışız herkesi.Tebrik ederim hocam ellerine sağlık uçuyor takım.
    Teşekkür ederim Emir

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Fransa'da başarılar dilerim hocam. Sizinle yakın senelerde çalıştırmıştım ben de, orta sahada pogbayı oynatmak çözüyor pek çok şeyi. Griezmann, Lacazette, Grenier. Bir sürü yıldız var. Stoperler hele, Sakho, Varane, Laporte. Dünya kupası şimdiden el sallıyor
    Teşekkür ederim Aynen kadro şahane, Sakho aradığım stopermiş özelliklerini çok beğendim

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

7. Sezon Başlıyor...
    ''Spor Toto Süper Lig | 1.Hafta''

''Fransa Milli Takımı''
    ''Milletler Ligi Grup A - 4.Grup | 1.Maç''

Güzel skor aldık ama taktiğe alışmaları lazım istediğim gibi oynamıyorlar.

''Milletler Ligi Grup A - 4.Grup | 2.Maç''

İlk maçın heyecanından en iyileri oynattım İrlanda ya karşı,en önemli maçımıza yorgun çıkıyoruz ve Pogba yı oynatmadım bu maç.

Almanya dişli çıktı zorlandık. Martial sakatlandıktan sonra yerine giren Gameiro inanılmazı kaçırdı. Onu atsaydık kazanabilirdik. Deplesmanda 1 Puan da iyidir. Berberlik golümüzü Yeni jenerasyonun yıldız oyuncusu Fonteine attı.

Şimdilik kadroya aldığım yeni oyuncular.İlerleyen zamanlarda bu sayı daha da çoğalacak.
    Spoiler: Fontaine 

Spoiler: Lemordand 

Spoiler: Dumoulin 

Spoiler: Rossi Gigan 

Fontaine ve Lemordand ı Tokat Spor a almak için çok uğraşmıştım,Dumoulin i de listeme ekledim.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Transferler efsane olmuş. Sadece sağ beke bir takviye daha yapılabilir gibi. Ama bu halde bile her türlü her kupada kafaya oynarsın

Nesil
    2014

Vaay Fransa'nın başına geçmisin görmedim bak ben onu Wesley Said'i niye almıyon hoca milli takıma ?
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Transferler efsane olmuş. Sadece sağ beke bir takviye daha yapılabilir gibi. Ama bu halde bile her türlü her kupada kafaya oynarsın
    Teşekkür ederim Sağ bek de Calabria ile birlikte Emre Can ı oynatıyorum,Kaan da oynayabiliyor yeter gibi gözüküyolar
    Vaay Fransa'nın başına geçmisin görmedim bak ben onu Wesley Said'i niye almıyon hoca milli takıma ?
    Wesley Said iyi ama daha iyileri var. Artık Gameiro, Benzema gibi yaşlanmış ları kadroya almayacam Wesley in şansı var.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

elazığ kalecisinin gördüğü zulme bak 43 şut ne demek .Fransa'yı söylemeye gerek yok zaten insanlardan oluşan bir kadrosu yok

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

elazığ kalecisinin gördüğü zulme bak 43 şut ne demek .Fransa'yı söylemeye gerek yok zaten insanlardan oluşan bir kadrosu yok
    Daha çok kaleci sıkıntı çekecek bizim oyunculardan

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

''Spor Toto Süper Lig | 2.Hafta''

''Şampiyonlar Ligi Grup H|1.Maç''

Ben aldığımda 6.sıradaydı , yavaş yavaş 1.sıraya çıkacağız inşallah
    ''Spor Toto Süper Lig | 3.Hafta''

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

adama fena başlamış bu yıl maşallah

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Değişen bir şey yok gene süper başlamışsın.
    Hocam benim kariyerde bulamam diye [MENTION=297426]Barak[/MENTION] ın kariyerinde Ambrosenin profilini buldum. Bir an acaba benmi yanlış hatırlıyorum dedim ama doğruymuş adam fransızmış.

Nesil
    2014

Oww doğru daha Ambrose var
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

4ler 8ler bu nedir abicim git istifa et avrupanın en acınası takımını al zirveye oyna yeter artık bu koyduğun ambargo

Sayfa 21 / 27 İlkİlk ... 111920212223 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri