Sayfa 21 / 25 İlkİlk ... 111920212223 ... SonSon
601 ile 630 arası toplam 736 sonuç

Konu: Bursaspor (Haberler, TARAFTAR RESİM & VIDEO

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    aman aman fenerin futbolcusu onun kazandıracağı puanların ne önemi var yeterki iyi fenere bir yararı dokunmasın
    İyi demişsin de bu adam bize puan kazandıracak kadar hazır değil ki, ya da Bursaspor forvetlerinden çok üstün bir oyuncu da değil. Bence bu adam bu sene puan kazandırmaz, sadece pişer. Ama piştikten sonra aynı şeyleri söyleyemem. Piştikten sonra acaba iyi olan Fener bu adamı bize bırakır mı? Bu adamın bizde piştikten sonra çok çok iyi bir oyuncu olduğunu varsayalım, Fenerbahçe bize dermi ki sizin hakkınız, sizde pişti, alın 1 sene daha size faydalı olsun dermi? Tabi bu adamı kadrosuna çağırıp oynatabilmesi için şu anki Fenerbahçe forvetlerinden bariz bir şekilde gözle görülür fevkalade bir golcü olması gerekir. Ben net bir şey söyleyemiyorum ama Raşit Hocanın kararını bekleyip göreceğiz. Çünkü bu futbolcuyu bir hazırlık maçının 2.devresi dışında hiç ama hiç görmedik.

De Souza bir seneleğine kiralanmamış mıydı? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum

Quote Originally Posted by Anthelas
    De Souza bir seneleğine kiralanmamış mıydı? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum
    Bir seneliğine kiralandı. Ama bence bu gidişle Fenerbahçe daha çok kiralar bu oyuncuyu. Fenerbahçe'nin yabancı kontenjanı yok. Hangi kaliteli yabancısını kovup ta De Souza'yı alacak. Bu sene bize kiraladılar. Önümüzdeki sene yine bize ya da başka kulübe kiralamaya devam ederler diye düşünüyorum. Fenerbahçe bu oyuncuyu transfer ettiyse kaliteli bir futbolcudur varsayımıyla yaklaşıyoruz ama gerçekten nasıl bir futbolcu olduğunu şu ana kadar bir hazırlık maçının 2.yarısı hariç hiç bir şekilde görmedik. Forma şansı bulamadı.

Daha Eser Yağmur girecek bu forvetlerin arasına. Fatih Terim milli takıma çağırmıştı hatta kendisini izlemeye geldiği Antalya maçında Eser Yağmur'un ayağı kırıldı performansının en iyi zamanlarında çok yazık oldu. Eser Yağmur eski formuna kavuşursa ilk 11 de çok rahat şans bulur. Ayrıca hırsı, çalışkanlığı, savaşçılığı, disiplini, kişiliği ile Raşit Hocamızın en çok sevdiği futbolculardan bir tanesi.

Ya Eser'in tek sevmediğim yanı ağır olması. Bazen çıldırtıyor insanı

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Sercanı sezon başı hazırlık maçlarında izledim. 2.yarı oynadı 2maçtada. Geliştirirse kendi gayet iyi olacak.
    Valla şu anda Bursasporda forma bulması zor gibi bana kalsa bir sene 1. ligde bir takıma kiralık gitmesi lazım.Yada Manchester United'a gitsin Bursada harcanıcak gibi geliyor...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bursaspor'un mesafe tanımaz taraftarları, dün Ankara'daydı. Yenikent Asaş Stadı'na gelen 25 civarındaki Yeşil Beyaz sevdalısı maç boyunca takımlarını destekledi. Başkentliler ise, Ankara Cup turnuvasına ilgisiz kaldı.
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

BABAMI TANIMAM

Kısa sürede Yeşil Beyazlı taraftarların gönlünde taht kurup ilk 4 haftanın en iyi oyuncusu seçilen Ömer Erdoğan, Bursaspor'un daha büyük başarılara imza atacağını söyledi. Bursa hakimiyet'e çar***ı açıklamalar yapan deneyimli oyuncu, sahadaki agresifliğinin özel hayatına yansımadığını belirterek, "Eşim bile şaşırıyor. Çünkü saha dışında gerçekten çok sakin bir görüntüm var. Ama sahaya çıkınca, mutlaka giydiğim formanın hakkını vermem gerekiyor. Açık söylemek gerekirse babamı bile tanımam" dedi.

BÖYLE İLGİ GÖRMEDİM
    Çaykur Rizespor galibiyetiyle üzerlerindeki baskıdan kurtulduklarını dile getiren Ömer, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bir çok kulüpte forma giydim ama Bursa'nın yeri gerçekten bambaşka. Ailemi de buraya getirdim. Dışarıya çıktığımızda gerçekten büyük ilgiyle karşılaşıyoruz. İdmanlarımıza basın da ilgi gösteriyor. Bunları Galatasaray hariç, diğer oynadığım takımlarda görememiştim. Taraftarlarımız da muhteşem. Sahaya çıktığımızda verdikleri desteği görünce, tüylerimiz diken diken oluyor."

ÇOK GAYRETLİYİZ
    "Beni en iyi oyuncu seçmeleri de gurur verici bir olay. Buna layık olmak için elimden geleni yapacağım. Ancak tüm arkadaşlarım büyük gayret sarfediyorlar. Futbolcular olarak, kendimize ilk etapta büyük hedefler koymadık. Çünkü daha sonra bunları gerçekleştiremezsek en çok bizler üzülürüz. Öncelikli amacımız ligde sağlam bir yere oturmak. Daha sonra başarı kendiliğinden gelecektir. Türkiye Kupası'nda da gruplara kalarak, çıkabildiğimiz noktaya kadar yükselmek istiyoruz."

GÜZEL GÜNLER YAKIN
    "İyi bir ekip olduğumuzu
    düşünüyorum. Rize'de aldığımız galibiyetin devamını getirmek istiyoruz. Beni en çok üzen olaylardan birisi de taraftarlarımıza kendi sahamızda gol ve üç puan sevinci yaşatamamak oldu. İnşallah, bu hafta Sakaryaspor maçıyla birlikte bu şanssızlığımızı kırıp, sevenlerimizin yüzünü güldüreceğiz. Güzel günler bizi bekliyor. Bursaspor, alacağı sonuçlarla en kısa sürede lige ağırlığını koyup, rakiplerin de korkulu rüyası haline gelecektir. Bizler buna inanıyoruz."

Kaynak : Bursa Hakimiyet (ra)

Zafer BİRYOL - Röportaj

Hayata zafer golü!

Bursaspor taraftarına hayran olduğunu söyleyen golcü futbolcu, “O rüzgarı arkanızda hissetmek bambaşka bir duygu. Hedefim her maçta gol atmak ve o muhteşem tribünleri coşturmak” ifadesini kullandı.

Onun sert yüz ifadesini gördüğünüzde, ilk bakışta sizi dövmeye geliyor zannedebilirsiniz!.. Çok gülmeyen, fazla konuşmayan bu adama yaklaşmak bile ilk anda ürkütebilir sizi... Ama biraz sohbet ettiğinizde önyargınız değişecek ve onun konuşkan, esprili kişiliğini keşfetmek fazla zamanınızı almayacak... Hayatı .... Röportajın devamı için tıklayınız....

Timsahlar gözaltında!

UEFA yetkilileri, son 2 yılda 28 futbolcuyu profesyonelliğe yükselten Bursaspor’un altyapısına hayran kaldı. Yeşil-Beyazlılar’ın son yıldız adayı, Sercan Yıldırım.
    07.09.2006

Futbolcu fabrikası
    Türk Futbolu’na kazandırdığı sayısız yıldızla adeta bir fabrika görevi gören Bursaspor, son yıllarda altyapıya verdiği önemle de dikkat çekiyor. Türkiye Futbol Federasyonu ile ortak bir araştırma yapan UEFA yetkilileri, son 2 sezonda 28 oyuncuyu profesyonel yapan Yeşil-Beyazlılar’ın üretkenliğine hayran kaldı. Konuyla ilgili olarak Altyapı Koordinatörü Adnan Örnek’le görüşen UEFA yetkilileri, altyapıdan profesyonel olan tüm oyuncuların bilgilerini alarak veri tabanına kaydettiler.

3 golle parladı
    Bu sezon futbol vitrinine son olarak Beşiktaş’a verdiği Serdar Kurtuluş’u çıkaran Bursaspor’da, yıldızı parlayan yeni yetenek ise Sercan Yıldırım... 16 yaşındaki futbolcu, U-17 Milli Takımı’nın İngiltere’de katıldığı Avrupa Pepsi Şampiyonası’nda attığı gollerle turnuvayı izleyen otoritelerden tam not aldı. Genç forvet, Ay-Yıldızlılar’ın rakiplerinden İngiltere’nin filelerini 2, Portekiz’inkini ise 1 kez havalandırdı. Golcü futbolcu bu performansıyla turnuvanın ‘en iyi oyuncusu’ seçildi.

KAYNAK: FANATİK (07.09.2006)

İntertoto maceramızı buldum...

http://www.youtube.com/watch?v=lgn1b...elated&search=

İzlerken gözyaşlarıma hakim olamadım, kim yapmışsa ellerine sağlık

İntertoto maceramızı buldum...

http://www.youtube.com/watch?v=lgn1b...elated&search=

İzlerken gözyaşlarıma hakim olamadım, kim yapmışsa ellerine sağlık
    Hey gidi günler hey bee. Avrupa deplasmanlarında bile binlerce Bursaspor seyircisi ile beraber oynanılan maçlarda rakiplere elimizi öptürüyorduk.

Ya ne günlerdi Ben Karsluhe maçına gitmiştim babamla birlikte. Skor 2-1 olduğunda taraftarlar Fesuphanallah'ı söylemeye başlamışlardı, tam o sırada Mususi attı golünü. Herkes kendini kaybetmişti. Mususi timsah yürüyüşü yaparken delirdi zannetmiştik

Atılan goller çok güzel ve o zamanlarda yaşanan coşku çok içten ve görülmeye değer. Duygulanmamak elde değil.

Ya ne günlerdi Ben Karsluhe maçına gitmiştim babamla birlikte. Skor 2-1 olduğunda taraftarlar Fesuphanallah'ı söylemeye başlamışlardı, tam o sırada Mususi attı golünü. Herkes kendini kaybetmişti. Mususi timsah yürüyüşü yaparken delirdi zannetmiştik
    Mususi işte yaw. Rahmetle anıyoruz. Bursaspor'a böylesine bir futbolcu bir daha ne zaman gelir bilmem.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

HOCADAN BASIN TOPLANTISI
    Çetiner "Rakibin yenilmezlik ünvanına son vermek istiyoruz"

Teknik direktörümüz Raşit Çetiner haftalık basın toplantısında, Pazar akşamı konuk edeceğimiz Sakaryaspor`u seyircimizinde desteği ile yenmek istiyoruz dedi.

Dört hafta geçti. Bursaspor ilk galibiyetini aldı. Lige verilen ara vardı. Antrenmanlar sürüyor. Sakaryaspor maçı için neler söyleyeceksiniz ?

Sakaryaspor son haftaki başarılı oyunu ile Fenerbahçe takımını yendi. Onları tebrik ediyoruz. Bizde deplasmanda Ç.Rizespor`u yenerek kazanma arzumusu giderdik. Kendimizi oldukça iyi hissettik. Sporcu arkadaşlarımızın isteği mücadelesi bizleri memnun etti. Bu hafta iki takımda maçı kazanmak için oynayacaklar.Biz kendi seyircimizin önünde kazanmak istiyoruz. Bu arada oldukça iyi çalıştık. Milli takımlarda olan oyuncularımızda aramıza katıldılar. Güzel bir mücadele olacak. Sakaryaspor`un yenilmezlik ünvanına son vermek istiyoruz " dedi.

Rize`de ikinci yarıda oyuna giren oyuncular performanları ile galibiyette önemli rol oynadılar. Kadroda bir değişiklik düşünüyor musunuz ?

Bu konuda ben fazla yorum yapmıyorum. Bizim 26 tane oyuncumuz var. Hepsi Bursaspor`a katkı sağlamak için burdalar.O arkadaşlarda girdiler ve Rizespor maçında katkı sağladılar. Hepsinin durumlarını takip ediyoruz. kendi kafamıza ve Bursaspor`a en iyi hizmeti veren kadroyu sahaya çıkartacağız.

Ömer Çatkıç`ın bir sakatlığı var. Durumu nasıl ?

Ömer Çatkıç`ın ufak bir sakatlığı, ağrısı vardı. Yarın çalışmalara başlayacak.Oynayacak diye düşünüyoruz.

Seyircisiz oynanan A Milli Takımın galibiyeti değerlendirir misiniz?

Seyircisiz maçların sıkıntılarını, ben geçtiğimiz yıl Bursaspor`da yaşadım ondan evvelki yılda Ümit Milli takımda 3 maç seyircisiz maç cezası verilmişti. Onun zorluklarını çok iyi bilen biri olarak. Ayrıca sahamızda da değil Almanya`da gurbette oynanan maçtan alınan galibiyeti oldukça manidar buluyorum. Bütün çocukları tebrik ediyorum. İyi bir başlangıç oldu. İnanıyorum ki 2008 Avrupa Şampiyonası Finallerinde Türkiye olacaktır.

Raşit Hocamızın bu röportajından ne anlıyoruz. Bu hafta geçen haftalardan çok farklı bir Bursaspor izleyeceğiz.

Ayrıca tüm Bursaspor taraftarları, tüm stad bu maçta üzerine KIRMIZI - BEYAZ formalar giyecek. TÜRK BAYRAKLARI ile maça gelinecek. Son günlerde ŞEHİTLER vermemize karşılık bu karar alınarak teröre karşı tepki olacak ve pkk aleyhine tezahüratlar yapılacak.

İŞTE EN GÜZEL TARAFTAR ŞOVLARINDAN BİR TANESİ. BU ŞOV BENİM ÇOK HOŞUMA GİDİYOR. SONUNDA BULDUM VİDEOYU.

TSC ve TEXAS KARŞILIKLI LAAAaaa OOOooo AtKı, fOrMa, T-sHiRt Ne VaRsA

http://www.youtube.com/watch?v=8jjk83M9O4M

Quote Originally Posted by teamsah
    İŞTE EN GÜZEL TARAFTAR ŞOVLARINDAN BİR TANESİ. BU ŞOV BENİM ÇOK HOŞUMA GİDİYOR. SONUNDA BULDUM VİDEOYU.

TSC ve TEXAS KARŞILIKLI LAAAaaa OOOooo AtKı, fOrMa, T-sHiRt Ne VaRsA

http://www.youtube.com/watch?v=8jjk83M9O4M

Süper çok harika bir coşku. O sıcakta o müthiş nemli havada insanların oturduğu yerden terlediği nefes almakta güçlük çekilen bir havada işte böylesine bir coşku. Harika...

Taraftardan çağrı!

"Tribün liderleri Ulusoy ve Güzelsöz, `Taraftarımızdan Sakaryaspor maçına Milli Takım forması veya kırmızı tişört ve Türk bayraklarıyla gelmelerini bekliyoruz` dedi."
    BÜTÜNLÜK SAĞLANSIN

Bursasporlu taraftar, terör olaylarını protesto etmek için şehitliği ziyaret etti. Bursaspor`un tribün liderlerinden Mehmet Güzelsöz ve Mesut Ulusoy ile birlikte Pınarbaşı Şehitliği`ne gelen bir grup taraftar, terör olaylarına her Türk vatandaşı gibi çok üzüldüklerini ve bütünlüğü sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler.

HERKES KIRMIZI GİYSİN

Sakaryaspor ile yapılacak maçta teröre karşı tepkilerini dile getireceklerini anlatan Güzelsöz ve Ulusoy, `Bursaspor taraftarı olarak terörü lanetliyoruz. Tüm Bursasporlulardan birlik beraberliğimizi gösterme adına Sakaryaspor maçına milli takım forması veya kırmızı tişört ve Türk bayraklarıyla gelmelerini rica ediyoruz`` dediler.

Kaynak : Olay (ra)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bursa fenerden edmar die bi oyuncu kiralamıstı noldu o

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907
    bursa fenerden edmar die bi oyuncu kiralamıstı noldu o
    Daha ilk 11'e giremedi ve bugüne kadar forma şansı bulamadı. Biz de mrakla bekliyoruz.

Ülkemizi bölmek için yapılan adi oyunlara, kardeşlerimizi şehit eden kahpe kurşuna, Vatanımızdan toprak almak isteyen ŞEREFSİZlere inat; Pazar günkü maçta Atatürk Stadından AY-YILDIZ Doğsun!

Bursaspor taraftarları olarak, pazar günkü Bursa Spor-Sakarya Spor maçına gelecek tüm taraftarlarımızın; maça üstlerinde kırmızı kıyafetlerle gelmesini Rica Ediyoruz.

Gelin tepkimizi ortak bir şekilde verelim!

Tüm Türkiye'ye örnek olalım!

Kahpelerede BursaSpor taraftarının Gönüllü Türk Askerlerleri Olduğunu gösterelim!

Bugün saat:15.00'de Teksas Supporters Club taraftar grubunun yapacağı basın toplantısı ile tüm seyircilerimizi ve grubu Kırmızı Giymeye davet edecekler.
    Destek olmak isteyenler, Saat:14.30'da Pınarbaşı Park'ında olabilirler.

Ayrıca diğer taraftar gruplarımız ve taraftar internet siteleri de, pazar günü
    Vatan için, Şehitlerimiz için farklı organizasyonlar düzenleyeceklerdir.

Her zaman adını ilkler ve güzelliklerle Türkiye'ye duyuran Bursa Spor Taraftarları olarak pazar günüde Tüm Türkiye'ye örnek olacak bir davranış sergileyeceğiz.

Siz de bize katılın!!!

Kaynak: Bursasporluyuz.Net

BURSA İÇİN, ŞEHİDİN İÇİN...

Rize galibiyetiyle 2 şekerli tavşan kanı çayını içen Bursasporumuz, bir haftalık milli maç arasından sonra Sakaryaspor'u konuk ediyor. Amaç galibiyet serisini yakalamak ve sürdürmek. Çıkın o müthiş taraftarınızın desteği altında tüm Türkiye'ye Bursaspor gerçeğini izlettirin. Size güveniyoruz.

Oynadığımız dört maçta küfür etmeyen taraftarımızın bu maçta da olabilecek tahriklere rağmen aynı geleneği sürdüreceğine inancımız sonsuzdur.

Geçen sezon Bozuyük de bölücü örgüt sempatizanları ile bir anlamda mücadele veren Bursaspor taraftarı bu hafta içinde de forum içerisinde konuşulan ve tribün liderlerinin almış oldugu kararlar doğrultusunda Atatürk Stadına Türk Bayrağı ve milli formalar ile gelecektir.

Son günlerde Ülkemizi bölmeye yönelik eylemler ve artan terör olayları ile acımasızca şehit edilen Mehmetler, Buraklar ve daha nice şehitlerimiz için milli formanı giy, Türk bayrağını kap ve tribünleri doldurarak binlerce yürekle birlikte tüm Türkiye'nin önünde terörü lanetle. Sosyal olaylara duyarlı vatansever Bursaspor taraftarına da bu yakışır...

Kaynak: Bursasporum.com

Bu maçta bütün tribünler bu sefer kıpkırmızı olacak ve terörü lanetleyeceğiz.

Şehitler için !

Taraftarımız, terör olaylarını protesto etmek için Pazar günü Kırmızı renk giyecek.

Taraftarlar, terör olaylarını protesto etmek için dün Pınarbaşı Şehitliği`ne ziyarette bulundu. Tribün liderlerinden Mehmet Güzelsöz ve Mesut Uysal, terör olaylarının meydana gelmesine her Türk vatandaşı gibi çok üzüldüklerini söylediler. Sakaryaspor maçında teröre karşı tepkilerini dile getireceklerini anlatan Güzelsöz ve Uysal, "Bursaspor taraftarları olarak terörü lanetliyoruz. Tüm taraftarlarımızdan birlik beraberliğimizi gösterme adına, Sakaryaspor maçına milli takım forması veya kırmızı tişört ve Türk bayraklarıyla gelmelerini rica ediyoruz" dediler.

Kaynak: Bursaspor.org

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

harıka bişi töröre hayır diyerekk şehitlerimizi anmış olacağızz

Quote Originally Posted by bursa_mc
    harıka bişi töröre hayır diyerekk şehitlerimizi anmış olacağızz
    Teröre lanet okuyacağız. Onun yanısıra bu muhteşem kırmızı - beyaz manzarayı gördükten sonra Fatih Terim Türkiye milli maçlarından bir tanesini kesinlikle Bursa'ya verecektir. Daha önce milli maçları Bursa,İzmir,Ankara ve İstanbul illerinde olacağını söylemişti. Ama bu olay çok farklı tabi. Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Nesil
    2006
    Yer
    36'-42' Kuzey Paralelleri, 26'-45' Doğu Meridyenleri

Frankfurt'tan bir gurbetçimiz aynen şöyle demiş:

"Serkan - Frankfurt - 08 Eylül 2006 Cuma Saat: 13:43

Öfffff ya.......!!!!
    O Macta Milli Forma ve Sanli Bayragimiz ile Teröre lanet yagdirmak isterdim....

Almanyada Televizyondan sizleri Bursali ve Bursasporlu olmanin GURURU ve Vatandaslara iste biz buyuz TÜRKIYENIN EN BÜYÜK TARAFTARIYIZ diye övünecegim.

Hadi Arkadaslar gözlerimi yasartin.....
    BI BAYRAKDA BENIM ICIN SALLAYIN....!!!"

Bu sözler duygularımı dürtükledi. Pazar günü hem büyük bir coşku yaşayacak hem de bölücü örgüt sempatizanlarına göz dağı vermiş olacağız.

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Beyler bjk gene pancuyla anlaşmış bu haberin aslı varmı???

yalandır o, steau brukreş'e satmadık bjk ye mi satacaz

Dün akşam bende kanallarda gezerken NTV'de "Pancu ile 350.000 $ 'a anlaşıldı" ifadesini duydum. Duyduğum kısım sadece bu kadardı. Tam emin olamadığım için yanlış anladığımı düşündüm. Ama şimdi burda sizlerden de aynı şeyleri görünce acaba diyorum kendi kendime. Ama böyle birşey olsa gazeteler yazar çizerdi. Ya da diğer Bursaspor forumlarında böyle birşey tartışılırdı.

BJK nin ben Pancu yu alacağını sanmıyorum alırsa da ne mantıkla alıcak tartışılır...

Acaba benim dün akşam NTV de duyduğum şansız kısacık ifade neydi. "Pancu ile 350bin dolara anlaşıldı" Duyduktan sonra şaşırıp internette bütün heryere baktım ama Pancu ile ilgili herhangi bir gelişme göremedim. Bugün de bu konuda bir gelişme yok.

Pancu'nun herhangi bir yere transferinin gerçekleştiğini hiç zannetmiyorum. Olsaydı Bükreş'e verirdik.

Quote Originally Posted by hizlioglu
    BJK nin ben Pancu yu alacağını sanmıyorum alırsa da ne mantıkla alıcak tartışılır...
    BJK'nın yabancı kontenjanı hala varmı bilmiyorum ama transfer dönemi kapandı, Ocak / 2007 için de anlaşabileceklerini zannemiyorum Tigana zaten en başından isterdi ve Bursaspor'a transferi gerçekleşmezdi.

Sayfa 21 / 25 İlkİlk ... 111920212223 ... SonSon

Mesaj Yetkileri