Petri pasanen
Venden Borre
ucuz ve cok kaliteli. buyuk kuluplere de alabilirsiniz. 1-2 sezon sonra tum kulupler pesinde kosacak
Petri pasanen
Venden Borre
ucuz ve cok kaliteli. buyuk kuluplere de alabilirsiniz. 1-2 sezon sonra tum kulupler pesinde kosacak
türk ibrahim toraman yabancı puyol
kolo torue chelsea tam 75M dolara sattimmmm oyunun defance oyuncularinda dunya rekoru
bence andrea barzagli palermoda udinese de felipe var ozellikle bu felipeyi alın adam daha 21 yasında cok saglam bi defans kanat savunmacısı olarakta yine palermoda oynuyan chiristian zaccardo ve fluminensede oyniyan marcelo
vanden borre baya bi müthişşşş herkeste var...![]()
petri pasanen tabiki
pique ve chielli değişmem...
diego lugano
Diego Lugano (Micah Richards)---- Vincent Kompany
arkadaslar kimse song u yazmamis gerekli komutelri aldigi zaman cok iyi bir defans oynucusu
mehmet topuz-song-garay-marcelo
arkadaslar italya liginde oynayabilecek sağlam bi dc ariorum...
suan fiorentinada oynuyorum ve tek zayıf noktam savunmam... cok sağlam bi adam lazım bana defansı toplicak...
arkadasım yukarda yazılan isimleri deneyebilirsin aralarından sec....
ban bir oyun kurucu laazım varmı
sağlam
Luganodan vazgecemem fenerde..
Sevillayla yeni oyuna basladim ordada Javi Navarro dan vazgecemiyorum adam süper
Stepanov ve Yepes defansin gobeginde
bn chelsea da basladıım zaman terry yi oynatırdım simdi 2016 yılına geldiim için kendisi 34 yasında bnde onun yerine manouchehri ve sergio ramos u aldım petrovicede yedek
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"
song ve tudor ikisi muhtesem anlasıyolar tabi kalede mondi nin olmasıda extra avantaj
diego lugano-vincent kompany geçilmez bu defans![]()
Bayer Münich--- Andrea Barzagli-Lucio
Anton Ferdinand...
gokhan zan mehmet topuz bjk
gökhan zan ilk açıldığında çıkıyor mu bilmiyorum ama ibrahim yaseeri
ya baeyler ugur ucar defansta bi oynamaya basladı adam su an banko oynuyor..milli takımada banko seciliyor....
marcelo ve vanden borre (fenerbahce)
micah richards super bir oyuncu eee birde terry![]()
sergio ramos super bıde john terry