arkadasım yukarda yazılan isimleri deneyebilirsin aralarından sec....
arkadasım yukarda yazılan isimleri deneyebilirsin aralarından sec....
ban bir oyun kurucu laazım varmı
sağlam
Luganodan vazgecemem fenerde..
Sevillayla yeni oyuna basladim ordada Javi Navarro dan vazgecemiyorum adam süper
Stepanov ve Yepes defansin gobeginde
boşta rivaldo die bi adam var manchesterdeydi eskiden o iyi birde bayernedki ottl iyi oynuo
bn chelsea da basladıım zaman terry yi oynatırdım simdi 2016 yılına geldiim için kendisi 34 yasında bnde onun yerine manouchehri ve sergio ramos u aldım petrovicede yedek
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"
bunu deneyen elbette cok insan war ama ben henuz denemedm 2006da gozume carpmisti... deneyen arkadaslarin yorumunu almak istiorum
song ve tudor ikisi muhtesem anlasıyolar tabi kalede mondi nin olmasıda extra avantaj
ben river pLati yönetirken oynamıstım harika bir adam her takıma uyar
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bence çok iyi oyuncu ama falcao yu oyunun hemen başında almak lazım ilerde almak çok zor oluyor çok pahalı oluyorrr....
ewt abi hem pahalı hem de takımdan ayrılmak ıstemıyor ama alırsan kesınlıkle pısman olmazsın
diego lugano-vincent kompany geçilmez bu defans![]()
Bayer Münich--- Andrea Barzagli-Lucio
Anton Ferdinand...
Arkadaslar CemSultan hakkında yorum yapmayacagım yeterınce yapıldı zaten...
Bu konuyu acmamdakı maksat CemSultan ın oyundakı ıyı bır alternatıfı FatıhCanık e dıkkatınızı cekmek ıstememdır...
Trabzonspor altyapısında ve CemSultan a nazaran artı ozellıklere sahıp bı forvet...
CemSultan la ıyı bır ıkılı oluyolar...BILMEM ILGINIZI CEKER MI![]()
![]()
![]()
ilk defa duydum fatih caniki onn ss ini koyarmisin
bende ilk defa duyuyorum cem sultan'a göre artı özellikleri warsa kaliteli bir genç galiba??
abi regen olmasın fatih?
mühteşem bi forvet gs ye 15 md ye aldım gerçekten süpeeeeer
valla çok yırtıcı özellile sol kanattan muhteşem top sürüo
cagri yarkin war cem sultanla super 2li oda gs altyapısında
falcao yla river plate deyken oynamıstım oyun basında özellikleri fazla iyi değilmiş gibi gözükebilir ama çok artıyo örnek verecek olursam bitiricilik 17-18 flan oluyo çok yararlı bi oyuncu kesinlikle tavsiye ederim
serkan gedik yaşı cok genc deil ama manyak bişi
cem sultani bende begeniyorum gelistirmek zevkli oluo...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
gokhan zan mehmet topuz bjk
gökhan zan ilk açıldığında çıkıyor mu bilmiyorum ama ibrahim yaseeri
irfan basaran hakknda grslernz bnm oynda yeteri kdr gelsmedgne inanyrm ozellklerinin...