Bir maç daha yaptım.Herşey karışacakYarın veya bu akşam puan durumunu koyarım..
Bir maç daha yaptım.Herşey karışacakYarın veya bu akşam puan durumunu koyarım..
editlicen oyunu..sonra 1.yim diye koyucan..Çakal seni =)
Afferin be Aygün bak ne gzl olmuş logolar gelince... Kariyerine hava katmış...![]()
Logolar iyi olmuş.
Hangi paket bu?
Bu maçı yenildiğim için anlatımlı yapmayacağım.![]()
Trabzonspor - Fenerbahçe
Maç Hakkındaki Yorumum : Maçta ilk yarı iyiydik ama ikinci yarı çok kötüydük.İlk yarı çok şannsız bir gol yedik ve maç fazlasıyla birinciliği kaçırdık.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BilmemÖmer yapmış (fm26)
![]()
Düşüş başlıyooor![]()
Aygün sonunda işte bu Aygün'ü özlemiştik![]()
Bir kere yenildik sizde hemen![]()
son maçlara baktım çok güzel gidiyorsun yalnızca son maç biraz kötü olmuş devamını bekliyorum..
aygün kümeye gidiyor...![]()
kurtarır canım![]()
modifier'da sorun çıktı..Aygün oyuncuları editleyemiyo =) =P ..Şaka şaka iyi gidiyo böyle devam 2-1'e abone ol sende..
Bugün çok meşguldüm.O yüzden şimdi spikersiz yazacağım.
Manisaspor - Fenerbahçe
Maç hakkındaki yorumum : Açıkçası böyle bir fark beklemiyordum.5. golü attıktan sonra maçı bıraktım.O sırada da 2 gol yedikLigde Beşiktaş'la başa baş gidiyoruz.
Lig Tablosu
![]()
Aygün kariyerin tüm sayfalarını okudum ve tebrik ediyorum Empoli'den sonra burası büyük başarıBu kariyeri ilgi ile takip edeceğim...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Fotoğraflar çıkmamış Aygün![]()
EvetResimupload'tan yaptım olmadı
imageshack.us'u da açmıyo.Sonra yeniliycem
![]()
Aygün yeni maçlar ne zaman??
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Genemi kardeş yazmışım özür dilerim özellikle dikkat etmişim![]()
Futbolcu Bilgileri
Resimler yenilendi![]()
1. Bu arada kardeş lafından hoşlanmamanın nedeni benmiyim??
2. Başka kariyerde senden nefret ediyorum demiştin hala geçerlimi???
Futbolcu Bilgileri
Resimler güzel olmuş. BU arada kardeş dememin sebebi adlarını bilmememden geliyor![]()
Futbolcu Bilgileri
2-5hile.
ben sen değilim EmRe abi![]()
Spikeri döve döve öldürdün dimi?![]()
Eh azıcık ölmüş![]()
Yazık adama![]()
Futbolcu Bilgileri
Bravo Aygün iyi gidiyorsun senden Şampiyonluk bekliyoruz...
Canım sıkıldı spikersiz bir maç daha ekliyim.
Fenerbahçe - Denizlispor
Maç hakkındaki yorumum : Maçta çok kötüydük.Appiah onlarca pozisyonu harcadı.Bir gol attık ama karşılığını da verdiler.Beşiktaş yenerse 2 puan öne geçecek.![]()
![]()