Upload edersem devam edecek çok Oğuzhan...
Sabır sabır ya sabır....
Upload edersem devam edecek çok Oğuzhan...
Sabır sabır ya sabır....
Bekliyoruz Emre abi.![]()
Saygıdeğer arkadaşlar kısa bir aradan sonrayine birlikteyiz ve ilk maç görüntülerimiz Şampiyon Kulüpler Kupası Finalinden.İşte bir kupa daha müzemizde.....
![]()
Emre abi farkı....![]()
Helal olsun tek kelimeyle![]()
Abi Sao Paolo'ya fark güzel olmuş![]()
(/s)
helal olsun valla abi sana ne desem azyine süper bir galibiyet
![]()
I'm back...
Evet kişisel problemler nedeniyle istifanın eşiğine gelen EmRe Abi miz... Hayranlarının yoğun isteklerini kırmadı ve devam etti... Ve başlar başlamaz bir Kupa kazandı... Biz buna TSP arasında EmRe Abi farkı diyoruz tebrikler Abİ...
Sağolun beyler hepiniz.Eee alıştık artık kupa kazanmaya canım.Şimdi Kayserispor ile lig maçına çıktım bakalım geliyor.....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İnönü fatihiKezman hat-trick yaparak takımıza galibiyeti getirdi.
Kayseriyi yenmek zordur![]()
Abi eminim sen bu Fenerbahçe kariyerinden sıkıldın.Bu sezon sonu başka bir maceraya atıl bence![]()
(/s)
Bu kez tökezledik. Bakalım Umut
![]()
Tüh be az daha yenilecekmişsin![]()
olur böyle şeyler abi önemli deil ha 1 puan ha 3 puan![]()
I'm back...
Senin için bi önemi yok ki abi bu maçların! Yine şampiyonsun yine şampiyonsunÜstüne basa basa sölüyorum
(/s)
Trabzonspor mağlubiyeti sonrası taraftarların aşırı bir tepkisi olduğu gözlerden kaçmadı ve teknik direktör Aleks Ferguson hafta arasında bir basın toplantısı düzenleyeceğini belirterek sinirli bir şekilde toplantıyı terketti.
Git artık Tigana git...![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ooooooo TrabzoNspor![]()
Bırakma bizi Emre abi![]()
Son hafta Trabzonspor deplasmanında kaybeden Fenerbahçe Teknik Direktörü ve futbolcular oldukça sert dille eleştirilmişler ve rehavete kapıldılar suçlamalarıyla karşı karşıya kalmışlardı.Bunun üzerine hafta arası basın toplantısı yapacağını belirten Teknik direktör Aleks Ferguson'un basın toplantısına bağlanıyoruz vakit kaybetmeden...
"Bilindiği üzere hafta sonunda şanssız bir karşılaşmadan sonra Trabzonspor'a kaybettik.Ancak maç sonrasında oyuncularıma ve özellikle şahsıma yapılan hakaretler yenilir yutulur cinsten değil.Biz elimizden geldiğince 3 sezondur Fenerbahçe camiasına hizmet etmeye çalışıyoruz.Ancak bir kaç kendini bilmez başarılarımızı görmezden gelerek böyle eylemlerde bulunuyorlar.Artık Fenerbahçe'deki misyonumu doldurduğuma inandırdı bu olay beni ve artık bırakmanın zamanı geldi diye düşünüyorum.Buradan tüm Fenerbahçe camiasına şükranlarımı sunuyorum.Fenerbahçe taraftırına son bir söz bu birkaç çürüğü aranızdan çıkarmadıkça daha iyi yerlere gelmek imkansız.
Saygılar."
![]()
İşte buuuuuuuu![]()
Toplantı da çok sinirli görünen Aleks Ferguson'dan ayrılık sinyalleri !
Fenerbahçe ile inanılmaz başarılara imza atan Alesk Ferguson,dün kü toplantı da sinirli oluşu gözlerden kaçmadı ve kulüpte ayrılık rüzgarları da esmeye başladı.Son olarak Aleks Ferguson,bir gazetecinin sorusuna,sorunun cevabıyla alakası olmayan bir cevap verdi! ''Tigana'nın gitmesini dört gözle bekliyorum'' !!! Bu cevap gündeme bomba gibi düştü ve medya da, ''Ferguson Beşiktaş'a'' haberini yapmasına engel olunamadı..
Öte yandan Fenerbahçe'li yöneticiler bir basın açıklaması yaparak,''Hocamıza güveniyoruz.Sezon sonu imza attırmak için kapısına dayanacağızve imza attırmadan dönmeyeceğiz'' dediler...
Kaynak:UCA
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Abi keşke haberimden sonra istifa etseydin yaww![]()
(/s)
Yenilmekten bıktı tabii![]()
Söyleseydin yazıyorum diye sonra ederdim Umut.Aygün yenilmekten değil kupa kazanmaktan...![]()
Tabii tabii![]()
Bence de kupa kazanmaktanAbi ben nerden bileyim istifa dilekçeni vereceğini
![]()
(/s)
Emre abi naptin yav![]()
biliyordum böyle olacağınıbiiz sensizde şampiyon oluruz
![]()
geri dön aleks yürüyüşü yapacağız arkadaşlar.kadıköy boğadan kulüp binasına yürüyeceğiz.
20 mayıs 2007 saat 11.00
buluşma yeri: iskele
sebep:eğlence
herkesi bekliyoruz.
a-n-t-u.com
Artık yeni sulara yelken açıyorum inşallah Tigana'yı kovarlar.
Beyler ama oyunu istifa etmeden kayıt ettim ve upload ediyorum isteyen arkadaşla paylaşabilirim...