Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
80. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

33 41.25%
  • Fenerbahçe

42 52.50%
  • Berabere

5 6.25%
Sayfa 21 / 21 İlkİlk ... 11192021
601 ile 625 arası toplam 625 sonuç

Konu: 33.Hafta Galatasaray-Fenerbahçe

Hybrid View

En az 9 maç seyircisiz oynama geliyormuş duyuduğma göre

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    En az 9 maç seyircisiz oynama geliyormuş duyuduğma göre
    Nerden duydun, kaynak çok sağlam anlaşılan.. En fazla 5 maç ceza verebilirler..

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Nerden duydun, kaynak çok sağlam anlaşılan.. En fazla 5 maç ceza verebilirler..
    8-9 maç kapanabilir
    Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesinde başlayan ve maç sonuna kadar dinmeyen şiddet Sarı-Kırmızılı takımın canını yakacak. Tribünlerde yaşananlar, koltukların sökülüp sahaya atılması, bazı taraftarların tribünleri ateşe vermesi, sahaya atılan çok sayıda pet şişe nedeniyle Galatasaray yarın disiplin kuruluna sevkedilecek.

Çıkan olayların sarı kırmızılı kulübe pahalıya patlaması kaçınılmaz görünürken, yeni sezonda Ali Sami Yen'de oynanacak ilk maçların, yani 8-9 maçın seyircisiz olması bile bekleniyor ve yüklü bir para cezası kapıda.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) eski üyesi DHA'ya yaptığı açıklamada; "Ucu açık olmak üzere en az 5 maç ceza verilmesi lazım. Normal şartlarda şu görüntülerle Galatasaray'ın önümüzdeki sezonun ilk yarı boyunca evinde oynayacağı maçlar kapanmalı. Daha önce hiç böyle bir olay yaşanmadı. Çok vahim bir durum. Üzülerek izledik. Ağır ceza verilmeli. Çünkü bu bir emsal teşkil eder. Daha önce hiç örneği yok. Bunun önünü tıkamak lazım. Organize yapılmış olaylar. Bu kadar pet şişe suyun bir araya gelmesi bunu gösteriyor. Maçın hakeminin normal şartlarda içeri girip çıktıktan sonra devam eden olaylar nedeniyle maçı tatil etmesi gerekirdi. Ayrıca; yöneticilere de hafta içinde verdiği demeçlerden dolayı ağır para cezaları kesilmeli ki bu tür olaylar bir daha olmasın. Ortamı kışkırtmaya hiç hakları yok" diye konuştu.

Edinilen bir bilgiye göre ise; tribünde yaşanan olaylar incelendikten sonra en az 4 maç seyircisiz oynama cezasına çarptırılması beklenen Galatasaray'ın, çirkin ve kötü tezahürat nedeni ile ayrıca 1 maç daha seyircisiz oynama cezası alacağı bildirildi. Bunun yanı sıra Galatasaray'ın toplamda en az 200 bin YTL para cezasına çarptırılacağı da belirtildi.
    21.05.2007

Kaynak : DHA,sporx.com

Aşkın dediğin şeyi sadece Fenerbahçeliler yapmıyor. Beşiktaşlılar,Galatasaraylılar vs. vs. yapıyor. Ben bile memleketimin takımı ceza yediğinde tepkide bulunuyorum. Bu konularda objektif olmak zor.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

iyide Aşkın fenerlilerin gelip buna benzer şeyler demeleri çok normal değilmi bunları neden anormal karşılıyorsunuzki takım tutan hiç kimse objektif olamaz ama olmaya çalışır o ayrı o yüzden hiç takılmamak lazım o tür yorumlara.

Bide şöyle bir durumda var bizim futbolcular şanslıymış atılan maddelerin hiç biri tutmadı geretsle ü.karanda şansızmışki atılan maddeler onlara isabet etti yani illa bi kan akması da gerekmez bence

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    iyide Aşkın fenerlilerin gelip buna benzer şeyler demeleri çok normal değilmi bunları neden anormal karşılıyorsunuzki takım tutan hiç kimse objektif olamaz ama olmaya çalışır o ayrı o yüzden hiç takılmamak lazım o tür yorumlara.

Bide şöyle bir durumda var bizim futbolcular şanslıymış atılan maddelerin hiç biri tutmadı geretsle ü.karanda şansızmışki atılan maddeler onlara isabet etti yani illa bi kan akması da gerekmez bence
    Sizin stadda tribünler sahaya yakın birde iyi sniperlarınız varmış

Kan akma ihtimal çok yüksekti.Maçı Galatasaray-Fenerbahçe-Beşiktaş'lı arkadaşlar birlikte seyrettik.Arkadaşlardan biri (Fb'li kendisi) "olan Aziz yıldırım ülkenin tüm hacı-hocalarına para yedirmiş belli.Bu kadar atılandan hiçbiri nasıl olur gelmedi" diye esprisi bile döndü.

Tabi bu işin şaka tarafı.

Cezaların yüksek olması gerekir.Ama geçmişte ki örnek teşkil edilebilecek olaylara da baktığımızda öyle aşırı bir ceza geleceğini sanmıyorum.

5 maç falan verirler.Tahkim bunu 3'e falan indirir.3 maçtan 1'i seyircisiz,diğer ikisi de İzmir'de oynanır olur biter.

Aurelio'nun cezasında falan da ben dedim az verilmiş ceza.Daha fazlasını hak etmişti.Bazıları direk "Türklüğe hakaretten ceza yemeli Rico" falan dedi.ama Aurelio başvurmadığı sürece birşey olmaz-Emre'nin İngiltere'de ki olayı gibi örnek-.

Şimdi gelipte burada bir anda o arkadaşlar fair-play ruhuna büründü,birden bire Avrupalı oldu.

Açıkçası ben bu olaya katlanamıyorum.Madem o kadar fair-play ruhu içindeydin o konularda da gösterecektin bu fair-play ruhunu

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

9 maç ceza verseler bile Fenerbahçede olduğu gibi ceza yarıya iner

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kaynak gerçekten çok sağlammış, bir yerinde 8-9 maç başka yerinde 4-5 diyor..

İbret-i alem olsun diye vermeli 9-10 maç, bakın bakalım oluyor mu böyle olaylar bir daha...

Şu ana kadar izlediğim en ağır olaylar yaşandı. Tarihi bir ceza verilmesi gerekir. Mehmet Ali Şahin, Muammer Güler, Adnan Polat ve diğer tüm futbol adamları ve spor yazarları bu olaylar için "kara bir leke" benzetmesinde bulundular, "rezalet" dediler. İlk kez böyle büyük futbol adamlarının olaylara bu denli yorum yaptıklarını görüyorum. Daha önce de olmuştur hep yabancı maddeler ancak bu denli ağır olmamıştı.

12 bin koltuk kırılmış, bunların çoğu sahaya atıldı, bu ne demek? Meşale, su, pet şişe, cep telefonu, torpil, taş, koltuk, maytap... Atılmayan hiçbir şey kalmadı ki...

Tarihi ve adaletli bir ceza bekliyorum ki bunu yapanların yanına kar kalmasın bu davranışlar.

15 dakika oyunun durması, hakemin soyunma odasına gitmesi, bunlar dünyanın 1 numaralı derbisine yakışmayan hareketler... Tüm medyanın izlediği bu maç itibarımızı da zedelemiştir.

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    İbret-i alem olsun diye vermeli 9-10 maç, bakın bakalım oluyor mu böyle olaylar bir daha...

Şu ana kadar izlediğim en ağır olaylar yaşandı. Tarihi bir ceza verilmesi gerekir. Mehmet Ali Şahin, Muammer Güler, Adnan Polat ve diğer tüm futbol adamları ve spor yazarları bu olaylar için "kara bir leke" benzetmesinde bulundular, "rezalet" dediler. İlk kez böyle büyük futbol adamlarının olaylara bu denli yorum yaptıklarını görüyorum. Daha önce de olmuştur hep yabancı maddeler ancak bu denli ağır olmamıştı.

12 bin koltuk kırılmış, bunların çoğu sahaya atıldı, bu ne demek? Meşale, su, pet şişe, cep telefonu, torpil, taş, koltuk, maytap... Atılmayan hiçbir şey kalmadı ki...

Tarihi ve adaletli bir ceza bekliyorum ki bunu yapanların yanına kar kalmasın bu davranışlar.

15 dakika oyunun durması, hakemin soyunma odasına gitmesi, bunlar dünyanın 1 numaralı derbisine yakışmayan hareketler... Tüm medyanın izlediği bu maç itibarımızı da zedelemiştir.

+100000000......

sonuna kadar katılıyorum sana egowich ama bu mesajı lütfen kaydet(kendi yazdığın mesajı) ve bu yapılanları taraftarı olduğun takım taraftarı yaparsa da aynı şeyler söyleyip söylemeyeceğini merak ediyorum inşallah o zamanda bu şekilde OBJEKTİF olursun
    ama en az değil bence direk 10 dan başlamalı ceza

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bu maci bu duruma getiren medya'dir. Egerki taraftarin bukadar uzerine gidersen, o taraftar tam tersini yapar ve cok fazla yapar.

Biz niye herzaman baskalarini ornek aliyoruz, yani illa Manchesterin, Chelsea nin yaptigi seylerimi yapacaz, hayir. Biz daha iyisini yapalim onlar bizi ornek alsin.

Bakıyorumki dönüp dolaşıp aynı yere dönüyoruz. Atılan mesajlar hep aynı. Ceza ile ilgili yorumlara Turkcell Super Lig başlığından devam ederiz.

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    notformoney,objektif olacaksin diye fazla ileri gidiyorsun.

Ilk macta bisey olmadiysa bu macta hicbirsey olmaz Versinler 3 macta sonra TFF´yi görelim Yapmadiklari sey mi? Biz sahaya kapali caki attik diye 1 mac seyircisiz oynadik.Fbnin seyircisiz oynama cezasi 90.000 kisiyle oynama ödülüne cevrildi vs.
    dostum sen neden bahsediyosun farkındasın değilmi "kapalı çakı" nedir bu yada "açık çakı" bana göre arasında pek bi fark yok yani sen bu hale düşmüş gs taraftarının yaptığı bu harekete federasyon aferin dese şaşırmayacaksın galiba ben ceza sisteminin adam gibi uygulanması taraftarıyım geçmişte fener yapmıştır olabilir gün bugün ise bunu siz de bize yaptınız ödeştikden çok federasyonun "CAYDIRICI" cezalar vermesi KESİN VE ŞARTTIR

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    İlk maçtaki resimleri de koysana Egemen, kanlı kanlı..
    bu tartisma uzar gider sabaha kadar tartisiriz, hicbir yere varamayiz.
    Biz birsey yapmadik demiyoruzki, hatta biz demek yanlis, 1,2 dengesiz yapti diye sizdemi aynisini yapmak zorundasiniz? ben istiyordumki Galatasaray Feneri centilmence karsilasin, hicbir olay olmasin,küfür olmasin bize ders versin istedim ama olmadi. Tartismayida uzatmayalim isterseniz. Olan oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets derbinin ardından yaptığı açıklamada yenilgiyi iki takım arasındaki kadro farkına bağladı… İşte Gerets’in derbi sonrası yaptığı açıklamalar:

“Bizim öncelikli hedefimiz şampiyonlar ligine katılmaktı. Ancak buna ulaşamıyorsak bunu iyi analiz etmek lazım. Bir yanda Mehmet Topal diğer yanda Aurelio var… Bir yanda tecrübeli bir oyuncu var. Diğer yanda ise yetenekli ancak daha tecrübe kazanması gereken bir futbolcu var. Bir takım daha iyi futbolcular alıyorsa ve siz onunla yarışmak zorundaysanız bunu çok iyi analiz etmek lazım… Bu arada bizim çok önemli oyuncularımızın uzun zamandır sakatlık içinde olmasıydı… Arda tam iyileşmeden sahaya çıkmak zorunda kaldı…”

Gerets kadroda revizyon yapılıp yapılmayacağı yönündeki soruyu “Tabi ki kadroda bazı değişiklikler olacaktır. Mukavelem var. Gelecek sene de kalmayı düşünüyorum.” Diye yanıtlarken, Fenerbahçe’nin şampiyonluğu ile ilgili olarak da “Hak ederek kazandılar” dedi…

Maraton

Zico'da maçtan sonra şimdiye kadar böyle olaylar yaşamadım sadece televizyondan gördüm dedi. Zico Brezilya'da takip edilen birisi,bu söyledikleri onların kanallarında yayınlanınca bir Brezilyalı Türkiye'ye gelirken nasıl gelecek ? Kafasında hep ''acaba ? ''olacak.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Adnan Polat bile 5 maç verseler bile az diyorsa demekki ortada gerçekten büyük olaylar var.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Adnan Polat bile 5 maç verseler bile az diyorsa demekki ortada gerçekten büyük olaylar var.
    Zorunlu Açıklama

Bugün yazılı basında Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat ve Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Dedehayır'ın dün akşam oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçı sonrasında medya mensuplarına yaptıkları değerlendirmede ''Bu rezilliğe 5 maç ceza verseler bile az'' dediği iddia edilmiştir.

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat karşılaşma sonrasında yaptığı değerlendirmede yaşananları kınamış ve tribünlerde meydana gelen olayların kulübümüze yakışmadığını ifade etmiştir. Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat ve Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Dedehayır'ın açıklamalarında "Bu rezilliğe 5 maç ceza verseler bile az" ifadesinin yer almadığını spor kamuoyunun bilgisine ve dikkatine sunarız.

Galatasaray Spor Kulübü
    İletişim Koordinatörlüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by EmRe1905 View Post
    Herkez hakettiğinin karşılığı aldı
    Hakettiğini aldı? Önder neyi haketti acaba? Orada Arda da vardı, ya Arda'nın kafasına gelse, sakatlansa ne olacak? O sular ona da geldi, Arda neyi hakediyor da o suları yiyor veya Orhan veya Cihan?

Bir Kadıköy'dür tutturmuşsunuz, orada yapılanlar doğru demedim hiçbir zaman ve oradaki olaylara da aynı tepkiyi gösterdim. Ama dün gece yapılanlar kat kat fazlaydı. Maç durdu daha ne olsun?

Ben GS'li arkadaşlardan yapılanlar çok çirkin, keşke yapılmasaydı, Galatasaray'a yakışmadı ve maçı kaybetmemizi sağladı, kısacasaı Galatasaray'a zarar verdi gibi yorumlar beklerken yok önceden orda şu olmuştu, yok hakettiler...

Kadıköy'de atılanlar Gerets'e, Mondragon'a isabet etmişti, bu maçta sahada bir sürü taş vardı, kırılmış koltuklar, isabet etmeyince olay sayılmıyor mu? O taşın birisi gelse insanı sakat bırakır, kırık koltuk bir yerlerini kesebilir, ama isabet etmedi o zaman önemli değil mi diyeceğiz?

Şimdi ben çıkıp seneye görürsünüz, bu yapılanların hesabı sorulacak, bekleyin, intikam alınacak gibi şeyler yazıp, önümüzdeki sene oynanacak maç için organizasyonlara girsem, o maçta içeriye her türlü zarar verecek madde sokup maçta bir güzel bunları atsam iyi mi olacak?

Sizin yaptığınıza karşı gibi savunmaya geçmek siz de bize karşı yapabilirsiniz demek bir anlamda.

İnşallah Fenerbahçe taraftarı önümüzdeki sezon oynanacak maç için bu maçta yapılan organizasyonlar yapmaz, bu şekilde kin besleyip maçı beklemez, insanlıktan çıkıp bu tür hareketler yapmaz. Adamlığı, insanlığı, taraftarlığı o maçta herkese gösterir. Sen yaptın ben de yaparımla bu işler son bulmaz. İnşallah bu işlerin düzelmesi için de Fenerbahçe taraftarı birşeyler yapar ve bu olaylara bırakın karşılık vermeyi, en ufak bir zarar vermeyi düşünmez ve dün o kendini insan sanan taraftarlarda utanma duygusu varsa utanmalarını sağlar. İnşallah diyorum ama durup düşününce sadece hayalden öteye gidemeyecek bir düşünce olduğunu anlıyorum, inşallah hayallerle kalmaz, yanılırım da bu şiddet biter.

Konuya gelirsek, sen yaptın, yok önce sen yaptın, yok yok sen gibi tartışmalarla sürecekse hiç açık kalmasın. Konuyu açıyorum, tartışma devam ederse konu bir daha açılmamak üzere kapanır ve tartışmayı sürdürenler cezalandırılır, bilginize...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Hakettiğini aldı? Önder neyi haketti acaba? Orada Arda da vardı, ya Arda'nın kafasına gelse, sakatlansa ne olacak? O sular ona da geldi, Arda neyi hakediyor da o suları yiyor veya Orhan veya Cihan?

Bir Kadıköy'dür tutturmuşsunuz, orada yapılanlar doğru demedim hiçbir zaman ve oradaki olaylara da aynı tepkiyi gösterdim. Ama dün gece yapılanlar kat kat fazlaydı. Maç durdu daha ne olsun?

Ben GS'li arkadaşlardan yapılanlar çok çirkin, keşke yapılmasaydı, Galatasaray'a yakışmadı ve maçı kaybetmemizi sağladı, kısacasaı Galatasaray'a zarar verdi gibi yorumlar beklerken yok önceden orda şu olmuştu, yok hakettiler...

Kadıköy'de atılanlar Gerets'e, Mondragon'a isabet etmişti, bu maçta sahada bir sürü taş vardı, kırılmış koltuklar, isabet etmeyince olay sayılmıyor mu? O taşın birisi gelse insanı sakat bırakır, kırık koltuk bir yerlerini kesebilir, ama isabet etmedi o zaman önemli değil mi diyeceğiz?

Şimdi ben çıkıp seneye görürsünüz, bu yapılanların hesabı sorulacak, bekleyin, intikam alınacak gibi şeyler yazıp, önümüzdeki sene oynanacak maç için organizasyonlara girsem, o maçta içeriye her türlü zarar verecek madde sokup maçta bir güzel bunları atsam iyi mi olacak?

Sizin yaptığınıza karşı gibi savunmaya geçmek siz de bize karşı yapabilirsiniz demek bir anlamda.

İnşallah Fenerbahçe taraftarı önümüzdeki sezon oynanacak maç için bu maçta yapılan organizasyonlar yapmaz, bu şekilde kin besleyip maçı beklemez, insanlıktan çıkıp bu tür hareketler yapmaz. Adamlığı, insanlığı, taraftarlığı o maçta herkese gösterir. Sen yaptın ben de yaparımla bu işler son bulmaz. İnşallah bu işlerin düzelmesi için de Fenerbahçe taraftarı birşeyler yapar ve bu olaylara bırakın karşılık vermeyi, en ufak bir zarar vermeyi düşünmez ve dün o kendini insan sanan taraftarlarda utanma duygusu varsa utanmalarını sağlar. İnşallah diyorum ama durup düşününce sadece hayalden öteye gidemeyecek bir düşünce olduğunu anlıyorum, inşallah hayallerle kalmaz, yanılırım da bu şiddet biter.

Konuya gelirsek, sen yaptın, yok önce sen yaptın, yok yok sen gibi tartışmalarla sürecekse hiç açık kalmasın. Konuyu açıyorum, tartışma devam ederse konu bir daha açılmamak üzere kapanır ve tartışmayı sürdürenler cezalandırılır, bilginize...
    Kadiköyde o olaylar olmasaydı sence dün böyle olaylar olurmuydu ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by EmRe1905 View Post
    Kadiköyde o olaylar olmasaydı sence dün böyle olaylar olurmuydu ?
    Ben de geçen sene kupa rövanşındaki olaylar diyeyim o zaman, bu böyle uzar gider. Demek istediğim biri dur demek zorunda. Dün yapılanların intikamıyla gelecek sene oynanacak maçı beklemek sence çok mu iyi?

Dün GS taraftarına hiçbir olay çıkarmayarak bu olayları bitirme şansı geçmişti olmadı, seneye inşallah FB stadında olmaz diyorum, bir taraf artık vazgeçer.(Sadece diyorum olacağına pek inanmıyorum, hatta artarak devam edeceğini düşünüyorum)
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe too good for Gala

UEFA`nın Resmi sitesinden derbi maç için yorum geldi. "Fenerbahçe seriyi bozmadı ve kazandı" derken, ilgili haberin başlığında ise Fenerbahçe, Galatasaray için fazla iyi...ifadelerine yer verdi. UEFA`nın resmi internet sitesinde yer alan haber yazısının tam metni şöyle:

Fenerbahçe SK completed a memorable season with a 2-1 win against Galatasaray SK on a night when Beşiktaş JK`s win by the same scoreline against Ankaraspor earned them a place in the UEFA Champions League second qualifying round.

Serious performance
    Although Fenerbahçe had already clinched the title this match had to be stopped early in the second half for crowd disturbances involving rival supporters. Nevertheless, when the players returned Diego Lugano and Edu Dracena made the most of set-pieces to give the champions a 2-0 lead before Arda Turan scored with an injury-time effort. "My players knew the importance of the game before kick-off and showed how serious they were by winning," said Fenerbahçe coach Zico.

Bobo winner
    Beşiktaş, who replaced coach Jean Tigana with his assistant Tayfur Havutçu in midweek, got off to the best of starts when Marcio Nobre gave them the lead against Ankaraspor` after just five minutes. Murat Tosun equalised early in the second half but Beşiktaş`s leading goalscorer Bobo sealed qualification for the UEFA Champions League second round with a goal five minutes from time.

5/20/2007 1:31:58 PM
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 21 / 21 İlkİlk ... 11192021

Mesaj Yetkileri