Sayfa 21 / 439 İlkİlk ... 1119202122233171121 ... SonSon
601 ile 630 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İbrahim Akın'ın kiralık gidip düzeleceğini sanmıyorum çünkü sorun beyninde
    Bu sene delgado rico değişmeli oynayaca için tam form yakalayamayabilir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Eğer giderse alınabilecek oyuncular:Jenas,Zapater,Cahill,Mario Suarez,Jonatas,Marco Engelhardt,Polak,De Jong

Beşiktaş'ta Cole imzalıyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, West Ham'ın golcüsü Carlton Cole ile bugün sözleşme imzalayacak. Cole'ün yarın ise İstanbul'a geleceği belirtildi. Beşiktaş'ın Cole ile anlaştığını Türk basınında ilk duyuran gazete bütün transferlerde olduğu gibi yine Fotomaç olmuştu. Kartal'ın, temas halinde olduğu Chievo'lu stoper Mandelli de kararını bugün bildirecek. Stoper için görüşülen isimler arasında Benfica'lı Anderson ve Racing'li Rocha da bulunuyor.

İşte son Kartal

Siyah-beyazlılar, Cole ile anlaştı Bugün imza atması beklenen golcü futbolcu yarın İstanbul'a geliyor.

İŞİ BİTİRDİLER

Beşiktaş, West Ham'ın golcü oyuncusu Carlton Cole transferini bitirdi. İngiliz futbolcu ile yıllık 1.4 milyon euro'ya el sıkışan Kartal'ın, İngiliz temsilcisi ile bonservis konusunda bir kez daha görüşeceği bildirildi. Cole, İngiltere'de bugün resmi imzayı atacak ve yarın İstanbul'a gelecek.

SAĞLAM İKNA OLDU

Daha önce Cole'e sıcak bakmayan Ertuğrul Sağlam, İngiliz futbolcunun kasetlerini izledikten sonra fikrini değiştirdiği ve Newcastle'da oynayan Emre Belözoğlu ile konuşup ikna olduğu ifade edildi. 23 yaşında ve 1.91 boyundaki Cole, İngiltere 21 Yaş Altı Milli Takımı'nda 19 maça çıkıp, 6 gol attı.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fenerbahçe'de WEDERSON transferi bence çok gereksizdi.

Uğur,TÜmer gibi 2 isim daha vardı orada.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

inşallah Bjk formasıyla büyük başarılar kazanır

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence gereksiz olmadı malum carlos 34 yaşında ve fenerbahçe 3 kulvarda mücadele edecek birde carlos sakatlanırsa çok iyi bi altenatif

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

E öyle ama o sakatlanırsa Uğur Boral var.

Ayrıca 2 oyuncunun olduğu mevkiye 3.bir ismi almak fazla gibi geldi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sağlam transfere el attı !..

Sağlam Gonzalez'i istiyor !.. 24 Temmuz'a kadar en az bir transferi gerçekleştireceklerini söyleyen Beşiktaş yönetimi rotasını Ertuğrul Sağlam'ın istediği üzerine Racing Santander'de forma giyen Ruben Gonzalez'e çevirdi.

Lig TV'nin haberine göre Navarro ve Cristanval transferlerinden istediği sonucu alamayan yönetimin geçen sezon Racing Santender takımında 34 maçta forma giyen 25 yaşındaki futbolcunun işini bitirmek için girişime başladığı bildirildi.

Daha önce Almanya'da Monchengladbach ve Albacete'de kiralık olarak forma giyen Ruben geçtiğimiz sezon Santander'de başarılı bir futbol ortaya koydu.

ön liberoda aurello yu kesemez

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Wederson sadece sol bekte yada sol kanatta oynayacak diye bir kaide yok ki. Ben olsam onu ön liberoda denerdim. Fiziği gayet müsait orası için, iyi çektiği şutlarınıda o mevkiide daha çok bulma şansı olurdu.
    appiah giderse bi alternatif olabilir dmc ye ama kalırsa gerek kalmaz

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Ya kardes benmi dedim canaydin kendisi dedi sanirim izlemedin bende onu dedim yani yildiz alirlar ama illa yildiz diye almazlar cok is yapacak diye alirlar

Çünkü Galatasaraylıyım ilhan bu konuyu cok takip ediyorum ayrıca dediklerimin hepside hemen hemen dogru dedıklerimi selman abide dogruladı lincolnde gelemz diyorlardı oda cıktı..... lig tv konusuna gelim lincoln hakkında yazdıklarını ben iyi biliyorum ayrıca lyon morientese teklif götürmedi tam tersi valencia takasla öneriyor yabancı basındada bu mevcut ilhan kardes sunuda söylim hemen hemen herkez birsey varmı diye bana soruyor bende cevaplıyorum burda hıcbır zaman tartısmaya gırmem dıkkat ettınmı hiç takımların alanında tartısmalarımda yok neyse bu kadar yeter
    sana flood yapma demiş, sen ne anlamışsın..
    anlamı:
    mesaj sayını arttırmak için yazma, az ve öz..

forum v2 2003 yılında açıldı.
    Benim 1895 mesajım var, senin 1 yılda 7191 mesajın var:
    Sence çok ilginç değil mi bu sayılar?

Ayrıca boşuna flood yapma, t. sezonu kapandığında konular GMA'ya gidecek..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Appi kulüpler anlaşmadan gidip Schalke ile anlaşmışsa ayıp etmiş.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bu sene Fener'e darbe vuran vurana yahu..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Söylücem şey msj sayısıyla ilgili değil... Konular GMA ya gitsin msj sayıları düşsün oda önemli değil...

Ama madem GMA ya gidicekti neden açıldı... Bu kadar insanın emeğine/zamanına yazık değilmi... Sonuçta bu bölümde oldukça çok online oluyolar... Bununda siteye katkısı çok bence... Sonu böle olucaksa sadece Sorumluların güncelliyebilceği bir başlık açılsaydı transfer oldukça güncellenseydii...

Tekrarlıyorum msj sayısı sorun değil sadece başka sitelerden de haberleri alıp buraya taşımalar vs... hep emek bunlar...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben daha öncede demişitm appiah en az 8 milyon euroya gidecekse bi sakıncası yok gidebilir her sene yanı haberler çıkyor artık bıktık ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cimbom'dan Morientes'e 8 milyon euro

Valencia'nın golcüsü Fernando Morientes'i transfer etmek için müthiş bir atak başlatan Galatasaray, İspanyol kulübüne bonservis bedeli olarak 8 milyon euro önerdi. Valencia, sarı-kırmızılıların bu teklifine sıcak bakarken; Morientes'e dün Lyon'un talip olması Galatasaray'da şok etkisi yarattı. Öte yandan Lincoln'e bir alternatif arayan Galatasaray, PSV Eindhoven'ın Ekvador'lu orta alan oyuncusu 31 yaşındaki Mendez'i listesine aldı.

Morientes çıkarması

İspanyol golcü için teklifini 8 milyon euro'ya çıkaran Cimbom, Valencia ile masaya oturup işi bitirmeye çalışacak.

TEKLİFE ZAM YAPILDI
    Süper bir golcü almak için çalışmalarını sürdüren G.Saray'da Morientes listenin ilk sırasındaki yerini koruyor. Valencia ile pazarlık halinde olan yönetimin, teklifini 8 milyon euro'ya kadar yükselttiği bildirildi. Adnan Sezgin'in önümüzdeki günlerde İspanya'ya gidip bu transfere son noktayı koyacağı ifade edildi.

MARCA'NIN
    LYON İDDİASI
    Ancak Valencia'nın Morientes'i takasta kullanmayı planlaması Cimbom'un işini zora sokuyor. Marca gazetesi, Valencia'nın İsveçli Kim Kallström'e karşılık Lyon'a 8 milyon euro+Morientes'i önerdiğini yazdı. Lyon'un da bu teklife sıcak baktığı belirtildi. G.Saraylı yöneticiler, Valencia'yı ikna etmeye uğraşacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ronaldo'yu istiyorum

Fenerbahçe'nin Brezilyalı hocasının yöneticilerle yaptığı görüşmede "Appiah, Schalke'ye gidebilir ama yerine bir forvet isterim. Kadromda görmeyi hayal ettiğim isim ise Ronaldo. Eğer onay verirseniz, ben Ronaldo'yu Fenerbahçe'ye gelmesi için ikna ederim" dediği öğrenildi. Ronaldo için Milan'la temas halindeki yönetim bu dev transferi bitirmekte kararlı

Şampiyonlar
    Ligi için
    Fenerbahçe'de transfer çalışmaları konusunda yeniden sıcak gelişmeler yaşanmaya başlandı. Sarı-lacivertli yönetim, Schalke 04 ile anlaşan Appiah'ı satma kararını aldı. Avusturya kampını değerlendirirken, "Stoper isterim" diyen teknik direktör Zico ise Appiah konusunda yaşanan ani gelişme üzerine bu kez forvet talebini gündeme getirdi. Brezilyalı hocanın, yöneticilerle yaptığı görüşmede "Şampiyonlar Ligi maçları için iş bitirici bir forvet şart. Ronaldo'yu kadromda görmeyi çok istiyorum. Eğer onay verirseniz Ronaldo'yu Fenerbahçe'ye gelmesi için hemen ikna ederim" dediği öğrenildi.

Ronaldo, Zico hayranı
    Daha önce Ronaldo konusunda birkaç kez girişimde bulunan ve Milan kulübüne Brezilyalı yıldızın transferi ile ilgili şartları soran Fenerbahçe yönetimi yeniden harekete geçti. Sarı- lacivertlilerin, Ronaldo için 20 milyon euro'yu gözden çıkardıkları öğrenilirken, öncelikli hedefin bu futbolcuyu kiralamak olduğu vurgulanıyor. Fenerbahçe yönetiminin, Ronaldo için kiralık bedeli olarak İtalyanlara 10 milyon euro verebileceği sızan bilgiler arasında yer alıyor. Zico ile çalışmayı çok isteyen Ronaldo'nun Roberto Carlos gibi bir yıldızı kadrosunda bulunduran Fenerbahçe'ye sıcak baktığı ifade ediliyor.

Ronaldo'ya sponsor aranıyor
    Ronaldo'nun sponsorları Nike ve Pirelli, Brezilyalı yıldızın Milan'dan ayrılmasını istemiyorlar. Brezilyalı forvetin bu iki sponsor firmadan yılda yaklaşık 5 milyon euro kazandığı belirtildi. Ronaldo'yu transfer etmek isteyen Fenerbahçe'nin de Brezilyalı yıldıza Türkiye'den sponsor aradığı iddia edildi

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Belli oldu ki son transferimiz Morientes..

ivan Misafir

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Söylücem şey msj sayısıyla ilgili değil... Konular GMA ya gitsin msj sayıları düşsün oda önemli değil...

Ama madem GMA ya gidicekti neden açıldı... Bu kadar insanın emeğine/zamanına yazık değilmi... Sonuçta bu bölümde oldukça çok online oluyolar... Bununda siteye katkısı çok bence... Sonu böle olucaksa sadece Sorumluların güncelliyebilceği bir başlık açılsaydı transfer oldukça güncellenseydii...

Tekrarlıyorum msj sayısı sorun değil sadece başka sitelerden de haberleri alıp buraya taşımalar vs... hep emek bunlar...

Böyle diosn kardeş ama sitenin DB inanılmaz şekilde böyle mesajlardan şişio bir bakıma iyi bu konuları silmeleri

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Ronaldo'yu ikna etsin ve İstanbul'a getirsin :

Bir hafta Fenerbahçe avatarı ve imzasıyla dolaşırım..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ronaldo transferi ancak hayal olur gelse bile hayal kırıklığı olur

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Aynı Ronaldo'dan bahsediyoruz değil mi?

Haklısın sana hak veriyorum emek bunlar; lakin konuyu sana şöyle açıklayalım :
    Transfer sezonu bitmiş, lig başlamış ve biz burada hala transferleri konuşuyoruz. Yeni transferlerin performanslarını burada mı tartışacağız yoksa yapılan maçlar için açılan konularda mı ? Burada tartışırsak yeni transferlerin performanslarını çok saçma olur. Yani transfer sezonu bittiğinde ve lig başladığında bu transfer haberleri gereksiz olacak. Inan bugün bu bölümdeki mesajların hepsini teker teker okudum ve benim mesaj silme kotam yetmedi. Çok saçma boş mesajlar atılıyor, bu kişiler mesaj sayısını bir şey zannediyorlar. Yanlış anlaşılmasın kimseye konuşmuyorum benimkisi genel. Bunu çoğu kullanıcımız yapıyor. Demek istediğim lig başladığında ve transfer sezonu bittiğinde bu transfer haberleri gereksiz olacak.

Yeterince açık anlatmışımdır umarım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Evet ben Kezman'a o konuada katılıyorum ronaldo artık futbola doymuş yaşayağı bütün başarıları yaşamış o yüzden eski ronaldonun yarısı bile olamaz bence

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Şu andaki formu öyle gözükmüyor.

Kilolarından kurtulsa eski süper Ronaldo olmaması için sebep yok..

Quote Originally Posted by ivan View Post
    Böyle diosn kardeş ama sitenin DB inanılmaz şekilde böyle mesajlardan şişio bir bakıma iyi bu konuları silmeleri
    Madem şişiyo silinmesi gerek neden açılıyor...Üyeler burda 2.5ay boyunca yazıp çiziyor emek harcıyor birde bunun maddi boyutu var hadi onu boşwer diyelim... Sen o kadar zmn geçir yaz çiz yorum yap sonra cumburlop çöpe...Bilmiyorum belki bir tek ben böyle düşünüyorum ama...Bana doğru değil gibi geliyor... En azındaN fikrimi belirtim sıradan bir üyeyim yani pek önemi yok bnm fikrimin...Sonuçta GMA gidicek konular ben sadece düşündüklerimi söledim...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Toze View Post
    Haklısın sana hak veriyorum emek bunlar; lakin konuyu sana şöyle açıklayalım :
    Transfer sezonu bitmiş, lig başlamış ve biz burada hala transferleri konuşuyoruz. Yeni transferlerin performanslarını burada mı tartışacağız yoksa yapılan maçlar için açılan konularda mı ? Burada tartışırsak yeni transferlerin performanslarını çok saçma olur. Yani transfer sezonu bittiğinde ve lig başladığında bu transfer haberleri gereksiz olacak. Inan bugün bu bölümdeki mesajların hepsini teker teker okudum ve benim mesaj silme kotam yetmedi. Çok saçma boş mesajlar atılıyor, bu kişiler mesaj sayısını bir şey zannediyorlar. Yanlış anlaşılmasın kimseye konuşmuyorum benimkisi genel. Bunu çoğu kullanıcımız yapıyor. Demek istediğim lig başladığında ve transfer sezonu bittiğinde bu transfer haberleri gereksiz olacak.

Yeterince açık anlatmışımdır umarım.
    Ivan adlı arkadaşa msj yazdım sırada sende yazını yazdın büyük ihtimal o yüzden görmedim görsem yazmazdım... Haklısınız boş msjlar malesef çok... Açıklama yeterince açık...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İş Ronaldonun kendisinde biter kilo filan hikaye ... o kilolar ona yapıştı mı ki istese verir ama dediğim gibi futbola doymuş bir beklentisi yok alırsak maddi durumdan çok kar sağlarız ama saha içinde endişeliyim

En azındaN fikrimi belirtim sıradan bir üyeyim yani pek önemi yok bnm fikrimin...
    Konu yeterince saptığı için devam etmek istemiyorum; lakin değinmeden de edemeyeceğim söylediklerine.
    Yazının alıntı yaptığım bölümüne katılmıyorum. Böyle bir şey söz konusu olsaydı Öneri ve Eleştiriler başlığı olmazdı. Sitede bir aksaklık gördünüz mü bizlere, bizlerde bir aksaklık gördünüz mü üstlerimize gidebilirsiniz.

Neyse çok uzattım bu durumu konu dışı mesajlar atıyorum. Özür dilerim, iyi geceler.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

adam kulüp degistirdi diye sponsoru sponsorluk yapmaktan vaz mi gececek? R.Carlos'un Pepsi ve Nike ile olan sponsor anlasmalari hala devam ediyor...
    Haber bence yalan... her oyuncu istedigi kulube gidebilir buna sponsorlar karar veremez

Mesaj Yetkileri