Şimdi maçlara konsantre olmuş vaziyetteyim, bu konuyu sezon sonu görüşelim.
Zor, zaten hedefimiz UEFA'ya kalmaktı. Bunu başardık hatta gruplara da kaldık. Tabi ki gruptan çıkmak istiyoruz fakat çıkamasak da üzülmeyeceğim.
Ben orada da denemiştim geçen sene, yine pek faydalı olamadı. Nedense özellikleri de iyi ama pek verimli olamıyor. Sen yine de denebakalım o mevkide...
"YÜCE ATATÜRK"
Ligde birkac mac disinda iyisinUEFA'da zorlu bir grup cikabilirsen tarihi bir basari olucak zaten... Turkiye Kupasi'ndaki rakiplerin de cok kolay degil ama oradan cikarsin...
![]()
Bu teknik kadronun görevidir. Oyuncuları maça iyi motive etmeleri gerekmektedir. Ayrıca hocamızın bu tür konular için yönetim ile polemiğe girmemesini diliyoruz...Yönetimin verdiği prim de biraz oyuncuların şımarmasına neden oldu. Yönetimimize oyuncuları fazla şımartmamalarını hatırlatıyorum.
Takımda olaylar çıkmasın diye susuyorum. Zaten paragöz bir hoca değilim. İşimi yapmaya devam ediyorum.
Yönetim olarak bu tavrınızı saygıyla ve sevinçle karşılıyoruz. Sezon sonunda yeni bir mukavele için masaya oturmak istediğimizi iletiyorum sayın hocam.
Gruptan 3.cü olarak çıkarsın abi.
Abi UEFA grubu braz zor gelmiş... Ama gruptan çıkıcana inanıyorum... Başarılar...
Turkcell Süper Lig 7. Hafta
Maçın başında karşılıklı atılan gollerle durum 1-1 oldu. İstanbulspor’un 22. dakikada 10 kişi kalması bizi galibiyet için umutlandırdı. Baskımızı arttırdık ve galibiyet golümüz oyuna 2. yarı giren Ruiz’in ayağından geldi.
Şimdi UEFA Kupası'nda deplasmanda Palermo ile karşılaşacağız.
"YÜCE ATATÜRK"
Kimlerin TÜrk vatandaşlığı var bayağı bir yabancı saydım.
1.Pancu
2.
tebrikler abi..Bu maç Çıkış maçın olur İnş.Abi..
Güzel galibiyet... Bu arada Abi Ali Cansun hiç boş geçmiyo her maçta atıyor golünü...
1.Pancu
2.Maynor Suazo
3.Kaue
4.Lima(Geçen sezon Fenerbahçe'den aldığım genç forvet, bu sezon hiç oynatmadım)
Yeter mi?
Pek öyle olmadı ama bakalım, ilerleyen maçlarda ne olacak.
Ali Cansun'un performansından memnunum. Gerçi 29 yaşına geldi artık yerini gençlere devretmesi gerekiyor, bakalım zaman ne gösterecek?
"YÜCE ATATÜRK"
Evet gerçekten çok ağır bir mağlubiyet olmuş.Ama olsun önemli olan lig.
Olsun ya Palermo ii takim sonucta moralimizi bozmayalim devam edelim biz![]()
O zaman hala kontenjan için yabancı hakkın var yanılıyormuyum??
Turkcell Süper Lig 8. Hafta
İtalya’da alınan mağlubiyetin moralsizliğiyle çıktığımız maçta kaleye uzaktan çekilen cılız bir şutun haricinde pozisyonumuz yok. 1 puana seviniyoruz.
6 yabancımız var şu anda; Casanova, Luna, Sumulikoski, Anderson Silva, Drincic ve Ruiz. Şu anda denemeye bir sol bek aldım, ona sözleşme imzalatıp kadroma katmayı düşünüyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Turkcell Süper Lig 9. Hafta
2. dakikada kaçırdığımız penaltı, ardından 10 kişi kalmamız bizi çok zor durumda bıraktı. Ama maçı kazanmak için oyuncularım çok üstün performans gösterdiler. Çağatay’ın 56. dakikada attığı golle maçı 1-0 kazandık ve 3 puanı aldık. Kaue’nin formsuzluğu nedeniyle transfer ettiğimiz Julie Sezar Paz da bu maçta ilk defa Dardanel forması giydi.
Şimdi Nurnberg ile Çanakkale’de karşılaşacağız.
"YÜCE ATATÜRK"
Çok şanssız maç olmuş Serkancım.Ama şanssızlıkların ardından şansı yakalayıp kazanmışsın.Tebrikler.
Yenersin abi sen...hadi güveniyorum sana abi....
Valla bu galibiyet guzel olmus 1 macta beraberlik diger macta da galibiyet alirsan gruptan cikarsin buyuk ihtimalle![]()
işte be...Bravo abi....![]()
Turkcell Süper Lig 11. Hafta
İlk yarıyı Drincic’in golüyle 1-0 önde kapattık. İlk yarıda etkisiz olan 2 forvetimizi değiştirerek 2. yarıya başladık. Oyuna giren Pancu’nun attığı golle durumu 2-0 ‘a getirdik ve rahatladık. Daha sonra kazanılan penaltıyı Julie Sezar gole çevirince maçı 3-0’lık net bir skorla kazandık.
Şimdi Bordeaux deplasmanına gidiyoruz, puan alırsak gruptan çıkmak için büyük avantaj yakalamış olacağız...
"YÜCE ATATÜRK"