Biraz bakmadım karışmış burası
Chelsea kimseye kaptırmaz şampiyonluğu.Liverpool galibiyeti ile tekrar çıkışa geçer![]()
Biraz bakmadım karışmış burası
Chelsea kimseye kaptırmaz şampiyonluğu.Liverpool galibiyeti ile tekrar çıkışa geçer![]()
Memo söyleiğimi yineliyorum.
Yanlış yapılmaz Chelsea kulübüne...![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Hey allahım yaa
Daha ne yapacam yenmeyeyim mi![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Torres geldi şimdi bir Gerrard da gelse Liverpool'u kim tutar.
yaaa tamamda bu fm 2007 degil mi?abi inanmak zor oyunu baştan aşagı başka bi surete donusturmus.yani bu fm 2007 mi???cvp werin ltfn![]()
Diego %99 Madrid'de...
DİEGO için MANU ve LİVERPOOL devreye girdi...![]()
Bremen Liverpool'un 36 M YTL'lik teklifini kabul ederken,Manchester'ın 39 M YTL'lik teklifimi reddetti.
Kafayi siyiracagim ne ise bizde baska oyunculara yoneliriz Diego'dan iyileri var.![]()
Hepinize CL'de bol şans..
Mehmet sana iki önerim var onları dene;
Teklif yaparken son tarihi belirlenmemiş yap, yoksa takım baskı altında oluyor ve reddediyor.
Soruşturma ile teklif yap.
Diego hayirli ugurlu olsun cidden muazzam bir transfer. En iyi 10 numarayi getirdin kaptan. Bu arada rosicky'yi seneye takimda gormek istemiyoruz![]()