Sayfa 21 / 134 İlkİlk ... 1119202122233171121 ... SonSon
601 ile 630 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Geldi Gelcek diolar Kesin Geldi Demiolar

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu iş burdan yatamaz, yatmamalı.. Kone'yi istiyorum, işte o kadar..! Kafamı bozmasınlar benim, kötü olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kone ile anlaşmısız işte bildiklerimiz söyledi

Birde kaset yayınladılar

Osman tanburacı işte ben böyleadam istiyorum dedi bu kone heryerde geziyor dedi...gelirse bütün sorun cözülür dedi.Forvet dedigin top alacak top verecek..Süreklli yer degitircek diyor Konedede bunlar var diyorAyrıca osman tanburacı serkan vekone forvette olabilir diyor ikiside hariketli forvet diyor

Adnan sezgin anlastık dedi...Özhan canaydın müjde cok yakındedi

Lincoln olayıda böyle yasanmıstı

Santra da Geldi Gelecek Derlerse Valla inanmamaya baslicam artik Cok uzadi Eger yonetim aldiysa l;incolndeki gibi bekletiosa bokunu cikardilar Bu bekletme isin Persembe Gunu uefa maci war adamlar neyi beklio anlamadim 24 saat oncede liste vermeleri lazim uefa icin ?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bne santra izlemek için tv basına geciyorum

Bugün Adnan Sezgin'in bir radyo kanalına yaptığı açıklamaları dinledim.İlgilendiğimiz forvet basında yer alan isimlerden birisi ancak alternatif olarak basında yer almayan isimleri de hazır tutuyoruz dedi.

Quote Originally Posted by bjkmete View Post
    Arkadaşlar bir BJKli olarak bu sene GS nin 3 maçını izledim ve çok iyisiniz.Umarım ülkemize bir Uefa kupası daha getirirsiniz.Feldkamp inanın beklediğimden kat kat daha iyi çıktı.Adam resmen çalışmadığı senelerin acısını çıkarıo.
    İyi dileklerin için teşekkürler Mete kardeşim , inşallah Beşiktaş'ta bu zor döneminde Ertuğrul hocayla Şampiyonlar Ligine kalıp iyi bir yere gelir.

Bu arada Santra programını izliyorum fakat kalite olarak yerlerdeler, yine başka bir kahve sohbeti. Açıklayacak yeni birşeyleri zaten yok Kone'Yi tekrarlayacaklar tahminimce.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Santra Dalga geciyor biz

Adamlara izilesinler diye söylemiyorlarOgan tarhanı izlicem şimdi

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Santra Dalga geciyor biz

Adamlara izilesinler diye söylemiyorlarOgan tarhanı izlicem şimdi

Onlar sadece Premier Ligden konuscak galiba...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Biliyorum ogan tarhan düzgün seviyeli yorum yapıyor..Arada bakaarım santraya

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bu iş burdan yatamaz, yatmamalı.. Kone'yi istiyorum, işte o kadar..! Kafamı bozmasınlar benim, kötü olur..
    Yık ortalığı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

kone gelmezse bide lincolnü gölgede bırakıcaz dedi yönetim gelmesse gerçekten lincoln de gölgede kalır artık taraftarlar napar ibilemem:P:P

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

LİG TV’de sıcak gelişme:

Kone konusunda belli bir aşamaya gelindi,bütün aile fertleriyle görüşüldü,sabah saatlerinde Kone kesin cevabını verecekmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bende izledim Lig TV'de, '' Olumlu veya olumsuz bir yanıt gelecek Kone'den ve transfer netlik kazanacak'' dedi..
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Santra dalga gecti ve söylemedi hem lat yazıda gecmiyor daha

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

beyler adnan sezginin agzından anlaştık açıklamasını duyan varmı ??

bu transferde yatarsa artık bişey demiyorum ya

Bu sene transfere cok para harcadik ve harcamaya devam ediyoruz.Gercekten merak ediyorum bu kaynak ne?Ya da korkuyorum ilerde basimiz derde girecek diye ...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Galatasaray'da Arouna Kone'nin transferi konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor!..

PSV Eindhovenli Arouna Kone'nin transferi için Hollanda'da bulunan Galatasaraylı yöneticiler Adnan Polat ve Haldun Üstünel, kulübüyle anlaştıktan sonra golcü oyuncuyla da görüşmelerini şu saatlerde sürdürüyor. Sarı kırmızılı yöneticiler, Kone'yi ikna etmeye çalışırken, bir yandan da PSV'li oyuncunun ailesiyle de temasa geçti.

Kone'nin, Polat ve Üstünel'e cevabını sabah saatlerinde vereceği belirtilirken, bu transferin sonucunun yarın olumlu ya da olumsuz belli olması bekleniyor.

MARATON.COM.TR

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

En fazla küme düşeriz ya nolcak.. Şaka bir yana, borcu arttıracak şeyler yapmıyorlardır umarım tabii Türkiye sınırları içinde yaşamak istiyorlarsa..

Arkadaşlar transfer bu saatten sonra yatarsa diye bir olay yok, yöneticiler ellerinden geleni yaptılar artık iş Kone ve ailesinde bitiyor. Adama bir anda gelip tamam derse transfer biter, yok hayır derse alternatiflere kalacak, iş bizden çıktı Kone'ye bakıyor!!

Nesil
    2007
    Yer
    kievden :D yada izmirden

yani koskoca gs yonetimi bir oyuncuya umit baglamaz arkadslar sonucda bu transfer olmazsa bir kac tanede alternarifi vardir misal yanilmiyorsam portolu postiga

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Grafite-Postiga-Alvez

Hayır diycekse bilelim ki yöneticilerimiz boşuna yorulmasın çok nazlı bir gelin bu Kone asabım bozulmaya başladı arkadaşlar şimdi bizim yöneticiler Fildişindeki kabile resilerinide mi ikna edecekler...
    Keşke ilk Alfonso ve Postiga ile görüşselerdi şimdiye kadar biterdi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İçimden bir ses Kone gelmeyi reddetcek diyor.

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Bu sene transfere cok para harcadik ve harcamaya devam ediyoruz.Gercekten merak ediyorum bu kaynak ne?Ya da korkuyorum ilerde basimiz derde girecek diye ...
    Var bir fırıldak Baran.2 sene önce oyunculara maaş ödenemezken,geçen sene parasızlıktan transfer yapılamazken kaynak yaratılamıyorduda bu sezon büyük bir başarı elde etmeden,çok paraya oyuncular satılmadan nasıl kaynak yaratılıyor insanın aklı almıyor.Bir şeyler yaptı bu Gs yönetimi ama ilerde çıkar ortaya.
    So what?
    Saike

Santra'da 20 saniye Kone diyip Galatasaray'a attığı golü gösterdiler o kadar Bu kahveci takımı ve benzer spor habercilği yapan programcılar izlenmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Herifler dalga geçer gibi 10 sn.de verdiler haberi bir de utanmadan kona dedi yaa.Hay Allah'ım

Adnan polat falan bence bu kadar naz cekmezdi.....Bence kone gelecek

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Herifler dalga geçer gibi 10 sn.de verdiler haberi bir de utanmadan kona dedi yaa.Hay Allah'ım

Adnan polat falan bence bu kadar naz cekmezdi.....Bence kone gelecek
    Evet Kona dedi Faik tam komedi gerçekten Türk milliteinin kendilerini seyrettiğini sanıyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kazım kanat birde araya girdi besıktasda alcak forvet diyor Hay Allahım ya...Tam kone konusuyorlardı kazım kanat....İçine etti...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Kazım Kanat ve Osman Tanburacı orada başka amaç için duruyorlar.Maksatları milleti eğlendirmek..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Kazım Kanat ve Osman Tanburacı orada başka amaç için duruyorlar.Maksatları milleti eğlendirmek..
    Osman Tanburacı??

Mesaj Yetkileri