Cevat abi,Cevat Abi sen benim parayı ne zaman ödeyecen?
Cevat abi,Cevat Abi sen benim parayı ne zaman ödeyecen?
dün itibariyle Ye ibaresi paramızdan kalktı heheFiyat: 5 YeTaLe
Kıbrıs için Fiyat: 10 YeTaLe![]()
Serken Özışık sizi fenerbahçeye yenildiğiniz için kutluyorum yanlız ortada bi şike varsa cık cık cık hiç yakıştıramadım![]()
Gerekirse mal varlığımı açıklamaya hazırım. Bu iddialar tamamen asılsız. Buradan Cevat Kelle'ye senarist olmasını öneriyorum, çok iyi hikaye yazıyor.
Destekçilerimin bu tür iddialara inanmamalarını istiyorum. Takımın havası bozulmasın diye şimdilik cevap vermiyorum fakat sezon sonunda gerekeni yapacağım.
"YÜCE ATATÜRK"
Şunu hatırlatmakta fayda var, ben maç satacaksam 150.000 YeTaLe'ye satmam. Milyon dolarlar alırım, benim için bir çerez parasına denk gelen bir miktar için kariyerimi riske atamam.
Ayrıca neden Türkiye'de çalışamadığımı siz daha iyi bilirsiniz, son haftalara giriyoruz, size inat bir şampiyonluk daha alacağız.
Biz sahada konuşmaya devam ediyoruz. Orduspor’u da farklı mağlup ediyoruz. Karşıyaka’ya da aynı tarifeyi uyguluyoruz. 3 maçtır farklı kazanıyoruz, keyfim de yerine geldi.
Dardanelspor’u evimizde 2-0’la geçiyoruz, Mardin deplasmanından 1 puan alıyoruz. 10 kişi kaldığımız Mersin İdman Yurdu maçını da 86. dakikada attığımız golle kazanıyoruz ve liderliğimizi sürdürüyoruz.
Son 4 haftaya girilirken play offları garantiledik. Şampiyonluğa az kaldı.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
150.000 YeTaLe değil 150.000$ bu biiiirrr.. İkincisi milyon dolarlar alırım diyorsun. Demek ki sana milyon dolarlar verseler takımını satacaksın. E artık ben bişey demiyorum bu laflarından sonra.. Bundan sonrası kamuoyunun takdiri....
Abi para diyorum yav
Şaka bir yana abi süpersin.
Cevat KELLE'ya Tokat Gibi Cevap
GAZİANTEPSPOR ŞAMPİYON
Ligin bitimine 1 hafta kala deplasmanda Karagümrük'ü 3-0'la geçen Gaziantepspor Şampiyonluğa ulaştı. Devamlı Özışık ile ulaşan Cevat Kelle sanırım kiminle dans ettiğini görmüştür.
Ayrıca herkesin bir bedeli vardır Sayın Kelle, senin de benim hakkımda yanlı haberler yazmak için ne kadar istediğini merak ediyorum...
"YÜCE ATATÜRK"
Ben yanlı haberler yazmıyorum Sayın Özışık. Farkındaysanız bugüne kadar yaptığım tüm haberler doğruydu. Hangi birine yalan diyebilirsiniz? Yaptığım haberler çıkmadı mı? Lütfen biraz gerçekçi olalım. Geçmişimizi hatırlayalım.!!
takımı bırakacan mı kalacan mı?![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
bırak serkan kardeş sen bu fotomaçvari basına aldırma
hem fenerli adam maç satmaz satsa bile 150 bin dolara satmaz düzgün paralar alır
yalnız şehrazat espirisine koptum bu espirir için sayın cevat kelleyi tebrik etmek isityorum
bence gazianteptaki görevini tamamladın menajer profilindeki geçmiş kısmına yenii bir takım eklemelisin![]()
Last edited by a.arıcı-11 : 02.Ocak.2008 at 21:15
tebrikler abi...
Bence tAKIMDAN Ayrılma..
Ve anketin ilk seçeneği gerçekleşti. Gaziantepspor ile olan sözleşmemi karşılıklı olarak fesh ettim ve Gaziantep'den ayrıldım.
Şu anda Türkiye'den bir takımla görüşmelerim sürüyor. Önümüzdeki sezon da Türkiye'deyim.
Hepimize hayırlı olsun...
"YÜCE ATATÜRK"
Gazetecilik Dünyası'nda ŞOK Gelişme
Cevat Kelle'nin kardeşi "Cevdet Reşat Kelle" sessizliğini bozarak bomba gibi açıklamalar yaptı.
Futbol Fanfinifonu Dergisi'ni uzun süredir takip ettiğini dile getiren Cevdet Kelle, kardeşinin yazdığı saçmalıklara dayanamayarak olay yaratacak açıklamalar yaptı.İşte Cevat Kelle'nin kardeşi Cevdet Reşat Kelle'nin sözleri:
"Öncelikle şunu söylemek isterim ki bende gazeteciyim ve palavra haber nasıl yazılır bilirim.Ayrıca uzun süredir kardeşimin araştırmacı olarak çalıştığı şu saçma dergiyi takip ediyorumda görevini lağiyiğle yerine getiren Serkan Özışık'a demediğini bırakmadı.Avrupa'da başarı yakalamışken benim palavracı kardeşim yüzünden belkide kariyerinin zirvesinden uzaklaştı.Milan gibi bir kulübü reddetti.Ben Serkan Bey'in Milan'da büyük başarılar yakalayacağından emindim.Genede gitmemesine rağmen Gaziantepspor'u Süper Lig'e çıkarmayı başardı.Buna rağmen yok şu maç şikeli yok bu maç şaibeli gibi yorumlarla başarılı teknik direktör Serkan Bey'i bıktırdı.Belki bu yüzden kalıcı olamıyor.
Sizden ricam kardeşimin yazdığı bu saçma sapan haberlere inanmayın.Beni okumaya devam edin."
Aslında Serkan süperlige hiç cıkmamış bir takım ol bence..Arsenal,Gaziantep bakalım bu sefer hangi takım olacak
Cevat Kelle yine takıma gidegini bulur şimdi..Baya istihbaratları var![]()
bakalım hangi takım olacak ?
Cevat Kelle(ağabey)neredesin Serkan abi hangi takıma gidecek açıklayınız lütfen basından sır saklamayınız![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Cevdet Kelle ortaya çıkınca korktu tabi, gelemiyor.
Daha kirli çamaşırlarını dökeceğiz ortaya onun, benimle uğraştığına pişman olacak kendisi.
Bu arada takımı bir süre daha açıklamayacağım.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Serkan Beşiktaş'ın başına geçer bu sefer.![]()
bence bir milli takıma gider
bence şekerspor..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Uleyn ders çalışmaktan kariyerde neler olmuş neler bitmiş okuyamadım yaaa.. Cevat Kelle bitirmiş yine olayı! Ya Serkan indirelim kanka şu Cevat Kelleyi... Biz racon kesmeyiz biliyosun...![]()
Bana bi telefon çak indireyim kendisini.. Zaten kaçtı galiba baksana ses seda yok.. Yarın çıkar o saklandığı delikten gerçi. Ne cevap versem diye düşünüyodur denyo!![]()
Düşünsün düşünsün, tabi benim altımı kazmak için düşünürken kolaydı, şimdi ne yapacak bakalım?
Bu arada yeni takımım Süper Lig'den.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bakalım hangi takım?????????
Bir Bomba Daha!!!
Ünlü Gazeteci Cevat Kelle'nin kardeşi Cevdet Kelle'den bir bomba açıklama daha;
"Küçükkende Böyleydi"
Futbolvari Köşe Yazıları Yazan Köşe Yazarları derneği başkanı Sayın Cevde Reşat Kelle şok edici açıklamanın ardından bir açıklama daha yaptı.İşte haber:
"Kardeşim küçükkende böyle davranırdı.Mahallede durduk yere yalan dedikodular çıkarır,insanları birbirine düşürürdü.Yani böyle yalan uydurma huyu çocukluğuna dayanıyor.Boşuna dememişler insan 7'sinde ne ise 70'inde de odur diye.O yüzden Serkan Bey'in ve benim açıklamalarıma güvenin.Yalan yanlış sözlere inanmayın.
İşte kardeşimin bir çocukluk resmi:
Çok fırlamaydı çok"
Cevdet Reşat Kelle
Futbolvari Köşe Yazıları Yazan Köşe Yazarları Derneği Başkanı
takımı çok merak ettim kayserispor olabilir miki yada oftaşspor![]()
Beşiktaş veya Trabzonspor olur gibi geliyor bana.![]()