arkadaşlar fm de barussonun bonservisi rimini ve roma takımlarıyla ortaklı gösteriliyor..
bonservsini almamız için iki takımla da anlaşmamız gerekiyor diye biliyorum..tahminen kiraladık barussoyu..
arkadaşlar fm de barussonun bonservisi rimini ve roma takımlarıyla ortaklı gösteriliyor..
bonservsini almamız için iki takımla da anlaşmamız gerekiyor diye biliyorum..tahminen kiraladık barussoyu..
Avrupa takımlarına çok imrenirdim afrikalı,latin genç oyuncuları izlerler ve kadrolarına katarlardı en sonunda Galatasaray'ımız da böyle bir transfer yaptı hayırlı uğurlu olsun..
Roma ile anlasmısız.Rimini ilede anlasmısız demekki..Ayrıca sadece kiralık degilmiş..Kimisi Toptan aldık diyor bazılarıda Opsiyonlu aldıgımız söylüyor..Opsiyonlumu aldık yoksa Bonservisimi aldık onu merak ediyoruz..Adnan polat gelecek senenin takımını kuruyoruz dedi..Oyüzden kiralık oyuncu almazlar..
riminiyle de anlaştıgımıza göre demekki kiralık almıyoruz..gerçekten çok doğru bir adım..
ayrıca kalli basın toplantısında aklımda bir kaleci var onu alabilirsek çok iyi olcak dedi..bu isim isaksonn bildiginiz gibi ve bu yönde de galatasaray ın ciddi girişimleri oldugu söyleniyor arkadaşlar..
ben şok diye buna derim...
Galatasaray'da Sabri kadro dışı
Galatasaray'da teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın "Aramızdan ayrılacak isimler var" açıklamasının ardından, takımdan gönderilen ilk isim Sabri Sarıoğlu oldu
2001 yılından bu yana Galatasaray forması giyen Sabri, teknik direktör Feldkamp'ın raporu doğrultusunda kadro dışı bırakıldı. Sabri'nin kiralık olarak başka bir takıma verileceği belirtildi.
Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın bu kararı Sabri'nin antrenmanlardaki disiplinsiz davranışları nedeniyle aldığı öğrenildi.
Sabri ile teknik direktör Karl Heinz Feldkamp arasındaki gerginlik ilk olarak sarı-kırmızılı takımın UEFA Kupası'nda Helsingborg ile yaptığı maçta başlamıştı. Kalli tarafından 42. dakikada oyundan alınan Sabri, hocasına tepki göstermiş ve maç sonunda gazetecilere "Galatasaray benim için bitmiştir" şeklinde bir açıklama yapmıştı. Sabri daha sonra bu açıklamasının yanlış anlaşıldığını belirterek, özür dilemişti.
1999 yılında Galatasaray altyapısına gelen ve 2001 yılında profesyonel olan Sabri, sarı-kırmızılı formayla 265 resmi maça çıkarak ve 31 gole imza atmıştı.
kaynak:http://www.ntvspor.net/Pages/19425.ASP
Sabri için iyi oldu..Biraz kendini toplar..Kiralık gidecek..Bu takımdan zamanında karanda gitmişdi..Sabriyede böyle bir ceza gerekirdi..Performansını hiç konusmayalım![]()
adamın bacak kası benim kafam kadar.
hayırlı olsun.
beyler barusso'yu bu kadar övüyorsunuz. ben bu adamı ne görmüşüm ne duymuşum. Bu kadar sevindiğiniz nedir bu adama?
Adnan Polat: 4 kişi almayı planladıklarını 2'yi kişi aldık dedi...Diger 2'si için anlasmak üzereyiz dedi...
1-Emre güngör
2-Barusso
3-Isaksson ile anlastıgımız söyleniyor[Carusca(gitmesi) VEYA Linderoth(Sözlesmesi 4 ay dondurulması bekleniyormuş]..Kallide kaleci istiyorum dedi..
4-Bu mevki kesin kanat...Kanatlardan etkisi kadar gelemiyoruz..sag kanat hiç calısmıyor...ayrıca sabri bosuna gönderilmezdi....
Ben bildiklerimi ve düsüncelerimi yazdım..
Romada ortasaha kaynıyor..Perrotta,de rossi,pizarro,Aguilani...Bir bilgide ben verim 1 sene önce arsen wenger'in göz hapsindeymiş..sakatlanınca roma almış..Suanda Afrika kupasında Yedekte Essien Yedegi
Şimdi sakat degil turp gibi..Aynen nonda olayı gibi..Romadan aldıgımız tutuyor
![]()
Bizde sezon başında ciddi olarak ilgilendik ama dediğin gibi Roma'ya gitti.Kime niyet kime kısmet...Bir bilgide ben verim 1 sene önce arsen wenger'in göz hapsindeymiş..sakatlanınca roma almış
So what?
Saike
Bizim yönetimde ancak havasını alır zaten..![]()
So what?
Saike
Çok iyi transfer oldu Barusso tebrik ederim yönetimi Adnan Polat'ın dediği 2 oyuncuyuda alırsak çok iyi oluruz
Barussonun yanında tamamlayıcı birini oynatıcam falan dedi...İŞte kallinin sözleri.mallorca sonunda SCALONIYI kiralamis...
26/01/2008 00:10
Foot - Transferts - Scaloni prêté à Majorque
Lionel Scaloni, 29 ans, le milieu de terrain argentin de la Lazio Rome, a été prêté vendredi pour 18 mois à Majorque. Le joueur a fait l’essentiel de sa carrière dans le championnat espagnol, entre le Deportivo La Corogne, où il a passé neuf saisons, et le Racing Santander. Parti à Rome l’été dernier, il a disputé douze matches de Serie A.
Ayhan'ın durumu kritik,Ayhan topa vuramıyormuş..Feldkamp, Roma'nın Ganalı futbolcusu Barusso ile görüşmelerinin sürdüğünü söyledi.
Alman çalıştırıcı, ''Barusso genç bir futbolcu, sizin tam olarak almak istediğiniz bir oyuncu mu?'' biçimindeki bir soruyu şöyle yanıtladı: ''Genç bir futbolcu. Onu alırsak yine bizim takımdan genç ve deneyimsiz bir oyuncunun gitmesine izin verebiliriz. Bu takıma daha deneyimli oyuncuların katılmasını istiyorum. Bu da bir sır değil. Bu işler aynı zamanda parasal konular. Örneğin 2 milyonumuzun olduğu yerde 10 milyon harcamamız mümkün değil. Bütün yönetimimizin 'Şu kadar paramız var, şu kadar harcayabiliriz' demesi gerekir. Barusso genç ama yaşıtlarından ileri düzeyde bir oyuncu. Linderoth'un oynadığı mevkide başka bir oyuncu düşünüyorum. O da orada tamamlayıcı bir futbolcu olacak. O yüzden isimler üzerinde tam konuşmayalım. Bu alınanlar verilenlerden sonra sportif yönden futbol olarak daha iyi bir yere geleceğimizi düşünüyorum.''
Koyu bölümlere göre ;
1: Mehmet Güven gidecek.
2: Başka bir ön libero adayı daha var! oda Basinas olabilir...
Last edited by Emurafu : 26.Ocak.2008 at 12:26
Yine mi Basinas ?
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Barusso+Basinas kalli'ni sözlerinden yola cıkarak tahmin ediyoruz..Yukardaki sözlerini iyice oku anlarsın.
Şu Basinas sevdasından vazgeçip, başka oyunculara yönelmeleri çok mu zor ? Hiç mi deneyimli futbolcu kalmamış dünyada..
Deneyimli baska elbette vardır.Peki onları alacak.Para varmı???Hayır..
Basinas gibi,Tecrübeli iş yapacaK birini bulmussun neden masrafa girsinler...Nonda'yıda son anda getirmişlerdi...baya iş yaptı..Yönetim çok akıllı davranıyor paranın olmadıgını biliyorlar..Fiyatı iyice asagıya cekmek için sürekli pazarlık yapıyorlar..
Adnan polat:Gstv de söyle dedi Paramızı car çur etmek istemiyoruz dedi.Ne kadar ucuza alırsak okadar iyi gibisinden konusdu.kaleci transferi de olacak onuda kalli söyledi...
Lorenzo'ya davet
ARJANTİN Ligi takımlarından San Lorenzo'nun Carrusca'ya talip olması Galatasaray'ı memnun etti. Sarı-kırmızılılar, Lorenzo'nun menajerlerini görüşmek için İstanbul'a çağırdı.
Galatasaray yönetiminin 23 yaşındaki futbolcu için Roma Kulübü ile yaptığı görüşmeler dün olumlu sonuç verdi. Ganalı yıldızın sarı kırmızılıların teklifine "Evet" dedikten sonra Roma yetkililerine de Galatasaray’a gitmek istediğini söylediği öğrenildi. Sarı kırmızılı yönetim Barusso ve Roma Kulübü ile 1.5 yıllığına anlaşırken, 2012 yılına kadar İtalyan ekibiyle sözleşmesi bulunan Ganalı futbolcu 2009 Mayıs’ına kadar sarı kırmızılı takımda forma giyecek.
G.Saray’ı tercih etti
Roma Teknik Direktörü Spaletti’nin Barusso’dan ileride yararlanmayı düşündüğü için Ganalı yıldızın bonservisi ile satılmasına izin vermedi. Galatasaray’da kiralık olarak forma giymeye hazırlanan Barusso’nun transferi de bu şekilde olumlu sonuçlandı. İtalyan ekibinde fazla kendini gösterme şansı bulamayan Barusso, kendisine Serie A takımlarından gelen tekliflere rağmen Galatasaray’ı tercih etti. Sampdoria ve Genoa’nın da Barusso’ya talip olduğu ancak genç starın UEFA Kupası’nda yoluna devam eden bir takımda forma giymek istediğini ifade ederek tercihini Galatasaray’dan yana kullandığı belirtildi.
Listedeki isim
Barusso’ya yıllık 1.2 milyon Euro ödenecek. Gana Milli Takımı ile Afrika Kupası’nda mücadele eden genç futbolcu turnuva dönüşü İstanbul’a gelerek imza atacak. G.Saray Başkan Yardımcısı Adnan Polat ise Barusso’nun transfer harkatı için, "Kendisiyle uzun süredir ilgileniyorduk. Listemizdeki bir futbolcuydu. Biz Barussso ve Roma Kulübü ile anlaştık. Ancak resmi imzalar atılmadan transfer bitti demem" diye konuştu.
kiralik alinmis :S
ben barusso dışında bir ön libero alınacaganı sanmıyorum..kalli barusso nun genç yaşına ragmen yaşıtlarından daha iyi oldugundan bahsetmiş..tecrübeden kasıt bu da olabilir..
Last edited by erdemzorer10 : 26.Ocak.2008 at 15:16
Barusso'dan müthiş bir gol:
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=gm2t79Bfkzo[/YOUTUBE]
I'm back...
Barusso'nun transferi hakkında kimse birşey söylemiyor (kiralık veya bonservisiyle transfer) . Acaba bunu öğrenebilir miyiz?
Barusso(uyum saglar çok iyi oynarsa) Sezon sonu gitmeyecek..Türk medyasına inanmayın..Hürriyetin hangi haberi dogru cıktı.
Satın alma opsiyonu ile alınmış yada direk bonservisi ile...Çünkü bonservis yüzde 50’si romada zaten....Rimini ile anlasmak en kolayı..
Adnan polat gelecegin takımını kuruyoruz dedi.Üstelik kalli bunu için geldi.4 aylık adam alırlarmı mantık yürütmek yeterli.ondan kiralık adam almazlar..ribery,mondragon gibi alırlar sezon sonuda kontratını alırlar...Song gitti,Basinas persembe geliyor,Maldonado Cumartesi geliyor..Türk medyasına inanmayın...
Hem kiralık oyuncuya yıllık 1.2 milyon euro verilirmi..
Last edited by Emurafu : 26.Ocak.2008 at 16:35
Bu sezon kiralık gelse bile satın alma opsiyonunu almışızdır...yada direk bonservisiyle almışızdır..Türk medyası çoğu zaman kolpa haber yapıyor..
Belkide satın alma opsiyonsuz 1.5 yıllık anlaşılmışta olabilir.
Barusso yetenekli bir genç.Roma onun oynayıp kendisini geliştirmesini istemiş olabilir.Bu kadar kolay gözden çıkarılacak birisi değil çünkü.
So what?
Saike