Sayfa 21 / 37 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon
601 ile 630 arası toplam 1093 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Berk hemen kaçmş Ya bilen söylesin şu adamı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ayman Mısır'a dönüyor

Mısırlı oyuncu Ayman Abdelaziz'in Trabzonspor ile yolları büyük olasılıkla ayrılıyor.

Futbol yaşantısına Mısır'da devam etmek isteyen Ayman'ın, dün menajeriyle birlikte kulübe gelerek bu isteğini bordo-mavili yöneticilere aktardığı belirtildi. Mısır'da birkaç kulüp ile görüşen ve sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek olan Ayman'a uygun bir teklif gelmesi halinde bordo-mavili kulübün bu futbolcuyu verebileceği de kaydedildi. Kadrosuna şu ana dek 14 oyuncu katan bordo-mavililerde, Çağdaş Atan Almanya'nın Energie Cottbus, Musa Büyük Kocaelispor, Mustafa Keçeli Bursaspor, Sayed Moawad ise Mısır'ın Al Ahly takımları ile anlaşmıştı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Aman omuydu yaa bi işe yaramaz o herif

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Arkadaslar bilen aciklasin su adami Aimar hakinda birazcik bilgi var ama tam emin olmadan bisiler soylemem ben

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Abi siz nerede yaşıyorsunuz ya?Trabzon bu haberler çalkalanıyor!

ben söylüyorum bomba diye kaynaklarımda sağlam, M.A'nın yalancısıyım.Büyük ölçüde gelecek.Şu kadarını söyleyeyim gurbetçi bir isim bu..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Abicim ben söylüyorum bomba diye kaynaklarımda sağlam, M.A'nın yalancısıyım.Büyük ölçüde gelecek.Şu kadarını söyleyeyim gurbetçi bir isim bu..
    Halil Altintop mu ?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Zafer Yelen var Rostocktan, buyuk ihtimal bitecekmis

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Zafer Yelen var Rostocktan, buyuk ihtimal bitecekmis
    Zafer ile Bilal zaten büyük ihtimalle gelecekler..

Ha gayret zaten başka gurbetçi kalmadı..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Abi siz nerede yaşıyorsunuz ya?Trabzon bu haberler çalkalanıyor!

ben söylüyorum bomba diye kaynaklarımda sağlam, M.A'nın yalancısıyım.Büyük ölçüde gelecek.Şu kadarını söyleyeyim gurbetçi bir isim bu..
    Onu Trabzondaki arkadaşlara söyle ayrıca şehir çalkalanıyorsa sen neyini saklıyorsun bari 3'ümüze Ö.M at..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Zafer Yelen olursa çok iyi olur. Hansa Rostockta hemen hemen bütün sezon forma giydi 11'de yaşıda daha çok genç

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fm deki gibiyse iyi transfer zafer.. (: diğeri Bilal azizse bence iyi adam..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bilali istememde.

Bize gerekli olan sol kanat futbolcusu.

Buyuk ihtimal Zafer veya Caner Erkin.

Nihat veya Hamit gelmicekya

Olmadi Fatih Tekke yi alsinlar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yıldıray Baştürk olabilir mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

bu gurbetcı yaslı bırz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by anilton View Post
    Yıldıray Baştürk olabilir mi?

soylenen bu ama ben yınede kesın demıyım
    Last edited by Trabzonspor : 11.Haziran.2008 at 16:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ben yabanci yildiz istiyorum, gurbetcileri toplamiyalim buraya. Forma satcak adam lazim

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ben yabanci yildiz istiyorum, gurbetcileri toplamiyalim buraya. Forma satcak adam lazim
    yıldıray forma satmazmı?tmm bende isterim amar gelsın ama zor o adamın gelmesı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Trabzon taraftar forumlarında Yıldıray resimleri avatarları süslemeye başlamış bile,inşallah olurda bu transfer,hevesler kursaklarda kalmaz...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yildirayin gelmesi daha zor bence.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Kombinelerde çoştu 5.500 kadar kombine satıldı geçen sene 2.000 tane sattıgımızı düşünürsek mükemmel bir rakam..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Kombinelerde çoştu 5.500 kadar kombine satıldı geçen sene 2.000 tane sattıgımızı düşünürsek mükemmel bir rakam..
    satılanlar 5.500 rezerve edeılnelerde var 3000 cıvarı sımdı mıllette parada yok fındık cıkınca ordanda alan olur

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    satılanlar 5.500 rezerve edeılnelerde var 3000 cıvarı sımdı mıllette parada yok fındık cıkınca ordanda alan olur

Ayrica gurbetten gelenler alacaktirlar hediye etmek icin. Bi daha ki aydan itibarende onlar almaya baslar.

15 bin hedefleniyor, ins ulasilir.

Ben bi dahaki ay geliyorum Trabzona, yeter biktim burdaki yagmurdan

2 formada alcam

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Fındık bu sene baya varmış kısmetse Agustosta Giresunuma gidip bende toplarım hatta kafamdaki planlar gerçekleşirse Avni Aker'deki ilk maç(cezadan sonraki) trübünde olucam.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ayrica gurbetten gelenler alacaktirlar hediye etmek icin. Bi daha ki aydan itibarende onlar almaya baslar.

15 bin hedefleniyor, ins ulasilir.

Ben bi dahaki ay geliyorum Trabzona, yeter biktim burdaki yagmurdan

2 formada alcam
    yagmur burdada yagıo

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Benim ucakla indigim il gunu yagiyo sonra duruyo Trabzonda, bereketimlemi geliom nedir

Su kombineler tuksensede baskan yildizimi getirse, kampanyada duzenleniyo ordanda gelir saglariz

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Beyler işte büyük bomba.İmzalar atıldı ve topla poz vermeye başladı:

[SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Beyler işte büyük bomba.İmzalar atıldı ve topla poz vermeye başladı:

Gercektende en iyi transferimiz

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Benim ucakla indigim il gunu yagiyo sonra duruyo Trabzonda, bereketimlemi geliom nedir

Su kombineler tuksensede baskan yildizimi getirse, kampanyada duzenleniyo ordanda gelir saglariz

Sadri Şener mutlu oldu11 Haziran 2008 14:53Şener taraftarın kombine biletlere ilgisinin Trabzonspor’un ülke genelinde prestijini artırdığını söyledi.

Sadri Şener mutlu oldu
    Trabzonspor başkanı Sadri Şener'in yüzü gülmeye başladı.Başkan Sadri Şener kızının mezuniyet töreni için bulunduğu Amerika'da kombine belitlere olan ilgiyi öğrendikten sonra iki mutluluğu bir arada yaşadı. Yönetimin görevini yaptı şimdi sıra taraftarın sloganıyla kombine biletlere satışa çıkaran yönetim 5 günde 5 bin 250 ye yakın kombine bilet sattı. Hedefi 15 bin kombine olarak belirleyen başkan Şener Türkiye'den gelen kombine kuyruğu var haberleriyle mutlu oldu

ONLARIN HAYALLERİ YETİŞMEZ
    Başkan Sadri Şener 'in Trabzon'da Genel Müdürüm beni “Başkanım kombine bilet kuyruğu var” müjdesiyle uyandırmalı şeklinde verdiği mesajın ardından taraftarlarda kombine bilet için uzun kuyruklar oluşturuyor Trabzonspor'un Türk futbol tarihinde ilklere imza atmayı sürdürdüğünü belirten Başkan Şener” Türkiye'de deplasmanda 50 bin taraftar toplayan tek takım Trabzon'dur.Hakkı yendiğinde 50 bin kişiyle sokaklara dökülen yürüyen tak takımda Trabzonspor'dur.

Bugüne kadar İstanbul dışına şampiyonluğu taşıyan tek takımda Trabzon'dur. 23 bin kişilik stadının tamamına yakınını kombine bilet olarak satan tek takımda Trabzon olmalı. Bu taraftar bunu da başaracaktır. Trabzonspor bunun için büyüktür işte.Trabzonspor'un yaptıklarına başkalarının hayalleri bile erişemez”dedi

PRESTİJİMİZ ARTIYOR
    Başkan Sadri Şener kombine biletlere olan ilginin ülke genelinde Trabzonspor'un prestijine önemli katkılar yaptığına değinerek” Taraftar takımın sahiplenirse kulüp büyür. Trabzonspor taraftarı bugüne kadar bunu bin kez göstermiştir.Bugün bir kez daha gösteriyor.

Trabzon'dan bana gelen haberde kombine için ayrılan yerlerin büyük bölümü satılmış. Tüm kombineler satıldığında Trabzon büyüklüğünü bir kez daha göstermiş olacak.Türkiye'de 200 bin kişilik kentin 23 bin kapasiteli stadının 15 binin kombine bilet olarak satılması dünya rekorudur.Bunu da ancak Trabzonlular başarabilir. Yönetim görevini yaptı.Taraftarda görevini yapıyor.Maçlar başlayınca sıra futbolcu ve teknik heyete

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

EREN VE AZİZ ARTIK TRABZONSPOR'DA

Pazarspor'da yıldızları parlayan Eren ve Abdülaziz artık Trabzonspor'da.Özel protokolle verilen bu iki sporcumuzdan Eren için belirli bir miktar ücret alınmıştır. Abdülaziz’e karşılık Trabzonspor Paf takımından, ancak profesyonel kadrosunda da yer alan Abdullah,Fahrettin;Yunus Emre ve Nevzat isimli oyuncuların üçünü Pazarspor kadrosuna katacak.Yine yapılan özel protokolle Aziz ve Eren'in ilerdeki transferlerinden Pazarspor için pay alınacaktır.

PAZARSPOR KULÜBÜ
    KURUMSAL İLETİŞİM SORUMLUSU
    ERDOĞAN PINAR

Bu iki oyuncudan özellikle Eren için çok güzel şeyler söyleniyor. Geçen sene 2.Ligde 12 gol atmış. Abdulaziz de 32 maçta görev almış ve 5 golü bulunuyor.

Sayfa 21 / 37 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon

Mesaj Yetkileri