Berk hemen kaçmşYa bilen söylesin şu adamı
![]()
Ayman Mısır'a dönüyor
Mısırlı oyuncu Ayman Abdelaziz'in Trabzonspor ile yolları büyük olasılıkla ayrılıyor.
Futbol yaşantısına Mısır'da devam etmek isteyen Ayman'ın, dün menajeriyle birlikte kulübe gelerek bu isteğini bordo-mavili yöneticilere aktardığı belirtildi. Mısır'da birkaç kulüp ile görüşen ve sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek olan Ayman'a uygun bir teklif gelmesi halinde bordo-mavili kulübün bu futbolcuyu verebileceği de kaydedildi. Kadrosuna şu ana dek 14 oyuncu katan bordo-mavililerde, Çağdaş Atan Almanya'nın Energie Cottbus, Musa Büyük Kocaelispor, Mustafa Keçeli Bursaspor, Sayed Moawad ise Mısır'ın Al Ahly takımları ile anlaşmıştı.
Aman omuydu yaa bi işe yaramaz o herif![]()
Arkadaslar bilen aciklasin su adamiAimar hakinda birazcik bilgi var ama tam emin olmadan bisiler soylemem ben
Abi siz nerede yaşıyorsunuz ya?Trabzon bu haberler çalkalanıyor!
ben söylüyorum bomba diye kaynaklarımda sağlam, M.A'nın yalancısıyım.Büyük ölçüde gelecek.Şu kadarını söyleyeyim gurbetçi bir isim bu..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Zafer Yelen var Rostocktan, buyuk ihtimal bitecekmis
Fm deki gibiyse iyi transfer zafer.. (: diğeri Bilal azizse bence iyi adam..
Bilali istememde.
Bize gerekli olan sol kanat futbolcusu.
Buyuk ihtimal Zafer veya Caner Erkin.
Nihat veya Hamit gelmicekya
Olmadi Fatih Tekke yi alsinlar
Ben yabanci yildiz istiyorum, gurbetcileri toplamiyalim buraya. Forma satcak adam lazim
Trabzon taraftar forumlarında Yıldıray resimleri avatarları süslemeye başlamış bile,inşallah olurda bu transfer,hevesler kursaklarda kalmaz...
Yildirayin gelmesi daha zor bence.
Kombinelerde çoştu 5.500 kadar kombine satıldı geçen sene 2.000 tane sattıgımızı düşünürsek mükemmel bir rakam..
Vallahi Trabzonspor beni bu sene çok heyecanlandırıyor inşallah herşey yolunda gider
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Benim ucakla indigim il gunu yagiyo sonra duruyo Trabzonda, bereketimlemi geliom nedir
Su kombineler tuksensede baskan yildizimi getirse, kampanyada duzenleniyo ordanda gelir saglariz
Sadri Şener mutlu oldu11 Haziran 2008 14:53Şener taraftarın kombine biletlere ilgisinin Trabzonspor’un ülke genelinde prestijini artırdığını söyledi.
Sadri Şener mutlu oldu
Trabzonspor başkanı Sadri Şener'in yüzü gülmeye başladı.Başkan Sadri Şener kızının mezuniyet töreni için bulunduğu Amerika'da kombine belitlere olan ilgiyi öğrendikten sonra iki mutluluğu bir arada yaşadı. Yönetimin görevini yaptı şimdi sıra taraftarın sloganıyla kombine biletlere satışa çıkaran yönetim 5 günde 5 bin 250 ye yakın kombine bilet sattı. Hedefi 15 bin kombine olarak belirleyen başkan Şener Türkiye'den gelen kombine kuyruğu var haberleriyle mutlu oldu
ONLARIN HAYALLERİ YETİŞMEZ
Başkan Sadri Şener 'in Trabzon'da Genel Müdürüm beni “Başkanım kombine bilet kuyruğu var” müjdesiyle uyandırmalı şeklinde verdiği mesajın ardından taraftarlarda kombine bilet için uzun kuyruklar oluşturuyor Trabzonspor'un Türk futbol tarihinde ilklere imza atmayı sürdürdüğünü belirten Başkan Şener” Türkiye'de deplasmanda 50 bin taraftar toplayan tek takım Trabzon'dur.Hakkı yendiğinde 50 bin kişiyle sokaklara dökülen yürüyen tak takımda Trabzonspor'dur.
Bugüne kadar İstanbul dışına şampiyonluğu taşıyan tek takımda Trabzon'dur. 23 bin kişilik stadının tamamına yakınını kombine bilet olarak satan tek takımda Trabzon olmalı. Bu taraftar bunu da başaracaktır. Trabzonspor bunun için büyüktür işte.Trabzonspor'un yaptıklarına başkalarının hayalleri bile erişemez”dedi
PRESTİJİMİZ ARTIYOR
Başkan Sadri Şener kombine biletlere olan ilginin ülke genelinde Trabzonspor'un prestijine önemli katkılar yaptığına değinerek” Taraftar takımın sahiplenirse kulüp büyür. Trabzonspor taraftarı bugüne kadar bunu bin kez göstermiştir.Bugün bir kez daha gösteriyor.
Trabzon'dan bana gelen haberde kombine için ayrılan yerlerin büyük bölümü satılmış. Tüm kombineler satıldığında Trabzon büyüklüğünü bir kez daha göstermiş olacak.Türkiye'de 200 bin kişilik kentin 23 bin kapasiteli stadının 15 binin kombine bilet olarak satılması dünya rekorudur.Bunu da ancak Trabzonlular başarabilir. Yönetim görevini yaptı.Taraftarda görevini yapıyor.Maçlar başlayınca sıra futbolcu ve teknik heyete
EREN VE AZİZ ARTIK TRABZONSPOR'DA
Pazarspor'da yıldızları parlayan Eren ve Abdülaziz artık Trabzonspor'da.Özel protokolle verilen bu iki sporcumuzdan Eren için belirli bir miktar ücret alınmıştır. Abdülaziz’e karşılık Trabzonspor Paf takımından, ancak profesyonel kadrosunda da yer alan Abdullah,Fahrettin;Yunus Emre ve Nevzat isimli oyuncuların üçünü Pazarspor kadrosuna katacak.Yine yapılan özel protokolle Aziz ve Eren'in ilerdeki transferlerinden Pazarspor için pay alınacaktır.
PAZARSPOR KULÜBÜ
KURUMSAL İLETİŞİM SORUMLUSU
ERDOĞAN PINAR
Bu iki oyuncudan özellikle Eren için çok güzel şeyler söyleniyor. Geçen sene 2.Ligde 12 gol atmış. Abdulaziz de 32 maçta görev almış ve 5 golü bulunuyor.