Sorun değil Deco da olabilir bak aklıma geldi sağ bek içinde belleti![]()
"Adnan Polat : Takım revizyona gidecek Şimdiki takımndan sadece 4-5 oyuncu kalıcak"
Transfer sezonu baya hareketli geçecek demek ki..
İmzaLadı. HayırLı uğuruLu oLsun.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
baros kewell mehmet topal arda turan servet hakan balta kalsın gerisini yollasınlar özellikle hasan şaş ümit karan nonda sabri ve lincoln biran önce gönderilmeli daha fazla bu takıma yararlı olamazlar sabri yedek oalrak kalabilir
Bence G.Saray'ın kadroyu fazla bozmaması gerekir.An itibariyle en iyi kadro G.Saray'dadır bana göre.Birkaç gereksiz oyuncuyu yollayıp,birkaç kaliteli takviye yapılırsa çok iyi duruma gelebilir takım...
şimdiki takımdan sadece 4-5 oyuncu kalacak demek takımı sıfırdan kuruyoruz demek gibi birşey. 15-20 oyuncu nasıl alabilir ki bir takım bir transfer sezonunda
kaliteli isimlerin kadroya katılacağından şüphem yokta, sizin başkanında ağzı kulaklarında biraz fazla sıkıyor galiba![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
adnan polat alt yapıya önem vericez bu birkaç sene de olan birşey ama türkiye de kimse bu sabrı gösteremiyor diyor ve bunu 3 sene 5 teknik adam değiştirmiş biri söylüyor hadi bakalım görücez ne olacak
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Rijkaard:Türkiye nin en büyük klübünde çalışmak benim için bir onur ve burada yeni bir başlangıç yapacağız..
Last edited by Suicider : 06.Haziran.2009 at 00:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Rijkaard konuşuyor şu anda, adamın mutlu ve heyecanlı olduğu her zerresinden belli..![]()
Rijkaaard hakkında şüpheliyim, Galatasaray bir kumar oynadı. Sonucunu bekliyorum. Barcelona gibi iyi bir takımdan geldi, ekstra birşey sarfetmesine gerek yoktu. Kadro iyiydi oynatıyordu ama; Galatasaray'da aynı kadro yok... Performansını merakla bekliyorum...
Rijkaard Barcelona'da bugünün temellerini atan adamdır. Ve dünya üzerinde total futbolcu, toplu hücum toplu savunma olayını - kendi de çok iyi yaptığı için zamanında - dünya üzerinde en iyi yapan hocalardan birisidir. Galatasaray'da Barca'daki sistemi çok iyi oturtabilir. Ama bu 1 yıllık bir süreç bile olabilir. Ben çok umutluyum.
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Şimdiki takımı yanlış yazmışım pardon eski takımdan olcaktı o![]()
ee baska ne dedi
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bir önceki sayfada marca gazetesine yazan bir Barca taraftarının görüşlerini yazmıştım.O yorum herşeyi anlatıyor..Rijkaard Barca'nın başına geçtiğinde ronaldinho xavi messi öyle aman aman oyuncular değildi.Onların bugün yıldız olmasında ve Guardiolanın kupa koleksiyonu yapmasında en büyük pay Rijkaard'ındır.
Yardımcılarım konusunda yönetimle konuşup karar vericez coşkulu karşılanmama şaşırmadım türkiye nin bir futbol ülkesi olduğunu biliyorum dedi..
sanırım skibbe nin açıklamasını sordular 2-3 transferle avrupa da başarılı olur takım die rijkaard ta eski t.d e saygı duyduğunu ve yorumunun değerli olduğunu söyledi.
takımdaki bütün oyuncular hakkında yeterli bilgiye sahip değilim oturup dersime iyi çalışmam gerekiyor geçmiş kasetleri izleyecem ondan sonra yönetimle oturup kalıcak gidecek oyuncuları konuşacağız diyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fenerbahçe den teklif aldınız mı diye sordular Türkiye den başka bir takımla görüşmediğini söyledi
Last edited by Suicider : 06.Haziran.2009 at 00:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Barcelona'daki 4-3-3 sisteminin temelini Rijkaard atmıştır. Van Gaal'in 4-4-2 sisteminden vazgeçerek şimdi imrenerek baktığımız Barcelona futbolunun kurucusudur. Guardiola da akıllı bir hareketle sistemi değiştirmedi ve yoluna devam ediyor.
Barça'da yaptığı devrimin 3'te 1'ini bizde yaparsa bu kadroyla ligi her türlü domine ederiz. Ama önemli olan Avrupa zaten.
Fenerbahçe için gündeme geldiğinde kendisini istemediğimi söylemiştim, beğenmediğim birisi ama isminin büyüklüğü ve yanında Hooijdonk'un da gelmesini düşününce heyecanlanmıyor değildi insan. İsim olarak çok büyük ve buraya son çalıştırdığı takım Barcelona olarak geliyor.
Ligimizin tanınırlılığının ve kalitesinin artması açısından çok iyi oldu. Gelecek tüm yabancılar süper star olmayacaktır ama mutlaka 1-2 tane transferi gerçekleştiğinde tüm dünyada ses getirecek oyuncu gelecektir.
rakibin başarısızlığını isteyeceğimize, bu başarılarını kıskanıp daha iyisini yapmak için çalışmalıyız. Eğer yıldız oyuncular gerlise bu diğer takımları da hırslandıracaktır, daha keyifli bir lig izleriz.
Hayırlı olsun Galatasaray camiası için.
"YÜCE ATATÜRK"
TV de öLe demedio yüzden biraz çarpıtmışLar bu sezon revizyonun son senesi geçmiş yıllara baktığımızda 2 sezon önce başlanan revizyondan bu yana sadece 4-5 oyuncu kaldı dedi... Bu revizyonun son senesi Rijkaard'da bu revizyonun içinde dedi yani harfi harfine uymasada böLe dedi
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Yok yahu öyle birşey.Ben Rijkaard Fenerbahçe için gündeme geldiğinde gelmesinden memnun olmayacağımı belirtmiştm, sonra burada konuşuldu, hani yanında Hooijdonk da olsa 2 isim, hayal kurmak bile çok heyecan verici demiştim, kendisini beğenmememe rağmen.
Burada da Rijkaard'ın isminin ne kadar büyük olduğunu belirtmek istedim.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
İkinizide aynı yanıtı yazayım, ben başarısız bir kişi demedim. Şüpheliyim dedim. Başarılı olursa ne hacet. Şapkamı çıkarırım. Ama bu tarz büyük takımlardan gelen isimlerin işleri çok zor. Çünkü orada ki kadroyu bulamıyacak. Büyük ihtimallede zorlanacaktır. Birde bizim seyircilermiz İspanyol seyircileri gibi anlayışlı olmadığından bir kaç olumsuz sonuçta ipi bile kesilebilir. Şu gerçek var, Türkiye'ye ve Galatasaray'a iyi bir reklam değeri kattı ve Galatasaray'ın yabancı transferlerini gerçekleştirirken büyük bir avantaj olabilir.
Güzel transfer oldu.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Yönetim değişim yapacağını ve bu değişimin alt yapıyla yapılacağını söylerse Galatasaray camiası sabırlı olacaktır. Ama değişim yapacağız deyip, tüm takımı transferlerle değiştirmeye kalkarlar ve başarısız sonuçlar alınırsa homurdanmalar fazla olacaktır.
Adnan Polat'ın açıklamalarına göre de alt yapıdan çok oyuncu kadroda değerlendirilecek, sıkıntılı dönem yaşansa da taraftarın desteği, ufak tefek çatlak sesler olsa da, çok fazla olacaktır.
"YÜCE ATATÜRK"