Her Ne Kadar Adı Geçsede Heryerde Perreira Gelmicene Göre Scolari Veya Manciniyle Anlaşsalar İyi Olur, En Olmadı Lucescu Bile İyidir.
Aslında Senol Güneş Gibi Türk Hocalarda Var Ama![]()
Her Ne Kadar Adı Geçsede Heryerde Perreira Gelmicene Göre Scolari Veya Manciniyle Anlaşsalar İyi Olur, En Olmadı Lucescu Bile İyidir.
Aslında Senol Güneş Gibi Türk Hocalarda Var Ama![]()
Türkiye Kupasını kazansak bu kadar sevinmezdim, herşeyde bir hayır vardır.![]()
![]()
hayırlısı olsun..
sevdirmedi kendisini bir türlü malesef, yaşlılığından kalan bir - sempatisi vardı olmadı..
Yeni hoca heyecanı şimdiden sarmaya başladı. Ortalıkta dolanan o kadar isim var ve bence Rijkaard gelebilirse çok iyi olur. Yardımcılığına da PVH
Hayal kurmak güzel şey
(/s)
Tüm Fenerbahçelilere hayırlı, uğurlu olsun. Gözümüz aydın. Gerek yapılacak spekülasyonlardan dolayı - kalacak mı gidecek mi ? - gerekse şimdiden hoca arayışına girileceğinden dolayı bu ayrılığın sezon bitmeden gerçekleşmesi güzel oldu. 70 yaşında hala tazminat peşinde koşan Aragones'e ise diyecek birşey bulamıyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Çok şükür.Gitti!
![]()
Öyle deme TR.CaPTaiN ; Torunlarına bırakıyor, geleceğe yatırım..
Ersun Yanal'ı bekliyorum, hadi bakalım inşallah.
Benim de gönlümdeki teknik kadro;
TD: Ersun Yanal
Yrd. Rıdvan Dilmen
Ersun Yanal bu takimdan uzak dursun, yabanci bir teknik direktör lazim bize.
Aragones için farkeden birsey olmadı yine aldı parasını, tazminatını. Fenerbahce için cok gecikmiş bir karar. Bu arada ispanyol TD ler iyi yolunu buldu Türkiye'de. Del Bosque'den sonra Aragones. En basta takımın basına getirilmesi hataydı. Bu sene Gs ve Fb yönetimsel anlamda cok büyük hatalar yaptılar ve bunun ceremesinide ligdeki konumları itibari ile cekiyorlar.
Tam da Güiza gollere başlamışken kovuldu bu ayrılık Güiza'nın yükselen formunda bir düşüşte yaratabilir ama bence doğru bir karar tazminatı yüksek olsada önümüzdeki sezon doğru bir politika ile o zararı kapatabilir hatta kar'a bile geçebilir.
Keşke sabredilseydi 3-5 sezon daha zaten o 3-5 sezondan sonrada eceliyle vefat ederdi.![]()
resmi site haberi yalanladi
Bazı medya organlarında bugün yapılan yönetim kurulunda teknik direktörümüz Luis Aragones'in gönderildiğine dair haberler çıkmıştır.
Fenerbahçe Spor Kulübü yönetim kurulunun bugünkü toplantısında bu konu görüşülmemiştir.
Son yıllarda olduğu gibi bu ve benzeri konular sezon sonunda değerlendirilip karar verilecektir.
Kamuoyuna duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
hadi buyur..![]()
Hay Allah ya ise bakk .. Yeter bee
Yönetim bu sezon hiçbir doğru hamle yapmamakta ısrarcı olduğunu gösterdi. Emeği geçenlere teşekkürler.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Farkındaysanız yönetim Aragones'in arkasında durmamış. Sezon sonu bu konular görüşülür demiş.
(/s)
Bence yarın açıklanacak.
Yanılmıyorsam Aziz Yıldırım Yarın Basın Toplantısı Düzenleyecekmiş...Şimdi Yalanladılar Ama Herşey Kesinleşmediği İçin Yalanlamış Olabilirler...Yarın Basın Toplantısında Açıklarlar Herşeyi.
Bence sezon sonu kesin olarak gitcekte bu adamla artık 3 maça değil 1 maça zor tahammül ederim.
Aragones'i derhal yollayıp PVH'nin yardımcılığında bir hoca ile anlaşmalıyız diye düşünüyorum.
Yarın hayırlı haberi umarım açıklarlar.
Ne güzel sevinmiştim Zafer hoca çıkaracak takımı diye. Nedense ona çok güvenim var. Bizim Hollanda'da hazrlık kampımızda Zico gelmeden önce o görev yapmıştı 2 maç sanırsam ve biz o takımlara fark atmıştık çokta iyi oynamıştık. Aragones'ten birşey olmayacağı garantiyken hala sezon sonuna kadar acı çektirmenin mantığı ne anlamıyorum.
Editt: Toplantı iptal edilmiş. Zaten hiçbir yayın organnda yayınlanmayacakmış. Sadece sohbet amaçlıymış.
Last edited by KaPaLı : 15.Mayıs.2009 at 14:11
basın toplantısı iptal edildi..?
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Transferde yine saçmalamaya başladık heralde ..
İbrahim Akın ile anlaşıldı yazıyordu birkaç forumda ve gazetede doğru mu acaba ?
55>44 5am5un5por 44<55