nannar [Tottenham]
Prince2005 [Porto]
BeaT [Lyon]
Notts County96 [Fiorentina]
Corpus [Everton]
mehmet ocal [Villarreal]
MaliKaya [Man City]
Haygary [Valencia]
Ümit [Sevilla]
Alicanfmfan [A. Madrid]
DisCo
İşimiz zor görünüyor puan durumuna bakacak olursakCiddi bir deplasman fobisi var sanki takımda. Öncelikle oyunculara tekrar güven aşılamaya çalışıcam. Hedef olarak belirtilebilecek bişey bırakmamış sağolsun bir önceki menajer
Elimizden geldiği kadarıyla kalan son 6 haftada ligin ismine yakışır bir mücadele vermek niyetindeyiz
![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Maçlara hiç kendisi giremedi kiİşimiz zor görünüyor puan durumuna bakacak olursakCiddi bir deplasman fobisi var sanki takımda. Öncelikle oyunculara tekrar güven aşılamaya çalışıcam. Hedef olarak belirtilebilecek bişey bırakmamış sağolsun bir önceki menajer
Elimizden geldiği kadarıyla kalan son 6 haftada ligin ismine yakışır bir mücadele vermek niyetindeyiz
![]()
![]()
Kariyer süper valla ama city götürmüş gibi görünüyor ligi valla nannar hocam sen favorimdin ama takımı toparlayıp city ve rakiplerinin sürekli puan kaybetmesi gerekiyor şampiyonluk için tekrar başarılar. lig 1 sezonla mı bitecek devamı gelecek mi??
lig 1 sezon devam edecek... 18 hafta yaniBen sezonun başında açıkçası takımla fazla ilgilenemedim ve taktiği ancak ilk devre sonunda oturttum
Zaten son 4 maçta 7-8 eksikle çıktıgım 1 maç haricinde 3 maçı kazandım. Tottenham'ın kadrosu ilk 11 olarak güzel ama sakatlar problem yarattı bize... Herşeye rağmen kadromuz bu ligde ilk 3 sıra için zorlayacak kadar yeterli ve sezon sonunda ilk 3 te olmak istiyoruz... Kalan 6 maçımın tamamını bile kazansam Man City'nin benden başka 2 takıma daha kaybetmesi gerekecek
Biri Valencia olabilir
İsmail'e güveniyorum
Lig lideri Man City'i tek deviren , hem de kendi sahasında deviren biz olduk
2. maç benim sahamda! Sonuç değişmeyecek MaliKaya !!!!!
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
MaliKaya
nannar Sizlanmaya devam etsin. Ona cevabimizi sezon sonunda sampiyonluk kutlama balosunun davetiye zarfinda verecegiz.
Last edited by MaliKaya : 31.Ağustos.2009 at 03:08
Saat 23-00 gibi oynayalım derim ben.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
malikaya hocam az daha güçlü bir takım olsaydı hocamda yada az daha zaman ayırabileydi takıma kesin şampiyondu sende bu arada götürdün ligi hocam![]()
şanslılar ben geç geldimyoksa Porto feat. Ner'Zhull ne yapar siz düşünün
![]()
emeğe saygı, Mali iyi işler çıkardıBen kadroya göre normal gidiyorum ancak daha iyi olmamız lazımdı... Herşeye rağmen Mali'nin şu anki puanı çok iyi.... 12 maçta 5 puan kaybı var zaten onun 3 puanını bana kaybetti... yani benden başka oynadıgı 11 maçta 10 galibiyet almış
tebrik etmek lazım...
artizzzz
yarın işe gidecek olanlar var... salı akşam devam edilecek oğuz
Allah'a şükür edelim o zaman![]()
![]()
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
haydi city diye tezaruhat edelim bari![]()
Bende Kasım abiyle asistanlık anlaşması yapacaktım ama Portonun başına geçmiş. :S Acilen asistan bulmam lazım..
Atletico Madrid Asistan Arıyor..
Takıma hiç bir şey katmayan Alicanfmfan'ın kovulup yerine benim getirilmemden sonra haliyle takım asistansız kaldı.. Bizde şimdi o müthiş takıma ben yokken görev yapabilecek bir asistan arıyoruz.. Fakat bizim asistanımızla çok iyi bir ekip olmamız gerekiyor.. Yani yeri geldiğinde ben ona yardımcı olacağım,yeri geldiğinde o bana yardımcı olacak.. Eğer sizde asistan menajer olmak için gerekli nitelikleri taşıdığınızı düşünüyorsanız bana şu adresten ulaşabilirsiniz: [email protected]
Kim acaba ?![]()
yoktu bizim zamanımızda asistan masistan...antremanı da biz yapardık, taktiği de, takım konuşmalarını da, top toplamayıda![]()
Yüzyılın En İyi Menajerlerinden King_Theoden Artık Atletico Madrid'in Başarısı İçin Ter Dökecek..
Son yüzyılın en iyi menajerlerinden biri olan King_Theoden artık Atletico Madridli oldu.. Kendisine kulübümüzde başarılar dileriz.. Çok güzel bir ekip kurduk artık önümüzde durabilecek rakiplerin sayısı kısıtlı.. Bence bu anlaşma sadece bir asistanlık anlaşması olamaz.. Tıpkı Neeskens-Rijkaard gibi.. Ayrıca Serkan abiyede çok teşekkür ediyorum teklifi kabul ettiği için..
King_Theoden Basın açıklaması;
Hocamıza güzel sözleri için teşekkürler , Büyük bir camiaya geldiğimizin farkındayız, geçmişe perde çektik kaliteli bir hocamız var biz takımı maçlara hazırlamak adına elimizden geleni yaparız.
Herkes bilir pek iddiayı sevmem, mütevazi bir kişiliğim var. O yüzden şimdilik Ligi 37 puanla bitiriz, Agüero da 20 gol barajını zorlar demekle yetineceğim. Kimseye başarılar dilemiyorum dilesemde olamazsınız çünkü...
Son olarak I love U Crespoooo![]()
Yazık olmuş... Atl. Madrid gibi bir takımın başında 2 tane acemi menajerin olması yazık olmuş...![]()
![]()
Nannar'a Cevap: Kendinize bakın.. Siz tecrübelisinizde ne oluyor?.. Sürünüyorsunuz..![]()
Hepimiz Atletico Madrid'liyiz !
Agüero 30 gol 30 asist yapar.![]()
Oleeyy müthiş bir taraftar grubu toplamaya devam ediyoruz..Bu arada anketin değişmesini istiyorum.. Oradan Alicanfmfan çıksın.. King_Theoden & CaD0 girsin..
![]()
Çağdaşım şöyle bir baktımda bize rakip olacak bir ekip göremedim bu ligde, biz en iyisi Mallorca sahillerine kayalım, Bizim U-18 kaptanı maçlara menejer-futbolcu olarak çıksın bize gerek yok burda.
Ama Serkan abi Simao,Maxi Rodruguez ve Forlanda yok takımda.. Bize çok iş düşer.![]()
U-18 , U-20 den de adam çıkaramıyormuyuz yani, koy onları oynasınlar yahu ne yoracan öle kalite adamları![]()
Zaten bahsettiğim adamlar biz oyunda yokken satıldı..Altyapıdan çıkarabiliyoruz diye biliyorum.. Sen bilirsin işini usta..
![]()
Türk insanının senaryo zekası ve psikopat ruhu bu videoda dışa vurmuşizleyin...kopun...
http://www.facebook.com/posted.php?i...8933&ref=share
Forza Atletico.Kardeş kulüp olarak Atletico Madrid'i ilan ediyoruz
.Serkan abimi yenemem ki ben
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Ozi kardeş kulüp mü olduk len?![]()