D-Smart hangi maçı veriyor?
D-Smart hangi maçı veriyor?
Eurofutbol kanalı;
19:25 Rubın Kazan - Inter
21:38 Barcelona - D.Kıev
23:41 Az Alkmaar - S.Lıege
"YÜCE ATATÜRK"
Fiorentina-Liverpool maçı varken... Tebrik ediyorum D-Smart'ı.
Dakika 68 Fiorentina sahasinda Liverpool karşisinda 2-0 önde.Goller Jovetic'den..
Herkes Pato'yu konuşuyor ama Jovetic çok sağlam geliyor.
Dzeko Manchester United'a da attı golünü. Giggs'in frikiği baraja çarpıp ağlara gitti. 60. dakika itibariyle durum 1-1. Wolfsburg çok iyi direniyor. Hatta maçın bazı bölümlerinde üstün oynadılar.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Wolfsburg Carrick'in güzel golüne engel olamadı ve 2-1 mağlup oldu.
Milan kendi sahasında Zurich'e yeniliyor, iyice dibe vurdular.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Arsenal 2-0 Olympiakos
AZ 1-1 Standard Liege
Toplu Sonuçlar
Barcelona 2-0 Dynamo Kiev
Debrecen 0-4 Lyon
Fiorentina 2-0 Liverpool
Rangers 1-4 Sevilla
Rubin Kazan 1-1 Inter Milan
Unirea Urziceni 1-1 VfB Stuttgart
Dün Akşamki Toplu Sonuçlar
FC Bayern Münih-FC Juventus....................( 0 - 0 )
Girondins de Bordeaux-Maccabi Hayfa............( 1 - 0 )
CSKA Moskova-Beşiktaş..........................( 2 - 1 )
Manchester United-VFL Wolfsburg................( 2 - 1 )
AC Milan-FC Zürih..............................( 0 - 1 )
Real Madrid CF-Olympique Marsilya..............( 3 - 0 )
Apoel Nicosia-FC Chelsea.......................( 0 - 1 )
FC Porto-Atletico Madrid.......................( 2 - 0 )
Yuh ya Zürih'e yenilmiş Milan San Siro'da..Başta Leo olmak üzere hepsi bıraksın ya yeter artık takımın hali içler acısı.
İtalyanlar daha birbirlerini yesinler en büyük benim sensin diye. En iyi İtalyan takım Fio olmuş son maçlarda. Diğer tarafta büyüyüz diye basbas bağıran takımların hali ortada 2 beraberlik 1 mağlubiyet. Atı alan İngiliz ve İspanyollar gidiyorlar siz daha uyuyun.![]()
Dün bir şey kesinleştiki artık küçük takımlar kalbürüstü takımları yenebiliyorlar veya kafa tutuyorlar. Bi biz başaramadık şu büyük takımlardan korkmama konusunda...
Gökdeniz Karadeniz'in golü ile Rubin, Barcelona önünde 2-1 öne geçti.Deplasmanda tarihi bir zafer yazıyorlar.
Helal valla Gökdeniz'eRubin yenecek gibi bakalım
Inter'de sahasında Kiev ile 2-2 berabere şu anda.Uniera Rangers deplasmanında 4-1 öndebu da gecenin flaş skorlarından..
İnanılmaz skorlar ...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Son dakikada patladım. Lyon'a alt dedim son dakika golü, üstüne Arsenal'a galibiyet oynadım son dakika golü yedi. Yok abi bir ev sahibi kazanamadı bugün. Rangers 4-1 yenildi, Rubin yendi daha ötesi yok, şok geçiriyorum.
Barca - Rubin 1-2(1 gol Gökdeniz'den)
Liverpool - Lyon 1-2 son dk'da Delgado attı kazandı Lyon
Rangers - Unirea 1-4 inanılmaz bir skor
Inter - Kiev 2-2
Debrecen - Fiorentina 3-4
Stuttgart - Sevilla 1-3
Alkmaar - Arsenal 1-1 Alkmaar son dk'da attı golü..
Olympiakos - Liege 2-1 son dk'da kazandı Zico'lu Olympiakos..
İnanılmaz skorlar gerçekten de![]()
Özellikle F grubu muhteşem oluyor tabi biz bu gruplarda şampiyonlar ligini izleyememeye devam ediyoruz bu mücadelelerden mahrum bırakılıyoruz.
Helal be Gokdenize. O stada gidip orda gol atmak herkese nasip olmaz.
Ne iddaa oynarmışım bea, Liverpool - Lyon'a yattım ama olsun![]()
Liege yazık olmus yine valla , cok iyi oynadılar pozisyonlar buldular ama bi türlü degerlendiremediler klasik Yunan şansı yine Olympiakos'tan yanaydı iki duran top iki gol .
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Olamaz ya Liege ye çok üzüldüm. Kaç dakika 1-0 götürdüler sonra 1-1 olsada 90+3 te yediler. Gerçekten bu gece baya süpriz sonuçlar alındı..
Ya çok fazla maçın tahminini bildim, aynı kupona koymadım... =)))
Son dakika da kazanan, kazanana.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Aynen dün gece müthiş ve çok ilginç skorlar yaşandı...
Takımına galibiyeti getiren golü atmış Gökdeniz.Bravo..![]()
So what?
Saike
Star'ın yaptığı rezillik ne olacak? Neredeyse 20 senelik geleneği değiştirip sonunda maç saatine dizi koymaya da başladılar. Beşiktaş olmasa ikinci günde muhtemelen başka bir dizi seyredeceğiz.
O değilde yazıklar olsun bu ülkeye. Gökdeniz adam ŞAmpiyonlar Ligi nde oynuyor yok maçı, Ne kadar rezil birşey ya. Rusyada oynuyor diye mi değer verilmiyor. Bari Cl maçlarını verseler Sinanın, Gökdeniz in. 90 dakika olarak..
Star'da şaşırdı ne yapacağını...Belkide bir çok kişinin hayranlıkla izlediği Prison Break'ı başta 24.00'a aldılar.Bazıları İş,okul vs... gibi nedenlerle izleyemez oldu.Dünkü bahaneleri neydi?Maç demişler sitelerinde peki hani maç?Star iyice napacağını şaşırdı.Gerçekten Beşiktaş olmasa maç filanda izleyemeyiz...
Rubin inanılmazı başardı gerçekten.Star bugün 2 maç mı gösterecek?Bunu mu bahane ettiler yoksa merak ettim.
Geçen haftada da maçı vermemişlerdi, sadece Beşiktaş maçını vermişlerdi. Spor Paketi satabilmek için uğraşıyorlar, Euro Futbol kanalı sanırım ŞL maçı verdi. UEFA'ya aslında sormak gerekiyor ya da bilgilendmek gerekiyor bu maç yayının kuralları nedir, gerçi mutlaka bir kılıfa uydurmuşlardır. Özgür'ün dediği gibi yıllar sonra ŞL maçı olmayan bir salı günü geçirdik, ayıp biz izleyiciler için cidden.
"YÜCE ATATÜRK"