Sayfa 21 / 57 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon
601 ile 630 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Quote Originally Posted by hissiz View Post
    Bu yazdıklarım son arkadaşlar. Bana yazılanlara cevap verip konudan çekiliyorum, forumda tartışma yaratmamak için. (belki ilk yazdıklarımla o ortamı yaratmış olabilirim kusura bakmayın)
    ----------------------------------------------------------------------------
    [/SIZE][/FONT]

1- Yukarda yazdığımı ikinize hitaben yazmıştım. Sende beni haksız çıkarmadın beklediğim gibi.
    2- Sana güzel bir şeyler yazardım da burası yeri değil. Saygı duyduğum bir ortam, bu yüzden susuyorum.
    2- Herkesi yanıtlama konusuna gelince, benden pekte geri kalır bir yanın yok. Sayfalardır tartışmaya girmediğin kimse kalmadı. En son oda yetmedi yöneticilere laf attın.

[/FONT][/SIZE][/FONT]
    Sana güzel Birşeyler yazardım ne demek ?
    önce üslubunu takın...
    Saygı duymamış olsan ne yapacaktın acaba?

Böyle insanları burda barındırmayın

Arkadaşa birşey yazmadım arkadaş bana cevap yazmış

Benim muhatabım sen değilsin

sayfalardır tartışmaya girmiş olabilirim ben yazdım onlar cevapladı bende cevapladım Sen olsan yapmayacaktın sanki?
    sana sorulmamış ortaya atılmış konuları bile cevaplamışsın ne diye bilirim ki?

Yöneticilere laf atmadım yanlış anlaşılmasın yazdım zaten dikkatli oku

Yöneticiler fiyat konusunda sanki ülke zenginmiş gibi davranıyor çok ucuz diyorlar oyun ucuz olsa ucuz diyeceğim ama nerde
    5 kişi birleşin alın diyorlar ben alacağım oyunu niye paylaşıyım
    o zaman böyle ülke korsana yönelir.şöyle bir yorum yapayım ozaman cdnin üstünde kimseye vermeyiniz yazar yada dağıtmayınız
    (formaliteden)

5 kişi yüklesin diyemi yapıyorlar acaba bunu anlamış değilim buda korsana girer

Hissiz bilmediğin hatta sana sorulmamış sorulara atlama lütfen rica ediyorum ben senin gibi kaba değilim...
    Fm severler için en iyisini diliyorum umarım satar

Daha pahalıya mal olan oyunlar ülkemize 60 liraya geliyor
    demek ki olabiliyormuş...

Aral ile masaya oturulmalı bu konuda bakalım onlar ne diyecek bu olaya.

Çok fazla ortalığı germek istemiyorum ama gerdiren insanlar olduğu müddetçe Banlanarak susacam herhalde yada 1 hafta yazamama cezası

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aral ile bu konuların konuşulmadığını mı düşünüyorsun? Hangi yönetici 90 lira ucuz demiş onu da merak ediyorum?

Oyun yapımcıları sana 5 ayrı bilgisayara yükleyebilme hakkı vermiş oyunu. İstersen kendine ait 5 bilgisayara yükle, istersen arkadaşlarına dağıt. Bunu yapmasalar, neden böyle yapmıyorlar diye eleştirirdin, eminim. Üstelik ortak alındığında sadece keyleri paylaşıyorsunuz, ne olacak 2 kişi alsa 30/45 lira yapar, güvendiğin birisiyle yine alabilirsin. Amaç niyet etmek olsun, almayı istemek olsun. Yoksa almamak için türlü bahaneler bulmak olayın en kolay yanı.

90 lira çok geliyor, bu oyunu da oynuyorsun hem de çok uzun süreler, 90 lira verecek durumun yoksa ve destek de olmak istiyorsan ortak alırsın, paylaşmak istemiyorum bahane olamaz, ya destek olmak istemiyorum de ya da 90 liraya bu oyun alınmaz de köstek olma.

Burada hakaret olmadığı sürece, aşırıya kaçmış, korsanı destekleyen mesajlar olmadığı sürece, mesajlar silinmez ve uyarı verilmez. Fikrinize katılmayabiliriz ama sırf birisi bizim fikrimize ters diye onun mesajlarını silerek ya da ceza vererek susturmaya çalışmayız. Bu da bizim farkımız, karşılıklı birbirimizi anlamaya çalışır, ortak paydada buluşmayı hedefleriz.

Bu nedenle herkes dilediği gibi fikirlerini yazabilir, benim tek karşı çıkacağım, oyunu pahalı bulanlar, bir sürü hatası var oynanmaz diyenler, Türkçe değil diye almam diyenler yine almasın, almayacaklarını, bu sistemin yanlışlığını belirtsin ama bu gelişmeyi baltalayacak mesajlar da atmasın. Böyle bir ihtimal doğmuşken, buna heveslenen, heyecanlananların hevesini kırmasın.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by geyik20 View Post
    Sana güzel Birşeyler yazardım ne demek ?
    önce üslubunu takın...
    Saygı duymamış olsan ne yapacaktın acaba?

Böyle insanları burda barındırmayın

Arkadaşa birşey yazmadım arkadaş bana cevap yazmış

Benim muhatabım sen değilsin

sayfalardır tartışmaya girmiş olabilirim ben yazdım onlar cevapladı bende cevapladım Sen olsan yapmayacaktın sanki?
    sana sorulmamış ortaya atılmış konuları bile cevaplamışsın ne diye bilirim ki?

Yöneticilere laf atmadım yanlış anlaşılmasın yazdım zaten dikkatli oku

Yöneticiler fiyat konusunda sanki ülke zenginmiş gibi davranıyor çok ucuz diyorlar oyun ucuz olsa ucuz diyeceğim ama nerde
    5 kişi birleşin alın diyorlar ben alacağım oyunu niye paylaşıyım
    o zaman böyle ülke korsana yönelir.şöyle bir yorum yapayım ozaman cdnin üstünde kimseye vermeyiniz yazar yada dağıtmayınız
    (formaliteden)

5 kişi yüklesin diyemi yapıyorlar acaba bunu anlamış değilim buda korsana girer

Hissiz bilmediğin hatta sana sorulmamış sorulara atlama lütfen rica ediyorum ben senin gibi kaba değilim...
    Fm severler için en iyisini diliyorum umarım satar

Daha pahalıya mal olan oyunlar ülkemize 60 liraya geliyor
    demek ki olabiliyormuş...

Aral ile masaya oturulmalı bu konuda bakalım onlar ne diyecek bu olaya.

Çok fazla ortalığı germek istemiyorum ama gerdiren insanlar olduğu müddetçe Banlanarak susacam herhalde yada 1 hafta yazamama cezası

Hangi yönetici demiş bu fiyat uygun veya sen hayal görüyorsun? Bence yazdıklarımı çok daha dikkatli oku ve ona göre yorum yap.

5 Kullanım hakkı firma tarafından verilmiş bir hak niye korsan olsun.

ARAL ile iletişim halindeyiz zaten,
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

90 lira pahalı dersin onu anlarım ,paylaşmam oyunu niye paylaşayım ki dersin onu da anlarım ama size 5'e bölünme hakkı sunulmuş ve bu hak dağıtım amaçlı.Hatta çok karıştırırsam şayet sitelerinde o yazıyı bile bulabilirim kendi ağzından çıkan yapımcının. Çok para verme imkanı olmayanın böyle şekilde satın alma hakkı var.

Şimdi diyeceksiniz o zaman niye 18 liradan oyun çıkmıyor herkes öyle almıyor? Aslında yine oyunu 18 liraya çıkarıyolar ya da 10 lira diyelim vergileri atıp; bu da bir ticaret politikası. Oyunu kendisi almak isteyen o paraya verip alabilir ,öyle durumu olan kişiler de var ama öyle alma durumu olmayan kişiler de var onlarda paylaşımla alır tarzı.Kar marjlarını ona göre hesaplamışlar. Yani 10 liradan oyunu çıkarsak dvd ye basssak ve oyle cıkarsak bir suru boş dvd parası vereceğiz,oyunu yaymak için gereken taşımacılık 5 kat daha artacak ve bununda giderleri olacak vs. vs.

Oyuna tek başına sahip olmak istiyorsan ve bu pahalı geliyorsa saygı duyarım.Evet Türkiye şartlarında tek kişi için bayaı pahalı. Genelde tek oyun olarak bu oyunu oynayanlar için ve 5 taksitle gibi satış opsiyonları olduğu için oyun pahslı gelmeyenlerde var. Ayrıca ben öğrenci olsam tanıdığım olsa birleşip alırım çünkü bir öğrencinin tek başına bu oyunu alması akıl karı değil.Gençlik zamanlarında bir sürü oyuna yöneliyorsun çünkü, çok ekstrem bir fiyat olur bu.

Şahsi fikrimi söyleyecek olursam oyunu alırsam ki eğer o sayıyı geçerse alacağım dedim, ben öyle paylaşamam olaylarına falan girişmem böyle anlattığım durumlarda olursam.Ben zaten tek alsam bile paylaşırım,yapım bu benim. Zaten bu oyun direkt bilgisayardan dvd desteksiz oynanıyor , bir süre sonra tüm dvdler bozulur sonra başka dvdye aktarırsın ,ne anlamı var ki artık,bilgisayar sistemleri ,transfer sistemleri geliştikçe artık dvd de kalmayacak yakında,bilgisayarların hard disk kapasiteleri artacak ve yedek hard disk boyutları iyice artıp fiyatları ucuzlayacak,bütün oyunları programları netten satın alıp indirip depolayacaksın,kaldı ki başladı bile, o zamanda dvd'm de dvd'm ben paylaşmam olayı devam mı edecek acaba? Program yahu bu.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

1207. Kişi oLmaktan mutLuyum.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Geçen gün Remzi Kitabevine'e şöyle bir gidip kitap dergi baktım orda bilgisayar ve playstation oyunuda satıyorlardı fiyatlarına baktım özellikle şu an en pahalı oyun yine FM2009 80 lira tek kuruş ucuzlamamış. Hadi eline birşey kalmıyor diyorsunuz para kazanamıyor diyorsunuz diger firmalar afedersiniz enayimi ? Fm dışında bütün PC oyunları 20-60 lira arasında buna son çıkan oyunlardan Sims 3 falanda dahil. Almıyorum Sigames bizi enayi yerine koymayana kadar almıyorum şimdi birde imza kampanyası başlatmış siz parayı verin biz koyarsak koyarız türkçe'yi yok yaa.. ne biçim bir şirket politikası bu dünya üzerinde görmedim inadına almayacagım bu sene oyunu Allaha şükür yedi sülaleme orjinal Fm alacak paramız var ama almayacagım bu politikayı gördükten sonra.

Bu bayram ne kesat geçti arkadaş yahu.. Bir FM'lik para bile vermediler

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Geçen gün Remzi Kitabevine'e şöyle bir gidip kitap dergi baktım orda bilgisayar ve playstation oyunuda satıyorlardı fiyatlarına baktım özellikle şu an en pahalı oyun yine FM2009 80 lira tek kuruş ucuzlamamış. Hadi eline birşey kalmıyor diyorsunuz para kazanamıyor diyorsunuz diger firmalar afedersiniz enayimi ? Fm dışında bütün PC oyunları 20-60 lira arasında buna son çıkan oyunlardan Sims 3 falanda dahil. Almıyorum Sigames bizi enayi yerine koymayana kadar almıyorum şimdi birde imza kampanyası başlatmış siz parayı verin biz koyarsak koyarız türkçe'yi yok yaa.. ne biçim bir şirket politikası bu dünya üzerinde görmedim inadına almayacagım bu sene oyunu Allaha şükür yedi sülaleme orjinal Fm alacak paramız var ama almayacagım bu politikayı gördükten sonra.
    Almak zorunda değilsiniz ama bu görüşünüzü haklı çıkarmaz.Konuyu baltalamaktan vazgeçmelisiniz.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

1225. imzada benden.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sistemim yetse alırdım.Nolucak kredi kartıyla her ay 9-10 TL fazla ödeseler Arkadaşların yakındıkları şey daha çok kitleye hitap eden,daha çok satan oyunların fiyatının çok daha ucuz olması FM'den.Bu oyunların daha çok satmasının bir sebebi de fiyatının makul olması tabi.Keşke FM de bu fiyatlarda olsa da çok daha fazla satış yapılsa.Bizden 10.000 imza karşılığında Türkiye ligi falan istiyolarsa fiyatında da biraz düşüş yapmalılar.Ama yapmamışlar.Bakalım satışlar ve imzalar nasıl olucak.İnşallah Türkçe FM'yi ekletirsiniz oyuna.Hayırlı olsun şimdiden oyunlarınız.(:

Nesil
    2006
    Yer
    Bize Her Yer Trabzon [34]

Öncelikle herkese merhaba.
    Ben genelde hiç mesaj yazmam.Genellikle okuyucu olarak sitede bulunuyordum.Bu konuyu daha yeni gördüm ve elimden geldiğince okumaya çalıştım.Ben 3 senedir FM'yi orjinal alıyorum.Hatta geçen sene 2 arkadaşımada hem Türkçe'ye destek hemde arkadaşıma hediye olsun diye fazladan FM aldım.Bu senede gene 3 tane alıcam.Ve tek amacımda destek olmak için, aktif bir üye değilim ama ben bu sitenin ilk zamanlarından beri nasıl çalıştığını biliyorum taa CM serilerinin zamanından beri bu siteyi bir çok kez kullandım ve burdaki insanların (yöneticilerin) bu iş için nasıl uğraştığını tahmin edebiliyorum bana göre uğraşıyorlar ve bizim için uğraşıyorlar.Nasıl düşünerek yaptıkları beni ilgilendirmez isterlerse dünya kadar para alsınlar beni bağlamaz hizmet ediyorsa gerisi benim için boş.Gene bu iş için uğraşmışlar öyle veya böyle orataya orjinal Türkçe FM çıkarmaya bu kadar yaklaşılmış bizim bu işe destek olmaız gerekirken,ortada anlam veremediğim azınlıkta olsa bir karalama kampanyası var.
    80-90 TL kimi insan için iyi bir paradır kimi insan içinde günlük harçlıktır.Ben 90 TL fazla ben bir oyuna 90 TL veremem diyen insanı anlarım ve oyunun fiyatı düşsün diye uğraş vermesinede protesto etmesinede hak veririm.Fakat oyun pahalı diye;yapılan uğraşa balta vurmaya çalışmanın haklı bir tarafı olamaz.Kimileri bu insanlara oyun pahalı bunun içinde bir imza kampanyası başlatalım diyeceğine yaptakları işi baltalamaya çalışıyor.Bunda art niyet aramakta gayet normal.Bu konuda yapılacak iki şey yada konu altına yazılacak iki şey ya "Bende orjinal alıcam ve destek olucam" ya da "Sizi tebrik ederim uğraşmışsınız ama kusura bakmayın benim 90 TL yada steamda 60 TL vericek param yok alamıycam" demek olmalı bu kadar olayı irdelemenin anlamı yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

10Bin olmasada bence Quickstart ta çıkacak Türkiye ligleri.
    Ben de imzaladım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

şuanda kaç imzaya ulaşıldı ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

1242. imza benden..
    Şu kaldırımda resmin olsaydı
    Eğilip öperken görenler, Varsın dileniyorum sansaydı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Tamam gördüm 1241 kişiymiş
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    hoop 1244 oldu. Bu ne hız
    Last edited by Nedvedmania : 22.Eylül.2009 at 17:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Kesinlikle ve kesinlikle sana katılıyorum Eralp. Çok doğru demişsin. Diğer oyun şirketleride enayi değil, bizde enayi değiliz. Yapsınlar 40 TL yemin ediyorumki orjinal alırım ve aldırttırırım. Ama Türkçe çıkacak umuduyla orjinal almak çok saçma.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Kesinlikle ve kesinlikle sana katılıyorum Eralp. Çok doğru demişsin. Diğer oyun şirketleride enayi değil, bizde enayi değiliz. Yapsınlar 40 TL yemin ediyorumki orjinal alırım ve aldırttırırım. Ama Türkçe çıkacak umuduyla orjinal almak çok saçma.
    Quote Originally Posted by exit61 View Post
    Öncelikle herkese merhaba.
    Ben genelde hiç mesaj yazmam.Genellikle okuyucu olarak sitede bulunuyordum.Bu konuyu daha yeni gördüm ve elimden geldiğince okumaya çalıştım.Ben 3 senedir FM'yi orjinal alıyorum.Hatta geçen sene 2 arkadaşımada hem Türkçe'ye destek hemde arkadaşıma hediye olsun diye fazladan FM aldım.Bu senede gene 3 tane alıcam.Ve tek amacımda destek olmak için, aktif bir üye değilim ama ben bu sitenin ilk zamanlarından beri nasıl çalıştığını biliyorum taa CM serilerinin zamanından beri bu siteyi bir çok kez kullandım ve burdaki insanların (yöneticilerin) bu iş için nasıl uğraştığını tahmin edebiliyorum bana göre uğraşıyorlar ve bizim için uğraşıyorlar.Nasıl düşünerek yaptıkları beni ilgilendirmez isterlerse dünya kadar para alsınlar beni bağlamaz hizmet ediyorsa gerisi benim için boş.Gene bu iş için uğraşmışlar öyle veya böyle orataya orjinal Türkçe FM çıkarmaya bu kadar yaklaşılmış bizim bu işe destek olmaız gerekirken,ortada anlam veremediğim azınlıkta olsa bir karalama kampanyası var.
    80-90 TL kimi insan için iyi bir paradır kimi insan içinde günlük harçlıktır.Ben 90 TL fazla ben bir oyuna 90 TL veremem diyen insanı anlarım ve oyunun fiyatı düşsün diye uğraş vermesinede protesto etmesinede hak veririm.Fakat oyun pahalı diye;yapılan uğraşa balta vurmaya çalışmanın haklı bir tarafı olamaz.Kimileri bu insanlara oyun pahalı bunun içinde bir imza kampanyası başlatalım diyeceğine yaptakları işi baltalamaya çalışıyor.Bunda art niyet aramakta gayet normal.Bu konuda yapılacak iki şey yada konu altına yazılacak iki şey ya "Bende orjinal alıcam ve destek olucam" ya da "Sizi tebrik ederim uğraşmışsınız ama kusura bakmayın benim 90 TL yada steamda 60 TL vericek param yok alamıycam" demek olmalı bu kadar olayı irdelemenin anlamı yok.
    Güzel bir cevap olmuş, artık daha fazla konuyu baltalamaya çalışmayın.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ibob View Post
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=79882

43 TL'ye versek?

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Oda benim dikkatimi çekti. Takip no verdiklerini bilsem bugün pre order vericem. Eğer alan bir kişi olursa buraya yazsın ki bizde bir fikir edinelim.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Sitede alan birisi vardı ona sor istersen takip no veriyorlar sanırım. İlgili linkte sipariş verdiğini söyleyen bir üye vardı.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

bu web sitesi üzerinden kredi kartı olmayan 2 tane arkadaşım için sipariş verdim bakalım bekliyoruz
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by medievil View Post
    Oda benim dikkatimi çekti. Takip no verdiklerini bilsem bugün pre order vericem. Eğer alan bir kişi olursa buraya yazsın ki bizde bir fikir edinelim.
    Gordugum kadariyla SI forumlarinda da bununla ilgili konu acilmis ve bir cok kisi buradan siparis ediyor.

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    bu web sitesi üzerinden kredi kartı olmayan 2 tane arkadaşım için sipariş verdim bakalım bekliyoruz
    Sanal kart kullanabiliyoruz değilmi. Birde 3D Secure olayı varmı? Benim hsbc kartımda 3D Secure açık değil o yüzden soruyorum.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Gordugum kadariyla SI forumlarinda da bununla ilgili konu acilmis ve bir cok kisi buradan siparis ediyor.
    Stoklarla sınırlıymış, yurt dışındanda buraya ilgi varsa Türkiye'den alacaklarda ilgi gösterebilir.

Quote Originally Posted by medievil View Post
    Sanal kart kullanabiliyoruz değilmi. Birde 3D Secure olayı varmı? Benim hsbc kartımda 3D Secure açık değil o yüzden soruyorum.
    Bende 3D güvenlik sistemi sormadı. Sanal kart kullanabilirsin limit olduğu müddetçe.
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

1298. imza benden.

Süper Burdan alındığı zaman TR kotasında gözükecek mi?

Bir sorum daha var. İmza kısmında anladığım kadarı ile 10bin kişi söz verdiği zaman türkçe dil destekli çıkacak deniliyor.
    Forumlarda ise oyunu aldıktan sonra türkçe çıkacakmış gibi söyleniyor ve hiç kimsede öyle değil demedi.

Biri beni aydınlatsın
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İlk sorumun cevabını aldım
    Last edited by igneli : 22.Eylül.2009 at 20:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by igneli View Post
    Süper Burdan alındığı zaman TR kotasında gözükecek mi?

Bir sorum daha var. İmza kısmında anladığım kadarı ile 10bin kişi söz verdiği zaman türkçe dil destekli çıkacak deniliyor.
    Forumlarda ise oyunu aldıktan sonra türkçe çıkacakmış gibi söyleniyor ve hiç kimsede öyle değil demedi.

Biri beni aydınlatsın
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İlk sorumun cevabını aldım
    Imza toplanmasi Quickstart'in demo'da cikmasini sagliyor ve bir bakima yaklasik ne kadar insanin bu ise giriseceginin bir gostergesi oluyor.

Oyunu satin alan 10 bin kisiye ulasinca Turkce ekleniyor ve Steam uzerinden indirmeniz icin size sunuluyor.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Chip, Level ve Shiftdelete sitelerine kampanyaya katkıları için teşekkür ederiz.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

Default Fm 2010

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    http://www.zavvi.co.uk/games/platfor...ml?affil=BUYAT

şu siteden sipariş vermişsinizde.Benim kredi kartım yok acaba size ptt havale yolu ile yollasam banada alabilirmisiniz?.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Aktivasyon haklarımı olacak gene bilgilendirirmisiniz bulamadımda.

Sayfa 21 / 57 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon

Mesaj Yetkileri