İzmir GFB bornova metroda toplanıp maça gidecekmiş duyrulur
http://www.facebook.com/events/266416136770796/
İzmir GFB bornova metroda toplanıp maça gidecekmiş duyrulur
http://www.facebook.com/events/266416136770796/
Harekey getireyim buraya, belki bir şey çıkar.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Hocam burdayız![]()
beyler ben İzmir'e geldim. haftaya Ahmet abi (kalemci) de gelecekmiş. ayarlayalım mı bir buluşma ?![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Ayarlayın, günü saati uygun olursa katılmaya çalışırım.
"YÜCE ATATÜRK"
Ahmet abi tam olarak ne zaman geleceğini yazsın ona göre bakalım bana kalırsa.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Yok mu bir gelişme?
"YÜCE ATATÜRK"
Abi Ahmet abinin ne zaman gelecegini yazması lazım. Bir de benim bir dersim kaldı açıklanmayan o da yarın açıklanır eğer kalırsam cuma istanbula gitmem gerekecek. En kötü siz buluşursunuz cumadan sonra olursa. Ama Ahmet abiyi göremiyorum msn de. Görsem su konuya bir gir dicem![]()
Tamamdır Muhammet, maksat beraber olmak zaten, bu hafta olmaz öbür hafta olur sorun değil. Kalmazsın inşallah dersinden de.
"YÜCE ATATÜRK"
Sag ol abi inşallah.
Ne oldu 1 hafta dedik 1 ay oldu.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
abi şöyle oldu. ben dersten kaldım, istanbula geldim. yarın akşam biniyorum , ertesi gün ordayımAhmet abiye (kalemci) öm atmıştım, bu konuya bir uğra abi diye ama heralde fırsat bulamadı. anlayacağın yine yalan oldu
![]()
Hadi ya, peki girdin mi sınava? İyi miydi sonucu?
Siteye giremedi herhalde Ahmet de, sen dön İzmir'e, ayarlarız.
"YÜCE ATATÜRK"
abi bugün girdim. vallahi mükemmel kağıt verdiğimi düşünüyorumzaten 650 kişi kalmıştı, sıkıntı ben de değildi
yine geçemezsem olacakları onlar düşünsün..
gelince yapalım abi birşeylerbu arada twitter da tt olduk. #istanbulhukukadaletistiyor
Yoktu ki bizim zamanımızda böyle şeyler, hocaları o tt dediğiniz şeyden yapalım.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
abi biz de eğleniyoruz zaten en azından ben öyleyim. ciddiye alacaklarını sanmıyorum![]()
Arkadaşım İzmir'de okuyor ve Yaz okuluna kaldı, eğer uyarsa ve fırsat bulursam yanına gideceğim Temmuz'un 7'sinden sonra falan, eğer İzmir'e gidersem sizlerle tanışmak isterim...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Uçakla gelirsen ve akşam üstü gelirsen, mesaiye kalmış olursak alırım seni dönüşte Murat.
Bu olasılıkları sağla hep beraber.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
bir iftar yapalım mı bir ara ? ne dersiniz![]()
Başlığın adı İzmir Buluşamamaları olsun bence![]()
Gel dedinde Gelmedik mi RaSenGan
Olabilir, bu hafta da yoğun geçecek gibi ama ne zaman derseniz, o zaman mesai olmazsa ben de orada olurum. Gerçi çoğul niye kullandıysam, o kadar çoğul değiliz.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
aslında çokuz da bir türlü toplanamıyoruz![]()
Organizasyon yapacak sağlam adam lazım.
Benim vaktim yok, eve geleli 15-20 dakika oldu bu saatte yoksa 20 kişi bile toplardım.![]()
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
şuraya birileri bir şey yazsa organizasyon yapılır da yazan yokneyse bekleyelim , bakalım
![]()