Juventus'un uzakdoguda'da büyük bir taraftar kitlesinin oldugunu da duymuştum
takımın ismini görünce aklıma kazıklı voyvoda geldi..
agüero kısacık boyuyla uçan kafa atmıs..helal olsun
şimdi sırada real madrid var..
bu da maçın başka bir videosu daha güzel.agüeronun hırslı mücadelesi ve futboluna dikkat edin
http://www.youtube.com/watch?v=RwBNU5o-6GU
bu da kaptanımız maxi rodriguez'in güzel gollerinden oluşan bir video
http://www.youtube.com/watch?v=RhItqUkC3MI
güzel goller gerçekten
sevdiğim bir kulüp süper transferleri oldu bu sezon
En buyuk Nothingham Forest![]()
![]()
bugünkü getafe derbisi kolay geçer..bu maçı da aldıkmı lige hazırız demektir
getafe maçında uefa kupası maçında ilk 11 de oynayan futbolcular oynamayacak,reyes dışında.
lazionun leo franco ya talip olduğu söyleniyor.
maxi rodriguez uzun bir aradan sonra arjanatin milli takımına çağrıldı.22 ağustosta arjantinin norveç ile yapacağı özel maçta görev alması bekleniyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
atletico madrid özel maçta getafeyi 2-0 yendi.uefa kupasında ilk 11 oynayan kişilerin oynamadığı(reyes dışında) maçta goller reyes ve genç yetenek diego costa dan geldi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu da maçın golleri
http://www.youtube.com/watch?v=cnosO30GaGs
Della Alpiye şehir merkezine uzak diye çok taraftar gelmiyor galiba, Şemsi.
bu senenin en iddialı takımlarından atletico madrid'imiz ezeli rakip real madrid ile santiago barnebeu'da sahaya çıkıyor.Maç 2 taraf içinde çok zorlu geçecek gönlüm tabi ki atletico madrid'ten yana ama bu maç berabere biter.
Benim kadromda bu:
------leo franco--------
pernia pablo perea seitaridis
maniche-luis garcia
reyes maxi rodriguez
aguero
forlan
eğer geçen seneki gibi aynı pozisyon içinde penaltımız verilmedikten sonra atılan golümüzün de sayılmaması gibi bir durum olmazsa real'i yenebiliriz.yenilmemiz sürpriz olur.
kadronun böyle olması bekleniyor
.................leo franco..................
seit......pablo............perea.....pernia
.........raul garcia.......maniche..........
maxi......................................reyes
..................agüero.......................
...................forlan.........................
agüero'nun supporting striker tarzında bir forvet görevi alması bekleniyor.maniche ve raul garcia mc pozisyonunda oynayacaklar.
Bir defans oyuncusu alınacaktı sanırım,hala aynı durum varmı
EURO 2004'ün 2öne çıkan oyuncusu Seitaridis v Maniche nin de kadroda olması çok iyi... Yalnız ben Pablo ile olmaz diyorum bir stoper şart...
Pablo iyi bir stoper.Perea, defansif olarak yetersiz bir oyuncu.Stoper; ama bu işi beceremiyor kanımca..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
bencede alırlar heralde bir stoper ve lazımda barzagli takımda kalacağını açıkladı ama keşke barzagli alınsa...
marquez noldu..onunla ilgileniyorduk?
Biraz nostaLjik gibi oLucak ama.RivaLdo BarceLonanın unutuLmaz oyuncuLarındandır.YaptıkLarı attığı goLLer iLe Barca taraftarının sevgiLisi oLmuştur.Barca dan ayrıLmadan önce son şampiyonLuğunu yaşayıp öyLe ayrıLmıştır.O sezon da bu sezon ki gibi VaLencia ve ReaL iddaa Lı transfer yapmış ŞampiyonLuk yarışında yer aLmışArdı.Ama RivaLdo nerede ise tek başına bütün sezon boyunca sergiLediği performans iLe takımını ŞampiyonLuğa taşımıştır.
Bu sezonda yine ona benzer bir sezon.ReaL,VaLencia gibi takımLar yine iddaa Lı kadroLar kurduLar bunun yanında A.Madrid ve SeviLL da ayrıyeten ŞampiyonLuk adayLarı arasında.Barça nın işi bu sezonda zor oLucak.Ama benim görüşüm Ne Messi ne Henry ne de Eto`o Barça nın bu yıL ki ŞampiyonLuğunu beLirLeyecek Adam RonaLdinho oLucaktır.Onun performansı çok önemLi.BakaLım o da RivaLdo gibi göstereceği performansLa Barça yı zafere taşıyabiLecek mi...
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
basında marquez,manuel da costa,legrotaglie isimleri sıklıkça geçti.ben bir kaç sitede gonzalo rodriguez ve luisao isimlerini duymuştum.başkanın transfer döneminin son gününe kadar bir isimle anlaşmasını bekliyorum.belki reyes transferi gibi bir gecelik operasyonla bir transfer yapabilir.pablo,ze castro,perea iyi isimlerdir.eller her ne kadar çok hata yapsada sonuçta belli kalitesi var yedekte bekleyebilir.geçen yıl barça maçına rağmen en az gol yiyen 3. takımdık.ben bir stoper transferi bekliyorum transferin son günü olsa bile.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ayrıca costinha atalantaya verildi.
Bu sene iddialı bir takım kurdu Athletico.Torres gitmesine rağmen geçen seneden daha güçlüler.
So what?
Saike
Costinha, Atalanta'da..
Ayrıca Juventus ve Atletico'dan iyi birer stoper transferi bekliyorum..
Forlan: "Madrid Derbisinde Favori Değiliz"
Atletico Madrid'in yeni transferlerinden Diego Forlan, geçtiğimiz cumartesi günü Sevilla'ya 5-3 mağlup olan Real Madrid ile pazar günü oynayacakları derbi maçı hakkında konuştu.
![]()
Bugün yapılan antremandan sonra, ligin açılış maçında karşılaşacakları Real Madrid hakkındaki düşünceleri sorulan, eski Villerrealli golcü, “Sanırım bu maçta favori değiliz çünkü deplasmanda oynayacağız. Bu tür derbi maçlar önemlidir. Konsantre olmak zorundayız. Her ne kadar derbilerin favorisi olmazsa da şu anda biz biraz daha arka plandayız. Çok iyi mücadele etmeli ve yardımlaşmalıyız,” dedi.
İki takım 25 Ağustos Cumartesi gün, saat 21:00'de Bernabeu Stadı'nda karşılaşacaklar.
kaynak:goal
arkadaslar bence atletico madrid'imiz real madrid'i aynı sevilla'nın yaptığı gibi bozguna uğratacak içime doğuyo..
Riquelme ayni alex gibi kucuk maclarin buyuk adami tr ye gelse kasimpasaya 10 atar fb macinda ayagina top gelmez
Arsenal maçında penaltıyı kaçırdı kariyeri düşüşe geçti
İspanyol ekibi Real Madrid Manchester United'tan bir türlü ayrılamayan Arjantinli defans oyuncusu Gabriel Heinze'yi kadrosuna kattı.
Madrid ekibinden yapılan açıklamada Manchester United ile Heinze konusunda her türlü anlaşmanın sağlandığı ve 29 yaşındaki futbolcunun dört yıllık sözleşme imzalayacağı açıklandı. Heinze'nin transferi ile ilgili bir rakam belirtilmezken, İspanyol medyası ise Real Madrid'in 8.1 milyon avro bonservis bedeli ödeyeceğini yazdı. Heinze Liverpool'a çok yaklaşmış fakat yaşanan resmi sorunlardan sonra Benitez istediği Arjantinliye kavuşamamıştı.
Bence Heinze zamanın en iyi sol bek oyuncularından.Hayırlı olsun..