Sayfa 21 / 80 İlkİlk ... 1119202122233171 ... SonSon
601 ile 630 arası toplam 2373 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Default Crespo: En ciddi teklif F.Bahçe'den geldi

AFP, Chelsea'li yıldızın "Boğaz'dan cazip teklif var. Kısa sürede karar vereceğim" dediğini yazdı

F.Bahçe'nin transfer etmek istediği Arjantinli golcü Hernan Crespo, dünyanın saygın haber ajanslarından AFP'ye (Agence France Press) çarpıcı açıklamalar yaptı. İngiltere Premier Ligi takımlarından Chelsea'de forma giyen golcü futbolcu, gelecek sezon İngiliz ekibinde forma şansı bulamayacağını ve sürekli oynayacağı bir takıma gitmek istediğini belirtip "Chelsea'de şans bulmam zor. En ciddi teklif ise F.Bahçe'den geldi ve son derece cazip. Ben İtalya'da da oynamak isterim ama İstanbul da çok güzel bir şehir ve F.Bahçe'nin teklifi var. Kısa sürede kararımı vereceğim" dedi.

Sorun Mourinho
    Haberi okuyucularına duyuran AFP ise "İstanbul yıldızlar için çok cazip bir kent. Tutkulu F.Bahçe, Crespo'yu ikna etti" ifadelerini kullandı. Ayrıca Arjantinli golcünün sarı-lacivertlilere "Evet" demesinin en büyük nedeni olarak da Chelsea'nin hocası Mourinho'nun kendisine şans vermemesini olduğunu bildirdi

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    F.Bahçe, prensip anlaşmasına vardığı İngiliz yıldızı gizli bir 'operasyonla' İstanbul'a getirip, kenti gezdirdi. Saraçoğlu Stadı'nı ve transfer olursa oturacağı evi bile gösterdi

F.Bahçe'nin, transfer listesinde ilk sırada yer alan Arsenal'in İngiliz yıldızı Sol Campbell'ı 'gizli bir operasyonla' İstanbul'a getirip, oturacağı evi bile gösterdiği ileri sürüldü. Sarı-lacivertli yönetimin, sözleşme imzalamadan Campbell'ı İstanbul'da gezdirip, ortamı görmesini sağladığı belirtildi. F.Bahçe yönetiminin 'operasyonu' 31 Mayıs'ı 1 Haziran'a bağlayan gece gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Yöneticiler Saraçoğlu Stadı'nın ışıklarını da Campbell için açtırarak, ambiansı yaşamasını sağladı

Özel izinle geldi
    Campell'ın İngiltere Milli Takımı kampından bir günlük özel izin aldığı ve başkan Aziz Yıldırım'ın tahsis ettiği özel uçakla İstanbul'a gelerek, şehri gezip, antrenman tesislerini incelediği ifade edildi. Saat geç olduğu için ışıklar yakıldı ve santradan uzun süre Saraçoğlu'nu izleyen Campbell'ın, stadın muhteşem olduğunu ve hayran kaldığını söylediği ortaya çıktı

Peşinatını bile aldı
    Sarı-lacivertli yönetimle yaptığı anlaşma gereği peşinatını bile cebine koyduğu önü sürülen İngiliz futbolcunun sözleşmesinde cezai şartlar da bulunduğu öğrenildi. Yıllık 2.3 milyon Euro'ya anlaşan Campbell'ın bu rakamın yarısını peşin aldığı, İstanbul'u gezdikten sonra hayran kaldığı ve transferi için kesin kararını verdiği öğrenildi

FB TV'ye röportaj
    Saracoglu Stadı'na gizlice getirilen ve gezdirilen İngiliz yıldız ile tur sonrasında FB TV'nin de özel bir röportaj yaptığı, forma ile görüntü aldığı da ifade edildi. Yapılan bu röportajın 1-2 güne dek 'sanki yeni yapılmış bir röportajmış gibi' yayına verilmesi planlanıyor. Sol Campbell röportajıyla sarı-lacivertli yönetim, şov yapmayı hedefliyor

Scolari Campell'ı istemedi mi?
    Yönetimin, Şenes Erzik kanalıyla ön protokol yaptığı Brezilyalı teknik adam Felipe Scolari'nin, Campell transferine onay vermediği için gelmekten vazgeçtiği de ileri sürüldü. Sarı-lacivertlilerin her konuda anlaşıp, peşinat bile verdiği Campbell'ın transferinden vazgeçememesi nedeniyle Brezilyalı hocanın çark ettiği ve F.Bahçe'nin astronomik teklifini geri çevirdiği konuşuluyor.

--ALINTIDIR--
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Quote Originally Posted by Neron_FB

F.Bahçe, prensip anlaşmasına vardığı İngiliz yıldızı gizli bir 'operasyonla' İstanbul'a getirip, kenti gezdirdi. Saraçoğlu Stadı'nı ve transfer olursa oturacağı evi bile gösterdi

F.Bahçe'nin, transfer listesinde ilk sırada yer alan Arsenal'in İngiliz yıldızı Sol Campbell'ı 'gizli bir operasyonla' İstanbul'a getirip, oturacağı evi bile gösterdiği ileri sürüldü. Sarı-lacivertli yönetimin, sözleşme imzalamadan Campbell'ı İstanbul'da gezdirip, ortamı görmesini sağladığı belirtildi. F.Bahçe yönetiminin 'operasyonu' 31 Mayıs'ı 1 Haziran'a bağlayan gece gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Yöneticiler Saraçoğlu Stadı'nın ışıklarını da Campbell için açtırarak, ambiansı yaşamasını sağladı

Özel izinle geldi
    Campell'ın İngiltere Milli Takımı kampından bir günlük özel izin aldığı ve başkan Aziz Yıldırım'ın tahsis ettiği özel uçakla İstanbul'a gelerek, şehri gezip, antrenman tesislerini incelediği ifade edildi. Saat geç olduğu için ışıklar yakıldı ve santradan uzun süre Saraçoğlu'nu izleyen Campbell'ın, stadın muhteşem olduğunu ve hayran kaldığını söylediği ortaya çıktı

Peşinatını bile aldı
    Sarı-lacivertli yönetimle yaptığı anlaşma gereği peşinatını bile cebine koyduğu önü sürülen İngiliz futbolcunun sözleşmesinde cezai şartlar da bulunduğu öğrenildi. Yıllık 2.3 milyon Euro'ya anlaşan Campbell'ın bu rakamın yarısını peşin aldığı, İstanbul'u gezdikten sonra hayran kaldığı ve transferi için kesin kararını verdiği öğrenildi

FB TV'ye röportaj
    Saracoglu Stadı'na gizlice getirilen ve gezdirilen İngiliz yıldız ile tur sonrasında FB TV'nin de özel bir röportaj yaptığı, forma ile görüntü aldığı da ifade edildi. Yapılan bu röportajın 1-2 güne dek 'sanki yeni yapılmış bir röportajmış gibi' yayına verilmesi planlanıyor. Sol Campbell röportajıyla sarı-lacivertli yönetim, şov yapmayı hedefliyor

Scolari Campell'ı istemedi mi?
    Yönetimin, Şenes Erzik kanalıyla ön protokol yaptığı Brezilyalı teknik adam Felipe Scolari'nin, Campell transferine onay vermediği için gelmekten vazgeçtiği de ileri sürüldü. Sarı-lacivertlilerin her konuda anlaşıp, peşinat bile verdiği Campbell'ın transferinden vazgeçememesi nedeniyle Brezilyalı hocanın çark ettiği ve F.Bahçe'nin astronomik teklifini geri çevirdiği konuşuluyor.

--ALINTIDIR--
    ya bir şey bana mantıksız geldi... Bu adam Türkiyeye geliyor ve hiç bir medya kuruluşu bunun haberini almıyor veya görüntülenemiyor mu? ne kadar gizli getirebilirsin ki adamı?

Default Al Anelka'yı ver Fabiano'yu

Fener'e Sambacı forvet... 100. yılda hem Türkiye’de hem de Avrupa’da önemli başarılar kazanmak için güçlü bir kadro kurmak isteyen Kanarya, Sevilla’da forma giyen Brezilyalı golcü Luis Fabiano’yu gündemine aldı. Fabiano ile prensipte anlaşan Sarı-Lacivertliler, bonservis için de İspanyol ekibine Fransız yıldız Nicolas Anelka’yı teklif etti.
    SEVİLLA SICAK BAKIYOR
    Brezilyalı golcü ile yıllık 2 milyon euroya el sıkışan Fener yönetimi, Sevilla’yı da Newcastle ve Everton’dan sonra Portsmounth’un 5.5 milyon sterlin önerdiği Anelka ile iknaya çalıştığı belirtildi. Bonservis için 6.5 milyon euro isteyen İspanyol kulübünün, Fabiano-Anelka takasına soğuk bakmadığı ve teklife bir hafta içinde cevap vereceği ifade edildi.
    STAR

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

Yaa Anelka bu adamla takas edilir mi. Anelka nin yerine bu adam gelcekse hic satmayalim daha ii yanina ii bi futbolcu alalim Anelka nin.Catir catir oynarsin iki forvet..

CAMPBELL MÜJDESİ

Fenerbahçe'nin efsane başkanı Ali Şen, Fenerbahçe taraftarlarının sabırsızlıkla beklediği Sol Campbell transferinde ilk müjdeyi verdi ve "Duyumlarıma göre Başkan Campbell’ı bitirmiş!.. Takımın başında da Capello’yu görürseniz de şaşırmayın!.."
    Yaklaşık bir ay önce görevi bırakacağı açıklamasıyla Türkiye’yi şaşkına çeviren Aziz Yıldırım’a geri dönmesi için verilen destekler
    her geçen gün artarak sürüyor.
    Daha önce görüştüğü ve ‘tam destek’ verdiği Aziz Yıldırım hakkında olumlu düşüncelerini dile getirmeyi sürdüren eski başkanlardan Ali Şen, “Kimse merak etmesin, başkan kimi istiyorsa onu getirir. Alex de Souza, Nicolas Anelka, Ariel Ortega, Stephan Appiah gibi yıldızlar hayal bile edilemezken, hepsi Sarı-Lacivertli formayı giymiştir. Bu da, Aziz Yıldırım’
    ın eseridir'' dedi.
    Başkanın 100. yılda da kulübün başında olacağına inancını koruduğunu belirten Şen, şu görüşlere yer verdi: “O herkesi alır. Bu teknik adam ve futbolcu olabilir, hiç farketmez. Benim gönlüm Parreira’dan yana... Ancak yarın Capello’yu Fenerbahçe’nin başında görürseniz, kimse şaşırmasın. Başkan bugüne kadar hep büyük işler başardı ve haklı olarak çok sevildi. Campbell olayının da bittiği duyumlarını alıyorum. Herkes kendisine destek olmalı. Ali Koç gibi isimler de onun yönetiminde mutlaka yer almalıdır.''

Campbell'ın transferi bitti sayılır. Çok yerinde bir transfer gerçekleşecek, eğer gelirse..

Fatih Tekke alınırsa, bir tane yabancı forvet yeterli olur. Veya Tuncay forvete çekilir, yabancı bir santrafor ile oynarlar, orta sahanın soluna iyi bir adam alınır.

Mehmet Topuz'un da bir an önce bitirilmesi gerekir, umarım bu transferi gerçekleştiririz, Mehmet Yozgatlı - Mehmet Topuz takası önerebiliriz.

Fabio Capello'nun gelmesi harika olur. İtalyan oyuncu da alabiliriz onun gelmesiyle.

Haftaya her şey açıklanacakmış, hadi hayırlısı...

parreria veya scolari fb ye gelirse campbell i takımda görmek istemiyormuş..

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

Tuncay i ikili forvetin arkasinda oynatsak hic bi gol problemimiz kalmaz valla..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by bluepaw
    Fener'e Sambacı forvet... 100. yılda hem Türkiye’de hem de Avrupa’da önemli başarılar kazanmak için güçlü bir kadro kurmak isteyen Kanarya, Sevilla’da forma giyen Brezilyalı golcü Luis Fabiano’yu gündemine aldı. Fabiano ile prensipte anlaşan Sarı-Lacivertliler, bonservis için de İspanyol ekibine Fransız yıldız Nicolas Anelka’yı teklif etti.
    SEVİLLA SICAK BAKIYOR
    Brezilyalı golcü ile yıllık 2 milyon euroya el sıkışan Fener yönetimi, Sevilla’yı da Newcastle ve Everton’dan sonra Portsmounth’un 5.5 milyon sterlin önerdiği Anelka ile iknaya çalıştığı belirtildi. Bonservis için 6.5 milyon euro isteyen İspanyol kulübünün, Fabiano-Anelka takasına soğuk bakmadığı ve teklife bir hafta içinde cevap vereceği ifade edildi.
    STAR

bu takasin ustune fenerbahce para ister ve bu takas yatar..

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

hakli olarak isteriz tabii. anelka yala fabiano yu bir mi tutcaz.
    6 M euro gibi bisey fabiano nun bonservisi. Anelkayla kiyaslanmaz. ama fener e faydasi olabilir belki.

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Campbell'ın transferi bitti sayılır. Çok yerinde bir transfer gerçekleşecek, eğer gelirse..

Fatih Tekke alınırsa, bir tane yabancı forvet yeterli olur. Veya Tuncay forvete çekilir, yabancı bir santrafor ile oynarlar, orta sahanın soluna iyi bir adam alınır.

Mehmet Topuz'un da bir an önce bitirilmesi gerekir, umarım bu transferi gerçekleştiririz, Mehmet Yozgatlı - Mehmet Topuz takası önerebiliriz.

Fabio Capello'nun gelmesi harika olur. İtalyan oyuncu da alabiliriz onun gelmesiyle.

Haftaya her şey açıklanacakmış, hadi hayırlısı...
    Fatih tekke avrupaya gidecegini bugün tekrarladi yani siz fatih tekkeyi alamazsiniz.Campellda hala süpheliyim gelmeyebilir,mehmet topuz cok kaliteli bir futbolcu ertugrul saglam onu birakmayacak

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

erturul saglam yaptıgı basın toplantısında mehmet topuz ve gökhan ünal satılırsa istifa ederim demisti o yüzden satılacagını sanmıyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Ayrıca Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan ettiği gece Mehmet Topuz'un Hasan'la birlikte şampiyonluk kutladığı görüntüleri de unutmamak gerek...

Evet abi beraberlerdi, hatta ben de yanlarındaydım
    -

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

Fatih Tekke Kesinlikle yurt disina gidecegim diye bisey soylemedi.. "Buyuk ihtimalle yurt disi" dedi ve bu sene mi sorusuna da''nasip, bakalim" dedi

TÜRKİYE'YE GELMEM

Fenerbahçe'nin dış transferde en büyük hedeflerinden biri olan Hernan Crespo, sarı-lacivertli kulüpten herhangi bir teklif almadığını belirterek "Chelsea ile olan sözleşmem devam ediyor. Oynadığım takımdan çok memnunum. Ayrılmayı da kesinlikle düşünmüyorum. Eğer Chelsea'den ayrılmamı gerektirecek bir durum oluşursa da ya tekrar İtalya'ya dönerim ya da dünyanın en iyi liglerinden İspanya'ya giderim. Türkiye'de ne işim var?" dedi.

sabah-röportajları.bana goğru geliyor bu röportaj.resim bile çekilmişler...

Sabah'ın röportajına inanmıyorum. Sabah = FotoMaç'tır. FotoMaç'ta Crespo Fener'de diye manşet atıldı. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

AFP de Crespo Fener'de diye bağırıyor. Ayrıca Fotomaç da resimli röportaj yaptı Arjantin Milli Takım kampında ve Crespo "Gelebilirim. Orada Alex, Anelka, Appiah var" dedi.

Bu saatten sonra inanmıyorum kendi bildiğim kaynaklar dışındaki haberlere.

Fatih Tekke ile ilgili bir köşe yazısı okudum ve çok şaşırdım. Paylaşmak isterim :

Quote Originally Posted by internetspor.com
    ...Daha lig devam ederken duyduğum, ama yazılması için yeterince veri sahibi olmadığım bir konu son günlerde yine gizli gündeme girivermiş. Lafı uzatmayalım!

Lig devam ederken Alex’e sözleşmenin uzatılmasını teklif eden Fenerbahçe yöneticileri Brezilya’lı yıldızdan şu yanıtı almışlar: Türkiye’de bir şartla kalırım! Fatih Tekke’yi alıp Anelka’yı gönderirseniz!...
    Yazının tamamını buradan okuyabilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ben inaniorum ve crespo nun gelmiyecegini dusunuyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

FATİH İMZAYI ATTI

Ve işlem tamam. Hergün Trabzon kanadı göstermelik yalanlasada Fatih Tekke artık Fener'li. Menejeri Fatih için Avrupa'dan henüz bir teklif yok derken milli futbolcu Fenerbahçe ile üç yıllık ön protokole imzayı attı. Trabzonlu yöneticiler tepkilerden dolayı olumsuz açıklamalar yapıyor. Fener bonservis bedeli olarak 3.5 milyon euro parayı verdi.Tekke yıllık 2 milyon euro para alacak
    Formasıda hazır 9 numara giyecek.

Menejeri Ceylan Çalışkan Trabzonspor'un milli futbolcusu Fatih Tekke'ye şu ana dek Avrupa'dan herhangi bir kulüpten teklif gelmedi derken, Fatih Tekke ile Everton, Blackburn Rovers ve Wigan Athletic kulüplerinin ilgilendiğini, ancak bu kulüplerin kendilerine resmi teklifde bulunmadığını belirtti.

Söz konusu kulüplerin Fatih Tekke'yi uzun süredir takip ettiklerini ifade eden Ceylan Çalışkan, “Everton ve Wigan Atletich takımları geçen sezon resmi teklifte bulunmuşlardı. Şu an için somut bir gelişme yok
    Zaten istenen bonservis rakamları çok yüksek.” diye konuştu.
    Fatih Tekke, dün Trabzon Havaalanı'nda gazetecilere Trabzonspor'dan ayrılacağını ve yurt dışına gideceğini açıklamıştı.
    Tepkilerden çekinen Fatih Tekke'nin önümüzdeki hafta resmi imza atacagı belirtiliyor. Hatta Fener yönetimi bu konuda çok rahat.
    ---------------------------

ne kadar dogrudur bilinmez ama ben bunu Lig TV haberlerinde de gordum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

Crespo: "Türkiye'de ne işim var?"

Dünya Kupası'nın en büyük favorileri arasında gösterilen ve ilk maçında Fildişi Sahili'ni 2-1 mağlup eden Arjantin'in kampına Sabah Gazetesi, girdi. Tangocular'ın büyük yıldızları; Nihat Kahveci'den, kendilerine gelen transfer tekliflerine kadar her şeyi anlattı.
    TÜRKİYE'YE GELMEM
    Fenerbahçe'nin dış transferde en büyük hedeflerinden biri olan Hernan Crespo, sarı-lacivertli kulüpten herhangi bir teklif almadığını belirterek "Chelsea ile olan sözleşmem devam ediyor. Oynadığım takımdan çok memnunum. Ayrılmayı
    da kesinlikle düşünmüyorum. Eğer Chelsea'den ayrılmamı gerektirecek bir durum oluşursa da ya tekrar İtalya'ya dönerim ya da dünyanın en iyi liglerinden İspanya'ya giderim. Türkiye'de ne işim var?" dedi. Diğer Arjantinli futbolcuların Türkiye ve Türk futboluyla ilgili olarak söyledikleri ise şöyle:
    Sorin: Nihat gibi büyük bir yetenekle aynı takımda oynayacağım için çok mutluyum. İspanya Ligi'nin en büyük isimlerinden biri. Burada geçirdiği yıllar boyunca hep iyi futbol oynadı. Bulunduğu yeri hak ettiğini düşünüyorum. Türkiye'den ciddi teklifler aldım. Büyük takımlar beni kadrolarına dahil etmek istedi. Zaten Türk futbolu son dönemde büyük ilerleme kaydetti. Taraftarlar da bizimkilere çok benziyor. Ama ben Villarreal'de mutluyum. Belki ilerleyen yıllarda şartlar uygun olursa Türkiye'yi düşünürüm.
    Luis Gonzalez: Türk futbolunun kendine has, göze hoş gelen bir tarzı var. Türkiye, büyük yıldızlara sahip bir ülke. Nihat, Emre ve Yıldıray en beğendiğim futbolcular. Türk Milli Takımı'nın Almanya'ya gelememesi büyük bir şanssızlık. turnuvaya katılabilseler başarılı olma şansları yüksekti. Türkiye'den çok daha zayıf takımlar Dünya Kupası'nda mücadele ediyor. Yazık!

"NİHAT SAVİOLA GİBİ"
    Coloccini: Türkiye 2002 Dünya Kupası'nda önemli başarılara imza attı. Burada olmaları gerekiyordu. Görüyorum ki; Almanya'da çok Türk var. Türkiye katılmış olsaydı coşku daha da fazla olurdu. İspanya Ligi'nde Nihat Kahveci çok önemli bir yıldız. Ona karşı oynamak, bir defans oyuncusu için kabus. Saviola'ya benziyor, ele avuca sığmıyor. La Liga'nın iz bırakan futbolcularından.

15.06.2006
    Kaynak : Sabah

Quote Originally Posted by M@kiN
    FATİH İMZAYI ATTI

Ve işlem tamam. Hergün Trabzon kanadı göstermelik yalanlasada Fatih Tekke artık Fener'li. Menejeri Fatih için Avrupa'dan henüz bir teklif yok derken milli futbolcu Fenerbahçe ile üç yıllık ön protokole imzayı attı. Trabzonlu yöneticiler tepkilerden dolayı olumsuz açıklamalar yapıyor. Fener bonservis bedeli olarak 3.5 milyon euro parayı verdi.Tekke yıllık 2 milyon euro para alacak
    Formasıda hazır 9 numara giyecek.

Menejeri Ceylan Çalışkan Trabzonspor'un milli futbolcusu Fatih Tekke'ye şu ana dek Avrupa'dan herhangi bir kulüpten teklif gelmedi derken, Fatih Tekke ile Everton, Blackburn Rovers ve Wigan Athletic kulüplerinin ilgilendiğini, ancak bu kulüplerin kendilerine resmi teklifde bulunmadığını belirtti.

Söz konusu kulüplerin Fatih Tekke'yi uzun süredir takip ettiklerini ifade eden Ceylan Çalışkan, “Everton ve Wigan Atletich takımları geçen sezon resmi teklifte bulunmuşlardı. Şu an için somut bir gelişme yok
    Zaten istenen bonservis rakamları çok yüksek.” diye konuştu.
    Fatih Tekke, dün Trabzon Havaalanı'nda gazetecilere Trabzonspor'dan ayrılacağını ve yurt dışına gideceğini açıklamıştı.
    Tepkilerden çekinen Fatih Tekke'nin önümüzdeki hafta resmi imza atacagı belirtiliyor. Hatta Fener yönetimi bu konuda çok rahat.
    ---------------------------

ne kadar dogrudur bilinmez ama ben bunu Lig TV haberlerinde de gordum.
    bu haber ne kadar doğru bilmiyorum ama lig t.v haberlerine güvenirim pek yanılmıyorlar ....

Gelmeyenler

R.CARLOS
    Brezilyalı yıldız, F.Bahçe'ye gelmeyi düşünmediğini çok net bir şekilde açıkladı.

CRESPO
    Kanarya'nın transfer teklifiyle ilgilenmiyor.

MORIENTES
    Sarı-lacivertliler, onu yedekte bekletirken Morientes Valencia'yla anlaştı.

CAPELLO
    F.Bahçe yönetimi, tecrübeli hoca için çok uğraştı ama gelmeye ikna edemedi.

Belirsizler

LUCIANO
    Yönetim takımda kalacağını açıkladı. Ama dönmeyeceğini söyleyenler de hayli fazla.

ALEX
    Bayern Münih talip oldu. Yönetime her an takımdan ayrılmak istediğini söyleyebilir.

F.TEKKE
    F.Bahçe çok istiyor; Trabzon henüz ikna olmadı. Girişimler devam ediyor.

ANELKA
    Bekleneni veremedi. İyi teklif gelirse satılacak ama beklenen teklif hâlâ gelmedi.

Fener köşeye sıkıştı

F.Bahçe'de işler yolunda gitmiyor. Hoca belli değil, transferler bitirilemiyor. 'Dönüş' kararını şov eşliğinde açıklamayı düşünen Yıldırım da bu yüzden sessizliğini koruyor.

Ligin son haftasında şampiyonluğu Galatasaray'a kaptırarak bir deprem yaşayan Fenerbahçe'de 'enkaz' hala kaldırılamadı. 100. yıl öncesinde girilen bu ortam, sarı-lacivertli camiada endişeli bir bekleyişe neden oldu. Sezon bitiminde Daum, görevi bıraktı. Aziz Yıldırım da istifasını açıkladı ve bunun 2001'in tekrarı olmayacağını, kararından vazgeçmeyeceğini söyledi. Ancak ondan sonra ilginç gelişmeler yaşandı. Yıldırım'ın döneceği konuşulmaya başlandı. Hatta bu yüzden başkanlık için adı geçen isimler ortaya çıkıp "Adayım" diyemediler.

HOCALARDAN SONUÇ YOK
    İkinci başkan Nihat Özdemir, yönetimin kararı gereğince 17-18 Haziran'da, çoğunluk sağlanamazsa da 24-25 Haziran'da yapılacak olağanüstü kongreye kadar görevinin başında olduğunu söyledi. Ancak bu kararı açıkladığında ve sonrasında iki kere daha kesin kararların 1 hafta sonra açıklanacağını belirtti. Bu süreçte Daum'un yerine gelecek teknik adam bulunamadı. Capello, Scolari, Parreira, Spalletti, Luxemburgo gibi isimler gündeme geldi; olmadı. Şimdi daha önce veto yiyen Hector Cuper'le anlaşma zemini aranıyor.

YILDIZLAR ELDEN KAÇTI
    Transferde Roberto Carlos, Morientes, Crespo gibi isimler gündeme geldi ama yönetim bunları da bitiremedi. Sol Campbell, Fatih Tekke'nin durumları da belirsizliğini koruyor. Sadece Tümer ve Uğur Boral geldi. Nobre, Beşiktaş'a gitti. Luciano, Alex ve özellikle Anelka'nın durumları belirsiz. Hal böyle olunca da başkanlığa devam etme kararını bir gösteriye dönüştürmek isteyen Yıldırım, bunu sürekli ertelemek zorunda kaldı. Şimdi camia, sırf şov için Vieri gibi isim yapmış ama takıma katkısı olmayacak bir ismin alınması gibi icraatlar yapılmasından korkuyor.

DENİZ DERİNSU

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

Fener'in F.Tekke ısrarı

Fatih Tekke'nin Trabzonspor'dan ayrılması tam bir bilmeceye dönerken, milli futbolcuyu ısrarla isteyen tek kulüp olan Fenerbahçe, bu transfer için gün saymaya başladı. Önceki gün Umre'den dönen Fatih Tekke, "Trabzon'dan ayrılacağım ve Avrupa'da futbol hayatıma devam edeceğim" demişti. Bu sözler üzerine dün bir açıklama yapan milli futbolcunun menajeri Ceylan Çalışkan ise Fatih Tekke'ye şu ana dek Avrupa'da herhangi bir takımdan teklif gelmediğini ifade etti.
    BAŞKANLAR ANLAŞTI
    Çalışkan, "Everton ve Wigan takımları geçen sezon resmi teklifte bulunmuşlardı. İlgilenen takımlar var ama şu an için somut bir gelişme yok. Beklemedeyiz" diye konuştu. Fatih için şu ana kadar Trabzon'a en ciddi teklifi veren tek kulüp olan F.Bahçe, milli futbolcuyla da masaya oturmaya hazırlanıyor. Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ve F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım Fatih'in bonservis bedeli için daha önce prensipte anlaşmışlardı. Sarı-lacivertli kulüp, Fatih Tekke için Karadeniz ekibine 5 milyon euro teklif etmişti.

16.06.2006
    Kaynak : Sabah
    --------------------

KRİTİK HAFTA

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, taraftarların
    ve camianın sabırsızlıkla beklediği transfer konusunda çok net konuştu: "Bir tek yabancı futbolcu alacağız!.. Ve bunun kararını da gelecek hoca verecek!..Hoca'nın ve benim durumum haftaya belli olacak"

Fenerbahçe'nin iki gün sonra, cumartesi
    sabahı kongre var. Ve çoğunluk sağlanamayacağı için bir hafta sonraya ertelenecek ama, Fenerbahçe tarihinde ilk kez bir kongreye başkan adayı olmadan girecek.
    Başkan Aziz Yıldırım 'Bak
    görüldüğü gibi herkes çalışıyor, hizmet devam ediyor.. Kurumlarda kongre var diye işler durmaz. Kimse merak etmesin, Fenerbahçe başkansız kalmayacak' dedi.
    Fenerbahçe'de çoğunluk Yıldırım'ın ağzından, 'Adayım veya değilim' sözünü duymak istiyor. Başkan ise yeni ameliyat olmasına rağmen evinde dinlenme yerine hergün kulüpte
    erken saatlerde gelerek harıl harıl çalışıyor.. Ama tamam mı?yoksa devam mı? konusunda bir şey söylemiyor. Futbol takımı dört gün sonra yeni sezonu açacak, antrenörü belli değil. Yıldırım, 'Bir yabancı oyuncu alacağız. Ve bunun kararını da gelecek hocamız verecek. Onun için kimin, hangi yere olacağını bilemem. Bu antrenörün işi. Biz sadece, yaptığımız çalışmaları, ön görüşmeleri anlatırız. Kendisi de takımı görür ve ondan sonra kimi alacağına karar verir. Hoca konusu önümüzdeki hafta ortalarında. belli olacak. Ben çok İyiyim.. Önümüzdeki hafta ortasında benimle ilgili her şey belli olur.

-----------------------1907haber
    CARLOS BİZE KALDI

Roberto Carlos'un transferinde Fenerbahçe ile
    amansız yarışan İngiliz ekibi Chelsea sürpriz bir kararla Bayern Münih'li Lahm'a yöneldi. Ada ekibinin Alman Milli Takımı'nın sol bekine teklif götürmesi sarı - lacivertlileri ümitlendirdi. İngiliz ekip Roberto Carlos'u beklemeye aldı. Ve Fener tek aday olarak kaldı.
    Fenerbahçe'nin 100. yılda kadrosuna dahil etmek istediği Roberto Carlos konusunda İngiltere'den güzel bir haber geldi.Brezilyalı yıldız ile olkdukça fazla ilgilenen Chelsea Kulubü, Bayern Münihli Lahm'a transfer teklifi götürdü. Uzun süredir Teknik Direktör Mourinho'nun talebi doğrultusunda Roberto Carlos'un transferini bitirmek isteyen İngiliz ekibi, Alman Milli Takımı'nın sol kanadında göz dolduran Lahm için 10.5 milyon euroyu gözden çıkardı.
    Bild gazetesinin haberine göre Chelsea'nin bu transferde ısrarcı olduğu ancak Bayern Münih'in Lahm'ı vermeye sıcak bakmadığı ifade edildi. Alman kulübünün direktörü Karl Hopfner, "Bizim de Lahm'a ihtiyacımız var" açıklamasını yaptı.Chelsea'nin Lahm'ı transfer ederse Roberto Carlos konusunda Fenerbahçenin önü açılacak ve tek aday olarak kalacak.
    --------------------------------1907haber

Fenerbahce her sene transferleri belli bi sure bekletir. Is tamamen bitince sira imzalamaya gelince meydana cikar tum transferler. hem bu sene dunya kupasindan dolayi da bi gecikme oldu tum takimlarda bu normal bi gecikme. fenerbahce buyuk ihtimalle gassaray ve b.jimlastik in transferlerini bitirmesini bekliyor. buyuk ihtimalle baskan teknik direktoru ve transferlerden birinide aday oldugunu soylerken duyurcak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Murat Ocak harekatı!

100. yılda süper isimleri kadrosuna katma çalışmalarına doludizgin devam eden Fenerbahçe, diğer yandan ise geleceğe yatırım yapmayı da ihmal etmiyor. Tümer Metin gibi tecrübeli, Uğur Boral gibi genç bir yeteneği alan Sarı-Lacivertliler, şimdi de İstanbul Büyükşehir Belediye’de yıldızı bu sezon parlayan ve Teknik Direktör Fatih Terim tarafından A Milli Takım kadrosuna alınan Murat Ocak için kolları sıvadı.
    Çok iyi bir teklif
    İstanbul Büyükşehir Belediye’ye, Trabzon ve Beşiktaş’ın da peşinde olduğu genç yıldıza karşılık kaleci Volkan Babacan ile Kerim Zengin’i teklif eden Kanaryalar, şimdi gelecek yanıtı beklemeye koyuldu. Teklifin bir diğer cazip yanı da, Sarı-Lacivertliler’in Murat Ocak’ı, maç tecrübeli kazanması için İstanbul Büyükşehir Belediye’de bir sezon daha bedelsiz oynamasına izin vermesi... Kulübünde stoper mevkiinde oynayan genç oyuncu, Milli Takım’da ise sol bek olarak görev yaptı.
    İyi bir yatırım
    Murat Ocak 1985 doğumlu ve geleceği parlak bir oyuncu. Çorum’dan geldi, Hüsnü Özkara kendisine güvendi ve sonuçta da Murat kendini kanıtlama fırsatını iyi değerlendirdi. İstikrarlı bir oyuncu. Kulübünde stoper oynuyor, Milli Takım’ın son hazırlık maçlarında ise sol bekti. Teknik kapasitesi yüksek, fiziği düzgün ve dayanıklı. Ancak Fenerbahçe gibi üst düzey bir takımda devamlılık gösterebilmesi için bir sezon daha pişmesi gerekir. Bu nedenle, teklifin ikinci ayağı olan ‘Bir sezon daha Büyükşehir’de oynama düşüncesi’ üç taraf için de gayet akılcı. Çok iyi bir yatırım olduğunu söyleyebilirim.

Kaynak: Fanatik

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Ümit Özat'ın 10 katı kalitelidir Murat Ocak (Sol bek mevkii için)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yalnız genc 1 futbolcu kendinide gelistirebilir milli takımda izledik o mevkide oynayan herkesten daha iyi performans sergiledi. bu arada besiktas ve galatasarayda ilgileniyormus bu futbolcuyla.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Fenerbahçe kimi alacak?

F.Bahçe'de teknik direktör arayışları tüm hızıyla sürüyor. Sarı-lacivertli yönetim, çalışmalarını dört koldan sürdürürken, isimler her geçen gün biraz daha netleşiyor. İşte F.Bahçe yönetiminin anlaşmak için üzerinde durduğu teknik adamlar konusunda sarı-lacivertli yöneticileri bekleyen gelişmeler:

1- Felipe Scolari: Sarı-lacivertli ekibin ilk tercihi. Bir yıllık sözleşmesi bulunmasına karşın, Portekiz Milli Takımı'nın Dünya Kupası'nda alacağı sonuçlar, Scolari'nin geleceğini etkileyecek. Eğer başarılı olursa, Portekif federasyonu anlaşmasını 2 yıl daha uzatacak. Aksi takdirde Portekiz ile yollarını ayıracak. Şenes Erzik kanalıyla yaptığı 'opsiyonlu' sözleşme gereği EBahçe'nin basma geçecek

Alex de onu çok istiyor

2- Carlos Alberta Parreira: F.Bahçe'nin 2. tercihi. Scolari, Portekiz Milli Takımı ile sözleşmesini yenilerse, Parreira'ya dönüş olacak. Ancak Parreira konusunda yönetimin bazı sıkıntıları bulunuyor. Takımı devamlı yan toplarla oynatması ve Christoph Daum gibi taraftarlara hoş gelmeyen bir oyun sistemini benimsemesi nedeniyle bazı çekinceler var

3- Vanderlei Luxemburgo: İki isimden de beklenen yanıtın alınamaması halinde yönetim, Alex'in çok istediği Luxemburgo'nun kapısını çalacak. Daha önce bir görüşme yapılan Brezilyalı hoca ile detaylar masaya yatırılacak. Luxemburgo, yönetimin cebinde hazır tuttuğu bir teknik direktör

Bilgiç destek verecek

4- Alberto Zaccheroni: F.Bahçe'de ilk hedef Brezilyalı çalıştırıcı. Bu 3 isimden yanıt alınamazsa, İtalyanlar'a dönecekler. Alberto Zaccheroni de listede yer alıyor. Ancak Zaccheroni R.Madrid'le söz kesti ve başkanlık seçiminin sonucunu bekliyor. Sarı-lacivertliler seçimin sonucuna göre hareket edecek

5- Hector Cuper: Yönetim, diğer hocalardan net bir yanıt alamazsa, son olarak Arjantinli Hector Cuper'e gidecek, italya'da yaşayan iş adamı Celalettin Bilgiç, bu konuda yönetime gereken desteği sağlayacak

Yanal yedek mi bekliyor?
    Bu beş adaydan birini takımın başına getirmeyi planlayan yönetim, hiçbiriyle anlaşma sağlayamazsa rotayı yerliye çevirecek. Yerlilerde de ilk isim Ersun Yanal. Yönetimden birçok isim ise yabancı arayışını dondurup, Yanal'a yönelmeyi düşünüyor. Bu arada Christoph Daum'un 440 bin Euro'luk alacağı dün hesabına yatırıldı ve sözleşmesi resmen feshedildi.

16.06.2006

Kaynak : Vatan

murat ocak ümit özat ın 10 da biri bile olamaz .....

Fatih formülü

Fenerbahçe Trabzonspor'a Fatih Tekke için 5.5MN euro+M.yozgatlı+ Semih 'i önerdi ama Trabzon yinede bu teklifi kabul etmedi...
    Kaynak:Vatan
    ---
    ne kadar doğru tartışılır ama güzel teklifmiş

FB'liler Fatih Tekke'nin transferini istemiyor

A.A.

İnternette yapılan bir anket, Fenerbahçe'nin ısrarla transfer etmek istediği Fatih Tekke'ye taraftarların olumlu bakmadığını ortaya çıkardı.

maraton isimli internet sitesinde devam eden ankette taraftarlara, ”Fenerbahçeliler söz sizde! Fatih Tekke gelsin mi, gelmesin mi?” sorusu yöneltildi. Taraftarların yüzde 40'ı “Gelsin” derken, yüzde 60'ı da ”Gelmesin” oyunu kullandı.

Sayfa 21 / 80 İlkİlk ... 1119202122233171 ... SonSon

Mesaj Yetkileri