mbami bayern münihte oynamışmıydı benmi yanlış hatırlıyorum?
mbami bayern münihte oynamışmıydı benmi yanlış hatırlıyorum?
Modeste M´Bami
doğum tarihi: 09.10.1982
Boy: 1,72
Ülkesi: ! Kamerun
Fuss: links
Durumu: Länderspiele: 17 Spiele
Verein: Paris St. Germain / Ligue 1 ()
Pozisyon: Mittelfeld
pozisyon Detayı: linkes off. Mittelfeld
kontrat başlangıcı: 2003
Kontrat bitişi: 2008
Değeri: 5.000.000 (euro galiba)
Kariyeri;
03 / 04 CS Sedan Paris St. Germain 3.000.000
00 / 01 Dynamo Douala CS Sedan ?
99 / 00 eigene Jugend Dynamo Douala
Gs mi vermis bu parayi???Originally Posted by mustafagungor
Hayır değeri öyle kabul ediliyior.yani istenen para olabilir...
hiim anladim... haber dogruysa eger insallah yararli olur..
mbami olayına inanabilirim a.polat ın tariflerine uyuyor ..... yıldız adayı alıcaz demişti ... ama yıldız olur mu bilemem bu oyuncu hakkında hiç bir bilgim yok ...
Üzülerek söylüyorum ki Luccin olayı kapandı. Ali Gürsoy'un kulübe ilettiği bilgilere göre daha önce irtibata geçilen A. Madrid'in fiyatı 3.5 milyon euro'dan 5 milyona çıkarması sebebiyle transfer olayı kapandı.
Kaynak: Y.I
Buradan hareketle M'bami haberinin doğru olma ihtimali oldukça yüksek ancak konu hakkında gelen en ufak bir duyum yok.
mbami gelsin iiidir afrikanin o bitmeyen hırsını da cimboma tasir
Ya şu zokora olayı ne oldu.Çok harika bir adam ne oldu buda mı olmadı yavv adam Arjantin maçında baya iyi oynadı ama![]()
Hakkaten Zokora işi olsa iyi olacaktı, ancak adam Dünya Kupası'nda oynadığı her maçtan sonra fiyatı artar kanımca...
M'bami konusunda pek bir bilgim yok, iyi oyuncu diye biliyorum ama ne olur ne olmaz bilemem..
İnşallah hayırlı olur...
Gravesen'den Paris'e randevu
Gravesen'in menajeri, 2 Temmuz'daki R.Madrid kongresini bekleyen G.Saray yönetimine "Hafta içi Paris'te görüşelim" mesajı yolladı.
Gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın uzun süredir peşinde olduğu Gravesen'de sürpriz bir gelişme oldu. Sarı-kırmızılı yönetim bu oyuncu için daha önce Real Madrid kulübünün 2 Temmuz'da yapılacak kongresini bekleme kararı almıştı. Ancak Danimarkalı yıldızın menajeri G.Saray Kulübü'ne "Önümüzdeki hafta içinde Paris'te görüşelim" mesajını yollayınca işler değişti.
Thomas Gravesen'in hafta içi iki gün boyunca Paris'te kalacağını ve ardından Karaipler'e tatile gideceğini söyleyen menajerin, "2 Temmuz'a kadar beklememizin anlamı yok. Benim futbolcum Madrid'de oynamak istemiyor. Oturup şartları konuşalım. Eğer koşullar uygun olursa Gravesen önümüzdeki sezon Galatasaray forması giyebilir" dediği bildirildi. Tecrübeli oyuncuyla Paris'te buluşmak üzere daha önce transferde yetkili kılınan isimlerden Adnan Polat'ın ya da Adnan Sezgin'in gitmesi bekleniyor.
11.06.2006
Kaynak : Sabah
evet y zokora dün çok iyi oynadı
Şu an en iyi altarnatif Zokora kaldı inşalla alırız yahu bu işte git gide geçmişe benziyor. ALLAH Sonumuzu hayır etsin.
yahu bu gravesen de sureklı oyalıo
luccin olsaydı keşke yaaa ama napalım artık mbamiye fm de baktım iyiydi bayağı o gelsin bari...
ve mbami haberide üzülerek söylüyorum bir asparagas çıktı...
luccin tekrar gundeme gelmis gazetede gordum
luccin tekrar gündeme gelmedi sadece selman sayesinde biz haberi diğerlerinden önce öğrendikOriginally Posted by gookhan
olay bitti kapandı onlar daha yeni bu haberi veriyorlar ....
Luccin olayı ne yazık ki kapandı. Gazeteler bir adım geriden geliyorlar Turksportaldan...Farkımız olsun dimi ama![]()
öfff yaa GS de s1kt1 artik bi transfer yapamadilar...![]()
luccin olayı paradan dolayımı olmamış acaba selman?
bide Y.I beye sorarmısın zokora ile ilgilendiğimiz gerçekmi?![]()
Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
İlahi Görkem
Luccin olayının paradan dolayı olmadığını geçen mesajlarda belirtmiştim zaten. İlk görüşmelerde 3.5 milyondan kapıyı açan Madrid, İspanya'ya giden Ali Gürsoy'a fiyatın 5 milyon euro olduğunu söyleyince transfer otomatikman kapanmış oldu. Galatasaray'ın hedefi 3 milyon euro'ya işi bitirmekti ama olmadı ne yazık ki.
Zokora olayına gelince daha fiyatı bile öğrenilmemişken haber basına sızdı (ben suçsuzum) Bu yüzden net bir girişim yok şu an için. Olduğu zaman kuşlar yine bana fısıldar herhalde
![]()
peki selman su an gundemde kım war?![]()
şu an gündemde gravesen var
ya ben anlamıyorum gündemde gravesen var ama a.polat yıldız adayı alıcaz diyor ... gravesen işide çok uzadı ... anlamadım gitti ....
Galatasaray ön liberoya alacaksa fildişi sahillerinden yaya toure yi alsın arkadaşlar....
maçda izledim adam muhteşem oynuyor..yaşıda genç hem...
olympiakos dan o futbolcuyu almak çok zor olacağını sanmıyorum...
ileride satar parada kazanırız....
genç yetenek olarak yorumluyorum....
gravesen işi zaten çıkmaz yol.............
gravesen bence vakit kayibindan baska bisi diil
emin ol touré yi almak o kadar kolay değil... olympiakos vermez.bir de dünya kupasondan sonra bedeli en az 2 katına çıkacaktır...
Gnegneri Yaya Touré
doğum: 13.05.1983
boy: 1,89
kulüp: Olympiakos Piräus
pozisyon: Mittelfeld
Positionsdetails: zentrales Mittelfeld
takıma gelişi: 2005
kntrat bitişi: 2008
değeeri:8.000.000 $ veya euro
geçmiş..
05 / 06 Metalurg Donezk Olympiakos Piräus 1.200.000
03 / 04* KSK Beveren Metalurg Donezk 2.000.000
01 / 02 ASEC Abidjan KSK Beveren ?
bu degeri neye gore hesapliyolar
tam olrak bilmiyorum ama kendi çalışanları falandır.en iyitransfer sitesi ismi lazım değil...