Bence Şampiyon olabiliriz Turgut abi hedeflerimizi büyütmemiz gerekir.
Bence Şampiyon olabiliriz Turgut abi hedeflerimizi büyütmemiz gerekir.
Beceriksüz![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Şampiyonluk lazım artık.![]()
Umarım Bu haftalarda puan kaybeden takım derbiyi kazanır.
33.Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu ..
Şampiyonluk şansımız var ama imkansızGalatasaray'ın kaybedip bizim kazanmamız gerekiyor hemde farklı kazanmamız lazım.Karışık bir tablo yine ligi 2.bitireceğiz heralde.Son Hafta rakibimiz ligden düşen Rizespor.Galatasaray Şampiyon diye haber de çıkmadı ama neyse bakacaz artık
Rengel gelişiyormu hocam?
Bu sene olmadıysa seneye mutlak şampiyonluk bekliyorum Turgut abi![]()
Galatasaray 1 farkla yenilse 16 fark atmamız lazım galiba averaja göre![]()
Türkiye Kupası Yarı Final 2.Maç :
Samsunspor : 4 Kayserispor : 0
İlk maçta rakibimize 3 gol ile mağlup olmuştuk.Rövanş maçında ise 1 fazlasını atarak turluyoruz.Kemal Tokak 3 gol attı ama bunlar'ın 2 si korner ile alakalı pozisyonlar değildi.Türkiye Kupasın'da 4.sezonumuzda 2.kez final oynama hakkı kazandık.
Finalde Rakibimiz >>>> Fenerbahçe ..
Lig'de verilen ödüller çok saçma ..
Sezonu 2. bitirdik ama 1 oyuncumuz ödüllerde ilk 3 de biz en iyi menajerler arasında yokuz garip oyunsun Fm11 ((:
Yılın En İyi Yabancıları : Dia - Holosko - Stoch
Yılın En İyi Türkleri : Arda Turan - Eren Albayrak - Cihan Yılmaz
Yılın En İyi Golcüleri : Baros - Zec - Holosko
Yılın En İyi Gençleri : Artun Akçalin - Sezer Özmen - Özgün Yıldırım ( Forvet 23 Maç 1 Gol )
Yılın En İyi Defansları : Emilue İnsua - '' Kemal Tokak '' - Micheal Lumb
Yılın En İyi Orta Sahaları : Arda Turan - Sankhare - Dia
Yılın En İyi Kalecileri : Sinan Bolat - Ndjok - Volkan Demirel
Yılın En İyi Forvetleri : Umut Bulut - Djuric - Mehmet Yilmaz
Yılın En İyi Menajerleri : Gheorge Hagi - Bülent Uygun - Şenol Güneş
Fair Play Ligi : Galatasaray - Kasımpaşa - '' Samsunspor ''
Şimdi ben bu oyuna ne diyim ? En basiti gençlerde verilen ödüldeki 3. isme dikkat adam forvet 23 maçta 1 gol atarak ödülde 3. oluyor.Ben ligde 2.oluyorum ama bir oyuncum ödüllerde var kaldı ki en iyi menajerde bile yokum.Garip oyun diye boşa demiyorum ((:
Türkiye Kupası Final Maçı Öncesi Değerlendirme . . .
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.Samsunspor'un başında 4.sezonumuzda 3 defa çeyrek final ve üstünü oynadığımız kupa'da 2.Defa Final'e kalma hakkı kazandık.İkinci sezonumuzda Kupayı uzatmanın son saniyelerinde rakibimize bırakırken , Üçüncü sezonumuzda yarı finalde elendik.Dördüncü sezonumuzda ise Fenerbahçe ile final oynayacağız.
Artık İlk Kupamızı almak istiyoruz.2 Senedir Ligde Şampiyonluk hep son maçlarda gidiyor elimizden.Kupayı da kazanmayı istiyoruz finansal açıdan rahatlamak ve böylesine önemli bir kupayı müzemize götürmek bizi mutlu edecek.Umarım güzel bir karşılaşma olur ve hak eden taraf kupaya uzanır.
Türkiye Kupası Bu Kez Samsun'da . . .
Fenerbahçe : 2 Samsunspor : 3
1 Defa final de 1 defa yarı finalde ellerimizden kaçan kupayı bu sene daha çok istedik ve kazandık.Maça 2-0 önde başladık ve rahat bir oyun sergiledik.Sonrasında gelişen Fenerbahçe atakları başımıza sıkıntı olsada bu sefer son dakikalarda biz golü bulduk ve Kupayı müzemize koyduk.
Kanka dün yazacaktım aklımdan geçen olmuş.Gs şampiyon olur dicektim o fiktürlew ve olmuşta![]()
Antrenman sahasının gelişmesi güzel.Seneye kesin şampiyon olmalısın artık yeter daaa.
Çok para lan o 5 m tlbi adam alınırdı onunla
![]()
2014-2015 Sezonu Başlıyor . . .
5.Senemizin Başlangıcındayız.4 Senedir Teknik Direktörlük yaptığımız Samsunspor ile çok iyi işler yaptık şu ana kadar.Uzun yıllar boyuncada yaptığımız işlere yenilerini katarak daha çok başarılar elde edebilirz umarım.Kısaca bu 4.sezonda neler yapmışız bir bakalım.
* 1.Sezon : Bank Asya 1.Lig Şampiyonluğu
* 2.Sezon : Süper Lig 5.Liği / Türkiye Kupası Finalisti
* 3.Sezon : Süper Lig 2.Liği / Türkiye Kupas Yarı Final
* 4.Sezon : Süper Lig 2.Liği / Türkiye Kupası Şampiyonu
Dolu dolu geçen 4 senenin ardından artık 5.seneye başlama zamanı geldi çattı.Bu sene geçtiğimiz senelere göre hedeflerimizi büyüttük.Bu zamana kadar hep Avrupa kupalarına katılmayı hedef olarak belirlemiştik kendimize ama bu sezon ki Şampiyonluk.Sezona başlamadan önce yönetim de bütçeyi açıkladı işte bu sezonki bütçemiz..
Transferler ve yeni sezon öncesi hazırlıkları ile gece devam edeceğim . . .