Sayfa 210 / 492 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310 ... SonSon
6,271 ile 6,300 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Wenger'in bi bildiği vardır ....

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Liverpool geçen sene satıldı bence bomba transfer yapmaları lazm bu gençlerden uzun süre fayda alamazlar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İngiliz klüpleri sağa sola para saçıyor Henry gibi oyuncu 24e gidiyor ilginç

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

İngilizler paralarını kullanamıyorlar sanırım bu kadar para çok bence biraz daha düşük fiyata anlaşılabilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Liverpool transfer'de aceleci davranmıyor Nokta Transferleri yakalamaya çalışıyorlar ve başaracaklardır da.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Bu Kuszczak Martinez'den kaleden kaleye gol yemişti yanlış hatırlamıyorsam.
    doğru hatırladın kardeş
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Everton Aimar’ın Peşinde

Everton Teknik Direktörü David Moyes, Arjantinli Pablo Aimar için transfer yarışına girmeye hazır görünüyor.

Bir sezon önce UEFA Kupası’na katılan Real Zaragoza, geçen yıl sürpriz bir şekilde küme düşünce Pablo Aimar da kendisine takım bakmaya başladı. Eski Valencialı oyun kurucu bir süre önce Liverpool ile birlikte anılmıştı. Özellikle eski teknik direktörü Rafael Benitez onu çok istiyor.

Merseyside kapışması

The Sun’da yer alan son haberlerdeyse Liverpool'un ezeli rakibi Everton Arjantinli'ye göz koymuş durumda olduğu belirtiliyor. Everton Teknik Direktörü David Moyes, bu yaz kadroya kaliteli isimler katarak Premier Lig’de ilk 4’ü zorlamayı planlıyor. Hiç kuşku yok ki Aimar, Tim Cahill’in sakatlanmasından sonra takım için iyi bir takviye olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Nani çok iyi bir oyuncu Manu transferler de iyi işler çıkarıyor sezona bomba gibi girebilirler.

Nesil
    2006

Default Tuncay:“Tarihi kimse silemez“

İngiltere'nin Middlesbrough takımına transfer olan Tuncay Şanlı ,F.Bahçe'nin 100. yıldaki şampiyonluk görüntüsünden çıkartılması için "Başarılı olduk. Görüntü olmasa da tarihte yeri var" dedi.

Geçen sezon kazanılan şampiyonluğun mimarı olan ve herkesin Fenerbahçe'de kalacağına kesin gözüyle baktığı Tuncay Şanlı, İngiltere'ye transfer oluşundan sonraki süreci anlattı. İngiliz turistlerin tanıyıp imza istediği yıldız futbolcu, tatilini geçirdiği Bodrum Fuga Tatil Köyü'nde tüm merak edilenleri ve yeni yaşamını anlattı..

Neden Middlesbrough takımına gidiyorsun?

İngiltere'ye gitmenin sebebi neydi? 4 yıllık anlaşma yaptık. İngiltere Ligi Avrupa'nın en iyi ligi. Maçları 50 televizyon kanalı veriyor. Yurtdışında oynamak özellikle de İngiltere'de oynamak istiyordum. Bundan sonrası daha da zor ve heyecanlı olacak.

Hayalinde yurtdışında hangi takımda oynamak var?

Hayalimde değil. Ama hep başarılı olmak isterim, hem bireysel hem takım olarak önemli. Şimdi Middlesbrough takımının hedefleri önemli. Yeteneklerimle onlara güç katmak istiyorum. İngiltere ligi çok takip edilen bir lig. Performansım iyi noktada olursa daha büyük takıma gitme imkanı var.

Türkiye'de taraftar baskısı çok mu?

Yurtdışında daha rahat mı olacaksın? Mutlaka baskı var. Ama yurtdışında gideceğim atmosferi tam bilemiyorum. Baskı daha az; futbolu seven ve futboldan zevk alan bir topluluk. Biz de taraftar baskısı fanatiklik ve aşırıya kaçabiliyor. Türkiye liginde de oynayınca zevkli ama başarılı olıunca veya kazanınca iyi. Kaybedince işler zor.

Taraftar sana kızgın mı?

Basında çıkan haberler onlar. Bir çok Fenerbahçeli'yle konuştum. Yolda insanlarla konuştuk. Üzgün olanlar var ama bana kızgın olanını görmedim. Hepsi başarı diledi. Bana karşı kızgınlık yok.

Kulübe para kazandırmadın diyorlar?

Formamın hakkını verdim. Kulübe emeğimle kazandırdım. İyi bir Fenerliyim. Şimdi taraftarım, sadece formamı çıkardım. F.Bahçe aşkı her zaman kalbimde.

İngiltere'de işler istediğin gibi gitmezse ve sonra Fenerbahçe'de tekrar oynar mısın?

Ne söylesem doğru olmayabilir ve gerçekleşir mi bilemem. İsteğim yurtdışında kalıcı olmak. Orada Türk futbolu ve kendim adına iyi şeyler yapmak istiyorum. Türk oyuncuları için önemli. Kendimi iyi kanıtlamam gerekiyor. Misyonumuz farklı.

Fenerbahçe'deyken tesislerde kalıyordun. Neden eve çıkmadın?

Orası benim evimdi. Herkesin yaşantısı vardır. Kimisi evde, kimisi ailesiyle yaşar. Benim tercihim tesiste yaşamaktı. Tesiste mutluydum. İşimle aynı noktada kalmak benim tercihim. Herkes böyle yapsın demiyorum.

Tesiste kalmanın ekstra yararı oldu mu?

Antrenmandan sonra yemeğimi yiyip uzun süre dinlenmek. Tesis çalışanlarının bana gösterdikleri emeğe ayrıca teşekkür ederim.

İngiltere'de ev işini nasıl hallediyorsun?

Bütün imkan ve şartları ayarladılar. Tek işim sahada futbolum. İngiltere'de futbolcular evini ve arabasını kendi tahsis ediyor. Bana geçici olarak ev ve araba ayarladılar.

Roberto Carlos'un Fenerbahçe'de oynamasına nasıl değerlendiriyorsun?

Onunla aynı takımda oynamak istemez miydin? Carlos isim, çok büyük oyuncu. Fenerbahçe'de başarılı olacak. Orada olsaydım oynayabilirdik. Ama şu anda orada değilim.

100. Yıl görüntülerinden sen ve Rüştü çıkarılmışsınız.

Basından duyduğum, görüntüler kaldırılmış. Sonuçta biz o kadrodaydık. Başarılı olduk. Görüntü olmasa da tarihte yeri var. Çünkü 100. Yıl.

Sağdan direksiyonlu arabayı nasıl kullanacaksın?

Öğrenince kullanacağım. Biraz zor olacak.

İngilizce'yi ne yapacaksın?

İngilizce için geçici bir süre tercüman kullacağım. Ders ve kurslara başlayacağım. Futbol daha önemli. Sahada sorun yok, diyalog kurabilmem için İngilizce önemli.

Kız arkadaşın var mı?

Hayır yok.

İngiliz kızları hakkında ne düşünüyorsun?

İngiliz kızları düşünmüyorum.

Heyecanlı mısın?

Heyecan var tabi ki. Yeni ortam, yeni takım. Hırs ve isteğim fazla.

Türk yemeklerini özleyecek misin?

Futbol oynamaya gidiyorum. Yemek önemli değil. Ama özlem güzeldir.

A Milli Takım'ı Avrupa Şampiyonası elemelerinde nasıl değerlendiriyorsun?

Çok büyük avantajımız vardı. Bosna'da kazansaydık büyük adım olurdu. Çok fazla şey kaybettiğimizi düşünmüyorum. Herkesin arzusu üst seviyede. Ben gideceğimizi istiyor ve düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Başlık kötü olmuş. Kimsenin tarihi sildiği yok, ayrıca şampiyonluk kasetlerinden Tuncay'ın çıkarılması gibi bir durum da söz konusu değil. Bu konuda açıklamayı Fenerbahçe Yönetimi yapmıştı. Tuncay'a da birileri bu açıklamayı ulaştırır umarım...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

bu transfer olacakmış gibi duruyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

evet chelsea takımının orta sahası çok kalabalık artık bu takımda huzursuzluklara sebep olacaktır
    İntere de Quaresma yakışır...

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Ronaldo hiçbir yere gidemez kariyerinin sonuna kadar Man Utd de kalır bence...

Nani, Anderson çok faydalı olucaklar... Uzun süre Kırmızı forma altında çok başarılı bir dönem geçircekler bence...

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Lampard'ta kaldığına göre Chelsea orta saha elemanlarından birisi gidecek.Deco Scolari yönetimindeki Chelsea'de başarılı olacaktır diye düşünüyorum.
    bencede en mantıklı seçimi yaptı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Müthiş transfer bence de hatta Lampard'dan daha yararlı olabilir.Ballack-Deco güzel olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu arada konu ile alakası yok ama bu transferlerin rsmlerine bakmak için man utd resmi sitesine girdim wayne rooney 10 numaralı formayı giyecek... nistelrooy misali

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ronaldo Manchester United'da kalacaktır daha Manchester United'la kaldıracağı çok kupa var..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah gelir Ronaldo Real'e bence daha başarılı olur Real Madrid'de.Çümkü Ronaldo bir takımda liderlik yapamıyor Euro 2008 de gösterdi bunu Real de yıdlıların arasında daha başarılı olur.

Ayrıca bir Real Madrid taraftarı olarakda isterim

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Bence Man.Utd. direk satsın ve kurtulsun. Böyle bir oyuncuyu sattığı için zevkten 4 köşe olurlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Aimar kaliteli bir isim yakışır Evertona

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Chelsea vadesi dolmuş isimleri yollamalı, aksi takdirde gelecek sezon forma savaşı 3. Dünya Savaşı'na neden olabilir..

Premier Ligde oynarsa kendini daha da göstercektir...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

25 milyon euro çok yüksek yaa Özgür..Henry 24 milyon euroya transfer oldu..Bence Lyon satmak istiyorsa,o fiyatı bayağı bi aşağı çekmeli..
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Nesil
    2006

Henry transferini kıstas olarak almak çok doğru değil
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Rüzgarlı havalarda oynatılmamalı bence.
    Yorumun haarika koptumm Ama adama biraz daha süre tanı,tüm gözler üzerinde heyecanlanıyordur

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    yönetim? manchesterda yönetim yokki :P herseyi fergusona devretmisler.. adam istedigi oyuncuyu istedigi fiyata aliyor kimse karsi cikmiyor.
    Haklısın yönetim=Ferguson olmuş artık..Adam 67 yaşına geldii hala takım başında ve diktatör helal olsun valla

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Bana kalırsa Barca gibi olacak.Çok şişirildiler sene sonunda patlayacaklar.
    Bence de,üstelik Nani,Anderson bu adamların ne yapacağı belli değil,yetenekli ama kolektif oyuna uyum sağlayabilecekler mi?
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Anderson süper bir transfer, Ronaldinho'dan daha iyi olma potansiyeline sahip.

Anderson ve Nani çok iyi işler yaparlar, daha yaşları ufak, kısa vadede belki istenileni veremeyebilirler ama uzun vadede iyi iş yaparlar. Tevez gibi ilk başlarda ikisi de uyum sorunu çekebilir ama açıldılar mı kimse tutamaz ikisini de. Nani'nin C.Ronaldo gibi Portekizli olması büyük avantaj sağlar Nani'ye, Ronaldo çok yardımcı olur vatandaşına. Sağda biri, solda biri, ortada Anderson, kimse tutamaz Man Utd'ı. Beklenilen santrafor transferini de yapacaklar yakında, kadroları giderek daha iyi oluyor.

Nesil
    2006
    Yer

Chealsenin en ateşli oyuncusu Terry ile beraber,emeğinin karşılığını elbetteki isteyecek..Onlarda herhalde bizim gibi bu bizim evladımız deyip kontratı ona göre imzalattırıyorlar Giderse Chealse sadece futbolcu kaybetmeyecek bunun farkına çok geçmeden varırlarsa zaten Lampard takımda kalır..

Manç Unt. geleceğin takımını kuruyor. Bundan sonra zor tutulur...

Mesaj Yetkileri