Sayfa 210 / 896 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310710 ... SonSon
6,271 ile 6,300 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Necati'ye gerek yok..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Güiza muhtemelen gidecek, Dünya Kupası'nda gol atarsa iyi fiyata atamazsa da normal bir fiyata takımdan gönderilir, büyük bir ihtimalle Semih de gönderilecek takımdan. 1 yabancı fotvet alınacak, Gökhan kadroda, 3. forvet olarak da Necati düşünülebilir.

Tabi Daum'un seneye ne düşündüğü de önemli, Hooijdonk takımın en iyisi, herşeyiyken, oynatmamaya başlamıştı son sezonunda, Anelka'nın da gelmesiyle hiç oynayamaz olmuştu zaten. Aynı şeyi Alex için de yapar mı bilemeyiz, Emre'nin yanında oyunu 2 yönlü oynayabilecek bir oyuncu alınırsa belki çift forvete döner ve Alex'e fazla şans vermez. Ya da yine Alex üzerine kurulu bir takım oluşturur. Daum'u bu nedenle çözmek zor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ne olacağını bilmiyorum ama Ben olsam Bilica-Güiza-Vederson'u kesin yollardım.. İlk önce bir adam gibi forvete ve sol açığa oyuncu alırdım... Sonra stoper mevkiine Türk alternatif alırdım Bekir'in yedeği olacak... İlk olarak bu şekilde bir yol izlerdim.. Mutu gibi bir oyuncuyuda almazdım kesinlikle.. Necati bence gereksiz.. Onun yerine genç oyuncumuz Furkan var. O çocuk oynatılırsa süper bir oyuncu olabilir gibi geliyor.. Unutmadan sol bekede adam gibi birisini alırdım alternatif olarak

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Vederson Galatasaray ile anlaşmış zaten.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

"Türkiye'ye ilk geldiğim günden itibaren formasını giymek istediğim tek kulüp Fenerbahçe idi. Fenerbahçe'de olmaktan çok mutluyum ve bu benim için gerçekleştirilmiş bir hayal. Bu formanın hakkını vermek için elimden gelenin en iyisini hep yapıyorum ve yapacağım. İlk 11'de de olsam, yedek de olsam bu gerçek benim için fark etmiyor. Ben bu takımın bir parçasıyım. İster sahada ister yedek kulübesinde olsam hep çok mutluyum. Çünkü bu takımın bir parçası olmak isteyen o kadar çok oyuncu var ve ben bu şansı yakalayan ender isimlerden biriyim."

Umut bu sözleri söyleyen bir oyuncu kovulmadığı sürece bu kulüpten ayrılmaz. Kaldı ki bu sezon büyük ihtimalle Şampiyonlar Ligi'ne de gidiyoruz. Vederson'un da şans bulacağı maçlar olacaktır. Her habere inanmamak lazım.

Yerli statüsünde oynayan, yedekliği sorun etmeyen, tecrübeli, görev verdiğinizde sol önde de oynayabilen yedek bir sol bek gelmiyor benim aklıma. Vederson alternatif olarak takımda kalmalı, muhtemelen sözleşme yenilenir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Vedo'nun sözlesmesi sezon sonunda bitiyor.. aslinda kadroda dursada zarari dokunmaz hem türk statüsünde hemde yedek kaldiginda problem cikarmiyor.

Hem sol bekte hem de sol açıkta oynayabilen ve defansif yönü kuvvetli olan Vederson seneye Şampiyonlar Ligi'nde de oynayacağımız düşünülürse yeteri kadar şans bulur diye düşünüyorum.Muhammed abi'ye katılıyorum alternatif olarak kalmalı bence de.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    Vederson Galatasaray ile anlaşmış zaten.
    Gerçek olmadığını söyle..

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Gerçek olmadığını söyle..
    Gercek degil zaten..

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

bence mantıklı bir sol bek yedeği lazım kabul edelimki caner sol bek değil

Default F.bahçe'den Sürpriz Girişim!

Bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Kasımpaşa’nın orta saha oyuncusu Yekta Kurtuluş’a Fenerbahçe’nin talip olduğu ortaya çıktı!..

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Kasımpaşa – Fenerbahçe maçında sarı lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım’ın Yekta’yı istediği ancak Kasımpaşa Kulübü Başkanı Hilmi Öksüz’ün bu talebe “Sezon sonu konuşalım” diyerek yanıt verdiği öğrenildi. İki kulübün, başarılı orta saha oyuncusunun transferi konusunda büyük ihtimalle anlaşacağı gelen haberler arasında.

Kulübüyle 31 Mayıs 2011’e kadar anlaşması bulunan Yekta’nın adı geçtiğimiz günlerde Galatasaray’la da anılmıştı.

MARATON.COM.TR ÖZEL
    HABER: BURAK ÖZKAYA

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yekta'yı almamalıyız o kadar iyi oyuncu değil ilk başta 1-2 maç oynar ondan sonra yedek klübesinden çıkamaz bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Diyarbakır'dan da Barış ile anlaştığımı söyleniyordu. Bu tip haberlerin çıkması acaba yönetim akıllandı da orta sahaya transfer mi yapacaklar diye sevindiriyor.

Necati son derece gereksiz olur, Furkan'a şans verelim daha iyi.

Ayrıca Necati Fenerlidir. Bişiler yazılmış, bende yazayım dedim

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yahu Yekta anca Kasımpaşa - Manisa gibi takımlarda iş yapar bence daha mantıklı transferler yapmalılar..Orhan Şam kesinlikle alınmalı bir ara gündemlerindeydi..

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Toni: Fenerbahçe forması giyebilirim

Roma'da kiralık olarak forma giyen Bayern Münih'in yıldız futbolcusu Luca Toni, Türkiye'den teklif aldığını doğruladı.

İtalya'nın Milano kentinde spor giyim markası Lotto'nun yeni kramponunun tanıtımına katılan Toni, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Lotto'nun yeni ürettiği "Bağcıksız Krampon" tanıtımında Türk futbolunu çok iyi tanımadığını ifade eden İtalyan golcü, şunları söyledi:

"Türkiye futbolunu, çok uzun açıklamalar yapabilecek kadar tanımıyorum. Ama Türkiye'de oynayan birkaç arkadaşımdan duyduğum kadarıyla biliyorum ki, Türk futbolunun iyi olduğunu söyleyebilirim. Türkiye'den teklif aldığım doğrudur. Hangi kulüp olduğunu açıklayacak kadar net bir görüşme geçmedi aramızda. Zaten Bayern Münih ile 1 yıl daha kontratım var. Ama Louis van Gaal orada olduğu sürece geri dönmem. Dolayısıyla gelecekte ne olur bilemiyorum. O yüzden Türkiye'den aldığım teklif ile ilgili bir şey söylemek istemiyorum. Ülkemde oynamaya devam edebilirim"

Bayern Münih'te forma giyen Türk futbolcu Hamit'le iyi arkadaş olduklarını ifade eden Luca Toni, "Hamit'e oldukça yakın hissediyorum kendimi. Çünkü başta aynen benim gibiydi. Hoca ile sorun yaşadı, ben de öyleydim. Dolayısıyla bir yakınlık hissediyorum kendisine. O kalmayı tercih etti ama ben bu kadar sabırlı değildim" diye konuştu.

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü Guus Hiddink'i de bireysel olarak çok iyi tanımadığını belirten Toni, gördüğü kadarıyla çok iyi bir teknik adam olduğunu ifade etti.

Bir soru üzerine Beşiktaş'ta forma giyen İtalyan futbolcu Matteo Ferrari'yi de yakından tanımadığını vurgulayan yıldız oyuncu, esprili bir şekilde "Ferrari marka arabayla ilgili oyuncu Ferrari'den daha çok şey biliyorum" dedi.

Bu arada bir taraftarın elinde sarı lacivert renkli forma gören Luca Toni, "Fenerbahçe forması mı o?" diye sorarak, taraftarın Fenerbahçe formasını imzaladı. Fenerbahçe formasını görür görmez yakınlık gösteren Toni, belki de önümüzdeki sezonlarda bu formayı sırtına geçirebileceğini söyledi.

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/14553632.asp
    Last edited by yaman76hakanFB : 28.Nisan.2010 at 15:25

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

transferde uzun vadeli düşünülmeli fakat toni hooijdonk etkisi yaratabilir.
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Hürriyet yine sallamis adam hangi takimdan teklif aldigini bile söylememis üstüne üstün birde ülkemde futbola devam edebilirim demis.. Türkiye'ye yada Fener'e giderim diye birsey dememis... Toni gibi bir adam alinacaksa ona göre sistem kurulmali tamamen kanatlara yönelik bir sistem olmali cünkü Toni'nin hava toplari disinda bir özelligi yok cok hantal bir futbolcu son vuruslarida eskisi kadar iyi degil.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

http://www.sporxtv.com/futbol/italya...iSXTVQ15749SXQ

Gerçekten formayı görünce birşeyler söyleyip formayla poz veriyor ama inşallah Toni'ye biz talip olmamışızdır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu tip transferleri bırakmalıyız bence Güzel bir oyuncu ama artık uzun vadede işe yarayacağını sanmıyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Bazı sitelerde Madjid Bougherra'ya teklif yaptığımız yazılmış.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

o kim ismini ilk defa duyuyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Rangers'ta oynuyo sanırım. Defans olması lazım.

Hızlı müdahelesi yerinde bir defans. Ben isterim Bilica yerine. Ama alacaksak Godin olsun daha iyi. Hem Lugano'nun ne yapmak istediğinide çok iyi bilen birisi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Godin'in sözleşmesi bu sezon sonu bitiyo zaten.. Alınırsa bizim defansı zor geçerler gibime geliyor.. Umarım böyle bi akıllılık yaparlar.. Hem godin daha genç..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

mauro boselli ile ilgileniyormuşuz. estudiantes başkanı doğrulamış. bizden başka bir de roma ve man utd ilgileniyormuş.

http://www.diariohoy.net/accion-verN...a_hablar_ingls...
    (/s)

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    mauro boselli ile ilgileniyormuşuz. estudiantes başkanı doğrulamış. bizden başka bir de roma ve man utd ilgileniyormuş.

http://www.diariohoy.net/accion-verN...ablar_ingls...
    Çok açıklayıcı bi kaynak olmuş gerçekten

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

FM'de baktım vasat bir oyuncu izlenimi verdi özellikleri.Gerçekte nasıl meçhul tabii.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Saike View Post
    FM'de baktım vasat bir oyuncu izlenimi verdi özellikleri.Gerçekte nasıl meçhul tabii.
    bu sezon 36 maçta 23 gol 9 asist yapmış
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

istatistikler fena degil.. oyuncuyu tanimiyorum fakat arjantinli futbolcular türkiye ligine nedense ayak uyduramiyor

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Başkan Aziz Yıldırım, bu sezon Hollanda'da kasırga gibi esen ve 32 maçta 33 gol atan Uruguaylı'yı şampiyonluk hediyesi olarak transfer etmek için düğmeye bastı.
    Fenerbahçe, attığı gollerle Avrupa'yı kasıp kavuran Ajax'lı Luis Suarez'in peşine düştü. Futbol dünyasında büyük yankı uyandıracak transfer girişimiyle ilgili ilk hamle bizzat başkan Aziz Yıldırım'dan geldi. Yıldırım'ın geçtiğimiz günlerde teknik direktör Daum ile yaptığı görüşmede, "Şampiyonluk hediyesi olarak Suarez'e ne dersin" diye sorduğu, bu sözleri duyunca sevinçle gözleri parlayan Alman hocanın "O tam bir gol makinesi. Keşke transfer edebilsek" karşılığını verdiği öğrenildi.
    Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde adından söz ettirmeyi hedefleyen Fenerbahçe'de, Daum'un da Suarez'i istemesi üzerine, başkan Yıldırım kurmaylarına operasyon emrini verdi. Yöneticilerin, 20 milyon euro bonservis bedeli biçilen 23 yaşındaki süper yıldızın transferi için temaslara başladığı bildirildi. Bu sezon ligde 32 maçta 33 gol atan, toplamda ise 51 maçta 46 kez ağları havalandıran Uruguaylı futbolcu, milli takımda birlikte oynadığı Lugano'nun da çok yakın arkadaşı.

mynet

(/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yeşilçam gibi ahaha çok güldüm Umut

Aziz Yıldırım duştan çıkmış bornozlu elinde viski;
    - "Şampiyonluk hediyesi olarak Suarez'e ne dersin"
    Daum ise koltukta el işi yapıyor o sırada ve birden gözleri parlıyor;
    -
    "O tam bir gol makinesi. Keşke transfer edebilsek"