Adamın dibisin Adnan Öztürk. Zamanında Adnan Polat'la çekişirken senden yana tavır almadığım için pişmanım. İyi ki gitti bu toplantıya, yoksa bizim centilmen başkanımız evini bile verirdi.
Adamın dibisin Adnan Öztürk. Zamanında Adnan Polat'la çekişirken senden yana tavır almadığım için pişmanım. İyi ki gitti bu toplantıya, yoksa bizim centilmen başkanımız evini bile verirdi.
Rahatladım valla.Şimdi onlar düşünsün nerede oynayacaklarını.
Arena'da Galatasaraydan başka bir takım ancak deplasman takımı olarak sahaya çıkar !
Adnan Öztürk derim çekilirim.
bu konu başbakana kadar gider hatta refarandum yaparlar![]()
![]()
![]()
Artık ya Kasımpaşa yada Saraçoğlu kalıyor.Fikret Orman birazda Saraçoğlu için çırpınsın.Hazır Fenerbahçe kucak açmışken.Beşiktaş'lı bir yönetici sürekli Fenerbahçe'den davet alıyoruz demişti.
umarım kapanmıştır konu.
Gitsinler nerede oynarlarsa oynasinlar.cok sevindim bu işe.fikret orman umarim daha fazla cirkeflik yapmaz.
Fikret Orman ne demiş, var mı bilen ?
İBB Kasımpaşa'yla Beşiktaş da Fenerbahçe'yle paylaşır işte![]()
Şu toplantıya eminim Adnan Öztürk katılmasa Aysal'ı ikna ederdi Suat Kılıç ve Fikret Orman.
Vallaha rahatladım. Adnan Öztürk'e de helal olsun en başından beri tavrını net bir şekilde ortaya koydu. Ünal Aysal'dan sonra en büyük başkan adayımızdır.
Screw you guys, I'm goin' home
N.özdemir gelin bizim stadda oynayın demişti hafızam beni yanıtmıyorsa. Gitsinler işte.
Beşiktaş'ın bizim stadta oynaması son yıllarda alınan en aptalca kararlardan biri olur. Ligdeki maç hala aklımda.
Bende rahatladım. Acaba şimdi ne olacak. Ya Kadıköy ya TT Arena demişti Fikret Orman. Şimdi onlar düşünsün![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Türkiye'de iki büyük takım aynı stadta kesinlikle oynamamalı.Güzelim stadları ne hale getirirler.
Muhtemelen Saraçoğlu'da olmaz.Çarşı,Kasımpaşa stadını istiyor.Taraftarın tercihi önemli.Beşiktaş semt takımı.Kimse kalkıpta oradan gitmez Kadıköy'e.Yol açısından Kasımpaşa'da makul.Ancak geçen Beşiktaş'lı bir yöneticiyi dinlerken"Fenerbahçe'den zaten sürekli davet alıyoruz"demişti.Bu yüzden yönetim bazında davet olduğu için gidebilir Saraçoğlu'na.Şimdi Fenerbahçe'li arkadaşlara Allah sabır versin.Bizim başımızdan kalktı bu yük.
Ezeli rakipler birbirinin stadında oynarsa kavga, hır, gür eksik olmaz.Türkiye'de bu hoş görü yok.Bunu anlamalı yöneticiler.Taraftar bu aşamada en büyük etken olmalı.
Bu karar stadın %100 bizim olduğunun kanıtı oldu... Ali Samiyen ruhuna bi adım daha atıldı.
Ben en çok Fikret Orman'ın ne diyeceğini merak ediyorum, hala ısrar ederse kendisine sadece pes diyebilirim herhalde.
Adnan Öztürk-1: "Arena, milli bayramlar dışında bize aittir.. Yılda 750 bin Euro harcayıp koruduğumuz zemin 2 takımın maçlarını kaldırmaz.."
Adnan Öztürk-2: "Bize emrivaki yapıp tam şu pazarlıkların olduğu sırada Olimpiyat Stadı'nı 2020 için bakıma almak zekamıza hakaret. Ayıptır"
Şimdi Olimpiyat'ın bakım tarihini daha ileriye alırlarsa hiç şaşırmam![]()
milli bayramlar derken milli maçları kastediyo heralde.
Hayır milli bayramdan kasıt gayet açık. 23 Nisan, 19 mayıs, 29 ekim vs.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yok oda olmaz artık onlarıda kaldırdılar çünkü![]()
rahatladım mesajlarına baya güldüm gelsinler oynasınlar
koltuklar mı kırılacak kulübü ödesin zemin mi bozulacak ortaklaşa ödesinler bu işler böyledir zaten ödeme muhabbetlerini eskiden beri sevmem![]()
Milli maçlardan kulüplere para kalıyor diye biliyorum ben. Milli bayramdır o dediği muhtemelen.
Screw you guys, I'm goin' home
Umarım kesin kapanmıştır bu konu.Ben hala tedirginim kesin konuşamıyorum.Bekleyip görmek lazım.
Stad bizim vermiyoruz bitmiştir.
Bundan sonrası Beşiktaş'a kalmış.Bakalım onlarda bu konu bizim için kapanmış mı diyecekler?Valla Fikret Orman ne diyecek çok merak ediyorum.Hala bir açıklaması gelmedi.Hala Arena'da ısrarcı davranırsada buda onun karakterini gösterir.İnşallah kendisine yakışan bir açıklama yapar.![]()