Sayfa 211 / 896 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311711 ... SonSon
6,301 ile 6,330 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    11

Diyaloğa bak ya.Yaptını bari bi haber daha gerçekçi bi diyalog yaz

Ben Suarez'i istemem açıkcası.Hollanda Ligi bizim ligimizin daha alt seviyesinde bi lig.Forvetler leblebi gibi gol atıyor.Afonso Alvesler Dirk Kuytlar Huntelaarlar buna yakın istatistiklerle ayrıldılar takımlarından, ama umduklarını bulamadılarVe sistemimizede uygun bi forvet tipi de deil.Şuan en büyük istedğim şampiyon olsakda olmasakda Daum'un gönderilip Aykut hocanın bu göreve geçmesi, 1 sene pişti işte yeter

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    istatistikler fena degil.. oyuncuyu tanimiyorum fakat arjantinli futbolcular türkiye ligine nedense ayak uyduramiyor
    Bizde Colman, Bursaspor'da Batalla gayet ayak uydurmuş durumda..Zaten bunların dışında birde Arjantinli olarak İglesias var diye biliyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Franco Cangele ve Cristian Zurita da var. Gayet iyi oynuyorlar.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Franco Cangele ve Cristian Zurita da var. Gayet iyi oynuyorlar.
    Cangele'yi unutmuşum. Zurita'yı ise Kolombiya'lı sanıyordum.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Bizde Colman, Bursaspor'da Batalla gayet ayak uydurmuş durumda..Zaten bunların dışında birde Arjantinli olarak İglesias var diye biliyorum.
    Batalla disinda diger yazdiklarinin o kadar olaganüstü performans gösterdiklerini söyleyemem.. vasat performans gösteriyorlar. Iglesias zaten senede 5 golü zor atiyor. Colman bu sene ligde 9 golü var bunlarin 5-6 tanesi penaltidan. Batalla ise bu sene geldi taninmayan bir oyuncuydu fakat iyi is cikardi. Cangele ise Iglesias gibi hersene ligde en fazla 5-6 gol atiyor.. Carrusca,Escobar,Avendano,Ortega,Delgado bunlarda ayak uyduramayan arjantinliler. Bunlarin icinden belki en iyi performansi gösteren Delgado oldu oda disiplinsizliginden kaybetti.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ooo işi abartmışlar diyaloglu yapıyorlar artık.

Yeşilçam havası var.

- Daum sana Suarez'i alacağım ne dersin?
    + Sayın Başkan beni o kadar mesud ettiniz ki bu sözleriniz ile.
    - Sen en iyisine layıksın Christoph.
    + Bu sözleriniz beni ziyadesiyle memnun etti sayın Başkan.
    - O zaman yarın getiriyorum futbolcuyu.
    ....

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bu ne diyalogdur arkadaş İyice coştular artık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Suarez gelse çok iyi birini getirmiş olur Fenerbahçe ama Suarez'i bence bu sezon sonu büyük bir kulüp alacak çok iyi bir performans gösteriyor bu sezon.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Suarez yalan haberdir büyük ihtimalle , ancak olursa sol açıkta forvete yakın oynamalı , forvete de farklı bi transfer yapılmalı

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

----------------------volkan(volkan b.)--------------------

gg(önder)-------lugano(bilica)----godin(bekir)-----santos(vedo)

kazım(v.şen)-------emre(topuz)-------cristian(selcuk)-------tuncay(uğur)

----------------------------alex(özer)------------------------

-----------------------toni(semih.gokhan)--------------------

söyle bi takım kursak on numara olur

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Fenerbahce chairman Aziz Yildirim is determined to sign Brazilian midfielder Hernanes (24) from Sao Paulo for 15-18 millions in the summer.
    transfermarkt
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    Batalla disinda diger yazdiklarinin o kadar olaganüstü performans gösterdiklerini söyleyemem.. vasat performans gösteriyorlar. Iglesias zaten senede 5 golü zor atiyor. Colman bu sene ligde 9 golü var bunlarin 5-6 tanesi penaltidan. Batalla ise bu sene geldi taninmayan bir oyuncuydu fakat iyi is cikardi. Cangele ise Iglesias gibi hersene ligde en fazla 5-6 gol atiyor.. Carrusca,Escobar,Avendano,Ortega,Delgado bunlarda ayak uyduramayan arjantinliler. Bunlarin icinden belki en iyi performansi gösteren Delgado oldu oda disiplinsizliginden kaybetti.
    Colman bu sezon ligde sadece 2 tane penaltı golü attı.Geçmişteki oyunculara bakarak transfer yapacaksak zaten bizim ülke dışına çıkmamamız lazım.Ülkemize gelip çok iyi işler yapan Brezilyalı oyuncular oldu(Alex,Taffarel vs) fakat bunların yanında gelip hiçbir şey yapmadan giden yüzlerce Brezilyalıda var.O zaman Brezilyalılarda ülkemize ayak uyduramıyor diyebiliriz.Bu ayak uydurma konusunu genellemeye vurmak yanlış bence çünkü bu tamamen o futbolcunun kişiliğiyle alakalıdır.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Daum'a bugün, yaklaşık 10 hafta önce kanat oyuncularının sıkıntılarından bahsediyordunuz, şimdi Mehmet ve Özer iyi mücadele ediyorlar dediler, Daum cevap olarak, aslında bu 2 oyuncu da kanat oyuncusu değil, ortada daha iyi oynayan oyuncular, özveriyle oynuyorlar, o nedenle tebrik ediyorum gibisinden bir şeyler söyedi.

Seneye 2 kanada da adam alınabilir, gerçekten kanat oynayabilen. O zaman Alex-Emre-Özer-Mehmet nasıl ve nerede oynar bilemiyorum ama takıma alınacak 3 yabancı, 2 kanaa ve 1 forvete olacaktır muhtemelen.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Şaka sanırım bu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by Saike View Post
    Şaka sanırım bu.
    Evet şaka o. Ti'ye almışlar sanırım basını
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sanırım, sporx'in sitesinde bir bölümde yer alacak. Yazar mı olur ne olur bilemiyorum. Sporx'e transfer oluyor.

Kaç tane yabancı oyuncu transfer ederiz, bilemiyorum ama Deivid kesin gidecek gibi görünüyor. Zaten bir tane kontenjan da boş. Minimum 2 yabancı transfer ederiz. Afrikalı, fizik ve mücadele gücü yüksek bir ön libero alınmalı mutlaka. Orta sahada en az Mehmet Topuz kadar mücadele edebilecek ve fiziği de en az Topuz kadar güçlü bir ön libero alırsak iyi olan orta sahamız daha da iyi olur. Bir de sağ beke genç bir yabancı alabiliriz, Gökhan'a alternatif lazım mutlaka. Gökhan'ın sakat olduğu veya dinlenmesi gereken zamanlarda bu genç oyuncu iyi işler yapabilmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cristian orta alan için iyi bir + oyuncu olacaktır, Savunmada da oynar. arkadaşın dediği gibi Appiah gibi bir ortasaha ihtiyacımız var. Kesinlikle orjinal bir kanat oyuncusuna ve rakibi rahatsız edecek kendi pozisyonunu yaratabilecek bir forvete ihtiyacımız var. Bilica yerine ondan daha iyi bir defansda kaymak olur

Güiza-Deivid-Bilica yolcu
    Forvet-ortasaha-kanat-defans olarak yabancı oyuncu, bunlara ek olarak beklere ve ortasaha'ya yerli alternatif lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yıllardır hasretiz şu zenci ön libero'ya.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Güiza Dünya Kupasi'nda 1-2 gol atsada iyi bir fiyata satsalar

Bu sene Sercan'ı kimse transfer etmeyecek galiba duyum, istihbarat falan olmamış

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

transfer sezonu daha başlamadı. bir başlasın ne duyumlar gelir
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Normalde beğenmediğim selçuk, christian'ın yerinde ondan çok daha iyi oynuyor. Kaldı ki eğer son 6-7 maçta selçuk yerine cristian oynasaydı eminim ki tüm maçları kazanamazdık.. Cristian yedek bile olmamalı gönderilmeli bence.
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Selcuk uzun yillar sonra tekrar formda bu oyunla devam ederse ön liberoya felan gerek kalmaz ama Selcuk bu, yeni sezonda dökülür yine

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Selçuğu ben milli takıma bekliyorum açıkçası..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Sırp milli takım antrenörü, Krasic'i Fenerbahçe'ye gelmesi konusunda ikna etmeye çalışıyormuş. hayırlısı.
    (/s)

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Krasic gelirse harika olur FB için'de Sıpr milli takımı teknik direktörü niye ikna ediyorki CSKA ilgilenmeli bununla..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Krasic gelirse harika olur FB için'de Sıpr milli takımı teknik direktörü niye ikna ediyorki CSKA ilgilenmeli bununla..
    radomir antiç. eski fenerbahçeli.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    11

Krasic transferinin olma ihtimalini düşündüğümde bile çok fazla heyecanlanıyorumOnun için fazla düşünmek istemiorum, olmazsa üzülcem çünkü

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Mesaj Yetkileri