sonunda formama kavuştum![]()
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Yobo ve Krasic önümüzdeki turda oynayabilecek miydi?
oynucak tabi![]()
![]()
Sneijder twitter dan Kuyt ve Fenerbahçe yi tebrik etmiş hatta Fener i doğru yazamayınca sorry deyip doğrusunu yazmış etmiş falanİnsan kıllanmıyor değil
Olursa tarihi bir karşılama şart
![]()
İnsan kıllanıyor hakkatenWesley Sneijder @sneijder101010
Compliments to my friend @Dirk_18_Kuyt with his two goals for his new club Fenerbache...
Wesley Sneijder @sneijder101010
I mean for Fenerbahcesorry
Wesley Sneijder'i alalım, formasını kesin alırım, eminim forma patlaması yaşanır zaten bu transfer ile. Ortega, Alex ve R.Carlos transferlerinden sonra en flaş transfer olur diye düşünüyorum.
Edit:
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
Fesuphanallah! @sneijder101010 bu aksam 3 defa icinde F.Bahce gecen tweet atiyor.. Bi' sey mi anlatmak istiyor Sneijder..
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
RASTLANTI: Wesley Sneijder toplam 871 tweet atmış.. Görebildiğim kadarıyla daha önce Dirk Kuyt'la ilgili tweeti hiç yok.. Niye şimdi?
---------Topal
-----Sneijder Cristian(Topuz)
Krasic------------Stoch(Kuyt)
------Kuyt(Sow)
yada
Krasic Topal Sneijder Caner(Stoch)
Kuyt Sow
rüya gibi takımlar
Oha hakket twit atmış yok artıkbende kıllandım ha alırsa bende alırım formasını garanti ama ben inanmıyorum
![]()
bu galatasarayın torres ve dzeko işine döndü böyle üst düzey oyuncuların türkiyeye gelmesi çok zor eğer gelirse 10milyondan fazla bonservis yıllık 5milyondan net para kazanır bir de primleri var bu iş zor gibi ama hadi bakalım fener bombayı patlatacak mı
UEFA Şampiyonlar Ligi 4.tur Seribaşılar;
Sporting Braga (POR)
Dinamo Kiev (UKR)
Panathinaikos (YUN)
FC Kopenhag (DAN)
Spartak Moskova (RUS)
Seribaşı olmayanlar;
Fenerbahçe (TUR)
Udinese (ITA)
Lille (FRA)
Malaga (ISP)
Borussia Mönchengladbach (ALM)
Seri başı olmamak daha iyi olmuş![]()
Udinese'de Lille'de güç kaybetti geçen seneye oranla. Seribaşı takımlar çok dişli. Sporting, Kiev, Pana, Spartak Fenerbahçe'yi Vaslui maçlarındaki pozisyonlara göre konuşursak rahat eler ama Krasic'le Yobo da dahil olacak onuda düşünmek lazım.
Screw you guys, I'm goin' home
Bana göre Braga ve Kopenhag çıkarsa turu geçer Fenerbahçe.Diğer 3 rakip ile maçlar zor olur.Özellikle Kiev ve Spartak baya zorlu olur.Pana çıkarsa maçlar Paok gibi ateşli olur.
Birde Ligimiz,Sneijder gibi üst düzey oyuncuları getirebilecek seviyede değil.İnter,Sneijder'i satmaya kalksa Türkiye'ye varana kadar ne teklifler gelir.Fenerbahçe'de 2 gün önce yalanladı diye hatırlıyorum.Sneijder uç nokta.Düşünmesi bile güzel geliyor adama ancak 28 yaşındayken Türkiye'ye,Sneijder'i getirmek imkansız.
Anelka, ve zamanında dünyanın en yetenekli futbolcularından biri Ortega bu lige kaç yaşında geldiAziz Yıldırım eğer ağırlığını koyarsa Sneijder de inter den sıkıldıysa gelebilir.Kuyt burda çok mutlu önceki referansları da çok iyi Fenerbahçe'nin olmaz diye birşey yok olursa efsane olur ayrı konu
![]()
Gelirse bende memnun olurum.Sneijder bu yıldız oyuncu.Bu oyuncuları getirirsen ligin değeri artar ve avrupada söz ettirirsin.
Ancak oyuncuyu ikna etsende Sneijder'in maliyeti baya külfetli olur.Ben Lass'tan yıllık maliyeti yüksek olduğunundan dolayı vazgeçildi diye biliyorum.Bakalım yakında varsa bir şeyler çıkar kokusu.
Kandırmayın Fenerbahçelileri diyorsunaynen bende katılıyorum
![]()
malaga çıkmasın da kim çıkarsa çıksın diyordum, iyi oldu bu.
klasik
türkiyeye gelmez
imza atmadan inanmam
iyi ola takımı neden bıraksın
eski formu yok
periyoduna girmiş bulunuyoruz![]()
Sneijder en çok sevdiğim ve beğendiğim orta saha oyuncularının başındadır. Gelir mi gelir ama Man.Utd falan epey uğraştı bu sezon onun için. Inter'den ayrılmam dedi sürekli. Ayrıca Sneijder bu sene gelirse 3'e oynamaz en az 3,5-4 ister. Bonservisi fazla olur vs. maliyeti çok yüksek olur. Gelmesi imkansız değil fakat Inter'den ayrılıyorum derse gidebileceği takımlar arasından alma ihtimali en küçük olan Fenerbahçe olur.
Screw you guys, I'm goin' home
Bragadan çok korkmaya gerek yok benim tek çekindiğim Kiev gönlümden geçen Pana
tekrar soruyorum formaları beğenmeyen var mı?![]()
(/s)
Formalar çok iyi hele akşamki 10 numara 5 yıldız olmuş
![]()
Takımın orta sahasına emre gibi bir oyuncu şart bence. O alınırsa takım iş yapar yoksa ben başarılı olabileceğini pek düşünmüyorum.