Sayfa 211 / 436 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311 ... SonSon
6,301 ile 6,330 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

sonunda formama kavuştum

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Smile

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Çok güzel yapmışlar
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yobo ve Krasic önümüzdeki turda oynayabilecek miydi?

oynucak tabi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    oynucak tabi
    O gönderilen liste elemelerin tamamını kapsamıyordu dimi tamam o zaman. Bayadır FM oynamadım da

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kuyt ve krasiç birlikte oynar mı ahanda size telegolde yarmı saat tartışılcak konu

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Sneijder twitter dan Kuyt ve Fenerbahçe yi tebrik etmiş hatta Fener i doğru yazamayınca sorry deyip doğrusunu yazmış etmiş falan İnsan kıllanmıyor değil Olursa tarihi bir karşılama şart

Wesley Sneijder ‏@sneijder101010

Compliments to my friend @Dirk_18_Kuyt with his two goals for his new club Fenerbache...

Wesley Sneijder ‏@sneijder101010

I mean for Fenerbahce sorry
    İnsan kıllanıyor hakkaten Wesley Sneijder'i alalım, formasını kesin alırım, eminim forma patlaması yaşanır zaten bu transfer ile. Ortega, Alex ve R.Carlos transferlerinden sonra en flaş transfer olur diye düşünüyorum.

Edit:

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten

Fesuphanallah! @sneijder101010 bu aksam 3 defa icinde F.Bahce gecen tweet atiyor.. Bi' sey mi anlatmak istiyor Sneijder..

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten

RASTLANTI: Wesley Sneijder toplam 871 tweet atmış.. Görebildiğim kadarıyla daha önce Dirk Kuyt'la ilgili tweeti hiç yok.. Niye şimdi?

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    İnsan kıllanıyor hakkaten Wesley Sneijder'i alalım, formasını kesin alırım, eminim forma patlaması yaşanır zaten bu transfer ile. Ortega, Alex ve R.Carlos transferlerinden sonra en flaş transfer olur diye düşünüyorum.
    Ben 3 formasından da alınırım.Eğer Alex kesilecekse yedek oturacaksa buna sadece Sneijder gibi bir adam gelirse gönlüm razı olur

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

---------Topal
    -----Sneijder Cristian(Topuz)
    Krasic------------Stoch(Kuyt)

------Kuyt(Sow)

yada

Krasic Topal Sneijder Caner(Stoch)

Kuyt Sow

rüya gibi takımlar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

olm heyecanlandırmayın adamı ya

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Oha hakket twit atmış yok artık bende kıllandım ha alırsa bende alırım formasını garanti ama ben inanmıyorum

Nesil
    2011
    Yer
    adana

bu galatasarayın torres ve dzeko işine döndü böyle üst düzey oyuncuların türkiyeye gelmesi çok zor eğer gelirse 10milyondan fazla bonservis yıllık 5milyondan net para kazanır bir de primleri var bu iş zor gibi ama hadi bakalım fener bombayı patlatacak mı

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

UEFA Şampiyonlar Ligi 4.tur Seribaşılar;
    Sporting Braga (POR)
    Dinamo Kiev (UKR)
    Panathinaikos (YUN)
    FC Kopenhag (DAN)
    Spartak Moskova (RUS)

Seribaşı olmayanlar;
    Fenerbahçe (TUR)
    Udinese (ITA)
    Lille (FRA)
    Malaga (ISP)
    Borussia Mönchengladbach (ALM)

Seri başı olmamak daha iyi olmuş

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Udinese'de Lille'de güç kaybetti geçen seneye oranla. Seribaşı takımlar çok dişli. Sporting, Kiev, Pana, Spartak Fenerbahçe'yi Vaslui maçlarındaki pozisyonlara göre konuşursak rahat eler ama Krasic'le Yobo da dahil olacak onuda düşünmek lazım.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Udinese'de Lille'de güç kaybetti geçen seneye oranla. Seribaşı takımlar çok dişli. Sporting, Kiev, Pana, Spartak Fenerbahçe'yi Vaslui maçlarındaki pozisyonlara göre konuşursak rahat eler ama Krasic'le Yobo da dahil olacak onuda düşünmek lazım.
    kalou marvin martin payet sandığın kadar kötü değil lille in kadrosu kievde çok iyi transferler yaptı bence gelebilcek en güçlü 4 takım kiev sporting lille spartak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bana göre Braga ve Kopenhag çıkarsa turu geçer Fenerbahçe.Diğer 3 rakip ile maçlar zor olur.Özellikle Kiev ve Spartak baya zorlu olur.Pana çıkarsa maçlar Paok gibi ateşli olur.

Birde Ligimiz,Sneijder gibi üst düzey oyuncuları getirebilecek seviyede değil.İnter,Sneijder'i satmaya kalksa Türkiye'ye varana kadar ne teklifler gelir.Fenerbahçe'de 2 gün önce yalanladı diye hatırlıyorum.Sneijder uç nokta.Düşünmesi bile güzel geliyor adama ancak 28 yaşındayken Türkiye'ye,Sneijder'i getirmek imkansız.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Bana göre Braga ve Kopenhag çıkarsa turu geçer Fenerbahçe.Diğer 3 rakip ile maçlar zor olur.Özellikle Kiev ve Spartak baya zorlu olur.Pana çıkarsa maçlar Paok gibi ateşli olur.

Birde Ligimiz,Sneijder gibi üst düzey oyuncuları getirebilecek seviyede değil.İnter,Sneijder'i satmaya kalksa Türkiye'ye varana kadar ne teklifler gelir.Fenerbahçe'de 2 gün önce yalanladı diye hatırlıyorum.Sneijder uç nokta.Düşünmesi bile güzel geliyor adama ancak 28 yaşındayken Türkiye'ye,Sneijder'i getirmek imkansız.
    Anelka, ve zamanında dünyanın en yetenekli futbolcularından biri Ortega bu lige kaç yaşında geldi Aziz Yıldırım eğer ağırlığını koyarsa Sneijder de inter den sıkıldıysa gelebilir.Kuyt burda çok mutlu önceki referansları da çok iyi Fenerbahçe'nin olmaz diye birşey yok olursa efsane olur ayrı konu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Anelka, ve zamanında dünyanın en yetenekli futbolcularından biri Ortega bu lige kaç yaşında geldi Aziz Yıldırım eğer ağırlığını koyarsa Sneijder de inter den sıkıldıysa gelebilir.Kuyt burda çok mutlu önceki referansları da çok iyi Fenerbahçe'nin olmaz diye birşey yok olursa efsane olur ayrı konu
    Gelirse bende memnun olurum.Sneijder bu yıldız oyuncu.Bu oyuncuları getirirsen ligin değeri artar ve avrupada söz ettirirsin.
    Ancak oyuncuyu ikna etsende Sneijder'in maliyeti baya külfetli olur.Ben Lass'tan yıllık maliyeti yüksek olduğunundan dolayı vazgeçildi diye biliyorum.Bakalım yakında varsa bir şeyler çıkar kokusu.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Kandırmayın Fenerbahçelileri diyorsun aynen bende katılıyorum

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

malaga çıkmasın da kim çıkarsa çıksın diyordum, iyi oldu bu.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

klasik
    türkiyeye gelmez
    imza atmadan inanmam
    iyi ola takımı neden bıraksın
    eski formu yok

periyoduna girmiş bulunuyoruz

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    klasik
    türkiyeye gelmez
    imza atmadan inanmam
    iyi ola takımı neden bıraksın
    eski formu yok

periyoduna girmiş bulunuyoruz
    Türkiyeye ne için gelebileceğini söyler misiniz o muhteşem ligimiz için mi yoksa fenerbahçenin o eşsiz dünya klasındaki futbolcuları için mi

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Türkiyeye ne için gelebileceğini söyler misiniz o muhteşem ligimiz için mi yoksa fenerbahçenin o eşsiz dünya klasındaki futbolcuları için mi
    Para, Kuyt, mutluluğu bulabileceğine inanması, yeni bir heyecan araması vs.
    Çok çok düşük ihtimal Sneijder'in gelmesi ama olmaz diye birşey yok Fenerbahçe yi ve Kuyt ı takip etmesi bence bir girişim olduğunu ve Sneijder'in de bir merakı başladığını gösteriyor olabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sneijder en çok sevdiğim ve beğendiğim orta saha oyuncularının başındadır. Gelir mi gelir ama Man.Utd falan epey uğraştı bu sezon onun için. Inter'den ayrılmam dedi sürekli. Ayrıca Sneijder bu sene gelirse 3'e oynamaz en az 3,5-4 ister. Bonservisi fazla olur vs. maliyeti çok yüksek olur. Gelmesi imkansız değil fakat Inter'den ayrılıyorum derse gidebileceği takımlar arasından alma ihtimali en küçük olan Fenerbahçe olur.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bragadan çok korkmaya gerek yok benim tek çekindiğim Kiev gönlümden geçen Pana

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

tekrar soruyorum formaları beğenmeyen var mı?
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Formalar çok iyi hele akşamki 10 numara 5 yıldız olmuş

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Takımın orta sahasına emre gibi bir oyuncu şart bence. O alınırsa takım iş yapar yoksa ben başarılı olabileceğini pek düşünmüyorum.

Mesaj Yetkileri