Hoşbulduk beyler.
Sormayın yahu Bakırköy'e gitmek zorunda kaldım duymuşsunuzdur patlamayı.Arkadaş oradaydı.
Hoşgeldin Emre abi. Arkadaş nasıl iyi mi?
Ham değil tabikideOkul puani ile beraber. Okuşdan 75 puan geliyor benim.
Aöf'de de kısalıyor askerlik.
İyidir aygün nolsun iş güç işte senden naber?
Sağolun beyler iyi çok şükür.Ölen falanda yokmuş çok fazla birşeyde yok binaların camları falan inmiş aşağıya birde o korku hepsine bedel tabii.
Bu bomba olayları çok arttı ya![]()
So what?
Saike
Zaten maksat öldürmek değil, bu tip korkutmalar yaşatmak. Yarın bir bakmışsınız Kadıköy'de olmuş. Bu günlerde kapalı yerlere ve alışveriş merkezlerine gitmemek gerekiyor. Ne olacağı belli olmaz.
Batu sen askere gidicek miydin ?
İyidir Musti abi.Pek yoksun ortalarda (:
Aygün...
Mustafa sağ ol, iyi o zaman askerliğide kısaltık.Mustafa o 75 puanı çıkartırsak 205 puan ediyor, onu herkes yapıyor zaten.
Büyük bir başarı değil.
![]()
Mc'in çok yakınındaymış sanırsam.
Hiç çalışmadım ama olmHatta Pazar sabahı sınav olduğunu hatırladımda gitmiştim
1 bucuk saattede iyi bi başarı
3 saat durup o puanı alamayan var
Aygün, iş güç diyom işteBide Euro 2008 falan var onu izliyorum o yüzden pek yokum ortalıkta. Bugünde pek bi kalabalık yok arada bakıyorum bilgisayara işte.
KPSS için bisürü şey öğrendim yahu
4 Yıllık Üniversite okuyupta girmek isteyenler için başvuru bitmiş
2 Yıllık ve Lise Mezunları için son başvuru tarihi 27 Haziran
Başvuru için 2 yıllık okulda okuyanlar Öğrenci belgelerini Lise Mezunları ise diplomalarını götürmek zorunda. 2 yıllık okuyupta okulu bırakacak olanlar Mezuniyet yıllarını yazacakmış
Yer önemli değil. Önemli olan buna bir son vermek. Ama bunu farkında değiller biz bölünmeyiz. Üç beş çapulcular bölmek istiyor ama unutuyorlar 80 milyon kişiyi yıkamazlar.
Can unut şu affı.![]()
Bakalım ben bu haftasonu ne yapacam, hiç olmassa özele girecek bir puan yapayımda dedeme özel parası için yalvarıyım. =)
Aynen sindirmeye yıldırmaya çalışıyorlar ama . . .
Herkese iyi akşamlar... Bu olaylar bitmesi lazım 3-5çapulcu yüzünden her gün korku üzüntü yaşıyoruz... Umarım sonu gelir artık bu olayların...
KPSS'ye istesemde giremiyorum yani
Batu özel tüzel bi yere girde kurtul yahu bu öss'ye çalışmak kadar sıkıcı, insanı yoran birşey yok.
sanada iyi akşamlar fırat 3 5 çapulcu diyorsundan arkalarından fransızı ingilizi ermenisi abdlisi var inş. herkese türkün gücünü 1 kez daha gösterip bu olayları sonlandırırız her gün 5 6 şehit içimizi acıtıyor
İyi akşamlar Fıratcan abi.Emre abi sende hoşgeldin.
Selams...Kimse yok mu![]()
Sadece 1 saat
...
![]()
Ben varım![]()
İyi geceler arkadaşlar, ben kaçtım. (şimdi yoktun demeyin buradaydım ama yazmıyordum)
Sözlüye çalışacağım yaa... Okul bitti ama biz hala sözlülerle uğraşıyoruz.![]()
Ses bombası patlatmışlar.14 yaralı var..
Şerefsizler..
Ama bu PKK'nın işine benzemiyor..
A.s Tosun.Nasıl geçti sınavSenden 31 net bekliyorum veya 62
herkese hayırlı geceler.
SaoL Emre abi sanada![]()