Sayfa 212 / 896 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312712 ... SonSon
6,331 ile 6,360 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Krasiç bizim. Mansimov alacak.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Krasic Mrasic zor.. 20 milyon euro bonservis istiyorlar verecek bir babayigit varsa hediye etsin kulübe

Nesil
    2006

Juventus'da var bir sol açık Givonni diye, FM'de ki gibi ise onu alsınlar. 22 yaşında. O değilde bizimkiler Krasiç diye gidip Ronaldinho'yu almazlar umarım. Elimizde patlar.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Saike View Post
    Krasiç bizim. Mansimov alacak.
    Mansimov'un Beşiktaş ile transfer hakkında bir bağlantısı yok, basının haber yapalım diye manşeti doldurmasından ibaret.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Juventus'da var bir sol açık Givonni diye, FM'de ki gibi ise onu alsınlar. 22 yaşında. O değilde bizimkiler Krasiç diye gidip Ronaldinho'yu almazlar umarım. Elimizde patlar.
    Batuhan Givonni den kastın sanırım Giovinco (:

Giovinco ise eğer Juventus taraftarı çok seviyor bildiğim kadarıyla ayrıca da iyi de bir oyuncu almamız bayağı zor..

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

baroninin gonderilip selçuğa alternatif oluşturulması lazım yoksa bu denizle falan olacak iş değil

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Beyler Aziz başkan bence şuanda basına sızdıracak derecede transfer çalışması yapmıyordur. Ben inanmıyorum hiç bir habere şuan için..

Şimdi size birşey anlatayım.. Ben dedemlerde olduğum için, koyu futbol taraftarı olan dedemin almış olduğu eski spor gazetelerine bakıyorum, Allahım neler neler.. Eto'yu Dorgbayı İbrahimovic i hepsini almışız 2-3 sene öncesinde... Pc ve Tarayıcım olsaydı aktarırdım resmen komedi.. Ben ancak imzayı atınca inanırım artık...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Açıkçası Selçuk'un oynadığı futbolu pek iç açıcı bulmuyorum.Son 20 haftada attığı 700 pasın 670 i Lugano,Bilica gibi gerisinde olan oyunculara.Atağı açmak,geliştirmek gibi bir derdi yok,ara topları görecek vizyonu yok.Zaten kanatlardan atak yaratmakta zorlanan bir ekibiz,orta sahada 1 oyuncu takımı kitleyince oyun komple tıkanıyor.Defansif oyun kalitesini tartışmak yanlış olur,ama bence Selçuk Fenerbahçe'nin kalibresinin altında kalıyor.Santrfor transferinin ardından Emre'nin yanında oynayacak bir oyuncu düşünülebilir bence.Türkiyede zaten bahsettiğim özelliklere sahip fazla oyuncu yok gördüğüm kadarıyla.

Aracılarla ilgili transfer haberlerine de hayranım zaten.Hollandalı bulurlarsa Van Gaal,Brezilyalı bulurlarsa Zico,Alex ve RC3,İspanya'da oynayan oyuncu bulurlarsa da Güiza ve Luis Aragones aracı oluyor

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by kanaryam1907 View Post
    Batuhan Givonni den kastın sanırım Giovinco (:

Giovinco ise eğer Juventus taraftarı çok seviyor bildiğim kadarıyla ayrıca da iyi de bir oyuncu almamız bayağı zor..
    Adını yanlış yazmışım... Torino'da yaşamaktansa İstanbul'da yaşamayı tercih edebilir. =))

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Krasic'i alabilirse iyi bir iş başarmış olur Fenerbahçe,ama bence zor...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Fener ve Cim Bom onun peşinde!

Fransa'nın önde gelen spor gazetelerinden L'Equipe, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın; Valenciennes'de top koşturan Milan Bisevac'ı transfer etmek istediğini iddia etti.

Gazete, iki ezeli rakibin stoper mevkiine takviye yapmak istediğini ve sezon sonunda Valencienne kaptanlığı yapan Sırp futbolcuyu kadrolarına katmayı hedeflediğini öne sürdü.

2008'den beri Ligue 1'de Valenciennes forması giyen 26 yaşındaki defans oyuncusu, ülkesinde ve Fransa'da hava toplarındaki hakimiyeti ve zamanlamasıyla tanınıyor.

2007'de Kızıl Yıldız'dan Lens'a transfer olarak Fransız futboluna giriş yapan ve bu sezon Valenciennes'de başarılı bir performans sergileyen Bisevac için yaklaşık 4 milyon euro bonservis bedeli istenmesi bekleniyor.

LigTv

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Bence dünya yıldızı alcağına Gökhan Gönül gibi savaşan bi adam bulsunlar avrupadan yada Türkiyeden yeter bence.Yıldızlarda gözümüz yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

lugano'nun yanına kaliteli ve yıldız sayılabilecek bir stoper şart fakat ortasahaya ve kanatlara yıldız yerine savaşan ve asker nitelikli diğer bir deyimle veya fm diliyle, work rate ve team work ' u yüksek olan futbolcular bulmalıyız. ayrıca güiza'nın yerine de kesinlikle kaliteli, hatta dünya yıldızı şart. örnek luis fabiano gibi. takır takır çalışan bir ortsahanın önüne bitiriciliği hat safhada olan birini sokaktan bulup koysan ligde 15 golü zaten geçer. güiza hariç

bilica, güiza, deivid gönderilir. 4 yabancı dahil edilir takıma, diye düşünüyorum...

3 hafta sonra ciddi şeyler olabilir. ayrıca ligin son karşılaşması olan trabzon maçına bir futbolcu davet edilmiş. davete riayet ederse ne hoş, ne iyi olur
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    lugano'nun yanına kaliteli ve yıldız sayılabilecek bir stoper şart fakat ortasahaya ve kanatlara yıldız yerine savaşan ve asker nitelikli diğer bir deyimle veya fm diliyle, work rate ve team work ' u yüksek olan futbolcular bulmalıyız. ayrıca güiza'nın yerine de kesinlikle kaliteli, hatta dünya yıldızı şart. örnek luis fabiano gibi. takır takır çalışan bir ortsahanın önüne bitiriciliği hat safhada olan birini sokaktan bulup koysan ligde 15 golü zaten geçer. güiza hariç

bilica, güiza, deivid gönderilir. 4 yabancı dahil edilir takıma, diye düşünüyorum...

Noktasına, virgülüne, kesme işaretine kadar; bu da yetmez gülümseme sembolüne kadar yazdıklarınıza katılıyorum... Doğru söze ne denir?

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

3 hafta sonra ciddi şeyler olabilir. ayrıca ligin son karşılaşması olan trabzon maçına bir futbolcu davet edilmiş. davete riayet ederse ne hoş, ne iyi olur
    Duygularımıza tercüman oldun

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Takım şampiyonluğu giderken Carlos transferi bile yalanlanmıştı, takımın havası bozulmasın diye. Umut'Un yazdıklarına ben de katılıyorum, 4 yabancı oyuncu alınır, +2'yi düşünürsek Cristian'ın yerine iyi bir orta saha ike Cristian kulübeye geçer, Selçuk ne kadar iyi olursa olsun, son dönemde takımın etkili savunma yapmasında ve takıma skor anlamında katkıda bulunursa bulunsun, bu takımı sırtlayıp götürecek bir oyuncu olamadı, artık da olamaz, sadece görev verildiğinde, kapasitesi kadar en iyisini yapar, üstelik yedek kalmayı da sorun etmeyen birisi.

Yerli bazı oyuncuların da değişmesi gerekiyor. 3 yabancı ile beaber 3-4 tane de yerli oyuncu ile yollar ayrılmalı. Takıma direk dahil olabilecek yerli oyuncu zaten yok şu anda diğer takımlarda, gelecek oyuncular alternatif sağlayacak. Belki gündemde varsa ve alınırsa Volkan Şen direk bu takımın 11'ine girebilir, O'nun da gündemde olduğunu, şimdilik sanmıyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

lugano'nun yanına kaliteli ve yıldız sayılabilecek bir stoper
    Kesinlikle " Diego Godin " olmalı. Hem Lugano'nun uzun yıllardır tanıdığı çok iyi anlaşıyoruz dediği gibi hemde çok genç.

ortasahaya ve kanatlara yıldız yerine savaşan ve asker nitelikli diğer bir deyimle
    İlk baştada demiştim Diarra olsun seçici değilim. Hepsi birbirinden azman. Kanat içinde Krasic adı çok çıktı. Bakalım oda olabilir. Ama olmazsada " Aleksandr Hleb " var. Barça onu elinden çıkarmak istiyo.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bence hücum oyuncuları için tek beklentiniz çalışkanlıkları olmasın.Mesela bizde Ekrem her yere koşar ama,nadirdir skora katkı yaptığı.Serdar Özkan'da koşar,çabalar ama final hareketlerinde fiyaskodur çoğu zaman.Holosko keza öyle.(Son zamanlarda mücadeleyi bıraktı iyice).Böylesi hiç hoş olmuyor gerçekten.Bu yüzden gittiği bir çok takımda verimli olamamış Quaresma'yı dört gözle bekliyoruz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Miroslav Stoch gibi her iki kanatta da oynayabilen hızlı, rahat adam eksiltebilen bir kanat oyuncusuna,

Sissoko gibi rakibe nefes aldırmayan bir defansif ortasahaya, (Afrika kökenliler bu tanım için genelde daha uygun oluyor)

Güiza giderse; -bana göre iyi bir teklife gidecek- Santa Cruz gibi yerden, havadan etkili bir forvete,

Bilica giderse; Naldo gibi üst düzey bir defans oyuncusuna ihtiyacımız var.

Bunların haricinde; sağ bek için Gökhan'a alternatif, Semih giderse yerli bir forvet ve Volkan Şen gibi kadroda derinlik yaratabilecek 2-3 yurtiçi transferle kadromuzu daha güçlü hale getirebiliriz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'de Semih depremi!

Hollanda ekibi yıllık 1.5 milyon Euro teklif etti, golcü futbolcu 2.5 milyon Euro istedi. Yapılan görüşmeler sonunda 2 milyon Euro’ya el sıkışılıp prensipte anlaşma sağlandı!

Semih Şentürk Fenerbahçe’den kopuyor... Sezon başında teknik direktörlük görevine Christof Daum'un gelmesiyle birlikte Sarı-Lacivertliler’in nöbetçi golcüsü de hayli umutlanmıştı. Aragones döneminde umduğunu bulamayan Semih, Alman çalıştırıcı ile on bir özlemine son vermeyi hedefliyordu. Ancak bu defa da olmadı. Fenerbahçe’ye geldiği günden bu yana nöbetçi golcülükten kurtulamayan Semih, Daum’un da forvetteki tercihi olmadı. Hatta tecrübeli hoca bu futbolcusunu gözden çıkardığını ligin ilk yarısında Kazım’ı forvette oynatarak gösterdi. Oysa Semih’in sakatlığı yoktu ve oynamaya hazırdı. İşte bu gelişmelere yönetimile arasında yaşanan gerilim eklenince Semih için Fenerbahçe’den ayrılmaktan başka çare kalmadı.

AJAX’TAN 1,5 MİLYON EURO

Habertürk'ün haberine göre; Birçok takım onunla ilgileniyordu. Özellikle Ajax takımı bu konuda hayli ciddi girişimlerde bulundu. Ünlü Hollanda kulübü ilk görüşmelerde Semih’e yıllık 1.5 milyon Euro teklif etti. Ancak golcü futbolcu, “Ben zaten bu parayı Fenerbahçe’de alıyorum” diyerek 2.5 milyon Euro istedi.

ORTAK NOKTADA BULUŞULDU

Semih Şentürk’ün 2.5 milyon Euro’luk teklifine Ajaxlı yöneticiler sıcak bakmadı. Yapılan karşılıklı görüşmeler sonrasında her iki taraf da fedakârlıkta bulununca ortak bir noktada buluşma sağlandı. Buna göre de Semih yıllık 2 milyon Euro’ya Ajax ile prensip anlaşmasına vardı. Sezon bitimiyle birlikte resmi açıklamanın da yapılacağı öğrenildi.

Internet Haber

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Semih Hollandaya gitsin leblebi gibi gol atar. İnşallah hak ettiği değeri görebileceği bir takıma gider...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Paranın önemi yok git Ajax'a şhowunu yap zaten daha sonra gerekli para gelecektir Semih'e..

Hollanda'da 126 gol atıp avrupada daha büyük bir lige gider inşallah.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

hollanda semih için en iyi tercih cidden zekasına hayranım yani en rahat gol atacağı lig orası türkiyeden oraya giderse patlama yapıp yada öyle gösterip, cünkü o ligden cıkan forvetler pek basarılı olamıyo bir kac yıl sonra çok büyük paralar kazanabilir
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Ajax ve Mallorca ilgileniyormuş Semih ile,Semih'in yapısı olarak bu 2 takımda başarılı olabilmesi için biçilmiş kaftan diyebileceğimiz takımlar.En azından bir çizgiyi yakalayabilmesi için gitmesi gerekiyor bence.

Bir Diego Godin transferi olursa ben de çok sevinirim açıkcası.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Ajax ve Mallorca ilgileniyormuş Semih ile,Semih'in yapısı olarak bu 2 takımda başarılı olabilmesi için biçilmiş kaftan diyebileceğimiz takımlar.En azından bir çizgiyi yakalayabilmesi için gitmesi gerekiyor bence.

Bir Diego Godin transferi olursa ben de çok sevinirim açıkcası.
    Eğer Güiza'yı bile böyle pazarlayabildilerse Semih İbrahimovic'i katlar, Mallorca'ya gitsin Bu işin şakası tabi. Bence Ajax çok iyi olur onun için ancak Ajax'ın elinde ki forvetlerin takımdan ayrılıp ayrılmayacakları da önemli. Özellikle de Suarez'in.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Semih bencede gitmekle iyi bir karar verir.. Bizim takıma bana göre ilk önce AML mevkine iyi bir açık almak lazım.. Daha sonra Lugano'nun partneri olabilecek stoper lazım.. Bu stoper bence Lugano'dan daha atik birisi olmalı. Daha hızlı. Forvette Güiza yollanmalı ve iyi bir adam alınmalı. Sağ açık olarak Kazım geri gelmeli bence. Sağ ve sol beke alternatif isimler alınmalı yahut yetiştirilmeli. Sol bekte Carlos'un veliahtım dediği Onu vardı Mersin'de bence onu monte etmeye başlamalıyız.. AÇıkçası yedek kulübesini dahi kalitelileştirip her an oynayabilecek seviyeye çekmeliyiz. 1 mevkinin bir çok alnernatifi olmalı.. Deniz gibi her yerde oynamamalı bir adam.. Bence Daum'u bile değiştirmek lazım ama şampiyon olursa zor gider bir daha. Bana göre Kupayı kaybetmemizin 1. nedeni Daum'du..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Semih yurtdisina gitmez beyler.. Fener'den gidecek orasi kesin fakat GS veya BJK'ye gider diye tahmin ediyorum.. Semih yurtdisina gidecek olsa coktan giderdi demekki yurtdisinda oynamak istemiyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bu sene takımın başında Daum Kalırsa gidecektir Semih eğer Daum gider ve başka bir teknik adamla anlaşılırsa bence takımda kalacaktır.Aksi Halde eğer Ajax ciddi manada istiyorsa sıkı bir pazarlığa girebilir.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İşte hedefteki üç isim!

08 Mayıs 2010 Cumartesi 10:09

Christoph Daum ve Aykut Kocaman yaptıkları toplantıyla alacakları 3 ismi belirlediler.

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor'a yenilerek kaybedilen ilk kupayı, Süper Lig'i kazanarak unutturmak isteyen F.Bahçe, saha dışında da çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sezon başında bir ilki başlatarak Sportif Direktörlük kavramını Türkiye'de Aykut Kocaman'la başlatan başkan Aziz Yıldırım, bunun meyvelerini özellikle gelecek sezonun başlamasıyla birlikte toplamak istiyor.

Bu doğrultuda yapılan transfer araştırmalarının sonunda F.Bahçe Yönetimi, teknik direktör Christoph Daum ve Aykut Kocaman yaptıkları toplantıyla alacakları 3 ismi belirlediler. Andre Pierre Gignac, Milos Krasiç ve Caner Erkin. Uzun süredir elinde bulunan geniş transfer listesinde yer alan isimlerle ilgili bilgi toplayan Kocaman, son olarak bu 3 futbolcunun F.Bahçe yapısına ve maddi gücüne uygun olduğunu rapor etti. En kısa sürede 3 yıldız için gerekli resmi başvurular start alacak.

Şimdi isterseniz bu 3 ismi kısaca tanıyalım.. Toulouse'lu Fransız Gignac, son 2 sezon ismini duyuran bir yıldız. Henüz 24 yaşında.. Bu sezon 37 maçta 11 gol, 5 asistlik bir grafik sergiledi. Sezon başında Trabzon'u deplasmanda attığı 2 golle Avrupa'nın dışına iten Gignac, tüm dev kulüplerin gözdesi ama performansında düşüş yaşıyor.

Geçen sezon 51 maçta attığı 30 golle adını piyasaya duyuran Gignac, Fransa Milli Takımı'nın Dünya Kupası kadrosunda da yer alacak. Fransa formasıyla 10 maçta 4 gol atmayı başaran ve 2007-08 sezonunun başında Lorient'ten 4.5 milyon Euro'ya alınan forvetin şu anki yaklaşık fiyatı 15 milyon Euro.

CANER'DE SON 1 HAFTA

Milos Krasiç.. 25 yaşında ve CSKA Moskova'da oynuyor.. 23 maçta 6 golü bulunan Sırp orta saha, geçen sezon Rusya Ligi'ni kasıp kavurdu.. Attığı 11 golün yanında 20 asistle orta alanı nasıl parsellediğini gösteren Krasiç'in fiyatı ise biraz daha yüksek: 18 milyon Euro.

Caner Erkin'i çok yakından tanıyoruz zaten. G.Saray'ın sezon başında CSKA'dan kiraladığı 22'lik sol kanat oyuncusunun bonservis bedeli 3.5 milyon Euro ama satın alma opsiyonu sarı-kırmızılılarda. Eğer G.Saray 15 Mayıs'a kadar Caner'i almazsa, oyuncuya F.Bahçe teklif götürecek.
    Last edited by TR.CaPTaiN : 09.Mayıs.2010 at 00:37 Reason: haber düzenli hale getirildi

Mesaj Yetkileri