Sayfa 212 / 483 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312 ... SonSon
6,331 ile 6,360 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Arkadaşlar küfürlü içerikleri eklemeyelim.
    Kisaca Aziz Yildirimin konusmalari desek

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Bu suç olamaz sadece etik değil

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Şaka bile olsa Tayfur hocanın bu muhabbetlere girmesi gerçekten hiç hoş değil.Hiç kimse Tayfur hocadan böyle sözler sarf etmesini beklemezdi.Bir çok Beşiktaş'lının Tayfur hocaya bakış açısı değişti bu telefon konuşmalarının ortaya çıkmasından sonra.Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin gibi bir laf varken yakından tanımadığımız insanlar için burada sayfalarca tartışma yapılıyor,gerçekten ilginç.

http://img43.imageshack.us/img43/1275/tayfur.png

http://img403.imageshack.us/img403/53/90074926.jpg
    Şok oldum. Gram güvenim ve sempatim kalmadı malesef Tayfur Havutçu'ya. Oysaki nasıl savunmuştuk biz onu heryerde,her platformda...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Kimseye kefil olmayacaksın hele ki gözünle göremdiğin hiçbirşeye.Beşiktaş'ım,Fener'im,Trabzonspor'um,ysp or'um,xspor'um temiz deyip karşıya geçeceksin.Onların bir suçu yok suçu işleyenler şahıslar ve onlara da hiçbir zaman körü körüne kefil olmayacaksın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Aziz Başkanın ağzı bayağı bozukmuş gerçekten Bunun dışında kadro öğrenme meselesi için daha öncede yazdım resmi kadrolar esame listeleri verildikten sonra yani maçtan 1 saat önce belli olur o yüzden suç değil yukarıda "vay vay vay" çekmeleriniz en fazla etik değil denilebilir.

Böyle bir düzenin içinde 82 puan alan trabzonspor'a da tebrikler tabi onlar teknik takibe yakalandığında dahi devamını getirmeyen savcıya da.

Sürekli sonu belli sonu belli diyosunuz göreceğiz sonunu şu haberlerde çıkan bagajdaki para dışında delil değil bu atladığınız haberler.O paranın da şike parası olduğu ispatlansın ondan sonra görüşelim.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by AykutKocaman View Post
    Şu yazılanları görünce bir kez daha soğudum Aziz Yıldırım'dan. Bu kadar küfürlü konuşması beni şaşırttı. Ayrıca Şenol Güneş'in siz şampiyon olacaksınız demesi yalvarma mı oluyor?Yoksa başka biryerde yalvardıda ben mi kaçırdım?
    Last edited by DisCo : 22.Aralık.2011 at 19:49 Reason: Biraz dikkat!!!!!

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Şu yazılanları görünce bir kez daha soğudum Aziz Yıldırım'dan. Bu kadar küfürlü konuşması beni şaşırttı. Ayrıca Şenol Güneş'in siz şampiyon olacaksınız demesi yalvarma mı oluyor?Yoksa başka biryerde yalvardıda ben mi kaçırdım?
    O yazılanları okusaydın başkanın bir şey yapmış olsam o maçlarda yapardım dediğini de görürdün.
    Last edited by DisCo : 22.Aralık.2011 at 19:49

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

En magdur adam Can Arat

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by AykutKocaman View Post
    O yazılanları okusaydın başkanın bir şey yapmış olsam o maçlarda yapardım dediğini de görürdün.
    Ben ne dedim sen ne diosun ya.Şenol Güneş nerede yalvarmış diyorum sen bana bişe yapsam orda yapardım diyor diyorsun.O maçlarda bişey yapamaz çünkü karşısında İbb,Sivas vs takım yok Trabzonspor var.
    Last edited by DisCo : 22.Aralık.2011 at 19:49

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Ben ne dedim sen ne diosun ya.Şenol Güneş nerede yalvarmış diyorum sen bana bişe yapsam orda yapardım diyor diyorsun.O maçlarda bişey yapamaz çünkü karşısında İbb,Sivas vs takım yok Trabzonspor var.
    Yalvarmış mı bilmiyorum sarılmış ama başkan öyle diyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Sekip Mosturoglu Sporx genel yayin müdürü Tahir Kum beyefendiyi arayip Emenikenin Gs'ye transfer olacagi yönunde yalan haber yap diyor.Maksat Gs'nin elinden aldik olsun.Abi hakikaten helal bu kadar derin her detayi düsünebilmek yetenek ister.Emenike'nin gs'ye transfer haberinin linkide var ama tel den yazdigim icin ekleyemiyecegim.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    En magdur adam Can Arat

Harbiden onedir öyle ya.İşte dinleme yapılmasının en berbat yanı bu insanın özeli kalmıyor.Bunlar birde ırtaya dökünce of of yani

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Sekip Mosturoglu Sporx genel yayin müdürü Tahir Kum beyefendiyi arayip Emenikenin Gs'ye transfer olacagi yönunde yalan haber yap diyor.Maksat Gs'nin elinden aldik olsun.Abi hakikaten helal bu kadar derin her detayi düsünebilmek yetenek ister.Emenike'nin gs'ye transfer haberinin linkide var ama tel den yazdigim icin ekleyemiyecegim.
    O konuşmayı görebilir miyiz ?

edit. Neyse gördüm.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ek Dosyaları nereden bulabiliriz ?

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Yahu ben şu Aziz Yıldırım'ın kadro konusundaki konuşmanın suçu bırak neresinin etik olmadığını merak ediyorum. Spor gazeteleri muhabirleri takip ettikleri takımların ilk 11 lerini ya da taktik kadrolarını öğrenmek için hafiye gibi çalışırlar. Hatta maçlardan 1-2 gün önce sürpriz taktik,taktik antremnada pres çalışıldı şu oyuncu yedek takımla oynatıldı diye her takımın maçı öncesi bu zamana kadar binlerce haber çıktı. Beyler bu konuşmanın en ufak bir etik olmayan tarafı yoktur.. Gazeteciler bile taktik antreman haberlerini gazetelerine ve internet sitelerine koyarken bir takımın başkanının rakibinin olası kadrosunu öğrenebilmek için telefonda konuşması gayet normal.

Kusura bakmayın ama eğer bu konuşmayı etik olmayan diye haber yapan site veya gazete varsa resmen saçmalıyor ve bu haberi okuyanlarla dalga geçiyor demektir.

Yuh diyorum başka hiç bir şey demiyorum.

NOT : Her takım rakibini araştırması için rakip takımın antremanlarını takip edecek veya rakip takım hakkında bilgi alabilecek ajanlar kullanır ve bu normal bir maç öncesi hazırlığıdır zaten!!
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Tek tek değerlendirdiğimiz zaman haklılık payı var. Bu işi tek tek değil süreç olarak değerlendirmek gerekiyor.

X başkanının rakibin kadrosunu öğrenmek için yaptığı konuşmalar yakalandı. Bu durumda öğrensen ne olacak. Pokemon savaşımı yapıyorsunuz deriz. Elde Elmander varsa savunmada Pepe olsa da o oynar Servet Çetin olsa da o oynar. Kimin oynadığını öğrenmeye gerek yok der geçersin. Bilgiyi vereni eleştirirsin vs.

Sürece baktığınız zaman kadroyu öğrenme çabaları organize hale gelmiş olaylar silsilesinin bir parçası olarak görülür.

Bu iki konu bu olayın değerlendirilmesinde önemli bir kriterdir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Can Arat'ın sevgilisi ile olan konuşmaları hangi mantıkla şike soruşturması iddianamesinde yer alıyor hala anlamış değilim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Can Arat'ın sevgilisi ile olan konuşmaları hangi mantıkla şike soruşturması iddianamesinde yer alıyor hala anlamış değilim.
    Yarıya kadar okuyabildim gerisini kaldıramadım, lanet okudum o kadar, bu olayın başındandır insan hakları çiğneniyordu ama bu kadarda olmaz be arkadaş
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Fu...un-dagitiliyor

70 tane ek klasör eklenmiş. Devamı da gelecekmi buradan indirmek isteyen olursa ulaşabilir.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Konusmanin son bolumlerine dogru Fenerbahceli yoneticilerin onu aradigini soyluyor kiz arkadasina. Bu sebepten dolayi iddianamede sanirim.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Yine de o kısımlar afişe edilmemeliydi.Soruşturmayı etkileyen kısmı olabilirdi orada sadece.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Yine de o kısımlar afişe edilmemeliydi.Soruşturmayı etkileyen kısmı olabilirdi orada sadece.
    Kesinlikle

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

O kadar gereksiz, saçma şeyler paylaşılıyor ki, insanın özelini gayet rahat öğrenebiliyoruz. Hangimiz küfürlü konuşmuyor ya da telefonda arkadaşıyla konuşurken neler neler konuşabiliyor. Bir savcı bunları nasıl değerlendirmeye alır aklım almıyor.

Ayrıca, gazetelerde, haberlerde zaten oynanacak maçla alakalı kadrolar paylaşıldığında sorun yok, bu haberi yapan gazeteciler direk söylediğinde sorun var. Yani Fenerbahçe soyunma odasında yaşananlar gazeteye çıktığında sorun yok ve hatta gizlilik kararı olan, sadece savcı ve teknik takip yapan ekip hariç saysan 10 kişi bile çıkmayacak kişinin bilmesi gereken şeyler çarşaf çarşaf etrafta yayınlanacak, bu esnada çıkıp şimdi vay efendim nasıl olur da rakip takımın kadrosunu öğrenir diyenler ses çıkarmayack, işlenen suça tepki koymayacak ama şimdi Fenerbahçe aleyhine durum olduğu için yapılanı yanlış bulacak. Yok ya, neredeydiniz çok gizli denen şeyler gazetelerde çıkarken, o zaman bu gizli şeyler nasıl paylaşılıyor diye neden tepki göstermediniz?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İyi de orada basına kapatıldıktan sonra yapılan kadro vs. anlatılıyor.Bu yapılan iş basına kapalı yapılıyorsa demek ki gizli kalması gereken önemli bir şey.Ama Aziz Yıldırım bunu gizlice öğreniyor çok kolay bir şekilde.Ve bu yaptığı da çok etik bir şey oluyor.Sizin şike ve etik anlayışınıza hayran kalmamak elde değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    İyi de orada basına kapatıldıktan sonra yapılan kadro vs. anlatılıyor.Bu yapılan iş basına kapalı yapılıyorsa demek ki gizli kalması gereken önemli bir şey.Ama Aziz Yıldırım bunu gizlice öğreniyor çok kolay bir şekilde.Ve bu yaptığı da çok etik bir şey oluyor.Sizin şike ve etik anlayışınıza hayran kalmamak elde değil.
    Aygün tek soru, gizlilik kararı varken ya da hadi yokken bile, bu belgeler nasıl paylaşılıyor diye tepki gösterdin mi? Bunu düşündün mü?

Fenerbahçe soyunma odasında şöyle olmuş, böyle olmuş diye haber yazılırken bu nasıl olmuş, nasıl duyulmuş diye düşündün mü? Buna tepki gösterdin mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ayrıca iddianame ile ilgili her yeni gelişmeyi jet hızıyla paylaşanlar, Fenerbahçe'nin açıklamalarını da paylaşırlarsa hoş olur.

Bugünkü Milliyet Gazetesi’nde, Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’ın, hakemlerin hangi takımı tuttuğuna dair bir sınıflandırma yaptığı yönündeki iddialar, "Hakemleri Fişlemiş" başlığıyla, ana sayfadan üst manşet olarak verilmiştir.

Haberde adı geçen Sayın A.Kaya Enişte, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlık makamına bir mektup göndererek, Kulüpler Birliği Başkanı unvanını da taşıyan Başkanımızla, hakemlerin tuttuğu takımların kamuoyuna yansımasının tarafsızlığa gölge düşüreceği endişesini paylaşma ihtiyacı duymuştur.

Sayın Enişte tarafından Başkanımıza gönderilen bu mektup, Genel Kurul Üyelerimizden gelen diğer tüm e-mail ve mektuplar gibi Başkanımızın sekreterine ait bilgisayarda arşivlenmiştir.

Ayrıca, bugün, ’FİŞLEME’ gibi bir manşetle sunulan bu haberin, aslında 16 Ocak 2009’da Akşam Gazetesi’nde "İşte hakemlerin tuttuğu takımlar" haberinden birebir alıntı olduğu açıkça görülecektir.

Zira, 16 Ocak 2009’da Murat Tarhan imzasıyla yayınlanan ilgili haberdeki takımların da hakemlerin de isimleri aynı sıradadır, tek bir farklılık dahi göstermemektedir.

Bu vesileyle, sırf iddianamede yer alıyor düşüncesiyle hiçbir araştırma yapılmaksızın, ilgi çekmek amacıyla maksadını aşan ifadelerle manşete taşınan haberlerin, yargı aşaması dahi başlamayan bir soruşturma için kamuoyunu yanlış yönlendirdiği açıkça görülmektedir.

Camiamızı doğrudan ilgilendiren bu tip haberlerin yapımı sırasında haberin doğruluğu için Kulübümüzle iletişime geçilmesinin önemini bu vesileyle de hatırlatmak isteriz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bugün Monte Kristo Kontu'nu izliyodum orada farklı yerde geçen ama birbirini tutan 2 replik vardı.
    Birincisi daha önce bir konuda yalan söyleyen papaz'ın şaşkın olan dantes'e söylediği
    "Ben aziz değilim, papazım"
    İkincisi merhametli olan ancak sonunda fernand'ı öldüren dantes'in söylediği
    "Ben aziz değilim,kontum"
    sözleri, Siz Aziz Yıldırım'ı ne zannediyorsunuz ? İlah falan mı ? "Bak sen şu adama küfürde ediyormuş" tarzında yorumları burada ve farklı yerlerde okuyup gülmemek elde değil.
    Last edited by DisCo : 23.Aralık.2011 at 12:17
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Aziz Yıldırım küfür ediyor diye eleştiriyoruz. Ne var ediyorsa ediyor. Hangimiz etmiyoruz ki. Tabiki küfür iyi birşey değil ama takıla takıla bunamı takıldınız?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Can Arat'ın konuşmalarının linki var mı ?

Mesaj Yetkileri