Türk futbol tarihinin en büyük başkanlarından, en önemli karakterlerinden biriydi. Çok ama çok üzgünüm.Allah rahmet eylesin Büyük Başkan, toprağın nur, mekanın cennet olsun!
![]()
Türk futbol tarihinin en büyük başkanlarından, en önemli karakterlerinden biriydi. Çok ama çok üzgünüm.Allah rahmet eylesin Büyük Başkan, toprağın nur, mekanın cennet olsun!
![]()
Belki bir daha boyle bir karakterli adam gelmeyecek Turk futboluna.
Allah rahmet eylesin
Büyük bir adamı kaybettik,nurlar içinde yatsın.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Çok önemli bir insanı kaybettik, mekanı cennet olsun.
Basimiz sagolsun mekani cennet olsun![]()
Çok büyük bir adamı kaybettik , başımız sağolsun mekanı cennet olsun.
Biz göremedik ama okuduklarımızdan bildigimiz kadarıyla Türk futbolu gelmiş geçmiş en karakterli kulup baskanını kaybetti.Mekanı cennet olsun.
Nurlar içinde yat Süleyman Seba. Örnek alınacağın çok şey bıraktın geride.
FM Gazetesi
Hepimizin başı sağolsun.Mekanı Cennet olsun.
İşine olan aşkı, tutkusu, sportmenliği, centilmenliği ve gelecek nesillere açıklamakta zorlanacağımız beyefendiliği, saygınlığı ile sadece futbol camiasına değil sporun tüm dallarında bulunan insanlara hatta ülkenin tamamına örnek olmuş çok değerli bir insan.. Allah yakınlarına sabır versin.. Tüm ülkenin başı sağolsun..
Zerre kadar uykum yok, içim acıyor! Stadın açılışında sen de olmalıydın be Başkan, başlama vuruşunu sen yapmalıydın!![]()
Başlık da onun büyüklüğünü belirtmeli bu sebeple değiştirdim.
Hepimizin başı sağolsun, her anlamda mükemmel bir insanı kaybettik. Mekanın cennet olsun Büyük Başkan!
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Türk spor tarihinin belki de en önemli kişisi Hakk'ın rahmetine kavuştu dün akşam. Başta biz Beşiktaş ailesi olmak üzere ülkemizin acısı büyüktür eminim. Her yönüyle gerek spor camiasına gerek toplumumuzun diğer kesimlerine mal olmuş , örnek bir kişilik. Mehmet abimin de dediği gibi gönül isterdi ki yeni stadın açılışını sen yap , ilk golü sen at ama kısmet değilmiş be Başkan. Cennetinde bize de yer ayır..
Vodafone Arena'da artık senin başlama vuruşun olmayacak mı ? Çok yazık oldu, İnönü'deki o yaptığın santrayla stada kattığın büyü, yeni mabedde olmayacak.
Mekanın cennet olsun Koca Yürekli BAŞKAN !
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Sırasıyla gidiyor önemli isimler geriye onların tırnağı bile olamayacak insanlar kalıyor. Özhan Canaydın , İbrahim Yazıcı ve Süleyman Seba offf of ... Nur içinde yatın güzel insanlar. Sabahın bu saatinde tüylerimi diken diken ettiniz tekrardan. Gözlerimi sıkıyorum İbrahim Yazıcı geldiğinde aklıma. Büyük Beşiktaş taraftarı Allah sabırlar versin. Gerçekten zor çok zor.
Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın. Çok sevdiğim bir spor adamıydı...
Başımız sağolsun.. Allah rahmet eylesin. Mekanın cennet olsun Büyük Başkan..
Allah rahmet eylesin başkanlık dönemini göremesemde anlatılanlar ne kadar iyi bir spor adamı olduğunu gösteriyordu.
Büyük başkan seni asla unutmayacağız, seni daima hep yaşatacağız. Beşiktaşlılık duruşumuz ve ilkelerinden de asla taviz vermeyeceğiz. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.. Hepimizin başı sağ olsun.
Keşke Ahmet'te dursaydı Seba'daAllah rahmet eylesin güzel insan.
Her şeyiyle örnek bir insandı. Mekanın cennet olsun ÜSTAD !
Yersiz olacak belki ama yeni stada ismi verilebilir. Düşünülmeli..
Böyle demiştim ama ntvspor bu konuda bir tartışma başlatmış zaten;
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...i-verilecek-mi
Ben saçma buluyorum böyle şeyleri kusura bakmayın ama. Vereceklerse ölmeden önce verselerdi, böyle bir fırsatları vardı. O da mutlu olabilirdi. Öldükten sonra ne anlamı var?
Allah rahmet eylesin.
...
Stad'a ismi konusuldu zaten hemen, hem yönetim hem de taraftarlar tarafından. Vodafone ile yapılan anlaşmayı da yabana atmamalı. Adamlar isim hakkı için bir ton para ödediler zaten. Komple Süleyman Seba olmaz bence. Maksimumu Süleyman Seba Vodafone Arena olur (onuda kabul ederlerse) Ayrıca stad adı için kulübün yönetmeliğinde yazan madde de, beşiktaş ile ilgili bir kelimenin her zaman ön tarafta olması gerekliliği. Bu sebeple yukarıda yazdığım örnek uygulanabilir olur. Gönül ister ki sadece Süleyman Seba stadı olsun ancak zor gozukuyor.
Zulmü alkışlayamam, zâlimi asla sevemem;Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem..
Firma bu ve benzeri konularda ılımlı bir firma. Verdiğin örnekteki gibi olmasına itiraz edeceklerini sanmıyorum, bakarsınız Süleyman Seba olmasını bile kabul ederler. Umuyorum olumlu sonuçlanır.
Tabi ölmeden verilseydi daha iyi olurdu ancak adını yaşatmak adına yinede yapılmalı. Anlamsız olduğu fikrine katılmıyorum.
Allah rahmet eylesin. Türk futbolunun başı sağolsun.
Stadın açılışında olamayacak zaten, stada ismini vermek sıkıntı yaratmamalı. Süleyman Seba Vodafone Arena bence de uygun olur. Hani olmaz ya, kabul edilmezse bile tribünlerden birine ismi verilir zaten.
Abi koyun Süleyman Seba Spor Kompleksi Vodafone Arena. Bir sıkıntı çıkacağını zannetmiyoırum inşallah olur Allah rahmet eylesin.
Marmaris Kartalları'nın yazdığına göre, Vodafone öneriyi kabul etmiş. Yeni stadın isminde Süleyman Seba da olacak inşallah. Umarım bu söylenti gerçektir. Böylece, Süleyman Seba'yı gelecek nesiller de tanır ve onun eşsiz değerlerini, ilkelerini onlar da öğrenir.