4-4-2'ye göre en ideal kadro şöyle olur.
Önder - Edu - Lugano - R.Carlos
Ali Bilgin - Appiah - Aurelio - Vederson
Kezman - ???
4-4-2'ye göre en ideal kadro şöyle olur.
Ali Bilgin - Appiah - Aurelio - Vederson
Kezman - ???
alex bence de gitmeli
transferler süreceği için kadro tahmini yapmak zor bence...
antalyaya kiralık verilecek oyuncular olcan ve kerim di mi ??
Sergen Trabzon'da iş yapar.Tamam taraftar büyük etken ama Trabzon'dada büyük işler yapar.
Bence:
Zico ya 4222 ya da 4312 oynatacak. Tek forvet oynarsa Kezman soylenmeye devam edecek. Yani 2. forvet sart.
Alex takimdan kesilemez, kesilmeyecektir.
Bu durumda ya 2 on libero, 2 ofansif orta saha ile oynanacak ve genisligi bekler saglayacak. Veya 1 on libero ve 2 adet defansif ozellikleri olan ama ofansa da yardimci olan oyuncu ile oynanacak. Yine beklerin ileriye cikislari cok onem kazanacak.
Duz 442 beklemeyin Zico'dan.
Vergi kaciricaklardir
Zico Alex'i her zaman ilk11'de oynatır.Eğer bir forvet alınırsa bu şekilde bir ortasaha oluşacaktır.
Appiah-Aurelio-Alex-Wederson
Kezman ----- ???
Yönetim forvet transferi yapmazsa Alex forvet arkası veya forvet olrak görev lır.
Bu sefer kadro şöyle olur.
Ali bilgin(kazım)-Aurelio-Appiah-Wederson
---------------Alex-------------------
---------------Kezman----------------
Her iki kadro diziliminde de Avrupa'da başarı hayal arkadaşlar.Şimdiden çok umutlanmyalım.Sonra çok üzülüyoruz geçen seneki gibi![]()
4-2-2-2 ya da 4-3-1-2 dizilişlerine göre dizelim kadroyu.
4-2-2-2'ye göre en ideal kadro:
Appiah - Aurelio (2 ön libero)
Ali Bilgin - Vederson (2 kanat)
Kezman - ???
Alex'e bu sistemde de yer yok.
4-3-1-2'ye göre en ideal kadro:
Appiah - Aurelio - Vederson (Sağ kanatsız oynanacak mecbur)
Alex
Kezman - ???
içinden çıkılmaz bir hal alıyo şu forvet transferi yapılsın hazırlık maçlarında görürürz neyin ne olduğunu ama bence eğer yabancı kontenjanı olumlu şekilde açıklanırsa bir dünya yıldızına hazır olun (bence adriano veya ronaldo hazırda bekletiliyor)
Abi fener bolumu super gercekten cok hosuma gitti ordan haber aldim burdan haber aldim diye salliyan yokmus.Herkes yorum yapiyor sadece valla tebrikler.Ve gecen sayfalarda arkads soylemis gercekten bende anlam veremiyorum yabanci kontenjanini fener ister ama diger takimlar niye istiyor anlamis degilim
Vergi kacakcıları![]()
4-2-2-2 meşhur Brezilya taktiği
Fener bu taktikte oynamaya kalkarsa minimum bir futbolcu daha transfer yapması gerekir.Forvet arkasında ki ikiden bir tanesine.Hatta Alex'in o yükü kaldıramama olasılığını da düşünürsek oraya iki tane futbol zekası,tekniği çok iyi oynayan adam gerekmektedir
Zico, hazırlık kampında aldığımız oyunculara göre yeni taktiğimizi oturtmaya çalışacağız gibi bir açıklama yapmıştı.
Deniz'i kesmeyeceğini düşünürsek, orta sahada Alex'i de kesmez. Appiah'ı kesemez, yine yedek kulübesine Aurelio gidebilir.
Şimdiden bunları konuşmak bence gereksiz. Kamp başlasın, Zico'nun düşündüğü taktiği görelim, ona göre oyuncu tahminlerimizi yaparız.
Transfer konusunda hem fikir olduğumuz nokta ise bir sağ bek ve forvet oyuncusunun alınması sanırım. Biraz daha bekleyelim, kim gelirse gelsin geçen seneden daha iyi olacağı kesin. Kampa yetişmesi lazım, maçlar başladıktan sonra gelenleri geçen sene gördük...
"YÜCE ATATÜRK"
Bende fazıl abinin güvenilir olduğuna inanmıyoru. Bi lincoln geldi dedi diye hepsi doğru olucak değil.
Zico'nun şu Deniz'de ne bulduğunu bir türlü çözemedim. Aurelio gibi bir oyuncu dururken Deniz nasıl oynar aklım almıyor. Hatta Deniz'in Fenerbahçe'nin kadrosunda olması bile hata.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
demek sadece fazıl abiye inanmayan ben değilmişim![]()
Kotu yada iyi fener 3 kulvarda mucadele ediyor.Sinirsiz yabanci olmazsa turklere ihtiyaci olacaktir.Turkiyede de deniz cok kotu bir futbolcu degil.kadro genisligi ve turkiye icin ise yarar
TS sergen'i almaz bence o bölgede çok oyuncusu var hemde sergen eski sergen değil
eger lafın banaysa ben fazıl kim tanmyorm bile ben emrah abiye inanp güvendigimi söledm
birader sana bişey demedim.çünkü sen bana bişey demedin![]()
Aslında bu Fazıl Abi veya başka abilerin çıkması çeşit olmamasından kaynaklanıyor.
Örneklemeye geçelim;
Türkiye'de kaç spor gazetesi var.Fanatik,Fotomaç vs. vs.5 civarı bir gazete sayımız var.
Fotomaç değil mi her sene Ronaldinho'yu Fener'e,Kaka'yı Cimbom'a vs. vs. getiren.Adamın bir zararını var?Tabi ki de yok.
Yalan yanlış yazdığını bile bile markete gidip spor gazetesi aldığımızda alacağımız gazetelerden biridir.Ne kadar yalan yanlış yazarsa yazsın alacağız mecburuz.Çeşit yokki fazla.Böyle olsa 15-20 adet spor gazetesi yine seçim yapabilirsin.Ama yok.Fotomaç yalan yazıyor almayayım diyorsun gidip Fanatik alıyorsun o da yalan yazıyor.Onu bırakıp diğerini al.Sonuç ne hepsi yalan yazıyor.
Fazıl Ünverdi'de geçmişte Fotomaç'ta yazarlık yapmış biri.Bu sene Adriano,Ronaldo,Lincoln konusunda büyük ihtimalle gelecek aldık vs dedi bir tek Lincoln var.Geçen sene aynı şeyleri Pires'e dediği gibi
Lincoln'ü nasıl aldık.Adam kulüpte hzuursuz,Schalke'nin bu sene şampiyon olamamasının faturasını kendisine kesildi(yumruk atıp 5 maç ceza yemekten),Schalke Başkanı ile Özhan Canaydın kanka vs. vs.
Bu kadar bizim açımızdan olumlu gelişme var.Gelme ihtimali yüksek söyledi oldu.Ronaldo'ya %95 bitti dedi Fenerbahçe resmi sitesi yalanlama yaptı.
Ben bi gazeteci olsam veya dergi editörü olsam yazarım niye yazmayayım.Ne de olsa ülkemiz futbol sevdalısı bir ülke.Gelmeyeceğini bildiğimiz adamların adının bile geçmesi bizim hayal kurmamıza neden oluyor.Çünkü toplum olarak açız futbola
4222'de kanat oyunculari bekler olacak. Bu durumda on liberolar Appiah ve Aurelio. Ofansif 4'lu ise Tumer, Alex, Kezman ve yeni gelen forvet olacaktir. Tumer ve Alex hem gobekte hem de kanatlarda gezgin bir sekilde oynayacaktir. Kanatlari etkinlestirmek icin Ali Bilgin Onder'in yerine sag bek bile olabilir.
4312'de ise bence Deniz on libero olur. Appiah ve Aurelio ise hem ofansif hem de defansif gorevler alan oyuncular olurlar.