Sayfa 213 / 492 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313 ... SonSon
6,361 ile 6,390 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bir ingiliz klübüne gideceği belli idi güzel transfer olmuş

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Luis Garcia ve Forlan transferlerinden sonra bu transfer kesinleşmişti zaten Liverpool çok büyük bir golcü aldı

Nesil
    2006

Default Kingston Premier Lig'te

Galatasaray'dan tanıdığımız başarılı kaleci Richard Kingston gelecek sezon Premier Lig'te forma giyecek. Geçen sezonu Hammarby'de geçiren Ganalı kaleci, Premier Lig'in yeni ekiplerinden Birmingham ile anlaşmaya vardı.

Türkiye'de son olarak Ankaraspor forması giydikten sonra İsveç Ligi'nde Hammarby'ye transfer olan başarılı kalecinin yeni takımından alacağı ücret açıklanmazken, sözleşmesinin sona ermesi nedeniyle bonservis ücreti ödenmeyeceği kaydedildi. Steve Bruce, ısrarla 29 yaşındaki kaleciyi istediği belirtiliyordu. İsveç ekibinde kiralık olarak oynayan Kingston, Türkiye'de başta Galatasaray olmak üzere birçok ekipte forma giymiş ve Türk vatandaşlığına geçip Faruk Gürsoy adını almıştı.

Ganalı futbolcu, Dünya Kupası'ndaki performansının ardından Avrupa ekiplerinin dikkatini çekmişti.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Thumbs up Hırvat Yıldıza West Ham Kancası

Hırvat yıldız Josip Tadic yerel basında çıkan haberleri doğrulayarak, West Ham’ın kendisine teklif yaptığını söyledi.

Josip Tadic, şu anda Dinamo Zagreb’in en önemli yıldızlarından birisi. Özellikle mayıs ayındaki 6-1'lik Rijeka maçındaki hat-trickle bir anda dikkatlari üzerine çekmişti. Hırvat basını, genç yıldız için harekete geçen West Ham'ın 20 yaşındaki golcüye teklifte bulunduğunu yazmıştı.

Hırvatistan U21 takımının da yıldızı olan Tadic basına bu konuda yaptığı açıklamada; “Ne diyeceğimi bilemiyorum, çok mutlu oldum. Slaven Bilic ve Igor Stimac’in oynadığı bir kulüpte bulunmak güzel olacak,” diyerek söylentilerin doğru olduğunu ve West Ham'a gitmek istediğini dile getirdi.

Tadic’in kulübüyle kontratı 2011’de sona eriyor, ancak yapılan açıklamalarda Zagreb ekibi oyuncunun ekonomik beklentilerini karşılayamayacak. Bundan ötürü de Dinamo, yıldızını makul bir teklif karşılığında elden çıkarmayı planlıyor.

03.07.2008

Kaynak : goal.com

yazık olur adamcaz... gitmez inş.

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    İngiliz takımları kazıklanmak için ideal oldukları için bir oyuncuya teklif götürdüklerinde artık değerinin iki katı fiyat biçiliyor.Son örnek Jo.
    Çok doğru bir tespit, Jo gibi bir oyuncuya bile 18 milyon Pound ödendi, şaka gibi

Gökhan İnler 16 milyon Euro etmez, ayrıca istediği yıllık ücret de epey fazlaymış ama Newcastle alırsa iyi transfer yapar, orta sahada iş yapabilecek bir oyuncu almış olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Dünya Kupasından iyi performans sergiledi ama İngilterede kumbara gibi yaparlar

Akinfeev'i de alabilirler, Cech'in sakatlandığında kaleyi Cudicini'ye emanet etmektense, Akinfeev gibi yetenekli bir isme emanet ederler.

Arshavin, Zhirkov ve Pavlyuchenko var diğer isimler, Pavlyuchenko kolay forma şansı bulamaz Chelsea'de, Arshavin veya Zhirkov çok iyi transferler olur, faydalı olurlar takıma.

18 milyon Pound etmez bence Jo, onun yerine o paraya Vagner Love'ı transfer etselerdi keşke.

Default "Ronaldinho da gelebilir!"

CSKA Moskova'nın Brezilyalı yıldızı Jo'yu 18 milyon Pound karşılığında renklerine bağlayan Premier League ekibi Manchester City'de başkan Garry Cook Barcelona'dan ayrılması gündemde olan Ronaldinho konusunda da umutlu olduklarını ve çalışmalarını sürdüreceklerini dile getirdi.

Çarşamba günü CSKA Moskova'nın Brezilyalı yıldızı Jo'yu 18 milyon Pound karşılığında renklerine bağlayan Premier League ekibi Manchester City transfer çalışmalarında hız kesmiyor.

Başkan Garry Cook Barcelona'dan ayrılması gündemde olan Ronaldinho konusunda da umutlu olduklarını ve çalışmalarını sürdüreceklerini dile getirdi.

"Biz bu transfer için çalışmalarımızı yürüteceğiz. Eğer gelmek istemez veya başka bir takımla anlaşırsa kabulleniriz, ancak yine de olumlu yaklaşmaya çalışıyoruz. Önümüzde uzun bir yol var ama umutsuz değiliz."

Ajansspor Dış Haberler Servisi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ronaldinho'ya tek talibi ManCity kaldı Parayı özden çıkarırlarsa neden olmasın ...

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Hayırlı olsun ama başarılı olacağını sanmıyorum. Hayatındaki en çok gol yediği sezon olacak tahminimce

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

İngiltere futboluna kolay alışacağını sanmıyorum. İtalya veya İspanya Liglerinden birini terceh etseydi onun için daha yararlı olurdu.

paran olduktan sonra herkes gelir...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Ya bu adam Ankarasporda bile oynayamadı.Premier ligde nasıl oynıcak.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

sanmıyorum böyle bir transferin olacağını, Ronaldinho henüz o kadar düşmedi bence..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İsmini duydum ama fmde falan hiç denemdim

Dünya Kupasında bile oynadı... Pek başarılı olucağını sanmıyom ama hayırlı olsuN...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ronaldinho'yu Milan alacak.Barcelona satabildiği kadar yüksek fiyata satmaya çalışıyor.Milan yönetimi ise tongaya gelmek istemiyor.Ronaldinho M.City'e gitmek istemiyor.
    So what?
    Saike

Birminghamı zor günler bekliyor kanımca

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Torres kontrolden geçti

Liverpool'un yeni transferi Fernando Torres sağlık kontrolünden geçti. Çarşamba günü sözleşme imzalayacağı belirtilen 'El Nino', Liverpool'da kontrolde geçtikten sonra Madrid'e döndü. Yarın sabah kulübüne veda edecek olan Torres'in, Atletico Madrid'e muhteşem bir vedaya hazırlandığı belirtiliyor. 11 yaşından beri Atletico forması giyen genç yıldıza, kulübünden de hüzünlü bir veda töreni düzenlenecek.
    Tatilini yarıda kesip dün gece geç saatlerde Madrid'e dönen ve bu sabah Liverpool'a uçup sağlık kontrolünden geçen Torres tekrar Madrid'e döndü. Yarın saat 10.00'da Vicente Calderon Stadı'nın VIP odasında düzenleyeceği konuşmanın ardından öğle saatlerinde tekrar Liverpool'a dönmesi beklenen genç yıldızın aynı gün, İngiliz kulübü ile 6 yıllık resmi sözleşmeye imza atacağı belirtildi.
    Fernando Torres Liverpool'a yaklaşık 27 milyon pound'a mal olurken haftada 90 bin pound alacak. Bu transfer gerçekleştiği anda Liverpool tarihinin en pahalı transferi olacak.

03.07.2007
    Kaynak : Sporx.com dış haberler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Liverpool çok saçma bir transfer yapmış oldu....

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Belli olmaz arkadaşlar.Siz yine de başarılar dileyin bence

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Saçma mı desem manyak mı desem bilemiyorum.Liverpool'da bir yığın forvet var.Kimi kesip kimi oynatıcak merak ediyorum.Neyse,herkes için hayırlısı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Olabilir ama Ronaldinho'nun Cskada oynamak isteyeceğini sanmıyorum.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
    Saçma mı desem manyak mı desem bilemiyorum.Liverpool'da bir yığın forvet var.Kimi kesip kimi oynatıcak merak ediyorum.Neyse,herkes için hayırlısı olsun.
    Quote Originally Posted by sekocan View Post
    Bence Liverpool çok saçma bir transfer yapmış oldu....
    Karşınızda Fernando Torres var.Biraz mantıklı yorumlar yapın.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

İlk yorum neyse diğer yorumlarda %90 onun aynısı oluyor.Biraz özgün olmaya çalışın..

Başarısız olacak diye düşünenleri yanıltabilir.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Ronaldinho bir zamanlar her kulübün istediği bir isimken Laporta 125 milyon Pound değer biçmişti onun için, şimdi neredeyse talibi yok Kendini bitiriyor Ronaldinho, bir an önce yeni takımına transfer olup orada kendini tekrar ispatlaması lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

yunus csk ya degıl man . cıty ıstıyo....ronaldınho devrı kapandı bence bundan sonra ıs yapmazz dıye dusunuyorum

Default Chelsea Crespo’yu serbest bıraktı

Chelsea Crespo’yu serbest bıraktı

Chelsea F.C. forvet Hernan Crespo ile sözleşme yenilememe kararı aldı.

Arjantinli oyuncu 2003 yılında İnter Milan’dan 17 milyon avro’ya Chelsea’ye transfer olmuştu.

İlk sezonunda 30 maça çıkmıştı. Fakat Chelsea’nin başına Jose Mourinho gelince gözden düştü. 2005-2006 sezonunda Milan’da, daha sonra 2 sezon İnter Milan’da kiralık olarak oynadı.

Chelsea’nin resmi web sitesinden yapılan açıklamaya göre Chelsea Crespo ile yollarını ayırdı.

Mesaj Yetkileri