Sayfa 213 / 476 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313 ... SonSon
6,361 ile 6,390 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

vayyy transferleri kess

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Ferrari'yi göndermeye çalışan yönetimin,zihniyetin yapacağı transferden hayır beklemem ben.Ferrari gibi bir stoperiniz var ve göndermek istiyorsunuz?Neymiş,sisteme uymuyormuş.Şeyy..hangi sisteme?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Ferrari'yi göndermeye çalışan yönetimin,zihniyetin yapacağı transferden hayır beklemem ben.Ferrari gibi bir stoperiniz var ve göndermek istiyorsunuz?Neymiş,sisteme uymuyormuş.Şeyy..hangi sisteme?
    Kardeş bence biraz duygusal davranıyorsun. Yani Matteo'yu hepimiz çok seviyoruz ve gönlümüzde taht kurmasının başlıca nedenlerinden biri Mustafa Denizli döneminde oynadığı oyun ve rakip forvetleri ezişidir. Ama unutmayalım ki Mustafa Hoca'nın sisteminde defans geriye yaslanıyordu ve çok az boşluk veriyorduk ve verilen o az boşluğu da Ferrari fizik , teknik , mental her açıdan doldurabiliyordu. Ben de bu yüzden çok sevdim kendisiniç Mükemmel bir defans ona sözüm yok. Ama takdir edersinki ağır bir oyuncu. Schuster'in sisteminde defans önde kuruluyor ve defans arkasına atılan toplara hemen reaksiyon verebilecek defans oyuncuları lazım. Bkz. Sivok bkz. Ersan.. Ferrari ile çıktığımız maçlarda bu sene Vikingur'a bile fazlasıyla pozisyon verdik kabul etmek lazım. Yoksa biz de kabul ediyoruz Ferrari'nin mükemmel bir defans oyncusu olduğunu..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sistem olayını hafife alıyorsunuz, Barcelona'nın altyapısından bu kadar oyuncu çıkarmasının asıl nedeni sisteme uygun oyuncu yetiştirmek. Biz bir Barcelona değiliz ama Schuster bir sistem kurmaya çalışıyor ve ona uygun oyuncular olmadan sistem işlemiyor. Ferrari, Fink, Holosko gibi isimler Denizli döneminde çok daha iyiydi ama bu takımda istenilen performansı göstermiyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hugo Almeida da Simao da Portekiz'in en kaliteli oyuncularından ve ikisi de çok tecrübeli. Beşiktaş'a hayırlı olması dileğiyle.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu'nun oluşturduğu transfer komistesine laf eden taş olur valla.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Beşiktaş'ın yeni trasnferleleri Simao ve Almeida için ödeyeceği ücretler belli oldu.

Beşiktaş'ın sezonun ikinci yarısı öncesi Manuel Fernandes'in ardından kadrosuna kattığı Simao Sabrosa ve Hugo Almeida için kulüplerine ödenecek bonservis bedelleri ve oyuncuların alacakları yıllık ücretler belli oldu.

Siyah-Beyazlı kulüp, Simao için Atletico Madrid Kulübü'ne 1.9 milyon Euro bonservis bedeli öderken, Portekizli oyuncuya yıllık 2.5 milyon Euro ücret verecek. Almeida için Werder Bremen, Beşiktaş'tan 3 milyon Euro bonservis bedeli alacak. Siyah-Beyazlı kulüp, Almeida'ya ise yıllık 3 milyon Euro ücret ödeyecek. 31 yaşındaki Simao ve 26 yaşındaki Almeida Beşiktaş Kulübü'yle 3'er yıllık sözleşme imzalayacaklar.

- DHA -

dogrumu bilmiyorum ama dogruysa toplam 4,9m Euro'ya iki tane iyi oyunca aldik ama Almeida'nin yillik alacagi biraz fazla olmus gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2 milyon mu şaka gibi.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Oha 31 yaşında olsada Simao yani 2 m na alınmışsa başarıdır valla çok katkı sağlayacaktır,Almeidayı yorumlamak için beklemek gerekir

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Oha 31 yaşında olsada Simao yani 2 m na alınmışsa başarıdır valla çok katkı sağlayacaktır,Almeidayı yorumlamak için beklemek gerekir
    Sanirim Simao'nun sözlesmesi bitiyordu sezon sonu o yüzden uyguna geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Almeida'yı ben fazla beklemicem, izlediğim en iyi forvetlerden birisi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen öyle. Sezon sonunda bedava elden kaçırmaktansa para kazanmayı tercih etti tabiiki At.Madrid.. Fakat yine de olağanüstü transfer başarıları olduğunun altını çizmek gerek. Tabata+İsmail+Holosko =18 milyon euro.
    Q7+Guti+Simao+Almeida+Fernandes=12 Milyon euro.

Boyut atladı Demirören boyut

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Cok ciddi paralar oduyoruz, hele Almeida icin odenen hem maas hem bonservis fiyasko.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Cok ciddi paralar oduyoruz, hele Almeida icin odenen hem maas hem bonservis fiyasko.

YıLLık maaşı fazLa oLabiLir ama bonservisi gayet makuL düzeyde bence. Peşinde başka takımLar varken akLını çeLmek için yıLLık maaşı yüksek tekLif ediLmiş. Başka türLü de geLmezdi zaten.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    YıLLık maaşı fazLa oLabiLir ama bonservisi gayet makuL düzeyde bence. Peşinde başka takımLar varken akLını çeLmek için yıLLık maaşı yüksek tekLif ediLmiş. Başka türLü de geLmezdi zaten.
    Hadi maasi anlarim da, bonservis bedeli yuksek 6 aylik kontrati kalmis bir oyuncu icin. Ayni durumdaki Maxi Rodriguez gecen sene 1.7 milyon euroya, bu sene de Afellay 3 milyon euro'ya transfer oldu, bunlar Almeida ve Simao'dan bariz ustun oyuncular.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Almeida'yı tanımıyor sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Süper transferlere, süper bonservis bedelleri hayırlı olsun tüm Beşiktaşlılara..

Sheriff Misafir

Her iki oyuncuda tarz olarak pek beğendiğim oyuncular değil. Özellikle Simao Sabrosa, kanatta oynasada rahat adam eksiltebilen bir oyuncu değil ortaları ve frikikleri çok iyi.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Her iki oyuncuda tarz olarak pek beğendiğim oyuncular değil. Özellikle Simao Sabrosa, kanatta oynasada rahat adam eksiltebilen bir oyuncu değil ortaları ve frikikleri çok iyi.
    Simao adam eksiLtemeyen oyuncumu ? Yapma şefim sen bari futboLdan anLayan, maç izLeyen adamsın, kafan güzeLdi herhaLde yazarken
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Simao adam eksiLtemeyen oyuncumu ? Yapma şefim sen bari futboLdan anLayan, maç izLeyen adamsın, kafan güzeLdi herhaLde yazarken
    Valla Hayrocum öle, ben hiç görmedim, bir Quaresma gibi, bir Robben gibi çalım atıp orta yaptığını hiç görmedim. Hep frikikleriyle, kavisli ortalarıyla aklımda Simao, düşünüyorum hala hiç aklıma gelmiyo çalımları .)

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Valla Hayrocum öle, ben hiç görmedim, bir Quaresma gibi, bir Robben gibi çalım atıp orta yaptığını hiç görmedim. Hep frikikleriyle, kavisli ortalarıyla aklımda Simao, düşünüyorum hala hiç aklıma gelmiyo çalımları .)
    Aynen benim aklıma da hiç çalım gelmiyor. Gerçi hayatımda hiç izlemedim nasıl oynadığını. Ama gayet iyi tanıyor gibiyim. Atmamıştır Simao çalım

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Aynen benim aklıma da hiç çalım gelmiyor. Gerçi hayatımda hiç izlemedim nasıl oynadığını. Ama gayet iyi tanıyor gibiyim. Atmamıştır Simao çalım
    Youtube'daki Simao vs Quaresma vidyolarında bazı çalımları, yardırışları gözüküyor. Tabii ki teknik kapasitesi çok yüksek bir isim olsa da Quaresma gibi olmasını beklememek lazım. Belki abartı gelir kimisine ama dünyada Quaresma kadar rahat adam eksilten oyuncu sayısı kısıtlı. Kaldı ki Simao daha ağır (Quaresmaya göre) ve daha zayıf yapılı bir kanat oyuncusu. Pasları, ortaları, şutları ve öldürücü frikikleriyle daha ön plana çıkacaktır. Quaresmadan çok daha etkili bir bitiricidir ve daha az bencildir.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Gece bardan çıktıktan sonra bi tıra çarparlar heralde.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Almedia gene birşeyler söylemiş Almedianın yedeği Valeri Bojinov

Spor Servisi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Almeida'ya soru: ''Türk medyası bugün sizin Beşiktaş ile sözleşme imzalayacağınızı yazdı. Bu doğru mu?''

Hugo Almeida: ''Bu tümüyle yalan. Ben Portekiz'deyim ve ailemle tatil yapıyorum. Bu haberleri muhtemelen Beşiktaş başkanı yayıyor."

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Almeida'ya soru: ''Türk medyası bugün sizin Beşiktaş ile sözleşme imzalayacağınızı yazdı. Bu doğru mu?''

Hugo Almeida: ''Bu tümüyle yalan. Ben Portekiz'deyim ve ailemle tatil yapıyorum. Bu haberleri muhtemelen Beşiktaş başkanı yayıyor."
    kaynak var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tribündergi ve noatsamisa twitterları.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Transferde sıcak saatler sona erdi.

Başkan Yıldırım Demirören transfer görüşmeleri için bulunduğu Yurt dışından bu akşam saatlerinde Türkiye'ye döndü.

Hugo Almeida'nın transferinde herhangi bir problem kalmadığı ve her konuda anlaşıldığı öğrenildi. Almeida'nın Başkan Yıldırım Demiören'den sadece ailesini ikna etmek için 2 gün süre istediği gelen haberler arasında.
    Simao'nun ise beklendiği üzere bu akşam Atletico Madrid'in Espanyol ile oynayacağı kupa karşılaşması sonrası Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.
    - HABER1903 -

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

İşler yine değişmiş gibi gözüküyor. Sezer ve Batuhan Beşiktaş'a gidecek gibi duruyor...
    I'm back...

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    İşler yine değişmiş gibi gözüküyor. Sezer ve Batuhan Beşiktaş'a gidecek gibi duruyor...
    kaynak nedir?

Mesaj Yetkileri