Bende bu adamla nden reklam almıyor diyodum ama bunlarda duygusal davranmaya başlamışlar
Bende bu adamla nden reklam almıyor diyodum ama bunlarda duygusal davranmaya başlamışlar
Cristiano Ronaldo, AS gazetesine önümüzdeki hafta Real Madrid'le sözleşme imzalayacağını söyledi.
Ronaldo için yaz başından beri kırmızı alarmda bekleyen Real Madrid için oldukça sevindirici bir haber geldi. AS gazetesine konuştuğu söylenen Cristiano Ronaldo'nun Real'e transfer olmak istediğini belirttiği iddia edildi.
Bu açıklamanın ardından oldukça mutlu olan Real Madrid Başkanı Ramon Calderon'un United'ı ikna ederek yıldız oyuncuyu kapmak için 100 milyon €'luk bir teklif hazırladığı iddia edildi.
United'ın şansı kalmadı
Daha düne kadar Ronaldo giderse ben de giderim açıklamasında bulunan Manchester United Teknik Direktörü Sir Alex Ferguson'un ve kulüp yöneticilerinin bu demeç sonrasında Portekizli oyuncuyu satmaktan başlka çareleri kalmamışa benziyor.
Önümüzdeki hafta Fergie'yle konuşacak
Şu anda Portekiz'de bulunan ve sakatlığı tam olarak düzelene kadar burada tatil yapacağı belirtilen Ronaldo, önümüzdeki hafta Sir Alex Ferguson ile bir görüşme yapıp Real'e gitmek istediğini bildirecek.
Portekizli yıldızın AS gazetesinde yer alan demecinde şu sözlere yer veriliyor: "Şu anda herşey çok iyi. Önümüzdeki hafta İngiltere'ye giderek, kulübüme Real'e gitmek istediğimi ve bu konuda herhangi bir görüşme yapmak istemediğimi belirteceğim."
Eğer doğruysa
Eğer ki bu haber AS gazetesinin Türk meslektaşlarından örnek alarak yazdıkları "Başkanım beni al" tarzı bir spekülatif haber değilse önümüzdeki hafta sezonun en büyük transferi gerçekleşecek. Bu bombanın patlaması halinde Old Trafford'da matem, Barnebau'daysa düğün yaratacağı kesin...
goal.com
Bu iş de çok uzadı ya artık nolcaksa olsun..
Ronaldo bu demeci de verdiyse ManUtd'ye fayda sağlamaz rekor bir paraya satsın ManUtd oyuncu mu yok piyasada
ooo Galacticos dönüyor...
Harbiden çok uzadı bu transfer, gitsin de rahatlasın Ronaldo efendi..
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Cristiano Ronaldo daha öncede söylediğim gibi Man Utd dan ayrılırsa bu takımının çöküşe geçmesine neden olur.Çünkü o takımın herşeyi ve en sonunda Ferguson da ayrılır
Önümüzdeki hafta Fergie'yle konuşacak.Şuradaki Fergie beni çok etkilediManU Portekizden yeni Ronaldo'lar bulur.Göndersinler.Anlamıyorum ki sizi istemeyeni sizde istemeyin.
nani kapatır onun eksiğini.Olmasza kazımı aLsınLar.![]()
İspanya La Liga takımlarından Barcelona'nın ve İspanya Milli Takımı'nın vazgeçilmez oyuncusu Andres İniesta Barcelona ile sözleşmesini 2014 yılına kadar uzattı.
Barcelona başkanı Joan Laporta ile yapılan görüşmeden sonra İniesta ile yıllık 5 milyon avro karşılığında anlaşma sağlandığı belirtilirken, sözleşmesinde 150 milyon avro karşılığında serbest kalabileceğine dair özel bir madde de eklendiği ifade edildi.
Yapılan yeni kontrat ile yüzünde güller açan İspanyol oyuncu, "Ben hiçbir zaman Barcelona'dan ayrılmak istemedim, hatta daha Barca ile daha uzun bir sözleşme de yapmak isterdim" açıklamasında bulundu.
Eski teknik direktörü Frank Rijkaard ile yıldızı parlayan 24 yaşındaki oyuncu şimdi Barcelona taraftarının hayranı olmuş durumda.
Arjantin futbol federasyonu başkanı Julio Grondona, FC Barcelona'nın Lionel Messi'nin Olimpiyat Oyunları'na katılmasına izin vermemesinin ardından artık konuşacak birşeyin kalmadığını açıkladı.
Çarşamba günü FIFA başkanı Sepp Blatter, Katalan ekibini son kez uyarırken, bu uyarı da Messi adına sonuç vermedi.
Grondona yaptığı açıklamada; Messi'ye herhangi bir yaptırımlarının olmayacağını ifade ederken, Barça ile yapılan görüşmelerin yanıtsız kaldığını ve maçların başlamasının ardından, Messi'nin artık takıma katılma gibi bir şansının olmayacağını söyledi.
Dünya futbolunda söz sahibi olmaya çalışan Diego Armando Maradona ise yaptığı açıklamada, Messi'yi "Karaktersizlik"'le suçlarken, Katalanlar'ın inatçı olduğunu, buna karşı da Messi'nin bir duruş sergilemesi gerektiğini belirtti.
Futbolu burada bırakır zaten...
Fifa'nun bu konuda net tavrı var Barca boşuna diretiyor
haber eski messi olimpiyatlara gidiyor.
Messi gibi bir yeteneği Arjantin forması altında Olimpiyatlarda seyretme imkanına sahip oluruz inşallah..
So what?
Saike
Büyük ihtimal AS'ın sallama haberlerinden birisidir..
So what?
Saike
Wesley Sneijder, Rafael Van der Vaart ile beraber oynamak istediğini ve yurttaşının transferinin takıma büyük katkı yapacağını söyledi.
Son haberlere göre Real Madrid, Hamburg’un yıldız oyuncusu Rafael Van der Vaart’ın transferini bitirmek üzere. Bu transferin gerçekleşmesi, aynı zamanda Cristiano Ronaldo hikayesinin de yavaş yavaş bittiğini gösteriyor.
Sneijder, Ajax’tan ve Hollanda Milli Takımı'ndan takım arkadaşı Van der Vaart ile Real Madrid’de de bu birlikteliğini devam ettirmek istediğini söyledi.
“Real Madrid’de beraber forma giymemiz çok harika olur”
“Rafael hem orta saha hem de Raul’un poziyonunda, yani forvet arkasında çok verimli bir şekilde oynayabilir”
“Van der Vaart gibi bir oyuncuya sahip olmak kadro genişliği açısından çok önemlidir”
Sneijder, yeni sezondan umutlu olduğunu ve Schuster’in kendisini oyun içerisinde serbest poziyonda bırakmasını istediğini söyledi.
“Futbol oynarken özgür olmak istiyorum ama Schuster defansif olarak sorumluluklar üstleneceğimi ve bu göreve hazır olmam gerektiğini söyledi”
“Sağda, solda ya da ortada oynayabilirim. Normal olarak solda oynuyorum, fakat boş bulduğum poziyonlarda orta alana da kayarak forvet arkasında etkili bir şekilde hareket edebiliyorum”
Goal.com
Fenerbahçe Cumhuriyeti
ilginç gerçekten kesin başka bir sebebi vardır
Estağfurullah Hüseyin sendeDediğin doğru hız yok ama günümüz futbolunda böyle 10 numaralarda tükenmeye başladı.Takımı orkestra şefi gibi yönetiyorlar ama dönem arasında Diegoda alınacak diye bir söylenti vardı halbuki Vaart daha yararlı olur.Orta saha kurgusu gago-diarra robben-vaart-sneijder ve tek forvet böyle orta saha zaten forvetlerde kaliteli
Bu sene Madrid en azından yarı finale gelmeli CLde.
Hazırlık maçı arkadaşlar bunda birşey aranmaz aranmamalıda![]()
Bir yıldız daha kaydı...
Rafael Van Der Vaart, en sevdiğim karakter yapılı bir futbolcudur. Gittiği her kulübe büyük katılar yapacaktır ama; Real Madrid'de bu kadar şişmiş bir kadroda Vad der Vaart kendini gösteremesse yakaladığı bu başarıyı ve popülariteyi tekrar yakalaması zor olur.
Van der Vaart'a yazık oldu bence yedek kalacaktır büyük ihtimal..
Vaart içinde Real içinde çok hayırlı bir transfer olmuş ...
van der vaart kimi kesecek takımdan acaba ?
Daha kesinleşmiş bir bilgi yok arkadaşlar.
gitsin artık başka oyuncu mu kalmadı . ferguson kimleri keşfetti kimleri sattı . 4-5 ronaldosu hazırdır alt yapıda onunboşu boşuna sir demezler adama
![]()
Gitsin de 2. Beckham olsun..![]()
![]()
Vaart'ı alamaz Madrid.Her gün yeni bi futbolcu gündeme geliyor.Bu da Real'in ne kadar akıllıca transfer yaptığını gösteriyor(!)
[SIGPIC][/SIGPIC]
sende sneijder'i herkese teklif ediyonalan yok kardeşim
sneijder madrit'e gelirse madrit li olurmusun
v.d.v. çok iyi oyuncu.ben hamburg'ta kalıp başarılar yakalamasını isterim.real madrid'e gelirse sürekli ilk 11'de oynamaz sanırım.hata yapar.bence valencia ona uygun bir klüptür ya da hamburg'ta kalması iyidir![]()