Sayfa 213 / 578 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313 ... SonSon
6,361 ile 6,390 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

şükrü saracoğlu eski başbakan

araziye gelince papazın çayırı hep bizimdi şimdide bizim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    şükrü saracoğlu eski başbakan

araziye gelince papazın çayırı hep bizimdi şimdide bizim
    Nereden sizindi pardon? Doğrular açık ve net. Konunun buraya çekilmemesi lazımdı ama buradaki ana fikir kimse stadının arazisini devlet olmadan almadı. Atıp tutmadan önce bir aynaya bakın.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Saracoğlu'nda biz kiraciyiz ama irtifak hakkımız var yani stad bizim sadece arazi devletin. Bu saatten sonra o araziyi bizden baskasına vermesi mümkün değil. Zaten almaya çalışıyoruz , yakında alırız. Yani Saracoğlu'nu tamamıyla biz yaptık, baskası değil. Ornek verecek başka stadlar bulun.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Saracoğlu'nda biz kiraciyiz ama irtifak hakkımız var yani stad bizim sadece arazi devletin. Bu saatten sonra o araziyi bizden baskasına vermesi mümkün değil. Zaten almaya çalışıyoruz , yakında alırız. Yani Saracoğlu'nu tamamıyla biz yaptık, baskası değil. Ornek verecek başka stadlar bulun.
    Stadın yapımına mı birşey söyledik arazisine mi? Gider moduna girmeden önce yazılanı dikkatli oku. Hepsini geçtim Saraçoğlu genişletilirken kendi arazisinin dışına taşıp stadın dışındaki o mekanların kaçak olarak yapıldığını, daha sonra tapusunun alındığını Kadıköylü olan herkes bilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

bunu anlatmak istedim ben o stadda emek var alın teri var

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Stadı siz yaptınız da Türkiye'deki sistem gereği kulüpler stad sahibi olamıyor hepsi GSGM'nin olarak gözüküyor. Her ne kadar siz yapmış olsanızda stad devletindir ama tıpkı Arena'da olduğu gibi üst kullanım hakkı sizdedir, siz onay vermezseniz hiçbir şey yapamaz devlet. Sadece milli bayramlarda izin almasına gerek yok sizden. Ama artık milli bayramda kalmadı o ayrı mesele.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    bunu anlatmak istedim ben o stadda emek var alın teri var
    Sen içinden konuş biz anlarız. Allahım ya "papazın çayırı hep bizimdi şimdi de bizim" demekle benbenim'in dediği arasında dağlar var.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Tamam da arazi , stadın yanında hiçbir şey. Stad 100 liraysa arazi 15-20 lira.. Ki yanlış bilmiyorsam onun da kırasını veriyoruz. Devletin bize bahsettigi birsey yok.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Şimdide bizim kulübe taş atmaya başlamışlar,Gs li arkadaşların bu konuya bu kadar karşı çıkmasının sebebi stadın kendilerinin olduğunu iddaa etmeleri ve bu yüzden olası bir Beşiktaş durumu onlar için işin içinden çıkılmaz bir durum olur.Beşiktaş orada oynamazsa akıllarınca o stad onların olmuş oluyor.

Gelsinler Kadıköyde oynasınlar ben isterim valla zeminede bir zararı dokunmaz tedbirini alırlar 1 hafta biz içerde 1 hafta onlar içerde oynarlar kulübümüz kazanır,Kadıköy esnafı kazanır zaten avrupada yoklar neyin tantanasını yapıyorsunuz bu korkaklık niye anlam veremedim.Gerçekten stadın devletin olması sizleri çok etkilemiş her an bir panik var rahat olun ya stadı elinizden almayacaklar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tamam da arazi , stadın yanında hiçbir şey. Stad 100 liraysa arazi 15-20 lira.. Ki yanlış bilmiyorsam onun da kırasını veriyoruz. Devletin bize bahsettigi birsey yok.
    Şu an Fenerbahçe stadın bulunduğu araziyi verip yerine şehrin dışı sayılabilecek bir yerde stat yaptırsa burada karlı olan kim olur?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Şimdide bizim kulübe taş atmaya başlamışlar,Gs li arkadaşların bu konuya bu kadar karşı çıkmasının sebebi stadın kendilerinin olduğunu iddaa etmeleri ve bu yüzden olası bir Beşiktaş durumu onlar için işin içinden çıkılmaz bir durum olur.Beşiktaş orada oynamazsa akıllarınca o stad onların olmuş oluyor.

Gelsinler Kadıköyde oynasınlar ben isterim valla zeminede bir zararı dokunmaz tedbirini alırlar 1 hafta biz içerde 1 hafta onlar içerde oynarlar kulübümüz kazanır,Kadıköy esnafı kazanır zaten avrupada yoklar neyin tantanasını yapıyorsunuz bu korkaklık niye anlam veremedim.Gerçekten stadın devletin olması sizleri çok etkilemiş her an bir panik var rahat olun ya stadı elinizden almayacaklar.
    Almaya gücü zor yeter zaten sen müsterih ol Olanlara bu kadar düz mantıkla baktığın için de tebrik ederim. Anlatılmak istenenle savunma psikolojiniz arasında uçurum var. Bir benbenim anladı demek istediğimizi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Şu an Fenerbahçe stadın bulunduğu araziyi verip yerine şehrin dışı sayılabilecek bir yerde stat yaptırsa burada karlı olan kim olur?
    Dostum ne dediğini anlamadım. Stadın arazisi suan bizde değil, onu veremeyiz. Sehrin dısında niye Stad yapalım stadımız varken. Beşiktaş için soracaktın heralde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dostum ne dediğini anlamadım. Stadın arazisi suan bizde değil, onu veremeyiz. Sehrin dısında niye Stad yapalım stadımız varken. Beşiktaş için soracaktın heralde.
    Stadın arazisi sizde değil ama üst kullanım hakkı sizde değil mi? Siz oraya 49 sene mi kaç seneyse o kadar daha istediğinizi yapabilirsiniz değil mi? Siz şimdi Kadıköy'ün göbeğindeki o arazideki haklarınızdan vazgeçip, şehrin dışında stat yaptırıp, orada yine kiracı olsanız bundan Fenerbahçe mi devlet mi karlı olur? Empati yaptırıyorum sadece

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ya örnekler vermekten vazgeçin.Şu an Türkiye içinde ki bütün stadlar Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nündür.Ayrıca bir kaç sayfa önce Arif abi yapılan sözleşmeden bir bölüm aktardı; Galatasaray'ın izni olmadan Mili bayramlar haricinde hiç bir aktivite yapılamaz TT Arena'da.Biz şimdi ''hayır'' dedik ya eğer üst mevkiler sayesinde stada ortak olmaya çalışan Beşiktaş bunu başarırsa.Her zaman nefretle karşılanacaklar.30 milyon Galatasaraylı'nın bedduaları üzerinde olacak.Ben açıkça söylüyorum.Bizim en kötü günümüzde bizle stadını paylaşmayan takımla stadımızı mı paylaşacağız ? Zaten son yıllarda Galatasaray'ın İnönü'de nasıl karşılandığını biliyorsunuz.Bize böyle davranan taraftarı stadımızdan içeri ''biz'' sokar mıyız acaba ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RasAnt View Post

Yavaş gel.

Bütün statlar devletinse, kimsenin stadı yok. Herkes kiracı.

Kullanım hakkı olan stada sahipse, stad bizim. Sorun yok.

2+2=4, 5 diyorsan keyfin bilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Stadın arazisi sizde değil ama üst kullanım hakkı sizde değil mi? Siz oraya 49 sene mi kaç seneyse o kadar daha istediğinizi yapabilirsiniz değil mi? Siz şimdi Kadıköy'ün göbeğindeki o arazideki haklarınızdan vazgeçip, şehrin dışında stat yaptırıp, orada yine kiracı olsanız bundan Fenerbahçe mi devlet mi karlı olur? Empati yaptırıyorum sadece
    ne dediğini anladım. elbette devlet daha karlıdır. zaten Arena'da Beşiktaş'ın oynamak istemesinde elbette Galatasaray'ın söz hakkı olacaktır. hatta normal sıradan bir kiracı olsa bile söz hakkı olur. ki Adnan Öztürk çıkıp bas bas bağırıyor izin vermiyoruz diye. aksi bir durum olsa devlet demez mi buna sen neyi vermiyorsun, sus artık diye. adam 1 kere konuşmadı ki her gün vermiyoruz diyor. ama şöyle bir durum var; bana kalırsa başbakan isterse bu işin olmama şansı pek yok. bir de stadın onların yapmış olması , her ne kadar karşılığını vermişseniz bir Saraçoğlundan çok daha fazla söz hakları vardır sizin stad üzerinde. yani bir bakıma hatır vs. devreye girer. ama ben BJK'nin Arena da oynamasını isterim, aksi durumda Saraçoğlu olacaktır. ki bizim birçok taraftar sıcak bakıyor. normalde o şike sürecinde TS'yi şampiyon ilan etmelerinden dolayı kesinlikle istemem ama 110 yıllık bir kulüp eğer böyle statsız kalacaksa gelsin oynasın deriz başka yolu yok. Çarşı kendi terbiyesizliği ile kalır. neyse bakalım zaman ne gösterecek, hadi hayırlısı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Eboue'yi kendi stadımızda kovalamak istiyorlar herhalde.

Bu arada Alen'den açıklamalarım çarpıtıldı şeklinde demeç geldi. Yani burdan anlıyoruz ki, Beşiktaş cephesinde hemen hemen herkes çok memnun bu durumdan, onlar açısından sıkıntı yok.

Ben bu konuda daha fazla yazmayacağım, bi kaç gündür çok yazdım. Rakip takım taraftarlarının anlamadıklarının farkındayım, Beşiktaşlısı devlet yaptı diyor, Fenerbahçelisi ise Galatasaraylılar sinirleniyor diye eğleniyor.

Burada yazdıklarımızdan bi kişi bile bir şeyler anladıysa ne mutlu bana.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Ya örnekler vermekten vazgeçin.Şu an Türkiye içinde ki bütün stadlar Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nündür.Ayrıca bir kaç sayfa önce Arif abi yapılan sözleşmeden bir bölüm aktardı; Galatasaray'ın izni olmadan Mili bayramlar haricinde hiç bir aktivite yapılamaz TT Arena'da.Biz şimdi ''hayır'' dedik ya eğer üst mevkiler sayesinde stada ortak olmaya çalışan Beşiktaş bunu başarırsa.Her zaman nefretle karşılanacaklar.30 milyon Galatasaraylı'nın bedduaları üzerinde olacak.Ben açıkça söylüyorum.Bizim en kötü günümüzde bizle stadını paylaşmayan takımla stadımızı mı paylaşacağız ? Zaten son yıllarda Galatasaray'ın İnönü'de nasıl karşılandığını biliyorsunuz.Bize böyle davranan taraftarı stadımızdan içeri ''biz'' sokar mıyız acaba ?
    bu dediğin hakkında bilgi sahibi değilim ama böyle birşeyin imkanı yok bana kalırsa. adamın herşeyiyle kendisinin olan bir stad nasıl devletin olur. resmen gasp olur ama dediğim gibi bilmiyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

bu dediğin hakkında bilgi sahibi değilim ama böyle birşeyin imkanı yok bana kalırsa. adamın herşeyiyle kendisinin olan bir stad nasıl devletin olur. resmen gasp olur ama dediğim gibi bilmiyorum.
    Abi kullanım hakkı kulüplerde ama stadlar devlete bağlı yani.Bildiğimiz gibi çok çok uzun sürelerle üst kullanım hakkı kendilerinde kiralıyorlar stadı.Yani tam olarak böyle olmasada bütün stadların devletin olduğunu biliyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla şu Arena sürecinde 2.görüşmeden de red cevabı çıkacağı belli.Arena'nın kapılarının Beşiktaş'a kapandığıda ortada.Fikret Orman onurlu bir duruş sergileseydi şimdi bunlar konuşulmayacaktı.Bize dokunan bir şey yok ancak Fikret Orman'ında nasıl bir hayat görüşü olduğunu gördük.Bu açıdan güzel oldu.
    Bir an önce yapsalar şu Fikret Orman'ın çok istediği görüşmeyi.Adnan Öztürk yine verir gereken cevabı.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Sahi İBB nerede oynayacak belli oldu mu? Malum olimpiyat tadilata girecekmiş.Onlarda gelsin bizim stada hem araya Başbakan'ı sokmaları daha kolay onların istedikleri an oynarlar

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Biz Bazilarina Anlatmaktan biktik Stad Galatasarayin Diye adamin biride diyorki devletin stad ben ve renktaslarim anlata anlata dilimizde tuy bitti artik son kez bir daha yaziyorum canla kulakla iyice okuyun

“TT Arena G.Saray Spor Kulübü’nün mülkiyetindedir. Bu nedenle G.Saray’ın izni olmadan herhangi bir kulübün Arena’da oynaması söz konusu olamaz. Stadın 49 yıllık kullanım hakkı G.Saray’a aittir. TT Arena, G.Saray’ın taşınmazıdır ve intifa hakkı G.Saray’ındır. Arena ile ilgili 3 protokol yapıldı ve bunların 3’ünde de benim imzam var. İlk protokol 28 Ağustos 2006’da yapıldı. Ardından 20 Nisan 2007’de bir diğer protokol imzalandı. Bu iki protokol rahmetli başkan Özhan Canaydın döneminde imzalandı. Son protokol ise 3 Mayıs 2011’de yapıldı. 3 protokol de bir bütünün parçasıdır” dedi.

http://www.mehmethelvaci.org/ali-sam...-hukuki-durum/
    G.Saray, üçlü bir protokolle Mecidiyeköy’deki Ali Sami Yen Stadı arazisi üzerindeki haklarını Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’ne (GSGM); dolaylı olarak TOKİ’ye devretmiş, TOKİ de bunun karşılığında Seyrantepe’de stat yaptırmayı, mülkiyetini GSGM’ye, kullanım haklarını da Sarı – Kırmızılılara vermeyi kabul etmişti.

G.Saray 264 dönümlük Seyrantepe, 35.6 dönümlük Mecidiyeköy arazileri için devletle protokol imzalamıştı.

Bu şekilde TOKİ, TT Arena’ya yaptığı 600 milyon TL yatırımın karşılığında Ali Sami Yen arazisi üzerinden 1 milyar TL’yi aşan bir gelirin sahibi oldu.

Bu araziyi satan TOKİ, TT Arena’nın yapımı için Sarı – Kırmızılıların gösterdiği fedakârlıkla verdiğinin daha fazlasını kazanırken, Ali Sami Yen’in bulunduğu alana yapılacak tesisten G.Saray’a hiçbir pay ayırmayacak.

http://www.cumhuriyetspor.com.tr/oze...g-sarayin.html
    Yani Galatasaray Devleti Fazlasiyla Zengin Etmistir Arazi bizimdir Dagilabilirsiniz.
    Last edited by byariff : 27.Haziran.2012 at 13:55

Nesil
    2007

Arif boşuna uğraşmışsın yine kendi işlerine gelen doğru olacak boşver...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dönüme takarlar şimdi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sizler bu kaynaklara mi inaniyorsunuz?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ali Dürüst, Suat Kılıç ve Fikret Orman bir toplantı yapıyormuş. Bizim için kötü bir karar çıkma ihtimali çok yüksek.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    stadı almak-çalmak nedir abi? bunu da gördük ya cennetliğiz artık.

hak var hukuk var, olmadı göz var nizam var.

biraz mantık...
    çalmak almak diye kastetmemim sebebi siyasi baskıyla stada konmaya çalışmalarından kaynaklanıyo

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Haluk yürekli : Bakan çıktı ve konuşmadan gitti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ali Dürüst, Suat Kılıç ve Fikret Orman bir toplantı yapıyormuş. Bizim için kötü bir karar çıkma ihtimali çok yüksek.
    Ali Dürüst taraftarın nedediğini umarım göz ardı etmiyordur.Neyse bitsin bugün bu mesele.Ali Dürüst'te red cevabı verecektir.Dünde dedim,yönetim ilk görüşmedi red diyip 2.görüşmede olur derse kendisini idam sehpasına koyar.Bunu göze alamazlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada Ünal Aysal 15.00'da Ligtvdeymiş.Merakla dinliyeceğim bakalım neler diyecek.

Mesaj Yetkileri