Sayfa 213 / 436 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313 ... SonSon
6,361 ile 6,390 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kura pek iyi olmamış, bence ikinci maç esas tehlikeli olan. Spartak takımı çok etkili kontraya çıkıyor, hücum hattı etkili. Savunmaları ise vasat, Fenerbahçe'nin baskılı oynaması lazım. Şansları eşit görüyorum, futbol açısından iki güzel maç olacağı kesin. Umarım turu geçen temsilcimiz olur, şampiyonlar liginde Türk heyecanını hafta 2 gün yaşarız.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Suni Çimde oynuyorlar ve rusya ligi basladi galiba hazir takimlar , temsilcimize basarilar

emenike turkiyeye girebilirmis. ve emery - topal bulusmasi olcak tekrar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kadrolarına baktımda orta sahalarında Kallström,De Zeuew,Bilyaletdinov,Mcgready gibi adamları var.Hücum silahlarıda kuvvetli.Fenerbahçe orta sahaya iyi birini almazsa zor bana göre işleri.Bu orta saha Fenerbahçe'ye üstünlük sağlar.
    Emenike'de geliyormuş.Menejeri söylemiş.
    Last edited by C h A o S : 10.Ağustos.2012 at 16:01

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe için zor kura olmuş. Umarım geçerler ama ben pek sanmıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Deplasmandaki çok zor maç olacak. Suni çim, farklı hava koşulları,seyirci baskısı,rakibin sezonu erken açması falan derken tam bizimkilerin istemediği koşullar altında oynanacak. Zor kura zor

Emenike muhtemelen İstanbul'a gelmez. Kulübü ile konuşup Türkiye'ye gelmeyeceğini, adli sorunların olduğunu söyler ve gelmez diye düşünüyorum. Gelmemesi de bize yarar, çok tehlikeli futbolcu.

Spartak Moskova'yı daha doğrusu Rus ligini yakından tanıyan Krasic ve Caner var. Muhtemelen ikisi sağ ve sol kanatta oynar maçlarda. CSKA Moskova ile 2008'de yaptığımız deplasman maçında 2-2 berabere kalmıştık, inşallah öyle avantajlı bir skorla döneriz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Emenike muhtemelen İstanbul'a gelmez. Kulübü ile konuşup Türkiye'ye gelmeyeceğini, adli sorunların olduğunu söyler ve gelmez diye düşünüyorum. Gelmemesi de bize yarar, çok tehlikeli futbolcu.

Spartak Moskova'yı daha doğrusu Rus ligini yakından tanıyan Krasic ve Caner var. Muhtemelen ikisi sağ ve sol kanatta oynar maçlarda. CSKA Moskova ile 2008'de yaptığımız deplasman maçında 2-2 berabere kalmıştık, inşallah öyle avantajlı bir skorla döneriz.
    Böyle açık ve vasat bir defansa karşı Stoch'u oynatmamak yanlış olur. Stoch-Krasic ya da Stoch-Topuz şeklinde başlayacağımızı ve çift forvet oynayacağımızı düşünüyorum.

Quote Originally Posted by Estranged View Post
    Böyle açık ve vasat bir defansa karşı Stoch'u oynatmamak yanlış olur. Stoch-Krasic ya da Stoch-Topuz şeklinde başlayacağımızı ve çift forvet oynayacağımızı düşünüyorum.
    Aykut Hoca ligde Ankaragücü, Manisaspor gibi takımlara karşı bile çift forvet oynamazken Spartak Moskova maçında asla çift forvetle başlamaz.

Stoch sonradan girip yorulan savunmayı yıpratan oyuncu olur, Rus futbolunu bilen Caner oynamalı.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Hakkımızda hayırlısı olsun.Eleyemeyeceğimiz bir takım değil

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Aykut Hoca ligde Ankaragücü, Manisaspor gibi takımlara karşı bile çift forvet oynamazken Spartak Moskova maçında asla çift forvetle başlamaz.

Stoch sonradan girip yorulan savunmayı yıpratan oyuncu olur, Rus futbolunu bilen Caner oynamalı.
    Ankaragücü, Manisaspor gibi kilitli savunmayı açmak zordu, Alex burda devreye giriyor ve kilit paslarla arkaya kaçırıyordu gerek kanat oyuncularını, gerek forveti. Bana Kuyt - Sow'la başlar, ya da Alex - Kuyt'la başlayıp Sow'u sonradan alır gibi geliyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

S.Moskova - Fenerbahçe maçı 21 ağustos salı günü Star ya da NTV'de...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    S.Moskova - Fenerbahçe maçı 21 ağustos salı günü Star ya da NTV'de...
    Şifresiz olması çok güzel oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Ordan beraberlikle dönebilirsek turu geçme ihtimalimiz var aksi halde çok zor.Çok sakat kura çektik.Emenike atar bize en az bir tane kaderin cilvesi.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Kiev-Spartak ikilisini istemiyordum bende.Ama Spartak gelmese kesin Kiev gelirdi zatenİşin teknik kısmını yada şu olsa bu olmasaydı gibi varsayımları bir kenara bırakma vakti.Eğer ben Şampiyonlar Ligi'nde oynayacam diyorsan, bu saatten sonra gelecek her rakibi elemelisin.Zor kura şüphesiz.Ama ilk Vaslui ile 2. Vaslui arasındaki oyun farkını görünce, bi 11 gün sonra nasıl olur?Turla ilgili iyimserim açıkçası.İlk maçın deplasman olmasıda avantajımıza.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Mcgeady, De Zeeuw, Bilyaletdinov.. Zor kura. Umarım deplasmandan iyi sonuçla döneriz.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Spartak'ı çok konuştuk o geldi en zoru geldi adamlar Rusya ligine de fırtına gibi başladı işimiz çok zor...Emenike oynamasa bile adam çok onlarda...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Emenike gelirse ifade vermesi gerekiyormuş sanırım.
    Last edited by Nedvedmania : 10.Ağustos.2012 at 18:06 Reason: anlam bozukluğu
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Emenike gelirse ifade vermek gerekiyormuş sanırım.
    Önce emniyete gidecekmiş galiba ifade vermek için

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

s. moskova'dan değil de kendi takımımdan korkuyorum.

umarım anlatabilmişimdir.
    (/s)

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    s. moskova'dan değil de kendi takımımdan korkuyorum.

umarım anlatabilmişimdir.
    Aynen bende böyle düşünüyorum.

Spartak Moskova'yı Spartak'ta yeneriz

Nesil
    2011
    Yer
    adana

fenerin oynadığı futbolla turu geçeceğine inanmıyorum ilk maçı spartak 2-0 alır ikinci maçı da fener 2-1 veya 1-0 alır gibime geliyor

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Hem kadroları iyi hemde 3te3le lige baslamıslar hazır ve moralli bir takım aynı zamanda.Gs ve Elazig maçlarını kazanırsak Moskova'yı da yeneriz bence.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Beyler s.moscova nasıl bir oyun segiliyor yani top oynamaya mı çalışıyor yoksa oynatmamaya ve kontrayamı dayalı eğer oynamaya çalışan bir ekipse rahat eleriz diye düşünüyorum
    Last edited by Önder HOCA : 10.Ağustos.2012 at 18:38

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

spartak moskovayı geçemeyeceksek şl gruplarında hiç oynamayalım ordaki çakallarla nasıl mücadele edecez bi spartayı yenemeyeceksek

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

spartak moskovayı ıspartada yeneriz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    spartak moskovayı ıspartada yeneriz
    Bana Ümit Özat'ı hatırlattın "Sparta Prag'ı Sparta'da yeneceğiz"

Avrupa'da kolay takım yok. 99. Torbadan bile takım eler sizi çünkü lay lay lom anlayışıyla bakarız bu maçlara. Bu güçlü bu zayıf biz bunları yeneriz ezeriz; eyvah gitti tur vs. Hiç bir maçı ne oynamadan kazanırsınız ne de oynamadan kaybedersiniz.

Futbolculardan tek dileğim milyon €'ları ceplerine koymayı bildikleri gibi çıkıp adam akıllı mücadelesini ederek işlerinin gereğini yapmaları.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

fenerin defansı çok ağır wellilton en büyük tehlike bence

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Facx View Post
    fenerin defansı çok ağır wellilton en büyük tehlike bence
    bizim defans mı ağır ? yobo , hasan , gg , serdar hepsi hızlı oyuncular. egemen ve bekir in de çok yavaş olduğu söylenemez.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    bizim defans mı ağır ? yobo , hasan , gg , serdar hepsi hızlı oyuncular. egemen ve bekir in de çok yavaş olduğu söylenemez.
    egemen le bekir gayet ağır oyuncular st oynayan bi oyuncuyu nasıl beklerle tutucaksın ? yoboyu unutmuşum ama onunda emenike karşısında baya bi zorlandığı ve weliltonun emenikeden çok daha süratli olduğu su götürmez bi gerçek

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Facx View Post
    egemen le bekir gayet ağır oyuncular st oynayan bi oyuncuyu nasıl beklerle tutucaksın ? yoboyu unutmuşum ama onunda emenike karşısında baya bi zorlandığı ve weliltonun emenikeden çok daha süratli olduğu su götürmez bi gerçek
    Çok basit düşünüyorsun. 4 defansının 3 u gayet hızlı ama bu defans hattına yavaş diyorsun. Neyse tartışmayalım boşuna.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Mesaj Yetkileri