Sayfa 213 / 447 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313 ... SonSon
6,361 ile 6,390 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    alanlar 3 formadan da alıyor. ben böyle taraftar görmedim.

alabilirsem ben de bütün formaları alacağım.
    Maddi gücüm yeterse inşallah ben de düşünüyorum böyle bir şey.Tam zamanında işe girmişiz Helal olsun büyük taraftarımıza.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Fb tv digitürkte göstermiyor beyler bendenmi kaynaklanıyor yoksa sizdede böylemi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

şu an ben de gittim kontrol ettim fb tv'yi açtığımda simsiyah bir ekran ile karşılaştım.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

başkan giderleştiyse normal yani

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

orantılıydı bu polis?
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

feneryuma dün gittim formalara baktım çubuklu yakından daha güel geldi ama en fazla 4 taksit yapıyorlarmış o yüzden siteden sipariş verdim ORİJİNAL neyse bekliyorum formamı merakla

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Bu ülkede polis başlı başına büyük sorun.Yeterli eğitim ve polis olmanın bilincine sabrına, sahip olmayan birsürü kişi yoldan çevrilip polis devleti oluşturmak adına polis yapılıyor.
    Eline güç silah imkan geçen bu çoğu atarlı genç de her fırsatta bu vasıflarını kullanıyor.Birde tabi böyle toplumsal olaylarda bunlara iyice gaz veren uşaklar var ki olaylar sonra çığrından çıkıyor.
    O gün stadda yaşananların açıklanacak tarafı yok.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

@goosfraba

Hayırdır yine orantılı , orantısız diye itiraz eden mi oldu ? Nereden esti
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

gördüm, sinirlendim, koydum.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    @goosfraba

hayırdır fb sohbet alanının muhtarı mısın sana mı soracak ne koyacağını ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Eğer gerçekten havuzdan çıkmak mümkünse maliyeti ne olursa olsun çıkalım ben razıyım. Gerekirse başka transfer yapmayız. Bir sene daha nispeten eksik kadro ile sezonu geçiririz,takviye yapmayız ama lig tv ve gereken herkese yeterli dersi veririz.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Eğer gerçekten havuzdan çıkmak mümkünse maliyeti ne olursa olsun çıkalım ben razıyım. Gerekirse başka transfer yapmayız. Bir sene daha nispeten eksik kadro ile sezonu geçiririz,takviye yapmayız ama lig tv ve gereken herkese yeterli dersi veririz.
    Havuzdan çıkıyoruz densin taraftardan fedekarlık istensin bu taraftar yapar.
    Fb klasik kart 50 lira olsun mesela yıllık 350 bin üye var ki gold premium vs de var daha.
    Gs 3 günde 40 bin forma sattık diye zil takıp oynarken bir gün de 104 bin forma aldı bu taraftar
    maç günü gelirleri en yüksek klubüz klup bünyesinde herşeye %10-%15 arası zam yapılsın yine çok büyük çoğunluk destekler.
    Aylık 70-100 lira arasına maçlarımızı vereceğiz desinler, 300 bin taraftar alsa 30 milyon eder.Yeni yayıncı olduğunda alacağın reklamlar vs ligtvden aldığımız parayı neredeyse amorti ederiz.
    Fenerbahçe taraftarıyla büyük bunun altından kalkarız çok rahatlıkla.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    @goosfraba

Buraya bişi koymak için illa bi yerlerden esmesi mi gerekiyor..?

27 Temmuzda duruşma vardı ordan aklına gelip koymuş olbilir, estiyse de.. Paranoyalıkta sınır tanımamaya başladınız..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Buraya bişi koymak için illa bi yerlerden esmesi mi gerekiyor..?

27 Temmuzda duruşma vardı ordan aklına gelip koymuş olbilir, estiyse de.. Paranoyalıkta sınır tanımamaya başladınız..
    artık bir şey yapman gerekmiyor yaptığın şeyi açıklaman da gerekiyor

bu mesajı neden yazdığımı da açıklasam mı yada boşver içime atayım

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    gördüm, sinirlendim, koydum.
    Birşey dediğim yok. Diğer arkadaşlar kendi kendilerine sinir olup saldırmışlar olabilir. Oruç ve sinirli kafayla normaldir.

Demek istediğim böyle birşeyi görünce sinirlenen birçok fener taraftarı var. Tekrar tekrar bunları buraya koyup alevlendirmenin mantığı yok. 3 sene önceki şehit haberini her gün buraya koyduğumu düşünün mesela. En can alıcı örnek olsun size.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Benimde aklıma geldi, sinirlendim koydum:

,

139 İETT durağının
    68 Metrobüsün
    17 Otobüsün
    14'ü polis aracı olmak üzere 23 otomobilin
    ve 125 iş yerinin

uğradığı hasarı kim ödeyecek veya ödüyor? Fenerbahçe taraftarları tarafından kamu mallarına verilen zararlar kimin cebinden çıkan paralarla ödeniyor? Polis araçlarını geçtim, maçla, polisle ve Galatasaray'la alakası olmayan kişi ve kurumların suçu ne? Fenerbahçe kulübünün bu kişi ve kurumların zararlarını karşılama gibi bir çalışması oldu mu? Olması lazım, yakışan odur...
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ne zaman hangi kulüp maçtan sonra çıkan olaylarda hasarı ödedi ? Ve bu olaylar polisin şiddetinden sonra gerçekleşmiştir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Türk polisinin ve özel yetkili mahkemelerin bu savunucaları olduğu sürece sırtları yere gelmez.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

@attirson

Ne zaman nasıl olduğu önemli değil. Masum insanlar maddi kayba uğradı mı uğramadı mı? Masum insanların uğradığı bu maddi kayıp kimin cebinden çıkıyor? Senin benim gibi masum vatandaşların ödediği vergilere mi yansıtılıyor?
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe bunları ödese bir extra olur , tebrik edilir.Ancak yapmadı diye suçlanamaz.Çünkü böyle birşeyi kimse yapmadı.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

@attirson

Peki iş yeri zarar gören adamın günahı ne onu açıklayabilir misin Yiğit?

@MeMo

Kimin mesajını kastedipte o cümleyi yazdın merak ediyorum? Hayır mesajları teker teker okuyorum polisi savunan tek bir ifade bulamıyorum da ondan sordum.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Eğer yapan tespit edildiyse o kişi ödemeli.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

@Walter Sakana

burada idarenin kusursuz sorumluluğu var. zarar gören kişiler zararlarını kuruşu kuruşuna idareden alabilirler Danıştay'a dava açarak. eğer idare soruşturmasında Fenerbahçe taraftarını suçlu bulursa Fenerbahçe kulübüne rucü eder ve Fenerbahçe de öder. yani gidip Fenerbahçe'nin o kişilere zararınız nedir ödeyelim deme zorunluluğu yok.

olayları başlatan polisler hakkında da disiplin soruşturması başlatılmıştı geçenlerde.. içeri alınan adamlar da Galatasaraylı ve Beşiktaşlı çıktı. saldırmadan önce iyi takip edelim. tabii siz şimdi çıkıp da şampiyonluğumuzu çekemediniz polislere saldırdınız dersiniz, neyse diyin siz.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Gerçekten çocukça şeyler peşindesiniz..

Aaa Fenerliler bişi koymuş buraya, hemen bi kontra yapmamız lazım.. Sizin üstünüze kimse oynamamışken gelip burda sürekli bişiler savunuyosunuz.. Ama biliyorum ben sebebini..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Gerçekten çocukça şeyler peşindesiniz..

Aaa Fenerliler bişi koymuş buraya, hemen bi kontra yapmamız lazım.. Sizin üstünüze kimse oynamamışken gelip burda sürekli bişiler savunuyosunuz.. Ama biliyorum ben sebebini..
    İşinize gelmeyince çocukça oluyor zaten her şey.Adam orada kendi taraftarının yaptığı onca şeyi hiçe sayıp polisi kötüleyen şeyler koymuş birisi de çıkıp bu nasıl kafa arkadaş bunları siz yaptınız hala nasıl bunları söyleyecek yüzünüz var dese yeridir.Ki Gabi abi gayet uygun bir dille anlatmış hala adama karşı çıkıyorsunuz.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

@benbenim

- İçeri alınan adamlar dediğin 40 küsür kişiden kaç tanesi Galatasaraylı ve Beşiktaşlı çıktı?

- Ben şimdi gidip Galatasaray-Fenerbahçe maçında sahaya dalsam, sonra ifademde "ben Fenerbahçe'liyim, Galatasaray'ın sahası kapansın diye sahaya daldım" deyip Galatasaray'ı saha kapanma veya para cezasından kurtarabilirim o zaman?
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    İşinize gelmeyince çocukça oluyor zaten her şey.Adam orada kendi taraftarının yaptığı onca şeyi hiçe sayıp polisi kötüleyen şeyler koymuş birisi de çıkıp bu nasıl kafa arkadaş bunları siz yaptınız hala nasıl bunları söyleyecek yüzünüz var dese yeridir.Ki Gabi abi gayet uygun bir dille anlatmış hala adama karşı çıkıyorsunuz.
    o görüntülerle suçlanan kişilerin birisi Galatasayrlı birisi Beşiktaşlı Aygün.. Cezaevinde Fenerli kimse yoktu o davadan.. Hatırlatayım istedim.. Bazı şeyleri bilip de konuşmak lazım.. Zira bu malum gözlüğü takıp sürekli "öyle olduysa fenerlidir abi" diyip kenara çekilmek ne kadar da moda bi davranış değil mi..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    aygün koyduğum resimlerdeki yazıları okudun mu?
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

O GSli ve BJK li suçlu bulunmayıp serbest bırakıldı. Keşke bunu da yazsaydınız.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Evet suçlu bulunmadı , biz de zaten polisi bu yüzden suçluyoruz Cihan.O gün bilinmese de Fenerli olmadıkları , öğrenildikten sonra bile yanlarında sadece Fenerbahçe taraftarı vardı.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Mesaj Yetkileri