Tebrikler Mustafa.
İnternet teklemeye başladı reset time![]()
So what?
Saike
Alışkanlık oldu Şemsi...
Reset time the endbu bilgisayara bir format şart Emre abi..
So what?
Saike
Reset atana kadar bir format at sende Şemsi.![]()
Kurulum Cd si yok be abi bozuldu yoksa atardıkda...
Neyse ben çıkıyorum arkadaşlar futbol oynamak için çağırdılar bayadır oynamıyordum ben 2-3 saate gelirim kendine iyi bak Emre abi güle güle..
So what?
Saike
Güle güle Şemsi 15 tane gol at.![]()
![]()
Slm millet nasılsınız?
Şemsi yüklemişken Vista yükle bari.Yada boşver.Fm çalışmaz Mazallah.Fmsiz koskoca tatil nasıl geçer![]()
Selamlar değerli TSI k@fecileRi...![]()
Selam Fırat ..
Arkadaşlar selam vermiyoruz bundan sonra direk muhabbete bir kenarından dalıyoruz.![]()
Herkes avatar değiştirmiş![]()
Eyvallah Deniz im sağol... Tamam EmRe Abi unuttum Selam yok...Mustafa avatarın yakıyo yahu adeta ben burdayım diyor...Bu arada sonunda düzeldide kendimi o avatardan o avatara vuruyom vallaha... Dünya varmış ne o öle sürekli unable bilmem ne...
aynen ya avatar olunca kendimizi daha iyi ifade ediyoruz![]()
Farkındayız habire değiştiriyorsun
Sağol avatarım gerçekten de çok hoş oldu.
Evet evet o, bence de o...
"YÜCE ATATÜRK"
Yine ben![]()
Ben avartarımı galeride buldum ve çok memnunum avartarımdan.
Bencede Serkan aynen.![]()
Abi galeride Gerrard avatarı gzl di onu son seçtim ama baktım herkes değiştirmiş dedim ''ekmek çıktı'' hücüm hmn değiştirdim...
Bende kendime şimdi buldum avatar çözünülüğüde mükemmel![]()
Tabi ya değil mi, ben de katılıyorum...
"YÜCE ATATÜRK"
Serkan abi 4 kişi mi 7 kişi mi ? Onları adamdan saymıyo musunSevmedim KaKa'yı bir kadın resmi koyayım
![]()
Artık bir süre değişir avartarlar.
Yahu Serkan ne yaptın sen avartarı değiştirmişsin yapılır mı bu yahu biz seni o avartarınla seviyorduk.![]()
Baskılara dayanamadım Emre, yoksa benim avatarım belli, aylardır onu kullanıyordum ve kısa süre sonra tekrar dönerim ona, o bırakılır mı be...
Aygün şampiyonluğa oynayan 4 takım olduğu için öyle o, diğerlerinden birşey olmaz.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Coşkun abi duymasın![]()
Dön yahu o avartar güzeldi.
Aygün Elisha mı o avartarındaki![]()
![]()
Hastayım ben bu hatuna.....
Bilmem abi baktım hatun güzel koydum hemen![]()