Hayır öyle bi yazmışsınız ki sanki olayları GS ve Bjk'liler yapıp Fenerli süsü vermiş
Evet polis çok başarısızdı orada. Her gördüğünü tutup içeri alacaktı. Sonra görüntülere göre serbest bırakacak veya tutuklayacaktı.
Hayır öyle bi yazmışsınız ki sanki olayları GS ve Bjk'liler yapıp Fenerli süsü vermiş
Evet polis çok başarısızdı orada. Her gördüğünü tutup içeri alacaktı. Sonra görüntülere göre serbest bırakacak veya tutuklayacaktı.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ben o davanın olduğu gün yazdım. 2 gün önce yani. İlki çıkarılıp Beşiktaş'lı olduğunu söylediğinde Beşiktaş Sohbet Alanı'na yazdım direk.Tavrım netti. Kimseyi provokatörlükle suçlamıyorum.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Yok arkadaş biz size meramımızı anlatamıyoruz.. Her fırsatta dikine dikine geliyosunuz karşımıza..
@goosfraba
İlk mesajda sorduğum da bu son sayfaları öngörmüştümBaşka amacım yoktu.
Football is simple,but Football Manager is not
Bugün gittim yine çubuklumu aldım, kız arkadaşımda beyaz formayı. Bir de şu havuzdan çıksak tam süper olacak, el mi yaman bey mi yaman görelim. Aziz Yıldırım'da artık sadece Fenerbahçe'nin menfaatini düşünsün, Türk sporunun değil.
Last edited by NisRoc : 29.Temmuz.2012 at 18:26
ben tutuklu yargılanan adamları söyledim. adam da kombinesini gösterdi mahkemede zaten. polisin her gördüğünü aldı dedi adamlar. ha siz polis de sıkıntı bulmuyorsunuz taraftar da suçu buluyorsunuz.. polis öyle davranmasa taraftar da o hale gelmezdi. yoldan geçerken biber gazı ile tayzikli su sıkılsın o zaman psikolojiniz ne hale gelir ? yahu, ben o gün köşe bucak polisten kaçtım. daha ne olsun ? yanımdaki yaşlı teyze uyardı beni, oğlum gitme oraya diye, polis terör estiriyor dedi. o olaylarda suçlu taraftar değil, olayları o hale getiren polisti. kabul etmeyeceksiniz ama bir kere yaşarsanız o anları o zaman görürsünüz ne olduğunu.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Polis suçlu değil diye bir şey söylemedim, söylemiyorum. Şimdi polis sana öyle davrandı diye sen gidip orada ekmek parası peşindeki adamın dükkanına niye saldırıyorsun, benzin istasyonunu neden havaya uçurmaya çalışıyorsun? Kamu mallarına niye zarar veriyorsun? İETT'nin suçu ne, neden durakları metrobüsleri otobüsleri o hale getiriyorsun? Gözünü seveyim o hareketleri savunma bana. Tamam polis araçlarını ters çevirip yakmalarını anlarım ona lafım yok, ben taraftarın polise tepkisine bir şey demiyorum, bir kere olsun doğru anlasanız yazılanları da gereksiz yere uzamasa tartışmalar.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Sizi temin ederim, gözlerimle gördüm.. Kadıköy rıhtım meydanında bankları söküp yolun ortasına atan, trafik lambalarını deviren, duraların camlarını kıranların hiçbirisinde Fenerbahçe namına üzerinde bişi yoktu.. Eski deri ceketli yüzünü gözünü perçemle kapamış insanlar yaptılar bunları..
Onların Fırsatçı şerefszlerden olduklarına o kadar eminim ki..
Terör konusunda bu kadar tepki göstersek, sokağa çıkıp olay çıkaracak cesareti bulamazlar.
Havuz bozulsun, bu sezon maçları tv vermeyecek, radyo yayını olacak desinler, gözüm kapalı radyodan dinlerim.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Dün Aziz Yıldırım'ın kullanmış olduğu bir kaç ağır kelimeden sonra şu vakte kadar 3-4 kişi-kurum cevap verdi. Ne hikmettir ki cevap veren bu saf, 3 Temmuzdan bu yana karalama safında yer alan, "beyaz kelebekler"den başkaları değildi.
Sonunda başkanın damara basan o sözleriyle beraber, bu sözlerin vermiş olduğu müthiş acı, alınan komik savunma safları ve cevapları, bizlerde tatlı bir tebessüm oluşturmaya yetti.
Paul Valery'in dediği gibi ""Meydan boş olunca, geçen bir köpek bile büyük etki yaratır." Artık meydan boş değil.
...
Aykut Özen @AykutOzenn
Başkanım havuzdan çıkarsak bunun ciddi yaptırımları olduğunu söylüyorlar doğru mu? @OmerTemelli
Omer Temelli @OmerTemelli
@AykutOzenn havuzdan gelen parayi alamazsiniz
Emre Gunaydin @TorchgardenSK
@OmerTemelli Omer bey eger havuzdan cikarsak(destekliyorum) deplasman maclarinidami biz yayinlariz yoksa sadece kendi sahamizdaki maclarimi?
@TorchgardenSK kendi sahamizdakileri
fenerli_yunus_ @fenerli_yunus_
@OmerTemelli abi havuzdan çıkma olayında bir dünya tazminat var. nasıl olacak bu konu? ligtvden devam herhalde?
@fenerli_yunus_ tazminat yok
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Deplasman maçlarımızı Lig Tv mi yayınlayacak ?
mantıken öyle..
hiç bi anlamı kalmaz deplasman maçları lig tv de devam ederse
herkes kendi evindeki maçlarda söz sahibi olur. atıyorum Ordu-FB maçı Ordu yayın haklarını Ligtv ye vermiş, FB de kendi kanalına ; iki maçı da FB TV yayınlarsa saçma olmaz mı ?
deplasman maçlarında kahveye gidin abi zor iş mi![]()
Mekan işletmecileri çok daha yüksek miktarlar ödüyor 5 6 bin lira yıllık.Digitürk yine bu parayı toplarsa kluplere de dağıtırsa ne anlamı kalıyor diyorum bende
Havuzdan çıkma olmayacak bence. Boşuna kafa yormayın![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Fenerbahçe havuzdan çıkamaz çünkü...
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın havuzdan ayrılma açıklamasının ardından gündem bir anda değişirken sarı lacivertli kulübün böyle bir karar alması lisansı iptal olabilir...
29 Temmuz 2012 Pazar - 19:57
Sporx.com
SPORX ÖZEL - Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Yüksek Divan Kurulu'nda "havuzdan ayrılırız" açıklaması gündeme bomba gibi düştü.
Futbolun gündemini değiştiren ve bir anda herkesin konuştuğu konu haline gelen Fenerbahçe'nin havuzdan ayrılma ihtimalindeki ilginç bir detayı Sporx ortaya çıkardı.
Türkiye Futbol Federasyonu kanununda yer alan maddeye göre, maçlarının yayın hakları konusunda tek yetkilinin TFF olduğu, kulüplerin söz hakkının olmadığı ortaya çıktı.
Fenerbahçe, bu maddeye karşılık yine de havuzdan ayrılma kararı alırsa, lisansının iptal edilmesi tehlikesiyle karşı karşıya kalacak.
İŞTE TFF'NİN O MADDESİ;
MADDE 13 – (1) Türkiye Cumhuriyeti sınırları içindeki tüm futbol müsabakalarının televizyon, radyo, internet ve her türlü teknik
cihaz ve benzeri araçlarla yayınlanmasına, iletilmesine, yayınların düzenlenmesine ve programlanmasına münhasıran Yönetim Kurulu
yetkilidir.
(2) Anılan yetki özellikle TFF’nin yayın haklarının merkezi olarak pazarlanmasını ve elde edilen gelirin yetkili organlar tarafından
alınan kararlar uyarınca kulüplere dağıtılmasını kapsar.
LİSANS İPTALİNİ GETİREBİLECEK O MADDE!
FUTBOL KULÜPLERİ TESCİL TALİMATI
Kulübümüzün tescili halinde;
1) TFF’nin Kanun, Statü, diğer ilgili tüm düzenleme ve kararlarına aynen uyacağımızı;
4) Yukarıdaki taahhütlerimize aykırı hareket ettiğimiz takdirde tescilimizin iptalini ve müsabakalara iştirak ettirilmemeyi kabul, taahhüt ve beyan ederiz.
SporX'te böyle bir haber var.
Last edited by E.Cartman : 30.Temmuz.2012 at 02:49 Reason: smile sorunu
Screw you guys, I'm goin' home
zaten aziz yıldırım yetkililere bu konuda sorduracağız önümüzdeki hafta demişti
bi gecede 58 değiştirse bu tip maddeler de iki dakkada değişir sen merak etme
Siz rahat olun çıkarız diyorsak çıkarız federasyonda artık bizden o yönetim kurulunuza giren arıboğan gibi kişiler artık yok,federasyon bir madde koyar digitürk ağzı açık bakar ne demiştik Fenerle kimse başa çıkamaz.
Last edited by Nedvedmania : 30.Temmuz.2012 at 03:56 Reason: ifadelerimize dikkat edelim.
Ben çıkar mıyız, çıkmaz mıyız, bilemem; ama çıkarsak ne kadar büyük bir camiayız, herkese göstermiş oluruz diye düşünüyorum.
Gurur ve saygılarımla...
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Last edited by Nedvedmania : 30.Temmuz.2012 at 03:57 Reason: alıntı düzeltildi.
Bu havuzdan çıkma olayını Aziz Yıldırım'ın boş bir tehdidi olarak görüyorum ama çıkmaları bizim de yararımıza olur diye düşünüyorumFenerbahçe çıkarsa Fenerbahçe'nin gelirleri artar havuz gelirleri düşer. Sonrasında bizim yönetimde bir açıklamayla oluşan haksız rekabet ortamını sebep göstererek üzülerek(!) de olsa havuzdan ayrılır ve bizim de gelirlerimiz artar
Beşiktaş'ın ve Trabzonspor'un da gelirleri artar havuzdan çıkarlarsa diye tahmin ediyorum. Anadolu klüpleri de artık kendi bacağından asılsın yapacak birşey yok
![]()
ya arkadas galatasarylı adamdan empati yapmasını bekliyorsunuz , adam orda camiye sıgınıyor camide.bile.dayak yiyor , karısına , cocuguna biber gazı sıkılıyor , benzin istasyonuna kacıyorlar ! adam hala diyor ki ama iste neden etrafa zarar veriyosun , abi evden mi cıkmıyorsunuz , hayatinızda kavga mı etmediniz anamıyorum ki ...o olayları savunan da yok zaten de etki.tepki olayı , elli kere acıklarsın , gelir yine saldırır yok yani , ugrasmayın bosuna , niyet farklı , simdi de kibar ve demek istediklerimi anlatamadım temalı , demogoji dolu bir cevap gelir bu mesaja , hop basa doneriz.
Başkan havuzdan çıkma meselesinde zaten araştırıp soracağız gibisinden konuştu.Böyle bir şey mümkünse yapılmaması için bir sebep görmüyorum.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.